Melitta horoszkóp (01.30.-02.05.)

0
519

KOS

(március 21.–április 20.) Kos (március 21 – április 20) Kiegyensúlyozott, magabiztosabb időszak köszönt rád, remekül érzed magad a csapatmunkában. A jelek szerint tavasz kezdetéig ki kell bírnod a furcsa körülményeket. De így is kellő energiát tudsz fordítani személyes céljaid elérésére. Ezen a héten nem szívesen kísérletezgetsz, haladsz a járt úton. Ha Kossal kezdenél, életed nem lesz unalmas, sosem tudhatod előre, mit hoz a holnap, vagy éppen mivel lep meg a következő óra. A most kialakulófélben lévő egészségügyi problémáddal mindenképpen keresd fel az orvost!

Bika

(április 21.–május 21.)  A változások időszakát éled, számtalan új kapcsolatra és sok új lehetőségre teszel szert. Ne legyél szégyenlős, most olyan kapuk nyílhatnak meg előtted, amelyekre nem is gondoltál! Kapcsolatodban gyöngédebb és megértőbb leszel, ez pedig harmóniát hoz az életedbe. Amikor esténként hazaérsz, már alig várod, hogy kedveseddel, családoddal együtt legyél. A jó kis vacsora közbeni beszélgetések számodra mindennél többet érnek. Hétvégén, amennyiben az idő is engedi, mozdulj ki! Űzd el a tél szomorúságát, légy vidám! 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A csapat az életelemed, a barátokkal hajlandó vagy mindenféle őrültségre, környezeted pedig értékeli a vagányságodat. A hidegebb idő múlásával és a tavasz beköszöntével tölts több időt a szabad levegőn, sétálj, engedd, hogy a Nap kibontakozó sugarai átöleljenek. Az Ikrek szülött, akinek se barátja, sem pedig kedvese nincsen, keresse annak okát! Valahogy át kell törni a falakat, és kis boldogságot adni a testének, lelkének, mert mindkettőre szükség van. Lehetséges, hogy ez egyedül nem megy. Nem szégyen szakember segítségét kérni.

Rák

(06.22.–07.22.) Meg kell tanulnod tervszerűen végezni a feladataidat. Jól tudod, hogy ez nem mehet így sokáig, hisz a halogatással csak magadnak ártasz. Ha helyesen osztod be az idődet, minden sokkal gyorsabban és gördülékenyebben halad. Általában nincs időd arra, hogy a munkakapcsolataiddal törődj, nem is igazán szereted a munkahelyedre bevinni a magánéletedet. Így még jól is jött a távolból végezhető munka. A magánéletedben nagyon szenvedélyes lehetsz, ami tetszik kedvesednek. Ám a vitákat jobban kellene kezelned, hiszen sokszor belekötsz abba, amit párod, vagy bárki tesz. Ez aztán ismétlődő, tartós balhékhoz vezet.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Igazi energiabomba vagy, megszállottan veted bele magad új edzési lehetőségekbe. Pozitív energiád másokra is kihatással van, így környezetedet is magaddal rántod. A magánéletedben nagyobb odafigyelésre vágysz, de egyelőre nem tudod miképpen, hogyan adhatnád ezt a párod tudomására. Ne engedd, hogy mások kritikus megjegyzései módosítsák vagy megkérdőjelezzék a céljaidat! A mindenen gyűlölködőket pedig minél nagyobb ívben kerüld ki. Ők legtöbbször a saját maguk által elrontott életüket kompenzálják a parttalan acsarkodásukkal. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Gyümölcsöző kapcsolatok, előrelépést hozó ismeretségek jellemzik ezt az időszakot. Ügyelj azonban arra, hogy kinek mit mondasz, hogy kiben bízol, hiszen rosszakaróid könnyen előnyükre fordíthatják a birtokukba kerülő tudást, információt! A héten a kommunikáció akad az életed fókuszába. Ha az elmúlt hetekben terveket készítettél az elérendő céljaiddal kapcsolatban, akkor a héten próbálj meg minden információt beszerezni ezzel kapcsolatban, hogy mihamarabb a terveid megvalósításába kezdhess! 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Párkapcsolatodban nincs minden a helyén, hisz számos titkot, ki nem mondott dolgot rejtegettek egymás elől. Itt az ideje, hogy megnyíljatok és őszintén kifejezzétek magatokat! Hidd el, az igazi kapcsolatok elviselik az őszinteséget. Ha pedig nem, az is egy jelzés, hogy semmi keresnivalótok együtt. Ezen a héten többet fogsz költekezni a kelleténél. Légy rugalmas, mert lesznek bőven változások, a legtöbb pedig az utolsó percben érkezik!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ezen a héten figyelj oda a részletekre. Ha nem szentelsz kellő fontosságot az apró jeleknek, akkor az most negatív visszacsatolásként hathat karrieredben. Mindezek ellenére minden igyekezeted, főleg a befektetett munka, meghozza a maga gyümölcsét. Kollégád sokszor jó elgondolásokkal érkezhet, üdvös lenne tanácsain elgondolkodnod. Hagyj megfelelő részt az ötleteknek, és a lehetőségeknek, különösen a mostani héten!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A jó és kitartó munka meghozza a gyümölcsét, mindazt, amire te számítottál. Szerelmi életed most nem olyan, amilyennek te szeretnéd, de az lét területén nem lehet mindig, minden téren, egyazon időben sikeres lenni. Eljön majd az is. Családi, egészségügyi gondok érkezhetnek, ezek elég sok fejtörést okozhatnak mindannyitok számára. Fontos: tartsd karban logikai képességeidet! Ennek legegyszerűbb módja, hogy pl. eseményekről, történésekről nem a médiumoknak, vagy épp a boltosnak a véleményét ismételgeted, hanem te magad ismered fel a valóságot. Ne lepődj meg, ha pont ellenkező következtetésekre jutsz, mint ahogy azt az agymosó pletykafészkek hangoztatják!

Bak 

(12.22.-01.20.) Egy titkos hódoló tűnik fel körülötted. Élvezd ki, hogy igazi nő/férfi lehetsz, és végre téged kényeztetnek. Vigyázz azonban, csak biztos dolgokba vágj bele, s a kölcsönös vonzalom hiányának esetében ne játszadozz senki érzéseivel! Amikor igazán szerelmes vagy, akkor fizikai érintéssel mutatod ki érzelmeidet.  Fontos számodra a partnered közelsége, egy érzelmekkel teli, szavak nélküli ölelés is igen sok mindent elmond. Ez a hét nagyszerű arra is, hogy fontos dokumentumokat, iratokat iktass be, de megfelelő pl. lakás, telek, autó vásárlására egyaránt.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A Vízöntőnek szüksége van segítségre, támogatásra. Pár apró dolog a világot jelenti a számára. Abból tudja, hogy valaki szereti, hogy mellette áll, és támogatja. Fontosak számára a mindennapok, a napi rutinfeladatok. Tehát nem kell nagy segítségnyújtásra gondolni, beéri a kicsivel is. Csak érezze a törődést. Munkahelyi tevékenységeid szinte teljesen lefoglalnak, de ennek ellenére is melankolikus hangulatban vagy. A pénzügyi támogatás, amelyre most szükséged van, váratlanul érkezik majd.

Halak

(02.20.– 03.20.) Most nem szabad elveszned a részletekben, mivel szakadatlanul dolgozol, s ez az energia lassan felemészt. Tanulj meg másoktól segítséget kérni, hogy néha legyen időd önmagadra is, és végre ki tudj picit kapcsolódni! Hihetetlenül szép, okos, és intelligens vagy, de nem árt, ha fenn tudod tartani az érdeklődést saját magad iránt. Az is biztos, hogy a Halak szülött szívét teljesen elnyerni valódi kihívás. Az odaadó szerelem helyett – sajnos – túl sokszor csak a birtoklási vágy tombol bennük. Persze, ezt a világért se ismernék be.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu