Fotó: gettyimages.com
“Az emberek elfelejtik, amiket mondtál. Az emberek elfelejtik, amiket tettél. De az emberek soha nem felejtik el, hogy hogyan érezték magukat veled.” 
(Maya Angelou)

Kos

(március 21.-április 20.) Bizonyára azt fogod érezni, hogy mindenki a hibáiddal akar szembesíteni. Ha ennyire sokan akarják ugyanazt tőled, akkor bizony itt az ideje egy önvizsgálatnak. Hallgasd meg az embereket, tudakold meg tőlük, szerintük mi az, amit nem csinálsz jól, amiben rendre hibázol! Ha lesz bátorságod szembesülni a véleményekkel, érdekes dolgokat fogsz megtudni, s bizony jó részük igencsak elgondolkodtat. Persze, ez nem jelenti azt, hogy „rossz ember” vagy, de a kritika elfogadása sokat segíthet mindenkinek a fejlődésben. Egy önismereti tréning nagyon sokat dobna a jövődön! A párkapcsolatod rendben van, de ezen a téren is van még mit tanulni. Nagy kincs, ha igyekszel alkalmazkodni, hiszen hosszú távon csak így lehet együtt élni bárkivel.

Bika

(április 21.–május 21.) A csillagok állása új ötletekre inspirál, szeretni fogod, hogy egyre bátrabban süt a nap, hosszabbak a nappalok és lassan lehet például a kertekkel foglalkozni, előkészíteni, pakolászni, s ha nagyon rossz az idő, tervezgetni. Tölts minél több időt a szabadban és örülj a mindennapok szépségeinek! Eszedbe se jusson panaszkodni, még akkor se, ha néha lenne rá okod! Magánéleted aránylag jól működik, csak az ég szerelmére, ne légy akaratos! Ha pedig nem jelentkezik, akkor se dőlj a kardodba! Idő kell neki. Váratlan anyagi forrásokat tudsz kiaknázni. Épp emiatt ezekben a napokban nyugodt szívvel vághatsz bele egy tanfolyam kifizetésébe, vagy hosszú távú üzleti ügyekbe.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A mostani, az Ikrek egyik legjobb hete, amikoris párkapcsolatod kezd megszilárdulni. Teljes mértékben megbízhatsz a társadban, tervezhetsz egészen hosszú távra. Ha van ráhatásod, akkor próbáld a párodat kirobbantani a négy fal közül! Merthogy ott is szépen és jól elvagytok, de kell a kikapcsolódás is néha. Aki nem él jelenleg közeli viszonyban köztetek, annak sincs semmi oka a kesergésre. Alkalmas az idő arra, hogy egy szép új kapcsolat bontakozzék ki. Fontos, hogy tanulj meg az apró dolgoknak is örülni, és sajátítsd el magas fokon a pozitív gondolkodás tudományát! Ha bizakodó és optimista vagy, akkor szép sorban a jó dolgokat fogsz bevonzani, és ilyenkor azok történnek meg veled.

Rák

(06.22.–07.22.) A jelenlegi bolygóállások és előremutatások leginkább óvatosságot és körültekintést várnak el most a Ráktól! Nem az a baj, ha új dolgokba vágod a fejszéd, hanem az, hogy ezt gyakran azonnal és felkészülés nélkül akarod megtenni. Hajlamos leszel összevisszaságokra, rendetlenségre is. Pedig így nagyot hibázhatsz, hiszen egy rossz befektetéssel, vagy egy elkapkodott állásváltoztatással komoly gondot okozhatsz magadnak. Közérzeted javulni fog. Bátran kezdeményezz beszélgetéseket szeretteiddel, vagy szakmai ügyekben a hozzáértőkkel! Légy nyitott új érzelmek befogadására: szerelem, barátság, és hasonlók! Szelektálj abból, ami érkezik hozzád!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Nagyobb sebességre kell kapcsolnia az Oroszlánnak. Ha nem figyelsz és legyintesz a környezetedben bekövetkező átalakulásokra, akkor nagyon hasznos lehetőségeket szalaszthatsz el, vagy épp nem tudsz lezárni függőben lévő ügyeket. Próbáld megtalálni az arany középutat, mert senkinek se jó, ha esetleg sértődésbe torkollik az állandó munka, vagy tanulásmánia! Összességében szerencsésen alakulnak a dolgaid, nincs mitől tartanod! Arról viszont nem szabad megfeledkezned, hogy a családodnak, társadnak is vannak igényei, például ami a közös dolgokat, programokat illeti!

Szűz

(08.24.–09.23.) Ez a hét kíméletlen lesz, igencsak vegyes hatások érnek. Folyamatosan valamiféle bizonytalanságot fogsz érezni, és ez elég megterhelőnek bizonyul. Időnként a saját döntéseidet is megkérdőjelezed. Egy „szakértőnek”, közeli jó barátnak, bizalmasodnak, vagy akár családtagnak a véleményét mindenképpen érdemes kikérni, nehogy két szék közül a pad alá ess. A hónap vége sokkal könnyebb, nem fogod annyira kiszolgáltatottnak érezni magad. Igyekezz, hogy minél több és minél gyakoribb önálló döntést tudj meghozni az élet minden terén, mert ettől erősödhet az önbizalmad, és nem fogod magad kiszolgáltatottnak sem érezni! Bízz magadban!

Mérleg

(09.24.–10.23.) A Mérlegnek párkapcsolata kerül előtérbe. Beszélgetések, séták, közös főzések, romantikus összebújások teszik még izgalmasabbá napjait. Aki pedig közületek épp párkereső korszakát éli, az remek esélyekkel nézhet a jövőbe. A hangulat kiváló lesz, tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, és ezek megvalósítása most könnyedén megy számodra. Kiváló alkalmak adódnak, amikor kedvedre ismerkedhetsz, flörtölhetsz. Persze nem csak a saját kedvtelésedre, hanem úgy, hogy azzal ne okozz másnak csalódást, problémát. Nagy meglepetés lehet most számodra, hogy a véletlen összehoz egy olyan személlyel, akivel már volt kapcsolatod. Jól gondold át, mit lépsz! Az biztos, hogy az életedet meg tudod szépíteni, ha jókedvűen és mosolygósan élsz közöttünk.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A hét első napjai nagyon sok örömteli pillanattal fognak megajándékozni. Ugyanakkor nem ülhetsz még a babérjaidon, hisz számos váratlan, egyben sürgősen megoldandó feladattal kerülsz szembe, melyek azonnali megoldást kívánnak tőled. Komoly nyomás nehezedik rád, karrier, tanulás és pénzügyek terén egyaránt. Ismerkedés, új barátok és egy szerelem is mutatkozik. Ezektől pedig sokkal örömtelibbé és szebbé válik az életed. Járj sokkal többet társaságba, emberek közé, és vegyél részt olyan eseményeken, mint például egy közös vacsora, szolid buli, táncmulatság!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Érdemes lesz jobban odafigyelned magadra, mert mindaz, amit most csinálsz, erőteljes hatással lesz a következő napok, hetek lehetőségeire, sikereire! Nagyon fontos, hogy ápold a kapcsolataidat, vagy az fog történni, hogy később téged mellőz majd valaki. Légy különösen körültekintő közlekedés és sportolás terén, ebben az időszakban nő a baleseti rizikófaktor! Használd ki, hogy mostanában nem lesz rettentően megterhelő a munka mennyisége, ezért nyugodtan tervezz már most a hétvégékre olyan programokat, melyek jó része már a szabadban is kivitelezhető!

Bak 

(12.22.-01.20.) A Vénusz most támogatja ambícióidat, de emellett arra is felhívja a figyelmedet, hogy sokkal több időt kell szánnod azokra, akik fontosak neked. Család, barátok, és ha van, háziállatod, akkor ő is idetartozik. Fontos, egyben izgalmas történések várhatók érzelem, szerelem terén. Semmilyen lehetőséget nem szabad visszautasítani, ami nem kell, nem szükséges úgyis kiesik! Legyen az munka, tanulás, vagy akár tanulás terén is új kapuk nyílnak meg előtted. Kezdeményező Bakként kapnod kell az alkalmon, mi mindent tudsz kihozni magadból. Gyakorlatilag sokkal többet, mint gondolnád.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Itt az idő, hogy átértékelj néhány dolgot az életben, hogy még jobbá tudd formálni a mindennapjaidat. A közeledő tavasz olyan, mintha fényt látnál az alagút végén. A csillagok szerint könnyebben tudod kimondani, mit érzel, így pedig a cselekvés sem fog nehezedre esni. Fordulatosan alakulhat a szerelmi életed, különösen ha még csak a keresés fázisában vagy. Akár a pároddal, vagy a családoddal, akár egymagad, de mindenképp menj többször kirándulni! A kimozdulás és a jó levegő remekül hat rád. Arra nagyon vigyázz, hogy szórakozásod soha ne menjen mások rovására!

Halak

(02.20.– 03.20.) Jó időszakod következik. Tűzz ki magad elé legalább három célt, és valósítsd meg őket! Ha kitartó, és következetes leszel, most szép sikereket könyvelhetsz el. Anyagi ügyekkel összefüggésben megnyílik egy új kapu, s bár sokat kell tenned a gyarapodásért, de eredményességed megkérdőjelezhetetlen. Számos szerencsés lehetőség adódik, jó lenne, ha nem aludnál rá a dolgokra, mert hosszú hónapokig nem lesznek ennyire jótékonyak veled az égiek! Ez a szerencsés időszak sokat segít abban is, hogy a párkapcsolatodban intenzívebben részt vegyél. Több programra is igent mondhatsz, ami egyben a kapcsolatotok fejlődésének mondható.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online!