Melitta horoszkóp (02.20.-02.26.)

0
352

KOS

(március 21.–április 20.) Aktív napoknak nézünk elébe, és ez az aktivitás a körülmények miatt most belülről fakad majd. Nem azért fogunk pörögni, mert kell, mert az adottságok úgy hozzák, hanem mert erre lesz belső indíttatásunk. A hét második felétől az otthonunkkal és a szeretteinkkel leszünk az átlagosnál jobban elfoglalva. Csinálhatunk és tervezhetünk bármit, csak az a lényeg, hogy minőségi időt töltsünk együtt. Napindító, lélekemelő lehet számodra a reggeli kávé, tea kortyolgatása, annak jóleső zamata. Lehet közben gondolkodni a napi feladatokon, azok minél gördülékenyebb megvalósításán.

Bika

(április 21.–május 21.) Beszélgetős, tanácsadós időszakot fogunk megélni. Alkalmunk lesz régi barátokkal könnyed diskurzusokat folytatni, de lehetőségünk lesz mélyen szántó tanácsadásokat is végigcsinálni azokkal, akiknek erre van szükségük. Keddtől intellektuálisan fog minket foglalkoztatni a hét, egy olyan pontig, amikor már nem léteznek racionális magyarázatok. Akkor meg elő kell majd vennünk azt az énünket, ami a fizikai világon túl mutató dolgokkal foglalkozik. Napindító lehet számodra egy kis gyaloglás, séta a környékeden, ahol felszabadítasz minden magadba szorult merev elemet.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)Az otthon, a család és sok-sok beszélgetés fogja kitölteni ezeket a napokat. Most könnyebb lesz megtalálni az időt arra, hogy leüljünk és átbeszéljünk dolgokat, vagy egyszerűen csak élvezzük egymás társaságát. Csütörtök déltől partnereink segítése, szinte már szolgálata lesz terítéken. A partner lehet a privát életünkből, de akár az üzleti köreinkből. A segítés meg bármilyen területen értendő, egyszerűen most filantrópként kell aktivizálni magunkat. Napindító gondolatodban legyen benne, hogy milyen életet szeretnél magadnak! Aztán mondj nemet minden másra, ami nem ahhoz vezet! Legyél bizakodó!

Rák

(06.22.–07.22.) Teljesen el fogunk mélyülni a teendőinkben, ez és ilyen hangulat jellemzi majd a mostani időszakot. Akár olyan szintig is belevethetjük magunkat a feladatainkba, hogy mindez kissé a saját kényelmünk kárára menjen.  A hét második felétől bizonyos dolgok elsajátítása és gyakorlása lesz terítéken. Mindez úgy, hogy közben elképesztő energiákat kellene megmozgatnunk, és beleölnünk a tanulásba/gyakorlásba. Napindító gondolataidat kezdd a napfelkelte csodájának szemlélésével! Feltétlenül legyen benne hála és derű!  

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Előtérbe kerül minden, ami külföld, vagy esetleg ezzel kapcsolatos. Kiváló időszak lehet akár arra is, hogy elkezdjünk megszervezni egy későbbi utazást. Szerdától magunkkal, az otthonunkkal és a közvetlen környezetünkkel kellene többet foglalkozni, mégpedig úgy, hogy amikor együtt vagyunk, legyenek közös tevékenységek! Energiaszintedet növelheted versírással, de akár dallamok dúdolgatásával is ezen a héten. Napindító gondolatod legyen, hogy minden napnak add meg az esélyt, hogy életed legszebb napja lehessen!

