Heti horoszkóp 2013. március 23-tól 29-ig

Itt a tavasz és a pezsdítő rügyfakadás sokunkat elragadja majd…Pedig nem ártana az óvatosság! Nézzük, mit javasolnak nekünk erre a hétre Melitta és a csillagok!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ez a hét aránylag jól alakul, egy időre vége a nehéz fényszögek negatív hatásának. Most próbáljon meg minél több függőben lévő ügyet elintézni! Pénzügyekben határozottan szerencsés napok várják. Képes lesz valóra váltani egy régóta dédelgetett nagy tervét. Annak ellenére, hogy éppen azok, akiktől legkevésbé várná, nehézségeket gördítenek Ön elé. Sebaj, megáll majd a saját lábán is. Ha kitartó és következetes lesz, bízhat szerencséjében.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika

 

A változások tavaszi szele szinte felkapja magával, jókora felfordulást okozva életében. TDe nyugodjon meg: túl fogja élni. Fontos azonban, hogy a munkát, barátságot, szerelmet ne keverje össze, semmilyen körülmények között sem. Mostanában egy olyan személy férkőzhet a bizalmába, akinek valójában csupán munkahelyi célinformációkra van szüksége, nem pedig Önre. Legyen óvatos! Lankadó szerelem, problémás gyerek miatt komoly feszültséget élhet át, amely elszontyolodottá teheti néhány napig.

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A napokban megszabadul a múlt néhány terhétől. Ám szinte azonnal újakkal találja szemben magát, de ezeket is sikeresen megoldja. Munka szempontjából mozgalmas és eseménydús napoknak néz elébe. Új kihívások, kihasználandó esélyek várnak önre. Jó, ha a magánéleti stabilitás prioritást élvez. A Neptunusz hatására párkapcsolata konstruktív irányba halad tovább. Nem lenne haszontalan parterét mindenben támogatni, és a lehető legvadítóbb szerelmi élményekben részesíteni. Képes rá?

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHatalmas energiával rendelkezik, és igazán jól érzi magát. Most a csillagok arra ösztönzik, hogy vágjon bele. Végezzen el mindent, amiről úgy gondolja, meg kell tennie! Ez vonatkozik magánéletére, munkájára, bármire, ami Önnek fontos lehet. A szerelemben egy régi szerető is újra hallat magáról, bocsánatért, újrakezdésért esedezik, várhatóan nagyon ügyetlenül. Nehogy belemenjen! A húsvéti ünnepről ne feledkezzen meg, különösen, ha gyerekek is vannak a környezetében!

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A munkájában változások várhatók. Valószínűleg olyan feladatot kap, amely komoly presztízst jelent, amely miatt talán új tanulmányokba is kell kezdenie. Mindezt egy baráti kapcsolatának köszönheti. Külföldi munkavállalásra, vagy külföldi személlyel való találkozásra, hosszabb utazásra is kiváló ez a hét. Ne feledkezzen meg a határidős befizetéseiről, mert a felszólítás manapság már büntetőkamattal is jár! Furcsa, de aki korábban gonoszkodott önnel, most barátkozni kíván. Legyen óvatos, kutyából nem lesz szalonna!

SZŰZ [08.23-09.22]

szűz A társkapcsolatban élők elégedetlensége és boldogtalansága a hét első napjaiban kiéleződik, aminek hatására mindet egy lapra tesznek fel. Azért jó lenne előre felmérni a kockázatot. Magánytól való félelmétől is megszabadulhat, ha kilép jelenlegi nyomasztó kapcsolatából. A továbbiakban valóságos mágnesként vonzza magához az áhított szerelmet és boldogságot, ami elfeledteti Önnel eddigi rossz viszonyát. Ha új partnere oldalán sikerül lezárnia a múltat, élete, sorsa mindenben kiteljesedik.

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

A Nap, az Uránusz és a Mars hatására könnyebben alkalmazkodik az Önt érintő változásokhoz. Karrierje most a Szaturnusz és a Vénusz befolyása alatt áll, aminek köszönhetően több ambícióra fog szert tenni. Munkájában ajánlott nagyobb figyelmet szentelni üzleti partnereinek, akik megpróbálják az Ön tekintélyét aláásni. Magánéletében a hét folyamán végigkíséri Önt a kifinomultság és a szenvedély. Szerelem iránti vágya mindennél erősebbé válik. Vénusz jótékony hatására a csábítást sikerélmény kíséri.

SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

Toleranciájának köszönhetően morális elismerésben részesülhet. Ez kellő energiát szolgáltat ahhoz, hogy a legnehezebb akadályokat is sikeresen vegye. Hét elején áldozatot kell hoznia saját, és mások ügyei miatt. Az anyagi elismerés kicsit várat magára, de ünnep után már ennek gyümölcseit is élvezheti. Érzelmi szempontból relatíve nyugodt időszaknak tekint elébe. Aki még egyedül van, hamarosan olyan személyt vonzhat életébe, akinek ugyanolyan fontos az érzelmi és értelmi kapocs, mint Önnek.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

 

Magánélete nem a tervei szerint alakul, társkapcsolata már rég katasztrofálisnak mondható. Mégsem hajlandó kilépni belőle. Görcsösen ragaszkodik társához, nem adja meg számára a minimális személyes szabadságot sem. Azt hiszi, hogy a birtoklással végleg magához láncolhatja. Ha a Nyilas nő arra gondol, hogy agyafúrt módon teherbe ejteti magát, hogy végleg maga mellett tudhassa kiszemeltjét, sürgősen tegyen le róla!  Ami nem fátumszerű, az gyerekkel sem fog működni. Ráadásul becstelen dolog egy ártatlan apróságot ilyen célokra felhasználni.

BAK [12.21-01.19]

bak

Iszonyatos tempót kell diktálnia elsősorban saját magának. Annyi mindent kell elvégeznie, hogy szinte beleszédül. Ami a legfontosabb: vigyen rendszert a mindennapjaiba! Ha nem átláthatatlan torony a tennivalók sora, már félig nyert ügye van. A Jupiter hatására csábító játszadozásba bocsátkozhat, hiszen érzi, hogy jelenlegi párjával valami nincs rendjén. Akadozik a kommunikáció, több figyelemre, közös programokra és alapvető változásra lenne szüksége ahhoz, hogy kapcsolatát megmentse.

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Nagyon fontos, hogy megőrizze nyugalmát. Akkor is, ha felháborodása jogos. Indulatait tartsa ellenőrzése alatt! Amikor csak teheti, ásson le a problémák gyökeréig, hogy mielőbb megoldhassa azokat! A szerelemben a félrebeszélések, az elhallgatások, holmi titokzatos telefonhívások okozhatják vesztét. Jól gondolja végig, hogy mit akar, mit miért tesz, mert hamarosan eljön az idő, amikor nem az Ön kezében lesz az irányítás! Attól kezdve pedig már nincs visszaút.

halakHALAK [02.19-03.20]

Leginkább anyagi gondok, családi problémák foglalkoztatják. Nem sok választása van, kénytelen lesz a lehetetlent is lehetségessé tenni. Még jó, hogy küzdőképességben nem szenved hiányt. Jól tudja, mit akar, és ha lassan is, de véghez is viszi. Amennyiben olyan kérdés vetődne fel, hogy valamelyik idős családtagot elköltöztessék a már megszokott helyéről, jól gondolja meg! Sajnos az ilyen helyváltoztatások az időseket nagyon megviseli, sokszor életük gyors befejezésével is együttjárnak. Idős fát már nem lehet, nem illik új helyre átültetni.

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu