Melitta horoszkóp (02.17.-02.23.)

0
407
„Nincsen olyan hatalma a földnek, amelyik elvehetné tőled azt, hogy a pillangónak tarka szárnya van, s hogy a rigófütty olyan az erdőn, mintha egy nagy kék virág nyílna ki benned. Nem veheti el senki tőled azt sem, hogy a tavaszi szellőnek édes nyírfaillata van, és selymes puha keze, mint a jó tündéreknek. 
(Wass Albert )

Kos

(március 21.-április 20.) Házasságban, hosszabb kapcsolatban élve, nap mint nap előhoztok megélt sérelmeket. Rendszeresek lesznek köztetek a civódások, nézeteltérések. Úgy tűnik, képtelenek vagytok felülemelkedni rajtuk, mintha mindig ugyanazokat a köröket futnátok. Meg kéne állni egy pillanatra, hogy miért is kaptatok ezt! Nos, a karma tolja feladatokat elétek, mellyel szembe kell nézni, nem újra és újra elodázni, hanem megoldani azokat! A most kialakuló kapcsolatokat elsősorban gazdasági, előremutató szempontok szerint értékeled. Az biztos, hogy akikkel találkozol, hosszú távon biztosítják számodra a kapcsolati tőkét. Ötlet: nevelj egy rózsát, melynek szépsége segít gondolataidat összeszedettebbé tenni! 

Bika

(április 21.–május 21.) Folyamatában van egy kínos ügyed. Kénytelen vagy/leszel egyezkedni, és lassú lépéseket tenni, hogy minden részletet meg tudj oldani. Valaki éles, egyben őszinte kritikát fogalmaz meg veled szemben a hét második felében, melynek kapcsán rendkívülien fel leszel háborodva. Talán ebből adódóan, paranoiás tüneteket észlelhetsz magadon, melyek valójában nem is léteznek. Csak a sértettség beszél belőled. Vegyél példát a hóvirág szépségéről! Kicsi, törékeny, szerethető. És senki sem akarja eltaposni. Szinte kifolyik a kezeid közül a pénz, és amint sikerül kicsit utolérned magadat, máris jön egy újabb kifizetni való. Sajnos így lesz ez még jó ideig. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Szerezz be egy aranyeső ágat, tedd vízbe. Miközben kivirágzik, számos használható, jó gondolatot indít el benned. A mostani ideális időszak lehet arra, hogy leülj, és reálisabban átgondold a pénzügyeidet. Ha egyedülálló vagy, akkor meglehetősen sok kalandban, flörtben lehet részed. Párkapcsolatban élve, az Ikrek szerelmi horoszkópja szerint megy minden a maga útján, ugyanúgy, ahogyan eddig. A hét vége felé új gondolatok, már megélt pillanatok, emberi kapcsolataidba történt események jönnek elő. Nem kevés fájdalmat, csalódást próbálsz feldolgozni.

Rák

(06.22.–07.22.) Érzelmeidet dédelgető virágod az ibolya, mely ültetése, gondozása, előhozza varázslatos képességeidet. Miközben remekelsz abban, hogy mindenkit boldoggá tegyél magad körül, a saját céljaid megvalósítása tovább vár, és úgy érzed, egyre távolabb sodródsz tőle. Új kapcsolatban egy kisebb tavasz közeli mélypontot túlélve nagyon egymásra találtok, és simogató boldogság leng majd körbe titeket. A belső hangod mindig valamiféle félelmet, bizonytalanságot lenget előtted. Gyorsan, racionálisan tegyél helyére minden meghibásodott elemet, és magabiztosan haladj tovább utadon! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Szerencsehozó virágod a jácint, ami rendelkezik a világ összes áldásával, boldogságot, békét hoz. Rendkívül kényelmetlenül érzed magad abban a szituációban, amelybe akaratodon kívül kerültél, hisz olyan szerepet testál rád valaki, amit a legkevésbé sem érzel magadénak. Amennyiben van lehetőséged kilépni a helyzetből, abban az esetben egyetlen pillanatig sem érdemes hezitálnod. Szabadulj meg tőle, mert egyrészt rendkívülien frusztrál a dolog, másrészt azért, mert valaki rád erőltet egy álarcot, még nem kell önmagadat meghazudtolva viselned azt. Ennek értelmében a ez a hét a fejlődésedről szól legfőképpen.

Szűz

(08.24.–09.23.)   Ismered a védett fajok csoportjába tartozó téltemető, kis virágot? Ne szedd le, mert védett, nézni is elég! A Nap energiájával, erejével ajándékoz meg. A horoszkóp szerint minden esélyed megvan arra, hogy izgalmas és tartalmas legyen az előtted álló időszak. Függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élsz, vagy egyedülálló vagy, nagy reményekkel teli ciklust látok előtted. Tudd, hogy semmi sem azért történik, hogy bajod essen! Minden azért és akkor teljesedik be, ha eljött az ideje, mert te már érett vagy. A Szaturnusz lesz most a legpontosabb „időzítő” életednek eme szakaszában. Élj a lehetőségekkel!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Egy kis cserépben egy krókusz, mely az ébredő tavaszt szimbolizálja, nemcsak szép de kihozza legrejtettebb képességeidet. Egy rejtélyekkel teli ügyben derülnek ki meglepő részletek a hét folyamán, olyasfajta dolgokról szerzel tudomást, melyekről korábban fogalmad sem volt. Egyelőre ne verd nagydobra az ügyet, csak azokkal a személyekkel oszd meg, akikben teljesen megbízol! Szerelmi életedben jól esik a törődés, a figyelmesség, amit feléd mutatnak. Élj meg minden pillanatot, töltődj és tervezd jövőtöket! Anyagi téren tudod még a legtöbbet kihozni ebből az időszakból. Eltökélten, becsülettel végezd a munkádat! Ne feledd, hogy kitartással születik eredmény! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  A csüngő barka, barkafűz lehet számodra most a legtöbbet adó növény. Ellenálló, jól viseli a szelet, és a természet viszontagságaival is elbír. Olyan mint te! Jót tesz hiúságodnak az, hogy nincs hiány hódolókban, függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy, esetleg párkapcsolatban élsz. Ez motivál abban, hogy jobban figyelj külsődre, többet adj magadra. Aztán jöhet a belső istennő fejlesztése is magadban, ami megvilágítja, tökéletessé teszi temperamentumos, féktelen énedet. Előfordulhat, hogy a munkarendedet meg kell kicsit változtatnod, hogy időt találj az önmagaddal való több törődésre, például a rendszeres testmozgásra, jógára, és az ezzel együtt járó általános orvosi vizsgálatokra…

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Ha nézed a természet ébredezését, a rügyfakadással egyidejűleg jobbnál jobb gondolataid lesznek. Szenvedélyes egyéniséged most finomabb, bensőségesebb szerepkörre vágyik. A halaszthatatlannak tűnő tennivalók ezúttal a háttérbe kerülnek, és kizárólag a saját örömödre koncentrálsz. Kedvező az időszak, ha elmélkedni, lecsendesedni, meditálni szeretnél. Természetesen a mozgás ne maradjon ki a napi vagy heti programból! A belső világod felfedezése mellett a testedre, egészségedre is figyelj! A két sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz segít eligazodni a legfontosabb hosszú távú ügyekben. A Plútó pedig folytatja az átalakításodat.

Bak 

(12.22.-01.20.) Tavaszváró, erőt adó lehet, ha lábaidat esténként virágszirommal teli vízbe ásztatod. Legyen benne vörös, rózsaszín és fehér rózsaszirom! Állóképességed sokat javul, de arra figyelj, hogy ne tegyél elhamarkodott lépéseket. A születési jegyedre jellemző makacsság most sem hagy el. Fogadd meg a barátaid tanácsait, és kezeld a dolgaidat sokkal rugalmasabban! Párkapcsolatodban felerősödnek az érzelmek. Egyéb, üzleti, vagy munkahelyi viszonylatban pedig szerencse kíséri a lépteidet. Sok energiát fektetsz abba, hogy a hírneved növekedjen. Minden helyzet, ahol megmutathatod a hozzáértésedet, a tehetségedet, többszörösen kamatozik. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Amikor a természetben sétálgatsz, ne csak szemeddel, hanem érintéseddel is hangolódj a megújulásra! A Merkúr és Neptunusz eligazít akkor is, ha éppen elbizonytalanodsz. Ilyen esetekben az intuíció vezethet. Munkahelyi flört is várható, ami plusz lendületet adhat. Ne zsúfold tele a napjaidat, mert a rengeteg elgondolás megvalósításához időre lesz majd szükséged, és nagyszerű dolgokat alkothatsz! Egy kis tánc, vagy éppen meditáció még jobban segíthet összpontosítani a kreatív energiáidat. Amennyiben egyedül tengeted napjaidat, a bolygók állása és a te kedvességed bevonzza az igazit. Legyen türelmed kivárni! 

Halak

(02.20.– 03.20.)  Egy letörött kis virág vízbe téve kihajthat, meggyökerezhet újra. Legyen ez példa a gondolkodásodban, hogy esélyt adva magadnak, megújulhatnak dolgaid. Miközben a személyes zónádban minden remekül alakul, nehézséget okozhat a másokkal való együttműködés, illetve a kapcsolataidban az egyensúly megtartása. Legyen szó barátságról, vagy szerelemről, vagy tetőtől talpig merülsz az érzelmekben, vagy teljesen elszigeteled magad. Az egyedülállóknak váratlan, akár külföldi ismeretség szinte alapjaiban változtathatja meg a szerelemről vallott elképzeléseiket. Forró érzelmek, és gyengéd, harmonikus pillanatok váltakozása jellemzi az előtted álló időszakot.                                                                                                               

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online