A Galenus kiadó nőnapi ajánlata

0
327

Nőnap alkalmából még nagyobb kedvezménnyel vásárolhatóak meg női íróink könyvei a www.shop.galenus.hu webáruházban!

,,Vészabó Noémi: I LOVE. YOU

5490 Ft helyett most csak 2990 Ft!

Önnek üzenete érkezett…

Könyvajánló:

Egyedi esszékötetet tart az olvasó a kezében, amely egyrészt ötvözi a humanista életszemléletre jellemző elmélkedéseket, a saját belső zarándoklat keltette gondolatokat, az Út során felmerülő kérdéseket, megoldásokat. Másrészt egy asszony és családja sorsán keresztül mutatja meg a lélekfejlődés állomásait, a magasabb szintre lépés lehetőségét, úgy, hogy szerelemmel és bánattal tanít élni és túlélni az élet adta lehetőségeket. Könyv a könyvben, hiszen a cselekmény a mában játszódik, Párizs, Egyiptom és Budapest különleges helyszínein, közben a főhős belső gondolataiban is fut a történet..

,,Bence Ilona: Az egyik jön, a másik megy

4500 Ft helyett most csak 2990 Ft!

Könyvajánló:

Bencze Ilona ajánlása„Tisztelettel szólok mindazokhoz, akik ezt a könyvet kézbe veszik. Aki látott már színpadon vagy filmen, televízióban, ha találkoztunk már korábban néző-színésznő viszonylatban, annak könnyebb lesz ráhangolódnia, hiszen van egy kiindulási pont….

,,Vészabó Noémi: Titok, nem titok?

3900 Ft helyett most csak 1690 Ft!

Könyvajánló:

“Ahogyan a hajnal sugarai megszabadulnának a sötétségtől, mi ébredéskor újjá születünk és lehetőséget kapunk, hogy szívünkben kinyíljon az élet virága. Gyönyörű utazás vár rád. A könyv olvasása után már nem az leszel, aki előtte voltál.” – Vészabó Noémi

Az ajánlat 2024.03.20-ig érvényes!

Kattintson ide még több akciós termékért!