Szenvedély, józanság, intrikák kergetik egymást. De hogy melyik jegyben, mi a irányadóbb, ezt lássuk.

Kos

(március 21.–április 20.) tt az ideje, hogy szélnek ereszd azokat a meggyőződéseket, amelyekkel a megújult Kos már nem tud azonosulni! A héten kompromisszumra kényszerülhetsz egy magánéleti programmal, vagy családi eseménnyel kapcsolatosan, melyet a jó viszony és mások elégedettségének megtartása érdekében célszerű lesz elvállalnod. A hét második fele kissé hajtósabb, tempósabb lehet a szokásosnál, ami megnövelheti a hibalehetőségeket bizonyos tevékenységeidnél. Próbálj alaposan koncentrálni, jobban figyelni arra, amit csinálsz! Amennyiben lelki társra vágysz, olyan személyben keresd őt, aki magabiztos, vállalkozó szellemű!

Bika

(április 21.–május 21.) Heti küldetésed, hogy élj minden kínálkozó lehetőséggel, ami kicsit is kedvedre való, persze jó értelemben! A főbb bolygók ügyködése kavargó energiákat és szenvedélyt hozhat az életedbe. Hogy mindezeknek a meghatározó áramlata milyen lesz, az elsősorban rajtad múlik majd. Kezdeményezőkészséged ne legyen tolakodó, kellemetlen mások számára! Akkor érezni fogod, hogy nem taszítod, hanem épp mágnesként vonzod magad felé a kívánt, szenvedélyes embereket. Amennyiben lelki társadat keresed, az legyen romantikus, hűséges és nyugodt típus.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)Kitartásod és önbizalmad hozzásegít ahhoz, hogy jó benyomást tegyél valakire, aki nagyban hozzá tud járulni a sikereidhez. Ebben az időszakban jó esélyed van arra, hogy valódi előrelépést tegyél számodra fontos területeken. Küldetésed, hogy ne görcsölj rá a dolgokra és ne akarj mindent a legeslegapróbb részletekig előre eltervezni, leplezni, vagy kontrollálni. Ha van lehetőséged képezd magad egy olyan területen, ami anyagilag némi pluszt hoz! Amennyiben lelki társadat keresed, helyezd előtérbe a következő szempontokat: okosság, humor és rendezett anyagi háttér.

Rák

(06.22.–07.22.) Heti küldetésed, hogy különválaszd a munkát és a magánéletet, de mindkettőben megtaláld az igazi békét és örömöt. Keményen kell dolgoznod, ha azt szeretnéd, hogy körülötted a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan azt elvárnád. Ebben az év eleji időszakban ráadásul egyesek tesztelhetik, mennyire vagy kitartó. Miért is? Vagy azért, mert több tájékoztatást szeretnének rólad, vagy azért, mert veled ellentétesek a céljaik. Ha lelki társadat keresed, érzéki emberben keresd, akinek hatalmas szíve van, aki szeret gondoskodni. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Ebben az időszakban új emberekkel is megismerkedhetsz, de egy régebbi ismeretség akár átfordulhat egy sokkal meghatározóbb, közelebbi kapcsolatba. Küldetésed, hogy jobban figyelj magadra és használd a jó értelemben kínálkozó lehetőségeket. Ismerd fel, majd tedd le a hamis, az álnok embereket! Magánéleted terén várható egy minőségi ugrás, ami talán váratlanul, szinte a semmiből bukkanhat elő, egy meglepetés, vagy egy új ismeretség formájában. Amennyiben lelki társadat keresed, az legyen türelmes, ami egyensúlyt teremt a türelmetlen Oroszlánnal, azaz legyen kalandvágyó és szenvedélyes.

Szűz

(08.24.–09.23.) A hét első napjai egy új kezdetről szólnak, és izgalmas, főleg pozitív változások jegyében telnek majd. Ezekben a napokban különösen fogékonnyá válhatsz a szenvedélyre, de ügyelned kell arra is, hogy mindez ne csapjon át a negatív aspektusba. Egy régebben félbehagyott, vagy elhalasztott projekted kerülhet elő újra, de mivel az idő közben továbbhaladt, így néhány dolgot újra kell gondolni. Küldetésed, hogy merj jobban bízni másokban és tapasztald meg a csapatmunka hatékonyságát! Ideális lelki társ a Szűz mellett olyan kifinomult érzékkel rendelkező egyén, aki tudja mikor beszéljen, vagy hallgasson, hűséges, és tettre kész.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Egy váratlan történés hatására új lehetséges célok jelenhetnek meg életedben. Ezek eléréséhez azonban belső és külső változásokra egyaránt lehet szükség a részedről. Mindehhez az eddiginél tudatosabban kell élned az életedet, és arra is szükség van/lesz, hogy lemondj néhány felesleges, vagy káros dologról, amelyek eddig a mindennapjaid részét képezték. Küldetésed, hogy udvariaskodás helyett inkább a sarkadra állj, és azokkal, akik „lehúznak”, vagy kihasználnak, tarts mérföldes távolságot. Ideális lelki társ a Mérleg szülött mellett egy jó humorú, szorgos, okos ember. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Némi bizonytalanság léphet fel benned, mivel meggyengülhet a hited valamiben, ami eddig tuti biztosként szolgált egyes döntéseidben. A mindenség folyamatosan változik, és a régi szabályok egyes esetekben elévülnek. Változz te is a világgal! Itt az ideje, hogy bevezess néhány egészséges szokást, elkezdj rendszeresen mozogni, kitartóan vitamint szedni, és pótolni az elmaradt szűrővizsgálatokat! A Skorpió szülött a lelki társában a kihívást keresi, a szenvedélyt és a biztonságot. Ő is ad, de azt is elvárja, hogy kapjon.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Kommunikációs és technikai nehézségekkel kell megküzdened. Ez jó alkalmat ad arra, hogy néhány dolgot újragondolj magadban, és magad körül. Vedd észre, hogy vannak eszközök, feladatok, és még emberek is, amelyeknek a hiánya nem okozna gondot, inkább előny lenne a mindennapjaidban! Küldetésed igen összetett. Megélni dolgokat, szeretni és hagyni, hogy szeressenek. Ha még keresed lelki társadat, olyat válassz, hogy az hagyjon téged érvényesülni, szárnyalásaidat ne akadályozza, és hibáidat se mantrázgassa. Csak szeressen téged.

Bak 

(12.22.-01.20.) Felébredhet benned a szabadság, a függetlenség iránti vágy, ami abban is megnyilvánulhat, hogy szeretnél egy időre kiszakadni a megszokott környezetedből, eltűnni egy időre a világ szeme elől. Ehhez természetesen nem kell mindjárt lemenni a térképről, bőven elegendő az is, ha elsétálsz a megszokott helyekről, egy kicsit kikapcsolt, vagy ottfelejtett telefonnal. Heti küldetésed az, hogy alaposan gondold át, és pontosan fogalmazd meg a céljaidat. Ideális lelki társad igaz legyen és jó, tudjon rád figyelni, és tiszta szívvel szeretni. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  A hét utolsó napjaihoz közeledve megnövekedett vitalitásod segít abban, hogy lelkesen belevesd magadat a munkába. Ezekben a napokban magabiztosságot és pozitív hozzáállást sugárzol, és a környezeted számára is szinte akkumulátorként szolgálsz. Pénteken nyomás nehezedhet rád, ráadásul valaki még némi intrikával meg is próbálja nehezíteni az életedet. A próbatételektől nem kell félned, hiszen most is jól terhelhető vagy. Az áskálódást viszont nem kell szó nélkül hagynod. Heti küldetésed, hogy ne félj elengedni azt, amit erőltetni kell, vagy tudod, hogy hátráltat. Legyél nyitott az újdonságokra! Ha lelki társadat keresed az legyen eszes, szeresse a finom ételeket, a tisztaságot.

Halak

(02.20.– 03.20.) E heti küldetésed, hogy munka terén felismerd azokat a szerepeket, amiket már kinőttél. Idővel leteszed azokat, mert többre vagy hivatott! Kedden, szerdán ellentétbe kerülhetsz valakivel, akivel már egy ideje nem vagytok egy véleményen. Könnyen lehet az is, hogy az illető most végre kenyértörésre viszi veled a dolgot. Az életben vannak ilyen és ehhez hasonló folyamatok. Nem kell ezen siránkozni, engedni kell, hadd haladjon, menjen minden tovább! Ha még keresed az ideális lelki társadat, az legyen rugalmas gondolkodású, finom lelkületű, és kreatív ember. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu