Hogy állnak a kapcsolataid? Ezen a héten a csillagok is a párkapcsolatokra koncentrálnak!

KOS [03.21-04.20]

kos

Magánéletedben kilendülsz a holtpontból, nagy erővel veted bele magad a kapcsolatod megújításába, vagy éppen a társkeresésbe. Pasizásra, csajozásra, perzselő szerelemre utazás alatt, vagy társkereső portálon van a legnagyobb esélyed. Még akkor is működhet, ha eddig ódzkodtál a dologtól. A periódus első felében kollégáid imáikba foglalják a nevedet, mert megtalálod a porszemet a gépezetben, ezzel tengernyi bajt előztök meg.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA napokban bebizonyosodik, hogy tényleg összenő, ami összetartozik. Hiába is menekülnél a sorsszerű szerelem elől, esélyed sincs. De ha úgy érzed, hogy hosszú távon nem vagytok egymáshoz valók, igyekezz elengedni őt! Hét elején olyan sugallatokat kaphatsz, amelyekre vétek lenne nem hallgatnod, a tét ugyanis a fenntarthatóság megteremtése az életedben. És itt nem hullámhegyekről, vagy völgyekről van szó, hanem a lét – nemlét kérdéséről.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Hamarosan fény derülhet a magánéleted gyenge pontjaira. Ez talán fájdalmas tanulsággal szolgál, de ha tudod mi a hiba, könnyebben rájössz, miként orvosolhatod a bajt. Semmiképpen se ragadj le az önsajnálatnál! Munkában legyél nyitott, de azért nem kell túlzottan buzgólkodni. A szabadidőd kárára meg pláne nem. Választás elé kerülhetsz: kevesebb pénzért olyan munkát vállalsz, ami a szívügyed, vagy csekély lelkesedéssel dolgozol biztosabb bevételért.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákIsmerd fel a tanulási lehetőségeket! Ne nehezítsd saját fejlődésedet azzal, hogy duzzogsz, ha netán kioktatnak! Sokan vannak, akik szívesen átadnák neked a tudásukat. Használd ki nagyvonalúságukat! Szerelemben ódzkodsz felszakítani régi sebeket, pedig szükség lenne rá, hogy végleg letehesd a múltbéli koloncokat. Annál is inkább, mert ezeket nem egyedül cipeled, meglévő, vagy leendő párodnak is jut belőlük épp elég.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Megérzéseidre hallgatva nem esik nehezedre bonyolult összefüggéseket átlátni a munkában. Szinte senki nem érti, hogyan csinálod, de ettől csak még jobban elismernek. Szép szavakkal kecsegtethet egy netlovag. A kísértés elől akkor sem menekülsz, ha egyébként nem vagy szingli. A billentyűzet ugyan sokat elbír, ezért lehetséges, hogy egy álomkép lobbant lángra. Arra azért vigyázz, hogy semmilyen személyes adatot, vagy éppen intim fotót ne adj ki magadról!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA jegyedben áthaladó Vénusz féktelen szexuális étvággyal ajándékoz meg – ennek szerelmed is örülhet! Ha egyedül vagy, az őrült kalandok vonzanak, könnyen kapható leszel bármire. A védekezésről azonban nem feledkezel meg, ugye? A pénzügyi világban élelmesnek bizonyulsz. Munkád mellett, a hobbiddal is sok pénzt tudsz keresni. Vigyázz, amilyen jól üzletelsz kicsiben, nagykutyaként félszegen bukdácsolnál!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ha valami kicsúszik a kezed közül, ne kapkodj utána ész nélkül, mert lehet jobb így. Vonatkozik ez a munkádra és magánéletedre egyaránt. Ez utóbbiban a szerelem istennője felforrósítja körülötted a levegőt. Szárba szökken egy viszony, melyet az erotika gyújt be és tart izzásban, de nem feltétlenül marad meg sokáig ezen a szinten. Ami hirtelen lobban fel, s nagy lánggal ég, az sokkal hamarabb kihuny, mint a lassú, de fénylően melegítő tűz.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA túlzott sietség tart nyomás alatt. Így nem tudsz lépést tartani a pároddal. Vagy a pasi, akivel randizol, vagy a nő, akit kinéztél magadnak, sürgeti az eseményeket. Ne érezd kötelezőnek a tempót, elsősorban a saját elvárásaidnak akarj megfelelni! Ha eddig mostohán bántál a pénzzel, gátlástalanul költekeztél, a pénz is gonoszul, bánik veled. Változtatni azonban sosem késő, ne halogasd sokáig!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A játék és a titok felpezsdíti szerelmi életedet, akár van párod, akár még csak keresgeted. Ismerkedésnél vedd magadra bátran a csábító „ördögi” szerepét! Meglátod, a siker önmagáért beszél. Úgy érzed, eltitkolnak előled valamit a munkahelyeden? Találgatás helyett kérdezz! A jól megfogalmazott, illetve időzített kérdések nem maradnak megválaszolatlanul, és nem marad utánuk rossz szájíz.

 

BAK [12.21-01.19]

bakEzen a héten ne állj ellen a változásoknak! Szerelmeddel új fejezetet nyithattok, és ehhez bizony elsősorban neked kell nagyvonalúbbnak lenned. Szingliként kapós leszel, de megállapodni csak úgy tudsz, ha nem ragaszkodsz túlzottan az előítéleteidhez. Munkahelyváltáshoz, pályaválasztáshoz ideális körülmények várnak. Kérdés, hogy akarsz-e időt, energiát áldozni rá. Ha még vizsgák várnak rád, ne hergeld magad! Ha tanultál, nincs okod idegességre.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Vénusz felforrósítja napjaidat, egymást követik az erotikától eksztatikus flörtök, évődések. Pároddal, vagy új szerelmeddel nemcsak az ágyban lesz teljes az összhang, hanem a közös szellemi kalandokból is kijut bőven. A múltban elkövetett hibák kísérthetnek a karrieredben, elővigyázatosságra és adminisztratív dolgok pontos intézésére késztetve téged. Sok lesz a tennivaló, de feltétlenül szánj időt arra, hogy munka után kiereszd a fáradt gőzt!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakAz elhatározás megvan, de a konkrét lépéseket egyre csak halogatod. Tartsd szem előtt, hogy ha valakit túl sokáig várakoztatsz, az egy idő után már nem a vágy titokzatos tárgyaként tekint rád, hanem úgy érezheti, felültették. Ha legalább egy teljes holdcikluson keresztül naponta egyszer tudatosan teszel valamit a boldogságodért, meglepően hamar elérhető közelségbe kerül a cél. Csak nehogy megint megtorpanj a nyíló kapu láttán!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu