Melitta horoszkóp (07.08.-07.14.)

0
920
Fotó: gettyimages
„Az otthonod ott van, ahol valaki szeretné, ha tovább maradnál.” 
(Stephen King) 

Kos

(március 21.-április 20.) Valaki, akivel feszült volt egy ideje a viszonyod, lépéseket tesz feléd. Amennyiben van még benned sértettség, tedd félre, adj magatoknak egy új esélyt! Itt az ideje abbahagyni az életedet szabotáló dolgokat, és elkezdeni javítani a elhatározásaidon, hogy szilárd alapokat, egyben jövőt építs! Bármibe is vágsz bele, az eszed a helyén legyen, nehogy veszélyeztesd az eredményeket, amiket olyan sok időn át kemény munkával szereztél meg magadnak! Ezekben a napokban különösen óvakodj egy ismeretlen ember furcsa ajánlatától!

Bika

(április 21.–május 21.) Nem irányíthatod az embereket úgy és akkor, amikor és ahogyan te szeretnéd. Tartsd tiszteletben mások akaratát! Az tény, hogy sokszor fényévekkel jársz előbb másoknál, és látod, hogy fejjel mennek a falnak. De nem lehetsz mindenkinél a megmentő. Amennyiben vannak dolgok, amiket nem szeretsz magadon, hasznos azokat átgondolnod, és szép sorjában elkezdeni változtatni rajtuk. Fontos, hogy ez a változtatás tényleg higgadtan, megfontoltan történjen, mert különben csak káoszt hoz!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Távolítsd el azokat az akadályokat, és érzelmi blokkokat, amik visszatartanak attól, hogy olyan életet élj, amilyet álmodtál magadnak. Végére érsz egy olyan leckének a sorsodban, aminek köszönhetően kicsit elvonulsz és újraépíted magad. Lesznek emberek akik kiszállnak az életedből, annak ellenére, hogy te azt nem igazán szeretnéd. Problémás ügyeidet amíg nem teszed le, várhatóan betegeskedni fogsz.

Rák

(06.22.–07.22.) Nagy változásokon mehetsz most keresztül, ugyanakkor a legfontosabb az, hogy ezen változások értelmét megértsd. Bármennyire is elfoglalt vagy, ne feledkezz el valakiről, akinek most nagy szüksége van a te támogatásodra! Szánj rá időt, hallgasd meg, bátorítsd! Ebben az időszakban egy új és izgalmas ismeretség is vár rád egy rejtélyes személlyel, aki talán sokáig része lesz az életednek.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A múltat nem tudod kitörölni, de a jövőt átírhatod, átprogramozhatod magadnak. Lelked vezetője az igazság felé irányít, eloszlatja az életedben uralkodó kavarodást. Támogat téged életcéljaid elérésében, erőteljes energiát áraszt, amely segít egyensúlyt és békét hozni a mindennapokba. Így most az erődet magad és mások javára fordíthatod. Egyes emberek elé tükröt tartasz, de ne csodálkozz a várható grimaszokon, mert nem mindig lesz kedvező számukra, amit abban látnak!

Szűz

(08.24.–09.23.) Kövesd a megérzéseidet, gondolataidat és vágyaidat! Tudni fogsz különbséget tenni azok között, melyek gyorsan realizálódnak, és azokat is megérted, melyekre még várnod kell. Mindent némi ráhagyással szervezz, és igyekezni kell nyitottan és rugalmasan tervezni, legyen az bármilyen fontos dolog az életedben! Bőrödre nagyon figyelj, hogy megkapja a kellő törődést, és tápláld természetes anyagokkal! A nyár bársony kis virágaival lehetővé teszi ezt számodra.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Hallgass az előérzeted hangjára, mely megkísérli megmutatni neked az utat, amelyen haladnod célszerű! Ha kéred az égieket, szívesen átsegítenek minden nehézségen, és megnyitják számodra a holnap jobb távlatát. Emlékeztetnek arra, hogy az igazi bölcsesség és tudás belülről fakad. Jeleket kapsz, melyeket merj értelmezni! Ha nem vagy biztos valamiben, járj utána, kérd ki ahhoz értő szakember tanácsát. Utazásaidra mindig készülj fel, nem szégyen összeírni, miket kell vinned magaddal.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Váratlan változások teszik izgalmassá napjaidat, némelyikkel szemben talán bizalmatlanabb leszel. Emiatt, de más miatt is könnyen elképzelhető, hogy átmenetileg zárkózottabb leszel. Türelmesen haladj, hosszú lesz még az út, de ha kérsz, meghallgatnak az égi segítők, és a konkrét lépések tervezése is könnyebben megy majd. A magánéletedben minden remekül alakul, de hogy ez így is maradjon, szükséged lesz arra, hogy egy ügyben magadévá tedd a másik fél szempontjait is.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Nehéz pillanatokat élhetsz át, mivel valakinek, talán akaratodon kívül, csalódást okoztál. Változást véghez vinni, új dolgokat beépíteni az életünkbe soha sem könnyű dolog, és mindig lesznek körülöttünk olyanok, akik számára ez értelmetlen és elfogadhatatlan. Haladj utadon és ne hagyd, hogy bárki is eltérítsen terveidtől! Kiváló lehetőségeket kínál ez a hét számodra vásárlásban, ékszerek, ajándékok beszerzésében. Annyiban veszélyeket is rejt, mivel alkalmat ad arra, hogy meggondolatlanul elköltsed minden pénzedet.

Bak 

(12.22.-01.20.) Ebben az időszakban új emberekkel is megismerkedhetsz, de egy régebbi ismeretség szintén átfordulhat egy sokkal komolyabb kapcsolatba. Önbizalmad és pozitív hozzáállásod hozzásegít ahhoz, hogy jó hatást tegyél valakire, aki nagyban hozzá tud járulni a sikereidhez. Jó esélyed van arra, hogy valódi előrelépést tegyél más, számodra fontos területen. A hét utolsó napjai viszont egy rövid utazást hozhatnak számodra

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Érdemes most felülvizsgálnod eddigi haladásodat és persze az ezzel járó elképzeléseidet. Bár sokszor nehéz változtatnod, de ha arra van szükség, lökd el magad a megszokásoktól és engedd szárnyalni képzelőerődet! A napokban igen eredményes leszel egy fontos munkában, de ahhoz, hogy mindennek valódi hozadéka legyen, gondoskodnod kell arról is, hogy a megfelelő emberek vegyenek körül.

Halak

(02.20.– 03.20.) Az elkövetkező napokban intézni valód bőven akad, főleg a papírmunka, így az ügyintézések lesznek azok, melyekkel a legtöbb idődet töltöd. Lesz, amiket azonnal el tudsz intézni, és több is lesz olyan, amiket halasztani kell. Erősítsd hosszú távú kapcsolatokat és keresd a közös előrelépés lehetőségét! Fogadd el a nyári napokat, hozd ki mindegyikből a lehető legtöbbet! Ebbe beletartozik az is, hogy kikapcsolódsz, elmész kedvenc koncertjeidre, beleveted magad a kedvenc történeteidbe, vagy más módon táplálod a lelkedet. Munka után mindig jöjjön a jól megérdemelt pihenés!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online