Melitta horoszkóp (04.29.-05.05.)

0
812
Fotó: gettyimages.com
Ha volna a világon egy érdemjegy
A szeretet és kitartás babérja,
Egy volna csak, ki megérdemelné: 
Egyedül az édesanya.
(Szenes Hanna)

Kos

(március 21.-április 20.) A Kosok új lendülettel kezdhetik a májust, és új ötleteik, valamint a sikeresen elvégzett feladatok belső nyugalmat hoznak. A tavasz, a szerelem, az újrakezdés időszaka. Szingli Kosokra most rátalálhat a szenvedély, azok pedig akik már megtalálták párjukat, új szint vihetnek kapcsolatukba. Ha bármi felkavarja az érzelmek tengerén, tekintse azt ajándéknak! Amennyiben az érzelmek tapasztalattá érlelődnek önben, a fejlődésen felül új utat nyitnak meg. Ennek a hétnek főleg a közepe semmilyen formában nem alkalmas titkok kifecsegésére. A Plútó komoly ellentéteket feszültséget hozhat, ami senkinek nem lenne jó.

Bika

(április 21.–május 21.) Boldog szülinapot kívánok a most ünneplő Bikáknak! Érdemes saját maguknak is komolyabb figyelemmel kísérni a hét során bekövetkező eseményeket. Energiáikat most több bolygó uralja, ezért aztán szélsőségeket, szenvedélyes kitöréseket hozhat a hét. Hol nagyon fáradtnak, hol túlságosan feszültnek érezhetik magukat. Ezt lehetőleg ne közvetlen környezetükön vezessék le! Az esti órákban rákattanhat az internetre, és lehet, hogy megtalálja azt a személyt, akiről kiderülhet, hogy nem más, mint álmai netovábbja. Aztán majd élőben kiderül, mi az igazság.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Az Ikreknél központi kérdést kapnak az anyagiak, hogy ez pozitív, vagy negatív változást hoz életükben, arra a megoldást születési horoszkópjuk ad. Figyeljék a megérzéseiket, és ne saját törekvéseik, hanem belső sejtéseik alapján cselekedjenek! Ha netán szakítást fontolgat, az okkal történik és itt az idő, hogy azt meglépje. Az elválást egyikőjük sem érzi tehernek, mert megérett erre az idő. Véletlenül se húzzanak most ujjat a törvénnyel, ugyanis kénytelenek lesznek megtapasztalni a nem jó oldalát a dolgoknak! Bizonyos égitestek, alakulások hatására hajlamosak most fantazmagóriákra, jobban kiszínezhetik az eseményeket, mint amilyenek valójában. Mielőtt azonban bármiről döntenek, vegyék számba a puszta tényeket, nem pedig a mögéjük képzelt illúziókat!

Rák

(06.22.–07.22.) Gyerünk ki a szabadba, még akkor is, ha esetleg az időjárásjelentés inkább azt sugallná, hogy jobb lenne fedett helyen tartózkodni. A Nap, a szél, az eső mind oldó, tisztító hatással bír. Egy kicsit rásegíthetünk erre egyfajta tiszta befogadással ( pl. hagyom a szelet, hogy kisöpörje a téves gondolatokat, vagy a Napot, hogy feltöltsön). A Rák hölgyek nőies kisugárzásukat erősíthetik, de minden Rákra vonatkozik, hogy kiválóak lesznek pénzzel kapcsolatos ötletei, megérzései. Csak halkan ajánlom, hogy most jobban vállalják fel kisugárzásukat, legyenek kicsit merészek, flörtölők! Tilosak az elfojtások, hagyni kell kibontakozni a jó késztetések a bolygók energiáinak hatását!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Az élvezetek, a sikerek és természetesen mi más, mint a shopping hete a mostani. Célszerű lenne közbeiktatni valamilyen kulturális esemény meglátogatását, tárlatot, színházat is. Kedves, szeretetre méltó, érzékeny egyéniségként csak úgy vonzza a körülötte lévőket, még azokat is, akik korban nem illenek önhöz. Nem kizárt, hogy pár évvel idősebb, fiatalabb személy teljesen megbabonázza. Azok az Oroszlánok akiknek a családi hátterük borzasztó, tartsanak ki, harcolják ki maguknak az igazukat és mielőbb, amikor csak tehetik, szakadjanak ki e földi pokolból! Találnak segítőket, akik őszintén mellettük állnak.

