Még két hétig jelentkezhet a „Emberarcú Egészségért díj 2023” pályázatra!

0
452

A Teva Gyógyszergyár Zrt. idén is várja a pályamunkákat az „Emberarcú Egészségért díj 2023” pályázatra. A szervező honlapján 2023. szeptember 15-ig lehet beküldeni a nevezéseket azon értékteremtő egészségügyi kezdeményezésekről, amelyek nagyban hozzájárulnak a betegélmény javításához. Emberközpontú, a betegek életet megkönnyítő tevékenységével vagy programjával bárki csatlakozhat a már beérkezett pályázatokhoz!

Az Emberarcú Egészségért díjra tavaly beérkezett 140 pályázat megmutatta, hogy a betegek életminőségét javító, emberközpontú kezdeményezések milyen nagy számban léteznek Magyarországon, ugyanakkor nem biztos, hogy elég figyelem irányul rájuk. A pályázatot meghirdető Teva Gyógyszergyártó Zrt. kiemelten fontosnak tartja a díja által elismerni kívánt értékeket: az odafigyelést, empátiát, méltóságot és emberséget, melyek kulcsfontosságú szerepet játszanak a gyógyulás elősegítése érdekében.

A Teva honlapján betekintést nyerhet a tavalyi év győztes pályázataiba: www.teva.hu/emberarcu-egeszsegert/nyertesek-2022/ Ismerkedjen meg közelebbről az Amigos a gyerekekért Alapítvány, a Mosoly Alapítvány és a KORE Koraszülöttekért Országos Egyesület mellett Dr. Orbán Zoltán és Dr. Fröhlich Georgina szívmelengető győztes projektjeivel.

A díjra idén is bármely magánszemély, egészségügyi dolgozó, egészségügyi intézmény, civil vagy állami szervezet jelentkezhet, nem feltétel az egészségügyhöz kapcsolódó munkaviszony. Fontos, hogy a díjra pályázni csak olyan önkéntes, segítségnyújtó és értékteremtő projektekkel lehet, amelyek a pályázati kiírást megelőző másfél évben, tehát 2022. január 1. és 2023. június 19. között már működtek vagy ebben az időszakban valósultak meg, Magyarországon. A pályamunkákat a Teva honlapján, a www.teva.hu/emberarcu-egeszsegert oldalon lehet benyújtani.

Az Emberarcú Egészségért díj 2023 pályázaton 4 győztes kerül kihirdetésre, de a belső zsűri saját belátása szerint különdíjat is kioszthat egy általa arra érdemesnek ítélt pályaműnek. A zsűri a kezdeményezés hasznossága, újszerűsége, kreativitása, emberközelisége és fenntarthatósága szempontjából értékeli a beérkező munkákat. A győztes pályázatok nyereménye egyenként bruttó 1.000.000 forint, a döntős pályázatok pedig bruttó 100.000 forint díjazásban részesülnek.

A pályázatok benyújtási határideje szeptember 15. éjfél, tehát már csak 2 hét van hátra a nevezési időszakból. Ha a közelmúltban megvalósítottak vagy a jelenben folytatnak olyan projekteket, melyek hozzájárulnak a betegek életminőségének javításához, éljenek a lehetőséggel és jelentkezzenek a pályázatra!

A Teváról

A Teva immár 120 éves tapasztalatával fejleszti és gyártja gyógyszereit. 3,500 terméket tartalmazó portfóliójában szinte minden terápiás területre kínál készítményt, melynek köszönhetően globális vezető a generikumok területén. A Teva emellett jelentős innovatív kutatás-fejlesztési tevékenységet is végez, s a világon naponta csaknem 200 millió beteg gyógyulását segíti kiváló minőségű készítményeivel.

A Teva 30 éve van jelen Magyarországon. Debreceni és sajóbábonyi üzemében a kutatás-fejlesztési tevékenységtől az alapanyag-gyártáson keresztül a kész gyógyszergyártásig, törzskönyvezésig és gyógyszerértékesítésig számos tevékenységet folytat. A Teva a hazai gyógyszerpiac egyik vezető vállalata, amely mintegy 2,000 munkavállalót foglalkoztat, és 2020-ban a legtöbb doboz gyógyszert forgalmazta Magyarországon.*

*Forrás: IQVIA FULL WHS adatbázis, időszak: 2020 teljes év