A gyakori, kis mennyiségű vizeletvesztés testileg és lelkileg is megviselheti az embert. Az állandó betéthasználat – a széles méretválasztéknak köszönhetően – megoldást kínál az enyhe esetekben, de előfordulhat, hogy az idő múltával azt tapasztaljuk, hogy az eddig alkalmazott megoldás már kevésnek bizonyul és változtatni kell.

Mi következhet a már megszokott betétek után? – kérdezik sokan, ódzkodva a pelenka viselésének a gondolatától is. Megnyugtató tudni, hogy ilyen helyzetben is vannak diszkrét és komfortos megoldások, mielőtt még pelenkához kellene fordulni.

 

A fehérnemű, ami pelenkanadrág

Ha már nem elég biztonságos és kényelmes a megszokott betét, érdemes kipróbálni olyan pelenkanadrágot, ami megfelelő átmenet a nagy betétek és a nagy pelenkák között, és úgy néz ki, mint egy fehérnemű.

 

Napjainkban a vizelettartási nehézségek már nem akadályozhatják a megszokott tevékenységeik elvégzését. Munkahelyen, sportolás közben, kirándulások során, családi és baráti összejöveteleken viselve egyaránt megnyugtató megoldást nyújtanak az alsóneműhöz hasonló pelenkanadrágok. A mindennapi viseletre ajánlott pelenkanadrág lágy tapintású, jól szellőző anyagból készült; gumis felső részének köszönhetően komfortos és biztonságos, mivel a benne lévő nedvszívó betét nem gyűrődik vagy fordul el mozgás közben.

 

A pelenkanadrág viselője mindig nyugodt lehet, senkinek nem fog feltűnni az, hogy nem hagyományos fehérneműt hord. Sőt, a puha anyagú, kényelmes viseletet biztosító pelenkanadrág viselője maga sem fog észrevenni mást, mint a felszabadultság és biztonság érzését, amit az alsóneműhöz hasonló pelenkanadrág nyújt számára.

 

Ha úgy érzi, hogy az Ön helyzetében a betét már nem elég, és a bugyi típusú pelenkanadrág olyan megnyugtató megoldást jelenthet, amit szeretne kipróbálni, akkor kérje a gyógyszerésze segítségét, aki megfelelő terméket tud ajánlani Önnek.

 

Dr. Budai Marianna PhD

szakgyógyszerész

 

 

fizetett hirdetés