Szűz

(08.24.–09.23.) Igyekezzen kitűzött céljaira összpontosítani minden figyelmét, erre késztetik most a bolygók energiái! Céltudatossága sikerre vezetheti. A Plútó változást hozhat életében, új kereteket, talán új célokat is meg kellene fogalmaznia végre. Olyanokat, amiket teljesíteni is tud. Ebben segíti a Vénusz, amely duplán is behozza életébe a tökéletes befogadó energiákat. A Merkúr támogatja anyagi terveit, most elérheti, hogy munkája után jobb fizetést, nagyobb megbecsülést kapjon. Érdemes gyermekei számára már most gondolkodni jövőjüket illetően. Célszerű hosszútávú befektetéseket, vagy örökséggel kapcsolatos döntéseket időben meghozni.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Barátai nagyon sokszor keresik majd társaságát, sőt általuk igazán segítő, hasznos kapcsolatokat tud kialakítani. Új ötletek, merész megvalósítások alakulhatnak. Kellő támogatást kap szeretteitől. Használja ki a Hold segítő erejét! Ösztönösen érezni fogja, mit is kell tennie. Ha generációs problémák zavarják, vagy örökösödési vitái vannak, most meglepően könnyen talál valamiféle használható megoldást ezekre. Belső gyermeki énje szerető gondoskodásra vágyik. Adja meg végre magának a jól megérdemelt pihenőt!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Nem lesz könnyű ez a hét sem, mert legtöbbször nem másokkal fog harcolni, hanem saját magával. Sok mindent igazságtalannak fog megélni, főleg családja részéről. Ezek az események most azért következnek be, hogy belássa végre, mások máshogy éreznek, nem úgy, ahogy Ön. A Szaturnusz támogatja e változások megélésében, de kemény tanítómestere is ennek a műfajnak. Másik üzenete a hétnek az időzítés. Türelemre és pozitív képzelőerőre van szükség. Őrizze meg a hitét, és ne adja fel!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Képes lesz kiváló megérzésekkel kiválasztani a jó elhatározásokat. Könnyebben tud most azonosulni másokkal, ezáltal segíteni. Ha alkalma van rá, és nem nagy áldozat, támogasson segítségre szorulókat! Kapcsolataiban fény derül pár turpisságra, nem mindenki lesz őszinte önnel. Az idő folyamán a férgese leválik. Tanulmányaiban csak annyit vállaljon, amit elbír! Tudja, nem a mennyiség annál inkább a minőség számít. Amikor mély, erős belső késztetést érez arra, hogy változtasson körülményein, akkor az a bizonyos belső erő próbálja valódi útjára terelni. Adjon teret ennek a sürgetésnek!

Bak 

(12.22.-01.20.) A Bak jegy szülöttei támogató segítségre, megértésre számíthatnak. Munkájukkal kapcsolatban kollégáik, otthonukkal kapcsolatos dolgaikban családtagjaik részéről. Érdemes most egy nagyot fordítaniuk a sors kerekén. Ugyanakkor fogadják el, ha a sors áldozatokat, vesztéseket követel, mert minden nap felkínál valami újat régi dolgaik helyett! Hatalmas és tartós szerelemre képesek, de érzelmeiket mostanában nehezen tudják kordában tartani. Gyakran előfordul, hogy társuk nem tudja, nem érzi, mennyire fontos számukra.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A Szaturnusz most egy másfajta pénzkezelési hozzáállást vár el öntől. Ha jól reagál, akkor lassan javulni fog az anyagi helyzete, és visszaáll az a bizonyos biztonság érzése. A hirtelen ötletek ezekben a napokban nem vezetnek semmi jóra. Különösen így van ez akkor, ha épp a főnökével nem tudja elfogadtatni zseniálisnak vélt, de a közfelfogás szerint mégsem keresztülvihető ideáit. A nyilvánosság házában található bolygók még akkor is emberi konfliktusok tömegét zúdítják a nyakába, ha ön, szokásához híven, mindent megtesz azért, hogy azokat elkerülje.

Halak

(02.20.– 03.20.) Használja ki a hét kezdeményező, érzelmes hangulatait! Vigyen be munkahelyére a saját süteményéből, kedveskedjen a kollégáinak! Közeledjen a megközelíthetetlenhez! Figyeljen az álmaira, az uralkodó bolygójában tevékenykedő Hold üzeneteket küldhet önnek a túlvilágról, vagy a tudatalattiból, ahogy tetszik! Nagyon sok jó ötlete lehet, és ha nem írja le őket, gyorsan ki fognak menni a fejéből. Szerelmi életében megléphet egy újabb szintet, ami boldogsággal egyben lelki megnyugvással tölti el.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online