Melitta horoszkóp (02.13.-02.19.)

0
419
Fotó: pixabay.com

KOS

(március 21.–április 20.) Ha munkáról, megélhetésről, karrierről van szó, akkor minden okod meglehet az örömre, mert a dolgok a kedved szerint kezdenek alakulni. Az egészségedre, a testi épségedre azonban jobban kellene ügyelned, mert nem várt betegség dönthet hirtelen ágynak. Sajnos a külföldi utazás másként alakul, mint ahogyan szeretnéd. Fontos: az íjász a legtávolabbi célokat is el tudja érni fegyverével, melynek használata egyszerre igényel erőt és ügyességet. Ilyen embernek számítasz te is, aki szívesen indul útnak, és fedezi fel a nagyvilágot. Döntéseidet a bölcsesség hatja át, amely sugárzóvá tesz. Ha tévedsz, hamar változtatsz, de gondolataidat gyakran tereled vissza a kiinduló ponthoz, hogy mit is kellett ezúttal megtanulnod.

Bika

(április 21.–május 21.)  Finom modorod mögött acélakarat húzódik meg, és elszántan küzdesz azért, amit kitűztél magad elé. Képes vagy a végsőkig elmenni, és csapást mérni arra, aki megbánt. A munkahelyeden van olyan személy, akivel a saját érdekedben jobb, ha nagyobb távolságot tartasz. Barátnak hitt ismerősöd csalódást okozhat ezen a héten. Az anyagi jólétet mindennél fontosabbnak tartod – ahogyan a pénz szimbóluma is fontos, hogy babona szerint megfialjon nálad. Házasságokban, régi együttélésekben elfogadhatatlan helyzet jöhet létre. Nem kizárt, hogy a társadat rokonai kívánják befolyásolni, amitől neked kinyílik a bicska a zsebedben. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Picit hirtelen haragú vagy és “ami a szíveden, a szádon”. De akik kedvelnek, ezzel a tulajdonságoddal együtt is elfogadnak. Elképesztően reálisan látod a dolgokat. Néha nem árt azonban megfogadni mások tanácsait, nem azért kapsz kritikákat, mert ők az ellenségeid, hanem mert jó látni mások nézőpontját is. A külvilág számára ez a tulajdonságod talán az “önfejű” jelzővel csapódik le. Vág az eszed, mint a borotva, kitűnően taktikázol. Mondják is, egy ügyvéd veszett el benned.  Munkádban olyan vagy, mint egy gyorsvonat. Összesítve: a héten nagyon jól meg tudod szervezni az életedet: mindenre, ami fontos, lesz időd és erőd.

Rák

(06.22.–07.22.) Tudod, hogy az életben mindenért keményen meg kell dolgozni. Olykor a hangulatod nem a legoptimálisabb, aminek az oka, hogy világosan látod magad körül a középszerű, vagy kimondottan tehetségtelen embereket, akik a kapcsolataik vagy rokonságuk révén érvényesülnek. Legfőbb fegyvered az ész, a tudás és az egyszerűség, amelyekkel zsebre teheted őket – és szinte az egész világot. A hét legfontosabb feladata az egészséged megőrzése. Vagy ha betegség ledönt a lábadról, akkor minden erőddel a gyógyulásra kellene koncentrálnod, és ha kell, akkor lábadozz az ágyban! Ugyanis nagy az esélye, hogy szövődmény alakuljon ki. A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely nem lesz ellenedre.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Erős egyéniség vagy, akire a legnehezebb körülmények között is számíthatnak. Egyenes, és olykor kíméletlen is tudsz lenni, ezért sokan tartanak veszélyesnek. Több az ellenséged, ám nem sokat árthatnak, hiszen vakmerő személyiséged van. Fegyvered a kiváló memóriád és az időzítési érzéked: ösztönösen tudod, mikor, minek jön el az ideje. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak egzisztenciális problémája alakulhat ki. Szüksége van a támogatásodra, ezért hallgasd őt figyelmesen, illetve kérdezz! Ezzel sokat segíthetsz neki. Olyan új lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelynek révén más színben láthatod a jövődet, és benne a saját helyedet. Olyan munkára kínálkozhat lehetőség, amely miatt irigyeid száma hirtelen megsokszorozódhat.

Szűz

(08.24.–09.23.)  Megbízható kollégának tartanak, felettesednek pedig az egyik kedvence vagy, hiszen minden feladatot pontosan végrehajtasz. Ragaszkodás és az állhatatosság a fegyvered, amely idővel nélkülözhetetlenné tesz a környezetedben. A tanácsodat fogják kérni, anélkül nem hoznak felelősségteljes és hosszú távra szóló döntéseket. Baleset-, és bírságveszélyes azonban a hét, vigyázz a szokásosnál is jobban magadra! A szerelmi viszonyokban olyan esemény történhet, amely megszilárdíthatja a kapcsolatot.

