Ez a hét legtöbbünknek a pörgésről és a sok-sok munkáról szól majd. Erőre fel!

KOS [03.21-04.20]

kos

Nagy szorgalommal és lelkesedéssel kezdi az új hetet. Feladatai a szokásosnál nehezebbek, olykor veszélyesek is lehetnek. Segít a bajban, ha munkatársaival jó együttműködést tud kialakítani. Társkapcsolata a szokásos feszültségekkel terhes, de ezt követően szinte idegesítően csendes lesz minden. Ne hagyja nőni a feszültséget! Párkapcsolat nélküli Kos jegyűeknek nem ez a hét a legalkalmasabb tartós ismeretségre szert tenni.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA hét első felében többször is kisebb félreértések, vagy zavarok fordulhatnak elő magánéletében. Többek számára szerelmi kaland sem kizárt, de legyenek óvatosak, mert a futó kapcsolatok sok tisztázatlan kérdés miatt hamar csalódáshoz vezetnek! Többek számára lehetőség nyílik pár nap szabadságot kivenni, kicsit kikapcsolódni. Ne hagyják ki! Az anyagiakat tekintve átlagos körülmények várhatók.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Munkahelyén, de otthoni, családi ügyeit tekintve is sok mozgásra, utazásra lesz szükség, amit örömmel fog venni. Iratokkal kapcsolatos, adminisztratív ügyek intézésére most megfelelő idő áll a rendelkezésére, s valószínűleg a szokásosnál hatékonyabb ügymenetre számíthat ezen a héten. Párkapcsolatokra a változékonyság és labilitás lesz jellemző. Anyagiakban a várható többletkiadások ellenére némi stabilizálódás tapasztalható.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMegmagyarázhatatlan hangulathullámzásai felerősödnek. Pedig már úgy látszott, kevesebb gondja, problémája lesz családi ügyeiben, kapcsolataiban. Talán éppen emiatt érzi úgy, mintha az Ön gondoskodó szeretetére kevesebb szükség lenne. Párkapcsolatában, ami feszültség egyáltalán létrejön, azt is ön provokálja ki. Társa viszont jól tűri. Munkahelyi feladatai várhatóan mérsékelt erőbedobásra késztetik.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Munkájában bátran támaszkodhat munkatársai segítségére, segítségükkel feladatait jó eredménnyel képes teljesíteni. A szerelemben is ön mellé szegődik a szerencse. Kitűnően alakul minden, csak nem kell semmit sürgetni. Ha akadna – elvétve – olyan Oroszlán, akinek nincs párkapcsolata, az most ragadjon meg minden kínálkozó alkalmat, mert nagyon kedvezőek a szerelmi konstellációk. Anyagiakban parányi javulás várható, amit aztán le is nulláznak majd a húsvéti kiadások.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA Szűznek lesz munkája elég, mivel akarva, akaratlanul begyűjti magának. Családi életében a sok robot ellenére sem adódnak komolyabb konfliktusok. Társával aránylag jól kijön, sőt még a szokásosnál is jobban kifejeződésre kerülnek a pozitív érzelmek. Anyagi téren kedvező hatásokra számíthat. Tervei szerint alakulnak bevételei és megtakarításai. Többen az otthonukban fognak neki némi felújító munkának. A csillagok szerint elégedettek lesznek az eredménnyel.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A társkapcsolati kérdés lesz a legfontosabb. Ebben a műfajban több eseménysor is jelentkezhet ezen a héten. Otthon a komolyabb feszültségek főleg anyagi vonatkozásban várhatók. Párja szinte idegösszeomlást kap a költekezései láttán. Nem mondhatja, hogy nincs igaza! Amennyiben ön nem nézi jó szemmel gyermeke kapcsolatát, és szíve szerint mást szánna neki, gondoljon csak arra, amikor régen ugyanezt tették önnel! Váltott? Nem. Érdekelte, mint mondanak mások? Nem. Akkor?

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA hivatalos ügyek kerülnek előtérbe. Személyes dolgaival nem is nagyon tud majd foglalkozni. A vállalkozók kisebb forgalomra, nagy ellenőrzésekre számítsanak! A vártnál kevesebb lesz a szabadidő, ezért is igyekezzen a legjobban kihasználni. Ezzel némileg ellensúlyozni tudja a hivatalnokok embertelen gonoszságát, tobzódását kicsiny hatalmuk gőgjében. Értse meg: könnyebb a tisztességes embereket vegzálni, mint a bűnözők nyomában loholni!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A szerelemben mostanában szerencsés. Egyre nagyobb szerepet kapnak a belső élmények. A felfokozott érzékiség bizonyos esetekben képes érzelmeket is generálni. Azok számára, akik partner nélküliek, most jó alkalom kínálkozik új ismeretségre szert tenni. Nagy az esélye, egy korábbi kontaktusból mélyebb érzelmi kapcsolatot kialakítani. Anyagiakban, ha bármilyen bevételei vannak, mindig tartalékoljon! Jól esik majd elővenni a kis dugipénzt, ha muszáj.

 

BAK [12.21-01.19]

bakSajnos munkaügyekben, ezzel párhuzamosan anyagi körülményeiben sem lesz látványosan pozitív változás. Azért ne adja fel, ezzel csak azok kezére játszana, akik a köznépet rabszolgaságba szeretnék kényszeríteni! Jó lehetőség mutatkozik egy kis kimozdulásra, tereferére barátnőkkel, barátokkal. Régebb óta külön élők érzelmi életüket stabilabbá tehetik egy gyors összeköltözéssel. Akiknél eddig a gyermekáldás elmaradt, vagy problémás volt, maholnap örömmel közölhetik párjukkal a jó hírt.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Hivatásbéli dolgai most kevésbé kötik le. A személyes kapcsolatok fontosabb szerepet kapnak a megszokottnál. Közeli rokonokkal, esetleg családtagokkal kisebb összekülönbözései lehetnek. Sajnos belátható ideig nem javul a helyzet. Az anyagiakat, amit autójára, vagy más nélkülözhetetlen műszaki dologra költ, ne sajnálja magától! A biztonság mindennél fontosabb! Képzelje, hogy ha az ön kocsijának elhanyagolt fékje miatt hal meg valaki….

 

HALAK [02.19-03.20]

halakEzen a héten is sok tennivalója akad. Munkahelyén komolyan számítanak önre. Talán túlságosan is. Emiatt néha úgy tűnik, mintha kihasználnák. Anyagiakban egyhangúan negatív időszakra kell számítani. Ennek dacára, jó, ha a párkapcsolati kérdések jobban előtérbe kerülnek. A családosok programjaikat kellemesen tudják eltölteni. A partner nélküliek baráti körben érezhetik jól magukat. Némi turpissággal a háttérben, még az is lehetséges, hogy párt találnak önnek.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu