Melitta horoszkóp (09.03.-09.09.)

0
598

„Az egyetlen ember, akinél jobbá kell válnod, az, aki tegnap voltál!”

Kos

(március 21.–április 20.) Azok a problémák, amelyeket az új tanév első napjai hozhatnak, ne riasszanak el! Épp ellenkezőleg, a Nap helyzetének köszönhetően rettenthetetlenül szembe kell/tudsz nézni az összes kihívással, és még mindig sok energiád marad például a hobbiknak. Ez az vitalitás pozitív hatással lesz a körülötted élő emberekre is. Ugye tudod, hogy a vezetővel nem tanácsos összekapni? Tüzes születési jegyed időnként túlságosan igazmondóvá tesz. Hallgass a társadra, vagy a legbölcsebb családtagra! Ne feledd, hogy lobbanékonyság helyett az okos taktika célravezetőbb!

Bika

(április 21.–május 21.) Ebben az időszakban bizonyos, régóta fennálló akadályok is felszínre kerülnek. És hogy ne legyen annyira szép minden, enyhe egészségügyi problémák is megjelennek, különböző fantom, és valódi fájdalmak formájában. Mivel a szokásosnál fogékonyabb és nyitottabb leszel, örömmel tölt el a személyes fejlődésről szóló könyvek olvasása, filmek megtekintése. Az Uránusz már csütörtöktől segítő arcát mutatja. A megszokottnál nagyobb lendülettel cselekszel, vonzerőd is növekszik. Lesznek olyan pillanatok, amikor előnyöd származik abból, hogy megcsodálnak. Asszonyoddal, férjeddel egy két napig felemás helyzet alakulhat ki, mivel túlságosan vehemensen képviseled az érdekeidet.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Jól teszed, ha figyelmedet az otthonodra fordítod, és a gyakorlati dolgok megoldásával foglalkozol. Lehet ez egy kisebb átrendezés, vagy valamilyen felújítás, a lényeg, hogy tervszerűen haladj. Kapkodásra nincs okod. Szerelmi kérdésekben sokféle út létezik. Jöhet egy új szerelem, esetleg egy titkos románc, de a régi kapcsolatokban is esély van a megújulásra. A hét második felében sok újfajta probléma megoldása foglalkoztat. Sajnos, mivel nem akarod elismerni saját hibáidat, így addig kapod a sorstól ugyanazokat, amíg meg nem oldod. Az Ikrek, aki sokat szenved az egyedülléttől, enerválttá, gyűlölködővé válik. Ez főleg akkor történik, amikor úgy érzi, mintha minden kicsúszna a kezei közül.

Rák

(06.22.–07.22.) A Rákok többnyire álmodozók, szentimentálisak, élénk fantáziával bírnak. Családi körben, vagy közeli barátokkal érzik legjobban magukat. Azonban nem kötnek könnyen új ismeretséget fűvel, fával. Ezen a héten is kreatívan hasznosítod a baráti kapcsolataidat, éppen ezért meglepő helyekről érkezhet segítő támogatás. Elképzelhető, hogy otthonváltoztatás előtt állsz. Sok munkád lesz vele, de megéri, mivel minden az elképzeléseid szerint történik. Az első őszi hetek nagyon energikussá tesznek: ötletek, célok lebegnek előtted, és alig várod, hogy a tettek mezejére lépj.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Eljött a dolgos hétköznapok ideje. Váratlanul esnek a nyakadba a tennivalók. De amint elfogadod a kihívásokat, máris a hasznodra válnak, legyen az munka, tanulás. Leginkább az anyagiak területén érzed a pozitív változást. A nagyobb jövedelem azonban nem jelenti azt, hogy azonnal el is kéne mindet tapsolni. Működtesd kellő intelligenciával a kapcsolatrendszeredet, így sok támogatást, jó ötleteket remélhetsz! Szülővel kapcsolatos vitás kérdésekben, nem kizárt, hogy egy mediátor, vagy szakember segítségére lesz szükséged. Sajnos nem igazán lesz gyors javulás, mert a másik fél nem akarja meglátni saját hibáit.

Szűz

(08.24.–09.23.) A kissé fátyolos, szűrt fényben is érzed a pezsgést és az energiát. A Nap kitűnő kapcsolatot ápol a váratlanságot hozó Uránusszal. Ragadj meg minden érdekes, figyelemre méltó lehetőséget! Fizikai és érzelmi energiád is növekszik, így a nagy meleg elmúltával érdemes lenne új mozgásformát kipróbálnod. Anyagiak területén meglehetősen változékony a hét, ezért nem ártana kicsit tartalékolni. A Szűz jegyed a Merkúrral áll kapcsolatban. Nagyon kritikus vagy, és másoktól is elvárod a precizitást. Kíváncsiságod arrafelé visz, hogy örökösen mindenről tudni akarsz.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Nagyon erős az érzelmi beállítottságod. A Mérleg gyengeségei a túlérzékenység, a türelmetlenségre való hajlam, és gondatlan természet, ami a pénz könnyelmű kezeléséhez vezethet. Kis odafigyeléssel azonban nem lesz semmi baj! Szellemi tevékenységek várnak rád ebben az időszakban. Ahogy közeledik a te születésnapod is, ennek megfelelően érzed, hogy szinte kitágul körülötted a világ. Most megcsillogtathatod a diplomáciai érzékedet. Szerelemben egyszer a fellegekben jársz, máskor búskomor leszel. Higgadt számvetéssel ki tudod szűrni, hogy ki az, aki komolyan vesz, és ki az, aki csak szédít. Vigyázz, kit engedsz közel magadhoz, a sötét oldal embereit néha nagyon nehéz felismerni!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Kimagaslóan erős akarattal bírsz, fejlődésed elmehet úgy pozitív, mint negatív irányba. A megbocsátással továbbra is nehezen boldogulsz, úgy látszik ez a jegyednek egyik keresztje. A Vénusznak köszönhetően az előtted álló napokban növekszik a vonzerőd, és szinte nem lesz ember, aki ne nyilatkozna rólad dicsérően. Bővül az ismeretségi köröd, jelenleg szinte semmit sem kell tenned annak érdekében, hogy új barátokat, segítőket, csodálókat találj. A párkapcsolatodban vár rád néhány összezördülés, de ezek gyorsan megoldódnak. Ne túlozd el a jelentőségüket!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Az egyik gyengeséged a hirtelen ingerlékenység. Ösztöneidnek köszönhetően mindig tökéletesen fel tudod mérni, milyen bánásmód bántja leginkább azt a másikat. Amennyiben vannak idősebb szüleid, törődj velük többet! Az együtt megélt idők nemsokára emlékké válhatnak. Korábbi munkád gyümölcse most érik be, így az anyagi helyzeted jelentősen javulni fog. Örömödben az élet más területeit is rózsaszínben látod. Lehetőséged nyílik régen vágyott dolgok beszerzésére. Akár még egy hivatalos utazás, tanulás, de még egy kis telek vásárlása is szóba jöhet.

Bak 

(12.22.-01.20.) A Plútó, amely korábban okozhatott kellemetlenségeket, energiáját most egy darabig a legjobb célok érdekében mozgósítja. Fizikailag kifejezetten jól, erősnek, egészségesnek és hatékonynak érzed magad. Akinek külföldi kapcsolatai, vagy munkái vannak, jelenleg sok figyelmet kell szentelnie ennek a területnek. Lehet, hogy valamit le kell zárni, de ez nem probléma, szinte azonnal kezdődik az új. Életed többnyire nagyon egyszerű, nyugodt, mondhatni visszavonult. Lassan, de biztosan döntesz. Jó, ha minden fellelhető információt megpróbálsz beszerezni, mielőtt végleg letennéd a voksodat egy bizonyos ügy mellett.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Csillagjegyed a Szaturnusz és az Uránusz hatása alatt áll. Mostanság túlzott akaratoskodásoddal, nézeteiddel gyakran bántasz meg másokat. Miért is baj az, hogy másnak más a véleménye? A Jupiter és a Szaturnusz a héten még mindig a segítségedre lesznek. Mivel ezek lassú égitestek, van alkalmad megtapasztalni a jótékony hatásukat. A Szaturnusz, bár inkább a gátló szerepéről ismert, neked higgadt, célratörő gondolkodást ad. Olyan napok jönnek, amikor emberileg látsz meg dolgokat, mentálisan épülsz, emiatt pedig mások is sokkal nagyobb megbecsüléssel néznek rád.

Halak

(02.20.– 03.20.) A hét első felében nem tudod megfelelően kontrollálni az érzéseidet, bizonytalan leszel magadban. Ha pedig valami nem az elképzeléseid szerint alakul, átadod magadat az elkeseredésnek. Nem kéne, mert jól működsz. Arról nem beszélve, hogy annyi ember áll és tart ki melletted, amennyire szükséged van. Ők valójában a te katonáid. Társad, partnered szinte minden szavadra figyel, és csak az általad jónak tartott dolgokat fogadja el. Ez rendkívül kellemes, vitamentes időszakot hoz. Amennyiben találsz kedvedre való tanfolyamot, képzést, iratkozz be, mert nagy hasznát fogod venni! Lehet, hogy most még csak azt látod, az új lehetőség pénzbe kerül, de hidd el, hamarosan az előnyeit is élvezheted.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu