Melitta horoszkóp (11.25.-12.01.)

0
495
„Ha meg akarod változtatni a világot, kezdd azzal, hogy reggelenként beveted az ágyad!” 
(William H. McRaven)

Kos

(március 21.-április 20.) Ezen a héten többet tudsz majd beszélgetni a kedveseddel. Elmondhatod, hogy mire vágysz, vagy szerinted mire van szükségetek. A másik jobb megismerése során te is sokat változol. Remek alkalom átgondolni, hogyan tudtok mindketten fejlődni. A bolygók segítenek a koncentrációs képességeitek növelésében, és abban, hogy ne maradjatok le fontos feladatokról. Munkában egyre jobban szorít a határidő, hamarosan fel kell mutatnod valamiféle eredményt, különben a fejedre koppintanak. Épp ezért igyekezz mindent úgy szervezni, hogy úgy tudd befejezni az összes folyamatban lévő feladatot, s hogy azokban ne legyen hiba! Ne akarj azonban eszeveszett kapkodással megoldani semmit, hisz úgy nagyobb lesz az esélye annak, hogy hibázol!

Bika

(április 21.–május 21.) A Bika jegynél ez a hét az erotikus álmokról, azok összekapcsolásáról, és a szerelmi aktivitásról szól. A csillagok energiája segít, hogy megtedd, amiről eddig csak álmodoztál. Többen folyton fogni szeretnék a kezedet, mert nem hisznek abban, hogy önállóan is képes vagy az általad kitűzött célok elérésére. Itt az idő, amikor érdemes végre megráznod magad, és megmutatnod, hogy képes vagy a saját öntudatoddal és logikáddal átjutni az eléd gördülő akadályokon. Hogy átlátod a dolgokat, és észreveszed az ok-okozati összefüggéseket.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Vizsgáld meg a kapcsolatod dinamikáját, hogy lépéseket tudj tenni azért, hogy az kiegyensúlyozott legyen számodra, számotokra! Szánj időt arra, hogy minél többet legyél társaddal, hiszen együtt vagytok, de alig ismered őt! Most minden úgy néz ki, hogy végre alkalmasak a körülmények a cselekvésre, amit hosszú ideje halogatsz. Eddig vártál a megfelelő pillanatra, ami eljött, és kedvezőnek ígérkezik. A tervet csupán át kell ültetned a gyakorlatba. Indulj tehát, míg van reális lehetőséged befolyásolni az események végkimenetelét!

Rák

(06.22.–07.22.) Összpontosíts a szívedre, hogy valóban azt követed, amit az diktál! Vizsgáld meg életed alapjait, gyomlálj benne, ha szükséges! Ha van társad, ne csak a rosszat lásd benne, mint ahogyan magadban sem! Mind a ketten csodálatos lények vagytok, akik küldetéssel jöttetek e világba. Hét közben olyasmire vállalkozol, amiben nincs nagy rutinod. Kérj segítséget másoktól, de ne félj a kalandtól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy lendület, utána minden megy a maga útján!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Szerelemben minden álom megvalósulása lehetséges, csak időt és türelmet igényel. Ne feledd, hogy az elköteleződést kiváltságnak kell tekinteni, nem kötelezettségnek! Lehet, hogy ismeretlen terepre tévedsz, ahol egyáltalán nincs tapasztalatod, ennek okán egyelőre fogalmad sincs, hogyan fogod a küldetést abszolválni. A bizonytalankodás és egy helyben toporgás helyett azonban jelöld ki az útirányt, mert így soha nem fogod megtudni, a sárga úton mész-e, vagy továbbra is az ingoványban zsombékjain ugrálva próbálsz túlélni.