Szűz

(08.24.–09.23.)  A munkánk és a pénzkeresetünk kerül fókuszba ebben az időszakban, és lehet, hogy némi személyes áldozatot is kell hoznunk. Szóval ne lepődjünk meg, ha most többet terhelnek ránk, vagy éppen tovább kell a munkában maradnunk. Erre a hétre még jellemző lesz, hogy akkor tanulunk a legtöbbet, ha tanítunk. Ahogyan Albert Einstein mondta: „Ha valamit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, akkor valószínű, hogy nem is igazán érted.” Napindító gondolatod alapja álljon abból, hogy amit meg tudsz álmodni, azt meg is tudod tenni.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A lezárások és befejezések kerülnek terítékre ezen a héten, ráadásul úgy, hogy az most lelkileg nem lesz megterhelő számunkra. Ez a szakasz egyszerű felülemelkedéssel fogja kezelni a lezárásokat. Hétvégén nehezebb lesz kommunikálni, és belevágni dolgokba, és nem feltétlen azért, mert éppen lusta hetünk van. Inkább az lesz a belső indíttatásunk, hogy picit gubózzunk be és legyünk egymagunkban. Napindító lehet számodra ezen a héten a csend, annak mélységesen mély üzenete! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ezen a héten valahogy másképp fogjuk látni a minket körülvevő valóságot. Képesek leszünk sokkal spirituálisabban hozzáállni a dolgokhoz, ami főként abban a törekvésünkben tud megvalósulni, hogy mindenkinek jó legyen.  Nagyjából hét közepétől a munkánk és a külvilági életterületeink fogják lekötni energiáink nagyobb részét, sőt akár személyes áldozatokat is meg kell majd hoznunk.  Összegzésképpen: most ez a fajta működés lesz az, ami legjobban előrevisz mindent. Napindító lehet számodra lelkedbe beengedni magát a Napot. Fordítsd az arcodat a napfény felé, így biztosan nem látsz majd árnyékot!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Az együttműködéseinkről és az így elért hatékonyságról fog szólni e hetünk első fele. Bármik is legyenek az általános teendőink, vagy bármi újba kezdünk, keressünk hozzá olyan partnereket, akikkel szeretünk és tudunk is együttműködni! A hét második fele bizonyos elengedésekről, lezárásokról fog szólni. Mindez nem lesz megterhelő ránk nézve. A napokban egyébként olyan dolgok és emberek fognak kikerülni a mindennapjainkból, akik már egy ideje inkább hátráltató tényezők. Reggelente amikor kinyitod a szemedet, nyújtózz egy nagyot, hogy majd a napindítód lelkedből fakadjon! Fontos: ha pozitív történéseket szeretnél az életedbe hívni, muszáj pozitív jövőképet kialakítanod.

Bak 

(12.22.-01.20.)     Ebben az időszakban könnyebb lesz kezelni a feszültebb, kényelmetlenebb helyzeteket. Szóval bátran vegyük elő a régóta halogatott kínos ügyleteinket, és álljunk neki felgöngyölíteni a szálakat! Most hatékonyak leszünk!  Hét közepétől összhangba kell hoznunk a külső világunkat a belső létünkkel. Ezek és ilyenek lesznek a fő kérdések: Azzal töltöm az időmet, ami épít és fejleszt engem? A munkám tényleg megöli a lelkem? A környezetemben lévők olyan emberek, akik inspirálnak engem? Legyen ezen a héten napindítód az, hogy az erős, pozitív életszemlélet elképesztő eredményeket hoz, és többet ér bármilyen csodaszernél!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Ebben a szakaszban az intellektusunkon lesz a hangsúly. Vizsgáljunk meg mindent, amit csinálunk, és amivel kapcsolatban vagyunk, és ha kell, hozzuk meg a szükséges változtatásokat! A bolygók szinte mindenkit tesztelnek. Hétvégére az égen is „rendeződnek a konfliktusok”. Remélhetően e hó végére szó szerint is kisüt a nap, virágot bont a hóvirág. Napindítód erre a hétre egy jó idézet, mint például: „Ki elindult, s még nem érkezett meg, biztatóbb a helyzete a soha el nem indulónál.”

Halak

(02.20.– 03.20.) Az otthonunkkal és a szeretteinkkel leszünk elfoglalva ezen a héten. Csinálhatunk és tervezhetünk bármit, csak az a lényeg, hogy ne érezzük elvesztegetettnek az együtt töltött időt! Ez a hét kiváló lesz arra, hogy újra összefésüljük a saját haladásunkat, és a környezetünk rálátását az életünkre. Szóval avassuk be terveinkbe a számunkra fontos személyeket, így ők is jobban azonosulni fognak a mi dolgainkkal! Napindítód ezen a héten az a csoda legyen, ami kis/nagy kedvenceiddel van összefüggésben. A törődés, a magadhoz ölelésük és a szeretet visszaáramoltatása kísérje hetedet!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu