Melitta horoszkóp (05.06.-05.12.)

0
853
Fotó: gettyimages.com
Minden csillagjegyhez társul egy állatszimbólum, melynek a tulajdonsága beleépül a mindennapokba. Hol jobban, hol kevésbé hozza ki azt, amivel lehet valamit javítani.. 

Kos

(március 21.-április 20.) Tavaszi, nyári állatszimbólumod a gyík. Üzenete az éberség. Az eddiginél is jobban kell majd hallgatnod a megérzéseidre. Főleg akkor, amikor úgy határozol, hogy mélyreható változásokat viszel véghez az életedben, pl. költözés, szerelem, és hasonlók. Új ajtók nyílnak meg előtted, amelyek elvezetnek vágyott céljaidhoz. De nem szabad azonban túlságosan elbizakodottnak lenni, mert nem lesz minden túl egyszerű! Ha azt szeretnéd, hogy csodáljanak, fordulj meg gyakrabban társaságban, és vedd fel a legdögösebb ruhádat! A Vénusz, a szerelem és a szépség bolygója ezen a héten különleges vonzerőt és ragyogást kölcsönöz neked.

Bika

(április 21.–május 21.) Tavaszi, nyári állatszimbólumod a hal. Ügyes és csavaros észjárású vagy, mint a vízben úszkáló halacska. Amikor csak teheted legyél víz közelben. Mások előtt maradj átláthatatlan és titokzatos! A megbízhatóság példaképe leszel ezen a héten is. A születésnapod hónapjában egyik oldalról a Vénusz, másikról a Mars fog karon és szép élményekkel ajándékoz meg. Ha magányosan tengeted napjaidat, a szerelem is rád talál. Amennyiben van párod, a megszokottnál sokkal szenvedélyesebb, szerelmesebb napokat élsz át vele. Programokkal szerencsés lenne kicsit megbolondítani a kapcsolatotokat…

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Tavaszi, nyári állatszimbólumod a macska. A meleg ölelés és dorombolás mögött egy olyan állat áll, aki javítja a mentális egészséget a stressz csökkentésével, társaságot kínál, elűzi a fájdalmat, és terápiás társként is szolgál. A hivatásod kerül előtérbe. Ha eddig nem volt munkád, most megtalálhatod a számodra ideálisat. Szükséged lesz azért kitartásra, de ez most nem esik nehezedre. Olyan helyet és feladatokat keresel, ahol a szépérzék fontos kritérium. Sportolj rendszeresen, mert a Nap és a Vénusz ügyködései miatt felszaladhat pár plusz kiló!

Rák

(06.22.–07.22.) Gyerünk ki a szabadba, még akkor is, ha esetleg az időjárásjelentés inkább azt sugallná, hogy jobb lenne fedett helyen tartózkodni. A Nap, a szél, az eső mind oldó, tisztító hatással bír. Egy kicsit rásegíthetünk erre egyfajta tiszta befogadással ( pl. hagyom a szelet, hogy kisöpörje a téves gondolatokat, vagy a Napot, hogy feltöltsön). A Rák hölgyek nőies kisugárzásukat erősíthetik, de minden Rákra vonatkozik, hogy kiválóak lesznek pénzzel kapcsolatos ötletei, megérzései. Csak halkan ajánlom, hogy most jobban vállalják fel kisugárzásukat, legyenek kicsit merészek, flörtölők! Tilosak az elfojtások, hagyni kell kibontakozni a jó késztetések a bolygók energiáinak hatását!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Tavaszi, nyári állatszimbólumod a sólyom, melynek jegyedbéli ráhatása szerint meglátod a fontos összefüggéseket és könnyedén megfejted, helyükre teszed azokat. Megérzéseid erősödnek, saját és mások dolgaira való rálátásod tisztul. Ne lepődj meg, hogy ha valamennyire a jövőbe fogsz látni! Egy út okozhat izgalmat. Ne gondolj semmi rosszra, ez a nagykönyvben meg volt írva! Lehet ez fellépés, vizsga, vagy találkozással járó izgatottság. A felkészülés feszültsége pedig jót tesz a hangulatodnak. Máskor precíz személyiséged mostanában jobban szeret lazítani, és egyre inkább keresed azokat a helyzeteket, embereket, akiknél az érzelem az első, a racionális értelem csak a második helyet foglalja el.