Szűz

(08.24.–09.23.) Ez a hét legtöbb Szűznek megnyugtató energiákat hoz. Neked Is lehetővé teszi, hogy élvezd, amit létrehoztál. Hagyd, hogy a szerelem magával ragadjon és ne félj az elköteleződés miatt! Tekintsd át a jövőddel kapcsolatos terveidet is! Valakinek szemet szúrnak azok a részeredmények, amelyekért egymagad dolgoztál meg, az illető azonban féltékeny, így mindenáron szeretné megakadályozni, hogy elérd a kitűzött célodat. Mivel roppant tudatos vagy, mellette sok égi segítőd véd, ártani senki nem fog tudni. Legalábbis komolyan nem.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Erősebbnek fogod érezni magad érzelmi döntések meghozatalában, valamint abban, hogy külsőleg is jobban elfogadd magad. Lásd a dolgokat olyannak, amilyenek valójában, és ne amilyennek szeretnéd látni azokat! Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében, melyet a hét első napján is bebizonyíthatsz, hiszen jókor vagy jó helyen, olyan segítséget nyújthatsz ugyanis, amelyet nem sokan tennének meg másokért. Egészségedre jobban ügyelj! Bár nem látszik, de igen érzékeny vagy a sugárzó hidegre, ezért kerüld a közvetlen kontaktust simára csiszolt kővel, márvánnyal, és hasonlókkal!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ez az idő alkalmas, hogy átgondold korábbi döntéseidet, mérlegelj, hogy ne hibázz újra. Nagy lépéseket tudsz tenni párkapcsolat, karrier vonalon és lehetőséged lesz arra, hogy egyéniségedet beépítsd a kapcsolatokba. Valakit szeretnél meggyőzni és megóvni, hogy ne kövesse el ugyanazokat a hibákat, mint a múltban. Ha nem vesz komolyan, mellette túl sok energiádat emészt fel az, hogy jobb belátásra bírd, akkor talán nem is biztos, hogy megéri fárasztani magad.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Ez a hét az álmok és a jövőre vonatkozó tervek összekapcsolását jelzi. Kiváló alkalom arra, hogy átbeszéld társaddal az elkövetkező évek rövid és hosszú távú kilátásait, elképzeléseit. Bizonyos bolygók felhívják a figyelmet, hogy közelebbről vizsgáld meg az érzéseidet. Olyasfajta döntést diktál az élet, amely jelentős befolyással lehet a jövődre. Mivel a felelősség terhe kezd lassan összenyomni, ezért érdemes mindent érvet és ellenérvet számításba venni. Ügyelj arra, hogy ne csak a te lelki épséged maradjon meg, hanem másokon se kelljen átgázolnod!

Bak 

(12.22.-01.20.) Ez a hét figyelmeztet, hogy a kapcsolatokban egymást kell erősíteni, ami azt vetíti előre, hogy a legtöbb kapcsolat igényli az őszinteséget, és a kölcsönös bizalmat. Ez a hét megteremti a szívből jövő beszéd lehetőségét, de vigyázat, ezzel sebezhetőbbé válhatsz! Olyasféle projekten kellene otthagynod a névjegyedet, amely nagy felelősséggel bír. Mivel azonban több a kardoskodó, makacs személyiségjegyekkel bíró ember a csapatban, inkább az érdekek harca folyik, semmint céltudatos előrehaladás. A veszekedések lehetetlenné tehetik a személyes garanciavállalásodat.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Képes leszel megérteni és kialakítani kapcsolataidat az alapján, amire szükséged van. Ilyenkor ne érdekeljenek, hogy mik a társadalmi elvárások! A váratlan energiák segítenek terveidet mozgásba hozni. Közben valaki átlépi a toleranciaküszöbödet, anélkül hogy azt észrevenné. Vagy észreveszi, de felfuvalkodottságában úgy gondolja, hogy azt neked el kell tűrni. Neked azonban nem kell innentől kezdve disztingválnod, és udvariaskodó köröket futnod! Mondd ki, ha ellenérzésed van! Fontos: ha van kisállatod, esetleg virágokat tartasz otthon, szellőztetésnél vigyázz, hogy nehogy megfázzanak!

Halak

(02.20.– 03.20.) Hosszú idő után végre boldognak érezheted magad egy olyan valaki mellett, aki nemcsak feltételek nélkül szeret, de ő, maga is hosszú távokban gondolkodik. Szinte hihetetlen számodra, hogy létezik még olyan ember, akinek ilyen tiszták és igazak az érzelmei. Az előző párkapcsolataidról idővel kiderült, hogy nem épp az igaz szerelemről szóltak. Mostanában sok teendő szakad a nyakadba, fogalmad sincs, miképp fogod tudni sikerrel végrehajtani valamennyit. Ennek okán néha kétségbeesetten szaladgálsz fel, alá, mint egy mérgezett egér, de sokkal előrébb nem jutsz. Tanulj meg észszerűen gazdálkodni az időddel és az energiáiddal!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online