Melitta horoszkóp (07.24.-07.30.)

0
464

KOS

(március 21.–április 20.)  Nagyon vigyázz a titkaidra, mert ha ezek napvilágra kerülnek, válságba sodorhatják a kapcsolatodat. Meglehetősen érzékeny lehetsz minden megjegyzésre, de azért figyelj oda, hogy ne vágj vissza csípőből, csípősen ezekre! Sokáig hallgathattál mások véleményre, de minden változik. Bizonyos személyek eléggé rossz irányba terelhetnek, így duplán gondold át, hogy valójában mit is tanácsolnak neked! A pénz léte és nemléte erősen befolyásolja a viszonyaidat. Ám mivel anyagilag most jobb idők mutatkoznak, ezért az együttélésekben is a harmónia lehet jellemző. Szingli vagy? Minden esélyed adott arra, hogy rövidebb szerelmi kapcsolatokba bonyolódj, amelyből titkos viszony alakulhat ki. Ez pedig nagyon jól működhet, ha nem akarod felvállalni, illetve partneredre sem szeretnéd ezt rákényszeríteni.

Bika

(április 21.–május 21.)  Megtörténhet, hogy többször hatalmába kerít a bizonytalanság érzése, ezért előfordulhat, hogy kutatásra, nyomozgatásra kényszerülsz. Ami azért nem jó, mert a társad erre rájöhet, és a kapcsolatotok meginoghat. Ha valamire kíváncsi vagy, akkor őszintén beszélj vele. Nyíltan kérdezd meg őt! Feltűnhetnek olyan emberek, akik nagyon nem akarják, hogy beérj a célba. Ragaszkodnod kell a saját elképzeléseidhez, és bizony olykor meg kell küzdened az igazadért is. Szingli vagy? Szerelmi életed alakulása miatt a környezetedben megduplázódhat irigyeid száma. Ami azt jelenti, hogy nemcsak Ámor nyila fúródhat a szívedbe, hanem irigylésre méltó partnert sodorhat az utadba az élet. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Nehezebben indulhat be ez a hét, szóval igyekezz minél előbb kitisztítani a fejedet! Ha megcsúszol a dolgaiddal, akkor egyáltalán nem, vagy zaklatottan alszol, szinte táncolnak az idegeid. Ahhoz, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan képzelted, áldozatokat kell hoznod! Ha már egy ideje a változás gondolatával foglalkozol, akkor nyáron a tettek mezejére léphetsz, és úgy alakíthatod érzelmi életed, ahogyan szeretnéd. Felbukkanhat az expárod is, de a kapcsolatot lehetőleg ne melegítsd fel vele! Szingli vagy? Még az is lehet, hogy jó ideje ismered azt a személyt, aki iránt nyáron szerelemre lobbanhat a szíved. A nagy ő–vel később hozhat össze a sors, akivel az életedet akár törvényesen is összekötheted. 

Rák

(06.22.–07.22.)  Előkerülhetnek rejtett kiskapuk, szóval használd ki azokat a lehetőségeket, amiket az élet felkínál neked! Termékeny lesz az idei nyár, ezért, ha utódra vágysz, akkor a sors keze is benne lesz abban, hogy ez az álmod valóra váljon. Amennyiben törvényesíteni szeretnéd a kapcsolatodat, ez az időszak lehet a legmegfelelőbb. Olyan események történhetnek, amelyek a párkapcsolatodat szorosabbá fűzhetik. Szingli vagy? Még az is lehet, hogy feleleveníted a viszonyodat egy régi szerelmeddel. A kapcsolat most azért működhet, mert nagy változásokon mentetek át mindketten a külön eltöltött időszakban. De az is előfordulhat, hogy összejössz egy olyan emberrel, akinek anyagi nehézségei vannak. Ez nem jó előjel. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  A pénz központi szerepet játszhat a párkapcsolatodban. Ha el tudod fogadni, hogy szerelmednek kevesebb lehetőséget kínál a sors az anyagiak előteremtésére, akkor a kapcsolatotok kiegyensúlyozottnak mondható. Ha friss a szerelem, akkor óriási lépésekben haladhattok előre a közös úton. Talán még össze is bútoroztok. Egyébként fel tud dühíteni, ha nem megy minden úgy, abban a tempóban, ahogyan te szeretnéd. Ne hagyd, hogy megzavarják a hangulatodat a környezetedben lévő emberek! Igyekezz megtalálni a belső békédet! Szingli vagy? Többször eszedbe juthat az az ember, akivel korábban csúnyán elbántál. Ha megbántad a tetted, akkor mindenképp lépned kell. Valószínűleg nem fog visszautasítani, de a lapokat újraosztják, és a játékszabályok is újak lesznek. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Óvatosabban válogasd meg a szavaidat a kommunikációid során! Eléggé visszaüthet az, ha túl lazán állsz hozzá mindenhez. Ez az időszak nagy változásokat hozhat főleg az érzelmi életedben.  Megtörténhet, hogy a társad sorsában egzisztenciális változások történnek, amitől ő elbizonytalanodhat, és neked kell benne tartani a lelket. Ha friss a kapcsolatod, akkor olyan események történhetnek, amelyeknek hatására a köztetek lévő szerelmi szál eltéphetetlenné válik. Szingli vagy? Minden esély megvan arra, hogy átmenetileg kikerülj a szinglik táborából. Az is előfordulhat, hogy egy régi ismerős iránt érzel másként, mint eddig – ebben az esetben neked kell az első lépést megtenni felé. Nagyon fontos ilyenkor a türelem, egy igazi kapcsolatot az alapoktól kell elkezdeni építeni.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Még az is előfordulhat, hogy egy barát, vagy jó ismerős mutatja be azt a személyt, akiről úgy érezheted, időtlen óta ismeritek egymást. Ez a kapcsolat olyan erős lehet, hogy a meglévő, régi viszonyokat tornádóként söpörheti el. Az egészségedben történő változások is hatással lehetnek a párkapcsolatodra. Nem szabad pánikba esned, bármilyen akadály is álljon az utadba! Nagyon könnyen tudod kezelni a stresszt ebben az időszakban. Hagyd, hogy a nyár picit feltöltsön, és nézd mindennek a jó oldalát! Fektess energiát azokba a feladatokba, amiket korábban mellőztél! Szingli vagy? Elképzelhető, hogy a munkád során találkozol valakivel, aki iránt a szimpátiánál többet érezhetsz. De az is lehet, hogy hirdetés útján ismerkedsz meg azzal, aki miatt szívesen változtatnál az egész eddigi életeden. Ez utóbbinál ügyelj a fokozott kockázatra!

