Melitta horoszkóp (03.02.-03.08.)

0
326
Fotó: gettyimages.com
„Abban hiszek, hogy a nőket minden nap szeretni kell, és úgy gondolom, minden napnak nőnapnak kellene lennie.”
(Vastag Csaba)

Kos

(március 21.-április 20.) Mindannyiunk életében vannak problémák és kihívások. Ez az élet velejárója. Azt azonban, hogy miként küzdünk meg a mindennapok feladataival, hogyan tekintünk a minket körülvevő világra, rajtunk múlik. Rugalmas hozzáállással és jó adag nyitottsággal közelíts a körülötted zajló események felé! Igyekezz megszabadulni a rutintól, próbálj tudatosan a megszokott dolgoktól eltérően gondolkodni, és ennek megfelelően cselekedni! A hét második felében egyre fontosabbá válik számodra, hogy megoszd az érzéseidet, a szeretetedet valakikkel, és még az is lehet, hogy szinte megszállottként keresed a szerelmet és a gyengédséget. Ez nálad valamiféle tavaszi zsongás. !

Bika

(április 21.–május 21.) Minden adott lesz ahhoz, hogy egy kicsit közelebb kerülj valakihez, akivel az elmúlt időszakban talán a kelleténél kevesebbet tudtál foglalkozni. Az sem kizárt, hogy utazol, vagy nemrégen utaztál hozzá. Ha van bármilyen pótolni valód ezen területen, most hozd be a hátrányt! Ezek a napok nemcsak a gyengédségre lehetnek alkalmasak, hanem arra is, hogy elmélyítsd az ismeretedet olyan dolgokkal kapcsolatban, melyek használatát, alkalmazását eddig esetleg kifogásoltad. A tavasz csodás lehetőség arra, hogy rendbe tegyük életünket. Megtisztíthatjuk lelkünket mindenféle korlátozó, visszatartó, megakasztó folyamattól, túlhaladott viselkedési formától. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A hét első felében megdőlhet egy teória és neked talán rá kell jönnöd, hogy az, amiben eddig szinte száz százalékosan bizonyos voltál, a valóságban nem is pontosan úgy van. A hét második felében új ötletek és új elképzelések töltik meg az elmédet, és ezzel kapcsolatosan valószínűleg sok dolgod akad. A minél nagyobb változás és energiaváltás elérése érdekében most többféle kapcsolódásra, egymást erősítő energiákra van szükséged. Ebben a változásban a tánc, futás, vagy állatokkal való törődés emelheti azt a vágyott szintet. Komoly előrelépéseket tehetsz néhány magánjellegű, akár munkával kapcsolatos projektedben. Időközben lehetőséged lesz olyan dolgokat is megtanulni, amiről eddig talán azt hitted, tőled fényévnyi távban vannak. 

Rák

(06.22.–07.22.) Megnő benned az iparkodás és a tettvágy, ami jó alkalmat ad arra, hogy valami új dologba kezdj, vagy megvalósítsd valamelyik régi álmodat. Használd a kreatív énedet és ne félj egy kis kockázatot vállalni! Ezekben a napokban alkalmad lesz segíteni valakin. Meg fogod látni, milyen felemelő érzés látni a másik szemében, hogy jót tettél vele. A hét második felében kitartónak kell lenned, mert elképzelhető, hogy elég nehéz feladat vár rád, melyben talán teljesen magadra leszel utalva. Türelemmel és önfegyelemmel megtalálod a megoldást mindenre. A tavaszi színblokktrend, a hangsúlyos tónusok keverése holmijaidban továbbra sem kopik ki a divatból. Most azonban egy újabb csavar kapcsolódik hozzá, mégpedig a kényelmes lábbeli. Vegyük alapul az edzőcipőt, melyet már fel lehet venni szoknyákhoz, zakókhoz, senki nem szól meg érte!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Igyekezned kell távol tartani magadat azoktól az emberektől, akik agressziót és negatív energiákat sugároznak, nehogy róluk rád is átterjedjen az ezzel összefüggő komor hangulat! Ezekben a napokban koncentrálj elsősorban önmagadra, tekints befelé, és ha van rá módod, használd ki a rendelkezésre álló időt önképzésre is! A most magadba szívott tudás valószínűleg duplán szolgálja majd a javadat. A hét második felében lépcsőzetesen nyugalom és béke szállhat meg és ez a környezetedre is hatással lehet. A tavasz beköszöntével új lendület költözik életünkbe, ami tökéletes alkalom a megújulásra. Ahhoz, hogy meg tudjunk újulni, nagyon fontos, hogy testileg és lelkileg is egyensúlyban legyünk.

Szűz

(08.24.–09.23.) Érzékenyen és mélyen reagálhatsz minden olyan hírre, amely a lehetséges jövőddel van összefüggésben. Mielőtt messzemenő következtetést vonnál le a bejövő információkból és különösen, mielőtt bármit tennél ezek okán, nézd meg alaposan a hírek forrását! Könnyen lehet, hogy valakik téves, vagy félrevezető információkkal akarnak nagyobb figyelmet kapni, mint amelyet valójában megérdemelnének. Több hónapnyi bezártság, sötétség után végre hosszabbak a nappalok, simogatóbb a Nap, az élet felpezsdül, megnyílnak a teraszok. Szedd össze a bandát, üljetek ki a barátnőkkel egy finom kávéra, sütire valamelyik cukrászda, vagy kávézó teraszára, és élvezzétek az édes semmittevést! 