Mérleg

(09.24.–10.23.)   Nagyra törő, becsvágyó személyiség vagy, aki legtöbbször egyedül halad a csúcsra vezető úton. A természeted kemény és hajlíthatatlan, felelős és etikus, ezért érett szemlélettel megáldott. Ám ha kudarc ér, ha kijátszanak, akkor ugyan újból talpra állsz, de már sem a hited, sem a bizalmad nem lesz a régi. A munkahelyeden valakinek nagy szüksége van a tanácsodra. De az is lehet, hogy ég a kezed alatt a munka, remek teljesítményt nyújtasz, ezért ragaszkodik hozzád. Szingli Mérleg nő reménykedhet: esténként már nem kell sokáig egyedül felrázni a szalmazsákját.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Nem mindennapi személyiség vagy, aki mindig nyomot hagy a környezetében és a környező világban. Vezetői képességekkel rendelkezel, szereted a dolgokat az ellenőrzésed alatt tartani. Különleges bánásmódra, nagy figyelemre van szükséged, épp úgy, ahogyan a kardnak is, melynek forgatása speciális ismereteket igényel. A te kardod a becsületesség és a szavahihetőség. A szerelmi kapcsolatokban olyan változásra van kilátás, amelynek hatására a viszonyotok még szorosabbá válhat. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked álljon a figyelmed fókuszában, lehetőségeid szerint teljesítsd, amire vágyik!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Hatalmas erő és életerő lakozik benned. Elképzeléseidről semmi áron nem mondanál le, ezért környezeted kemény, határozott embernek tart, akivel nem érdemes ujjat húzni, viszont a véleményére adni kell. Mindezek mellett érzékeny ember vagy, aki lojális és őszinte saját maga, és mások irányában. Környezetedben többen úgy vélekednek, te vagy az állatövben a fejőstehén. Mindenki csak tarthatja a markát, amiből gyorsan eleged lehet. Olyan elképesztő tény is a tudomásodra juthat, amelyet hallva csak ámulsz és bámulsz.

Bak 

(12.22.-01.20.)   Szereted az életet, szereted a nyüzsgést, a társaságot, és képtelen vagy nyugton megülni a fenekeden. Neked van igazad: „carpe diem!”. Sok ember mondja a barátodnak magát. Neked viszont életed egyik kihívása rájönni, melyik ember van melletted azért, mert tényleg önzetlenül kedvel téged, és ki az, aki lehúz. A sikeres kommunikáció, a remek szerződések kötésének a hete következhet. Most olyan ügyeket is gond nélkül végigvihetsz, amelyekről talán azt hitted lehetetlenek. Pénzügyeid változékonyak lehetnek, ami azt jelenti, hogy könyvelésed bevétel és kiadás oldala egyformán élénk mozgást mutathat. A pénzedre jobban kellene vigyázni, mert felesleges dologra adhatsz ki, vagy veszteség érhet!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Számodra a család a legfontosabb, tiszteled a gyökereidet, gondoskodsz szüleidről, a tágabb családodat is szereted összehozni. Kutatod a családfádat is. Munkádat alázattal végzed, sokat tanulsz, képzed magad, éppen ezért kimagasló eredményeket is elérhetsz. Ha valami fontos neked, harcolsz érte, ha viszont már elmúlt az érdeklődésed, a dolgot bezárod lelked egyik rejtett fiókjába. A figyelmed fókuszában ezen a héten a munka, a megélhetés, az anyagi helyzet állhatnak. A változás miatt ne félj, mert az események alighanem neked kedvezően zajlanak! Fontos: soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint a pénz megronthatja a barátságot.

Halak

(02.20.– 03.20.) Igazán jámbor ember vagy, aki elutasít mindent, ami erőszakos, vagy agresszív. Az életedet a szeretet irányítja, önzetlenül tudsz szeretni, jó barát, jó házastárs, odaadó szülő vagy. Néha ajánlatos azonban kicsit jobban két lábon állni a Földön, mert a világ sajnos nem olyan idilli, mint ahogyan hiszed. Bár te igyekszel széppé tenni, épp ezt használják ki, akik nagyon finoman, körültekintően, de manipulálnak téged. Néha nem ártana tesztelni azokat, akik a legszélesebb mosollyal negédeskednek minden nap. Nem mindegyik bájvigyor állná ki az őszinteség, és a jóindulat próbáját.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu