Melitta (02.10.-02.16.)

0
454
Fotó: gettyimages

„Tél van. Havasak a háztetők, varjak keringve kárognak a házak felett, emberek csúszkálnak a jeges járdán, szürke a kép az ablak keretében. Hideg, rideg, barátságtalan tél van. 

És benne tavasz. Bennem tavasz. Szökkenő szarvassal, csivitelő madarakkal, zöldellő fákkal, napsütéssel… és egy nyíló virággal. A legszebb virággal, ami csak létezik a Földön. 

A legszebb érzéssel, ami csak létezik a Földön. Veled.”

(Csitáry-Hock Tamás)

Kos

(március 21.-április 20.) Kedvesed, életed párja több törődést, odafigyelést, és kevesebb pikírt megjegyzést vár tőled. Mielőtt bármit mondanál, el kellene számolni tízig, így kerülheted el, hogy egyik pillanatról a másikra zúzmarásra fagyaszd az otthoni légkört. Munkában a váratlanul kialakuló, akár őrültnek is nevezhető helyzethez is remekül tudsz alkalmazkodni. Lehetőség szerint jó lenne tovább képezni magad. Valakinek a támogatása nem esik nehezedre mégpedig azért, mert egy előző életben, valamikor, kapcsolódtatok egymáshoz. Ezen a héten az aktív dolgok hoznak kielégülést és megnyugvást.

Bika

(április 21.–május 21.) Kicsit lassítanod kell. Ha nem teszed az égiek lelassítanak, hogy nagyobb teret adj annak, ami sorsszerűen jön napjaidba. Ez lehet munka, de akár párkapcsolat is. Figyelj álmaidra és érzéseidre! A feszültség mindig annak jele, hogy bizonyos félelmekhez tapadnak rád. Az egó szemüvegén keresztül nézve minden képzelt aggodalom, minden láthatólagos probléma megoldhatatlan. Nézd másképpen! A relaxáció például pihentet és összeszedettebbé tesz. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A munkában, megélhetésben neked tetszően alakulhatnak a dolgok, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a biztonságérzetedre is. Ámor nyila a napokban a szíved közepébe fúródhat. Olyan valakit sodorhat utadba az élet, akivel olyan szenvedélyt élhetsz át, amelyet eddig talán még sohasem. Furmányos pletyka juthat el hozzád, amely miatt meglepetésedben leeshet az állad. Sajnos van van ilyen. Fontos: nem szabad sajnálni a pénzt arra, amivel megőrizheted az egészségedet, vagy a gyógyulás útjára léphetsz. Minden ügyben van jó megoldás.

Rák

(06.22.–07.22.) Kollégával egymás idegeire mehettek ezen a héten. Valami készül köztetek, csak még nem jutott el a kibontakozás kezdetéig sem. A szerelem ege vakítóan kéket mutat. Egy bizonyos eltelt idő után, ha kapcsolatotok működik, ajánlott összekötni. Akivel most hoz össze a sors, azzal a karma láthatatlan szálai fűzhetnek egymáshoz. Ez a hét emlékeztet arra: bármire képes vagy azért, ami vagy, s azért, aki fontos neked. Fontos: most tanulod meg a saját károdon, hogy néha muszáj szelektálni az ismerősök között. A másik pedig az, hogy nem kéne mindenkit ennyire a bizalmadba avatni!

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Királyi jegyként mindent el tudsz intézni, időnként óriási szívességeket teszel másoknak. Az Oroszlánnak fontos, hogy mindig központban legyen. Ehhez kell jó csapatjátékosnak, hatékony előadónak lenni. Ha valaki ebben akadályoz, teljesen megborulhatsz. Ezen a héten a családi viszályok és a sok miértek, disznóságok kibogozása kap nálatok figyelmet. Szembesíteni fogod azokat, akik ígértek valamit, később vállukat megrántva nem teljesítették. Rád is igaz lehet: „Ürítsd ki, ami tele van, töltsd meg, ami üres, és mindig ott vakard, ahol viszket! ” 

Szűz

(08.24.–09.23.) A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Egyik pillanatról a másikra jöhet létre idegtépőnek nevezhető helyzet. Nagyon fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, mert hajlamossá válhatsz úgy kommunikálni, ahogyan nem kéne. Olyan kihívással találod szembe magad, amire még nem volt precedens. Nagy a teher, ahogy a tét is, de ne aggódj, mert minden képességgel rendelkezel ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki az eseményekből! Naponta mantrázd: családi konfliktusaimat türelemmel és szeretettel oldom meg. A barátok és az ismerősök hatással lesznek hivatásbeli fejlődésedre, de érdemes lenne szakmai, vagy társadalmi segítő alapítványokhoz is csatlakoznod ebben az időszakban.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Olyan kihívással találod szemben magad, amire még nem volt precedens. Nagy a teher, ahogy a tét is, de ne aggódj, mert minden adottsággal rendelkezel ahhoz, hogy a legjobbat hozd ki az történésekből! A pénzt sokkal jobban be tudod osztani, mint korábban bármikor. Ha ingatlannal kapcsolatos ügyed van, ebben megnyugtatóan alakulhat a helyzet. A kollégák között van, akivel remekül kijössz, és van, akit a hátad közepén látnál. Idővel rájössz arra, hogy jobb, ha a kritikát megértésre cseréled. A színek segítenek ezen a héten, hogy jobban érezd magad. Nagyon nagy szükséged van egy kis törődésre, cirógatásra. A Valentin-nap éppen jó alkalom arra, hogy a társad jobban kényeztessen. Ezt az igényedet a tudomására kéne hozni! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A türelmetlenség jegyében telhet el ez a hét. Most sokkal gyorsabban elszakad a cérna, mint korábban bármikor. Lazításra, nyugalomra lenne szükséged. A levendula illóolaj hatásai között elsősorban a nyugtalanság, szorongás oldását, és az alvás megkönnyítését tartják számon, Ha elhárulnak az akadályok, sokkal felszabadultabbnak érzed majd magad, és ez előhozhatja rejtett képességeidet. Könnyű megszállottá válni valaki iránt, akit szeretsz, de ne feledd, a szerelmi életed akkor lesz igazán jó, ha a saját vágyaidra koncentrálsz! Ezen a héten bármilyen sport segíti a testi, lelki regenerációdat.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A fizikai és lelki egészség megőrzése szempontjából minimális stimulációra, stresszre mindenféleképpen szükség van. Ezt az úgynevezett pozitív, jótékony stresszt eustressznek nevezzük, amely növelheti a teljesítményünket, és sokszor motiválóan hat ránk. Az öregség a tévedések korszaka, az ifjúság a csalódásoké.” mondta ezt Augustin Eugéne Scribe. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre van szükséged, bármilyen vásárlások terén. Tévedés is történhet, vagy szándékosan is becsaphatnak. Ezen a héten a víz minden formája segíti lelki egyensúlyodat. Úszás, lábáztatás esténként, az átlagnál több, tiszta, szűrt, vagy forrásvíz fogyasztása ajánlott. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Esély van arra, hogy belebonyolódj egy olyan dologba, amelyet titokban kellene tartani. A munkában, megélhetésben sikeres lehetsz. Különösen igaz ez, ha új dologba vágod a fejszédet, vagy a régit tuningolod fel, s próbálkozol újra vele. Miközben azon fáradozol, hogy boldoggá tegyél másokat, a sors gondoskodni fog arról, hogy te is jól érezd magad. Lelkedet a földdel kapcsolatos teendők segítik ezen a héten, mint pl.: virágültetés, kertészkedés. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A civilizációs betegségek következményeit magadon is tapasztalhatod. Ilyenek pl.: a táplálkozás összetétele, ülő életmód, túlzott feszültség, és az egyéb környezeti ártalmak. Most erősen dolgozik benned a késztetés, hogy mindent módosíts. Éppen ezért érdemes nyitott szemmel járni, és felismerni helyzeteket, lehetőségeket. Ha ingatlannal kapcsolatos ügyed van, ebben megnyugtatóan alakulhat a helyzet. Pár régi dologgal újra foglalkoznod kell. A környezetedben vannak olyan személyek, akik miatt vérnyomásod az egekbe száll. Tőlük tartsd távol magad! Dolgozz mindenféle gyűlölet levezetésén!

Halak

(02.20.– 03.20.) Minden napot mosollyal kezdj és hálával zárj! Olyan események történnek, melyek miatt tiédnek érzed a nagyvilág gondjait. A kommunikáció – főleg ezen a héten – erősségeid közé tartozik, ezáltal jól képviseled érdekeidet. Ha feldobsz egy ötletet, valószínűleg mindenki bele fog egyezni annak megvalósításba. Vidám pillanatokra, sok beszélgetésre, bulis összejövetelekre számíthatsz a héten. Ne kötődj idejétmúlt tevékenységekhez, szakmai kapcsolatokhoz, amelyek már nem működnek tovább! Engedj be új dolgokat az életedbe, próbáld ki magad más területeken is!                                                                                                                                                                                                           

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online