Mérleg

(09.24.–10.23.)  A hét első fele új csatornákat nyit meg számodra, és ezeken a csatornákon új emberekkel lesz lehetőséged megismerkedni. Izgalmas és ösztönző időszak lehet mindez számodra, ahol megtanulhatsz sok gyakorlati dolgot, de alkalmad lesz arra is, hogy megtapasztald az emberi szeretet és gondoskodás erejét. Keresd meg a pozitív híreket, és használd őket minden napi kapaszkodónak! A hét második felében egy elveszett dolgot kell megtalálnod, ami jelenthet fizikailag egy tárgyat, vagy eszközt, de ez is lehet, hogy mindez érzelmi síkon megy végbe majd benned. Tavasz jön, menthetetlenül szükséges a tavaszi nagytakarítás a lelkünkben és a testünkben is. A lelki rendezést magunkba nézéssel, jó cselekedetekkel, vagy éppen egy nagy sírással is megtehetjük. Ezek az én ötleteim voltak, de bizonyára neked is akad pár hasonló a tarsolyodban. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  Izgalmas felfedezésről, hírről szólhatnak napjaid és elképzelhető, hogy körülötted egy időre ez határozza meg a társalgások alapvető témáját. Bárhogyan is alakulnak eme napok most körülötted, nem szabad elkövetnek azt a hibát, hogy lustaságból, vagy kényelemből kész ténynek veszel minden információt, ami eljut hozzád. Ne csak azt nézd, hogy mint mondanak, hanem azt is ellenőrizd, ki mondja! A hét második felében a jókedv és a felszabadultság is egyre nagyobb szerepet kap a mindennapjaidban. Segíthet a méregtelenítés, mely fontos része a tavaszi újjászületésnek. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)   Legyen bármilyen nehéz is esetleg egy-egy napod most, mosolyogj a világra, az emberekre és hamar látni fogod, hogy a világ is egyszer csak visszamosolyog rád! Van benned bőven pozitív erő, amely nem csak számodra, hanem mindenki számára elérhető, egyben elegendő. A hét második felében az erőfeszítéseid, legyenek azok a munkával, vagy esetleg a magánéleteddel kapcsolatosak, eredményt, elismerést hoznak. Elhatározásinkat élettani folyamataink is természetszerűen támogatják. Érdemes ezért ilyenkor ezekre is nagyobb figyelmet fordítani. Egyik legfontosabb ilyen folyamatunk az emésztésünk, mégis sokszor tekintünk úgy rá, mint a porra a legfelső polc tetején, vagy a legtávolabbi sarokban megbújó pókhálóra – a következő nagytakarításig ha nem látjuk nincs is ott. 

Bak 

(12.22.-01.20.)  A hét első felében egy kellemes meglepetés érhet, és te egy komoly helyzetben igazán önmagadat adhatod. Ha a szituáció a kedved szerint alakul, ne menj el az adódó lehetőség mellett, hozz ki belőle minél többet! Könnyen lehet, hogy egy kis nyitottsággal, fogékonysággal az új dolgokra, no meg ismereteid bővítésével, tanulással nagyot lendíthetsz a sorsodon, ami a magánéletedet, de akár a karrieredet is érintheti. A hét második felében egy korábbi tetted, erőfeszítésed eredményét élvezheted és mindez visszaigazolja, hogy a döntéseid a múltban kellően megalapozottak voltak. Tavasz elején vészesen alacsony a D-vitamin szintünk, mivel télen nagyon kevés napsütésben volt részünk. Pedig ha hiányt szenvedünk benne, legyengül az immunrendszerünk, és lehangoltak, fáradtak, erőtlenek leszünk. Sok D-vitamin van a tojásban és májban, de akár étrend-kiegészítő formájában is szedhetünk napi 1000-2000 nemzetközi egységnyit.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Legszívesebben kitartóan és keményen tennéd a dolgodat egészen addig, amíg nem éred el a kitűzött célt. De közben előfordulhat, hogy teljesen felesleges és indokolatlan veszélynek teszed ki önmagadat. Légy most inkább belátó, és a saját érdekedben lassíts egy kicsit! A hét második felében előfordulhat, hogy valaki a segítségedet, támogatásodat kéri, de neked talán rossz előérzeted lesz az illetővel kapcsolatban. Ha így van, hallgass az intuíciódra! Minden okkal történik. Mint ahogy a természet is megújul tavasszal, úgy nem árt a „saját házunk táján” is némi renovációt végezni ilyenkor. Ne álljunk meg azonban a lakás nagytakarításánál, szánjunk legalább ennyi figyelmet szervezetünk megtisztítására és regenerálására is! 

Halak

(02.20.– 03.20.)  Az életed szokásos menetében változtatásokat kell alkalmaznod még akkor is, ha erre nem vagy felkészülve és nem is szeretnéd ezeket megtenni. Lehet, most úgy érzed, a körülmények és a körülötted lévők korlátozzák a szabadságodat, de ez ellen valószínűleg most nem túl sokat tehetsz. Szerencsére vannak körülötted olyanok, akik könnyebbé teszik számodra, ha ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Ezekben a napokban a pénzügyeid is szerencsésen alakulnak, igaz ehhez neked is kemény munkával kell majd hozzájárulnod. A természet ismét a megújulás stációjával küzd. Tarts lépést vele! A szépséged megőrzésében először belülről tisztulj, engedj el minden rossz érzést, beidegződést!                                                                                                                                                                                                   

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online