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  Lehet nem is vetted észre azt, hogy sokkal érettebbé váltál az elmúlt időszakban. Ehhez bizonyára szükség volt arra, hogy megoldj néhány bonyolultabb helyzetet. Rengeteg minden történt veled, próbáld meg a rossz dolgokból is levonni a tanulságokat! Partnerednek olyan gondja támadhat, ami miatt hangulata hullámzóvá válhat. Ha jót akarsz magadnak, akkor tartózkodj a tanácsok osztogatásától, mert az olaj lehet a tűzre! Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és nem szeretnéd, ha ez napvilágra kerülne, akkor legyen bombabiztos alibid, különben könnyen lebukhatsz! Szingli vagy? Az az ember, akiről ábrándozol leginkább hollywoodi filmekben látható. Ha a realitások talaján maradsz, akkor minden esélyed meg lehet arra, hogy találkozz olyasvalakivel, akivel testileg, lelkileg harmóniában élhetsz. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Olyan valaki iránt érezhetsz mélyen, aki tiltott gyümölcs számodra. Az is lehetséges, hogy partnered magatartása miatt jöhet létre nehezebben kezelhető helyzet. Megtörténhet, hogy szeretnéd jóvátenni mindazt, amit elrontottál, ám társad erre nem lesz nyitott. Ne legyél a képzeleted rabja, mert mostanában túlságosan álmodozó vagy! Fordíts kellő figyelmet a valóságra, és rá fogsz jönni, hogy karnyújtásnyira van tőled a legtöbb cél! Szingli vagy? Rengeteget gondolhatsz egy olyan személyre, akit szerettél, és aki csúnyán bánt veled. Minderre azért kerülhet sor, mert ő a gondolat küldője, te pedig a fogadója vagy. Belemehetsz egy se vele se nélküle kapcsolatba, amely miatt álmatlanok lehetnek éjszakáid. Neked kell eldöntened, hogy vállalod-e a kockázatot, vagy türelmesen vársz tovább.

Bak 

(12.22.-01.20.) Extra energiát fektethetsz a kapcsolatodba, mert talán most döbbensz rá arra, hogy milyen nagyon sokat jelent neked a társad. A párodnak mostanában szüksége nagy lesz az erődre, támogatásodra, szeretetedre, mert olyan helyzetbe kerülhet, ami rengeteg energiáját elviheti. A családban olyan váratlan esemény történhet, ami miatt teljesen megváltozhat életetek. Fontos: nem kellene mindenkire megorrolni azért, mert nem pont úgy képzelik el a világot, ahogy te! Szingli vagy? Olyan valakivel jöhetsz össze, akinek nagyon fontos a családi élet, a rokonai. Közöttük találkozhatsz egy olyan személlyel, akit legszívesebben akkor látnál, amikor a hátad közepét. Célszerű ilyenkor a legkisebb lehetőséget is kerülni, hogy közelebb kerülhessen hozzád.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Ügyelned kell arra, hogy ne adj hitelt olyan hírnek, vagy információnak, amelyet nem tudtál alaposan leellenőrizni! Valaki/valakik szándékosan, akarnak megtéveszteni. Nem feltétlenül csak téged, előfordulhat, hogy a környezetedet is. Ha régóta együtt éltek, akkor most partnered tehet sokkal többet azért, hogy a viszonyotok harmonikus, kiegyensúlyozott legyen. Az anyagiak is nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az életet könnyebbnek és boldogabbnak érezzétek. Talán éppen a párod rokonságában történhetnek olyan változások, amelyek kapcsán a te segítségedre is szükség lesz. Szingli vagy? Olyan találkozásban lehet részed, amelyet talán még a legmerészebb álmodban sem gondoltál. Ne hallgass a környezetedre, mert senki nem értheti, hogy ti ketten mit éreztek egymás iránt! 

Halak

(02.20.– 03.20.) Ki kell adnod mindent magadból, hogy ragyogni tudj, és fellélegezve zárhasd a napjaidat. Mérlegelned kell azért magadban, hogy mi az, amit el tudsz érni, és mi az, amit elodázni kell! Szükséged van a pozitív visszajelzésekre, valamint a magadénak tudott sikerélményekre. Ha vannak titkaid, és nem szeretnéd, hogy a kapcsolatod megrontsák, akkor ezekre nagyon vigyázz! A romantika jegyében telhet ez a hét, amikor varázslatosnak érezheted az életed. Ha most kívánod összekötni a sorsod valakivel, akkor azon áldás lészen. De az is lehetséges, hogy a család létszámában történik változás. Szingli vagy? Összehozhat a sors azzal a személlyel, akiért harcolni kell. De megéri érte küzdeni, mert olyan életet élhettek, amilyenre mindig is áhítoztál. Az exed miatt ne bosszankodj, nem éri meg az erőpazarlás! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu