Melitta horoszkóp (01.20.-01.26.)

0
465
Fotó: gettyimages.com
„A szépség belülről fakad, az optimizmusból és az életbe vetett hitből.” 
(Rita Barros)

Kos

(március 21.-április 20.) Azonnal észreveszed, ha valaki hazudik neked. Ha pedig neked kell valamiben ferdíteni, akkor sokkal önérvényesítőbb lesz a beszéded, kicsit nyerssé válsz. a Nyilas-Vénusz quadrátjának hatása miatt érzelmileg sebezhető leszel a héten. Bizonytalankodásod anyagi hátrányokban és kisebb veszteségekben jelentkezhet. Viszont alkalmas és jó ez az időszak művészetek gyakorlására, meditációra, a spiritualitás világában való tiszta elmélyülésre. 

Bika

(április 21.–május 21.) A Mars az akaraterőt fejezi ki, és az életenergiát mutatja az asztrológiai képletedben. Amelyik életterületen áll, ott tudod legjobban érvényesíteni az akaratodat. Ezen a héten támogasd szeretteidet, mert szükségük van rá! Ha a párodnak túlságosan fontos, mindenek felett való a pénz, nem ő lesz a te embered. Miután valakit hazugságon kapsz, akkor nem könnyen bocsátasz meg neki. Szereted az őszinteséget, a tiszta, egyértelmű beszédet, főleg, ha párkapcsolatról van szó. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Az újjászületés és a transzformáció bolygója a Plútó. Ő mutatja meg neked, hogy kell kríziseket átélni ahhoz, hogy megújulhass. Hozhat hatalmi harcokat, erőszakot, olthatatlan uralkodási vágyat amit folyamatos önkontrollal kordában tudsz tartani. Próbálj meg jobban bízni a képességeidben, fogd munkára a fantáziádat! És ha munkád díjazásáról van szó, csak annyit kérj, amennyi a tisztesség fogalmába tartozik! Mint Ikrek szülött, könnyedén kimagyarázod magad, bármilyen szituációban, és nem okoz gondot neked egy kis füllentés sem. 

Rák

(06.22.–07.22.) A  Neptunusz a spiritializmust és a médiumi képességeket uralja jegyedben. Az okkult és ezoterikus ismeretek ösztönös értését és tudását is segíti. Anyagi elvárásaidat igazítsd a realitásokhoz, de azzal sem ártana tisztában lenned, hogy az ajándékozás a legtöbb esetben az irányítani akarás körébe tartozik. Nem szeretsz hazudni, viszont annál inkább kicsit manipulálni. Nagyon jó az intuíciós képességed, könnyedén tudsz hatni az emberek lelkére. A kezedben van, hogy mire használod eme képességeidet.

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  A Hold személyiségjelölő esetedben. A lelki szükségleteidet mutatja, a tudatalatti dolgaidat szemlélteti, az ösztönös reakciókat, és rávilágít a spirituális énedre. Anyagiakban szerencse kíséri utadat, minden adott lesz a jólléted megtartásához. Amennyiben egy randevún, vagy munkaebéden veszel részt, viselkedj diszkréten, és ne idd az asztal alá magad! Utálod, ha hazudnak neked, szinte minden esetben észre is veszed, és nagyon bánt téged. De ennek nem muszáj érdes stílusban hangot adni!

Szűz

(08.24.–09.23.)  Enyhíthetsz hozzátartozóid gondjain, felújíthatod a konyhát, vagy a fürdőszobát. Csak ne kapkodj semmivel! Májad terhelt, nehezen dolgozza fel az összegyűlt méreganyagokat, tehermentesítsd amennyire tudod! Gondolom rájöttél, hogy egy élő hazugságvizsgáló vagy. Gondolkodásod annyira logikus, hogy minden kiugró, apró részlet feltűnik neked. Így azonnal lecsapsz arra, aki hazudik neked.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A békére törekszel, de fontos, hogy nem minden áron. Amikor hazudnak neked, azt egyenesen gyűlölöd. Azonban nagyra értékeled kapcsolataidnál a tisztességet. A rászorulókért végzett önkéntes szolgálat értelmesebbé teheti az életedet. Hálát ne várj, bármit teszel azt szívből tedd, és annyit adj, tegyél, ami nem húz a mélybe téged! A Vénusz mutatja benned élő vénuszi minőséget, a szépséget, a művészi képességet és a szexualitást. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Könnyű beleesni a könyörület csapdájába, fölöslegesen nagy áldozatot vállalni, ha kell, ha nem. Lesznek közöttük akik kihasználnak téged. Próbálj átlátni rajtuk: vajon tényleg szükségük van a segítségedre, vagy csak „potyázni” akarnak? Szerelmi ügyekben nem biztos, hogy a barátnőd most a jó tanácsadó. Éleslátó képességed alkalmassá tesz oknyomozói munkára is, tehát ha kicsit megerőlteted magad, felfogod a lényeget. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Puritán időszak következik számodra. Szigorúan tilos félrelépni, adósságot csinálni, kontrollálatlanul szeszes italt fogyasztani. Tekintsd ezt egy megtisztulási folyamatnak! Lábaid nagyon érzékenyek lesznek, így jó tanács: érdemes igazán kényelmes cipőt vásárolni, viselni! Nincs benned rosszindulat, akkor sem, ha mindben a kihívást a kalandot látod. Sajnos csak nagy ritkán veszed észre, ha hazudnak neked. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Ezen a héten megújíthatod lejárt okmányaidat, rendezni tudod félbemaradt, vagy már megkezdett ügyeidet. Van valami ami szívedet nyomja, és úgy érzed nem igazán vagy képes túltenni magadat rajta. Drága Bak szülött, nézz szembe a tényekkel, önmagaddal a lelki békéd érdekében! Van úgy, hogy ki kell állnod egy ügy érdekében, akkor is, ha valakivel konfliktusban keveredsz. Ne hagyd magad felbőszíteni, még akkor se, ha pont egy csaló zugkocsmáros oktat ki nagy hangon az üzleti tisztességről!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A Vízöntő ezen a héten kreatív és innovatív lehet egyben. Simán elkezdesz valamiről mesélni, amit csak szeretnéd, ha megtörténne, de még nagyon messze vagy tőle. Kerüld az élvezeti szereket, és az elkötelezettség-fóbiás párodból ne akarj olyasvalakit faragni, aki csak a fantáziádban, esetleg emlékeidben él! Nem baj, ha barátaid száma kissé csökken, gondolj arra, hogy egyikük igazi, szeretetteljes mosolya tucatnyi számító vigyornál százszor többet ér!

Halak

(02.20.– 03.20.) Jó kis spirituális bagázzsal jöttél jelenlegi inkarnációdba. Napjegyed mutatja önmegvalósító képességeidet, a szellemed által választott irányt. A munkahelyeden ne legyél áldozat; ez a hét nem alkalmas különleges  összpontosítást igénylő munka megkezdésére. Nem működő, érzelemhiányos szerelemben se áltasd magad tovább! Két típus létezik belőled kedves Halak, egyik aki hagyja magát átverni, mert nem feltételez rosszat senkiről. A másikuk pedig az örök gyanakvó, aki még a menetrögzítő kamerát is kikapcsoltatja az autóban, nehogy számon tudja kérni valaki, mit mondott utazás közben.                      

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online