Szűz

(08.24.–09.23.) Tavaszi, nyári állatszimbólumod a vidra. Arra ösztönöz, hogy kövesd a boldogság a szórakozás és a szabadság élvezetének útját. Készülj fel rá, hogy egy perc üresjárat sem lesz az életedben. Fontos számodra, hogy mások felnézzenek rád, de az elismerés kivívásához nagyon sokat kell most dolgoznod. A csillagok május első két hetében hatalmas adag szenvedélyt és energiát adnak. Ebből bőven jut arra, hogy Anyák napja ünnepére készülj valamiféle kedves meglepetéssel. A munkahelyeden valakit vonzónak találsz, de légy inkább óvatos! A házastársak általában nem díjazzák, ha otthon bejelented, hogy szerelmes lettél a munkatársadba.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Tavaszi, nyári állatszimbólumod a béka. Összpontosíts a gyakorlati dolgokra, és az érzelmekre, azaz a Víz és a Föld elem energiáira. Vedd át a béka boldog lubickolásának képességét, és használd az általa kialakuló energiát. Mellette ne brekegj, ha kell, ha nem! Mindenben nem lehet igazad, ráadásul nem illik ráerőszakolni a véleményed másokra. Ezt tudomásul kell venned! Ha most jobban alkalmazkodsz, sok kellemetlenséget kerülhetsz el. A párkapcsolatodban, a szerelmi életedben túl idealisztikus vagy. Vigyázz, mert a kijózanító pillanat keményen fejbe kólint!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Tavaszi, nyári állatszimbólumod a medve. Nagyságából, erejéből fakadóan arra utal, hogy a veled született erő nem fog cserben hagyni. Tehát emeld fel jobban a fejed, és hallgass a lelked ajtaján dörömbölő megérzéseidre! Legyél óvatos, és ne bízz meg mindenkiben! Ha szerelmes vagy, alaposan gondold át a párodról alkotott véleményedet! Különösen azok legyenek körültekintőek, akik együtt is élnek. A Merkúr egyébként is sok félreértést generál. Mások – különösen az önjelölt barátok – véleményével egyáltalán ne foglalkozz! Fontos, hogy minden körülmények között megőrizd a higgadtságodat.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Tavaszi, nyári állatszimbólumod a tűzsárkány, ami azt sugallja, rengeteg kihívásban lesz részed. Tudd, hogy jó vagy az akadályok leküzdésében! Életed anyagilag javulgat. Olyan pénz állhat a házhoz, amelyre már régen vársz, vagy már le is mondtál róla. Az önbizalmad látványosan megnő. Egy kiküldetés, valamiféle komolyabb feladat izgalma felforgathatja körülötted az állóvizet. Új ismeretségek és új lehetőségek várnak rád. De mindig gondolj arra, hogy a hatalom felelősséggel is jár!

Bak 

(12.22.-01.20.) Tavaszi, nyári állatszimbólumod a hattyú. Üzenete, a kecsesség. Sodródj az árral, élvezd a felfedezéseket, légy rugalmas az elhatározásaid tekintetében! Ha mostanában kerültél új munkahelyre, a május, a szépség és a szerelem hete csupa pozitív élménnyel ajándékoz meg. Szinte mámorosan végzed a teendőidet. A megfelelési vágy okoz ugyan egy kis izgalmat, de te annyira nyitott, optimista, kreatív vagy, hogy nincs előtted különösebb akadály. A párkapcsolatod szintén kedvezően alakul.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Tavaszi, nyári állatjelképed a róka. Arra figyelmeztet, hogy légy ravasz, tudd, hogy mikor kell felfedned magad, és mikor jobb, ha csendben maradsz! Határozottan, szenvedélyesen irányítod az életedet. Végre a pénzügyeid is jó irányt vesznek. A Mars ténykedése sok erővel, energiával lát el. Segít, hogy a tehetségedhez méltó feladatot kapj, megfelelő anyagi ellentételezéssel. Az egyedülállók partnert találhatnak, ha elég nyitottak erre.

Halak

(02.20.– 03.20.) Tavaszi, nyári állatjelképed a róka. Arra figyelmeztet, hogy légy ravasz, tudd, hogy mikor kell felfedned magad, és mikor jobb, ha csendben maradsz! Határozottan, szenvedélyesen irányítod az életedet. Végre a pénzügyeid is jó irányt vesznek. A Mars ténykedése sok erővel, energiával lát el. Segít, hogy a tehetségedhez méltó feladatot kapj, megfelelő anyagi ellentételezéssel. Az egyedülállók partnert találhatnak, ha elég nyitottak erre.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online