Ha a Kos azt gyanítja, van egy harmadik is a kapcsolatukban…., jobban teszi, ha utánanéz a dolgoknak. A Rák ne ijedjen meg, de a biztosnak hitt állása bizony meginoghat. A Skorpió szedje össze magát, az ősz bizony rázós lehet számára. A szingli Bakok pedig készüljenek: beköszöntött az év legromantikusabb hete, amit nem kéne kihagyniuk!

KOS [03.21-04.20]

kos

A Kos szeret a társaság élére állni, de nehezen veszi tudomásul, hogy mások nem mindig képesek lépést tartani szerteágazó érdeklődésével, gyors tempójával. Emiatt már hét elején fontos odafigyelni, hogy ne cselekedjen meggondolatlanul! Magánéletében – főleg hétvégén – a féltékenységé lesz a főszerep. Mostanában van olyan érzése, hogy kedvese félrelépett, azaz van még egy harmadik kettőjük kapcsolatában. Könnyen lehet, hogy nem téved, ergo érdemes lenne utánajárni!

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

A teremtés energiái nyitottak lesznek egész héten. Bármilyen terve, elhatározása van, most megvalósíthatja. Amennyiben lehetősége engedi utazni, nehogy lemondja! Különben is, a Bika egy született hedonista, csak olyan utazásokra fizet be, amelyek egyik élvezetet kínálják a másik után. Azért nem ártana némi mértéktartás, mert a csillagok komoly szervi bajokat jeleznek, ha nem törődik eleget testi és lelki egészségével!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Eddig hiába ostromolta a főnökét, vagy valamely befolyásos ismerősét újabb és újabb ötleteivel, lepattintották, idő, vagy lehetőség hiányára hivatkozva. Ám ennek a sikertelen szériának vége szakad, mert több helyen is szükség lesz olyan emberre, mint ön. Addig is képezze magát! Jó a nyelvérzéke, gyorsan beletanul bármely ország alapmondataiba. Ne idegenkedjen a változásoktól, manapság ezeket muszáj felvállalni. Fontos: „Csak a döglött halak úsznak az árral!”.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákBiztosnak hitt állásával, beosztásával gondok lehetnek. Már most kezdjen el információkat gyűjteni a bekövetkező változásokhoz! Ha álláskeresésre kényszerül, készüljön fel mindenre! Magánéletében most nem lesz központi kérdés a kockáztatás, inkább csendben kémleli a lehetséges társjelölteket. Azonban egyszer csak feltűnik valaki a színen, aki azonnal leveszi Önt a lábáról. Vigyázzon, ha nem igyekszik, egy szemfüles másik lecsaphat rá! Tanács: a szabadban közösen eltöltött minden perc erősítheti kapcsolatukat.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

Sok dolog vár tisztázásra életének ezen szakaszában. Főnöke szeretne valami új tennivalót önre sózni, viszont a hideg futkározik a hátán ennek hallatán. Lehetőségei határáig álljon ki magáért, ne hagyja, hogy tovább terheljék! Rózsaszínű álmokat akkor kezdhet szövögetni, amikor teljesen más irányból kap új munkaajánlatot. Az Oroszlán közösségi ember, de legtöbbször azok társaságát keresi, akiken uralkodhat. Ezért aztán énképének semmi köze a valósághoz.

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzSzűz jegyű hölgy életében szokatlan helyzetek követik egymást, leszólítják a buszon, vadidegenek kinyitják ön előtt az ajtót, és hasonlók. Ez azt is jelentheti, hogy pozitív kisugárzásával most bevonzhatja a nagy őt! A párban élők is megújulnak, kapcsolatuk minden nap hoz valami újat, ami elfeledteti a régi konfliktusokat. Ha csoportos útra megy több mint valószínű, hogy Ön lesz mindenki dadája, aki begyógyítja a sebeket, kibékíti a feleket és így tovább.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Új kihívások várnak önre, minden nap tartogat valami extrém tennivalót, vagy élethelyzetet, csak kapkodja a fejét, mit is tegyen. Ahelyett, hogy hagyja magát kihasználni, inkább keressen külföldi munkalehetőséget, vagy tanulmányutat! Amúgy is imád utazni. Arra azért vigyázzon, hogy a lehetőségeket ne keverje össze vágyaival, ábrándjaival, mert katasztrofális kudarc lehet a vége! Jó lenne előzetesen egy tapasztalt profi tanácsát is kikérni!


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpióA kora őszi idő felemeli, hangulatba hozza, vehemenssé teszi, kicsit kifordítja önmagából – ám minden pillanatát élvezni fogja.  Ismeretségeket köthet majd, barátságokat alapoz meg, és végre nem a görcsösség, hanem a spontaneitás vezeti lépteit.  Szabadidejében, hétvégéken keressen fel hátborzongató és misztikus helyeket! Az ott tapasztaltak alapján fejlesztheti belső világát, bővítheti tudását. A csillagok jelenlegi állása szerint az ősz eléggé rázósnak ígérkezik, de ha lesz ereje és kitartása, van esélye a sikerre.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A Mars hatalmas lökést ad karrierje fejlődésének, s arról is gondoskodik, hogy anyagiakban biztonságban érezhesse magát. Egy kis plusz is áll a házhoz. Most nagyon könnyen hoz zseniális döntéseket, és képes lesz könnyedén meggyőzni igazáról környezetét. Egyedülálló Nyilas próbáljon kicsit nyitottabb lenni! A négy fal, és a munkahely között ingázva esélye sincs kapcsolatokat teremteni. Az igazi kontaktust az internet, az ottani virtuális barátok sem pótolják.

BAK [12.21-01.19]

bakKisugárzása hetek óta nem volt ilyen hatásos, azok is önön felejtik tekintetüket, akik már elkötelezettek. Így nem csoda, hogy kedvese mellett mások szívét is könnyedén meghódítja. A szinglik péntektől kezdődően legromantikusabb időszakukat élik, a nagy szerelem egy kurta lépésnyire van! Csodás felhőjárásra számíthat minden Bak, hacsak nem mafláskodja el a lehetőségeket. Tehát kapja össze magát, emelje fel a fejét, s bátran kínálja fel arcát a simogató őszi napsütésnek! 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Az égiek, nem lehet tudni, hogy áldásként, vagy átokként, megáldották önt a látás képességével. Ennek következtében szinte mindig érzékeli a hazugságot, átlát a hamis embereken. Ez ugyancsak feladja önnek a leckét. A legkülönfélébb lények akadnak útjába, akik valódi énje, finoman fogalmazva, elborzasztó. Ráadásul szomorúan tapasztalja, hogy az emberek többsége könnyedén manipulálható, készségesen elhiszi a legnyilvánvalóbb koholmányokat is. Sajnos nincs mit tennie, kénytelen tudomásul venni, hogy mostani világunkban semmi sem az, aminek látszik.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

Élete gyökeres fordulatot vesz, a már elindult folyamatok tovább gyorsulnak. Ha még most kutatja az igazit, egy tipp: nézze meg, ki költözik a szomszédba! Vonatkozik ez otthonára, munkahelyére egyaránt. Borítékolható a pozitív meglepetés. Ha a Halak jegyében született, kudarc(-ok) esetén hajlamos a sötét gondolatokra, meggondolatlan tettekre. Lehetséges, hogy önmaga ellen fordul. Mielőtt döntésekre jutna, feltétlenül keressen segítséget! Az ilyen, beszűkült tudatállapot kizárja a logikus gondolkodást. Legtöbbször már egy tisztázó, értékelő beszélgetés is megmutatja a bajból kivezető utat.

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu