Melitta horoszkóp (03.13.-03.19.)

0
493

KOS

(március 21.–április 20.) Ha párkapcsolatban élsz, akkor március 15. után kiegyensúlyozottabb időszakra számíthatsz. Ha egyedülálló vagy, akkor nem várt pillanatban új szerelem, pozitív változások következhetnek be az életedben. Munka vonalán nézz körül, ne csak egyetlen dolgot láss magad előtt, próbáld észrevenni az utadba kerülő, új lehetőségeket is! Véglegesen csak akkor zárhatsz le a folyamatban lévő, de életedben nem hiányzó dolgokat, ha olyan eredmény született, amely elégedetté és boldoggá tesz! Hiányzik a wellness élmény, a feltöltődés, a kényeztetés? Minden drogéria és gyógyszertár polcán ott sorakoznak az apró kis üvegcsékbe zárt, illatos gyógynövényekből készített varázslatos illatok: az aromaterápiás olajak. Az illatos fürdő, az aromaterápia egyik legcsodálatosabb, leghatékonyabb módja ennek a pótlásnak.

Bika

(április 21.–május 21.)  Olyasfajta szituációba sodor az élet, amelyben neked kell kimondanod a végszót valamivel kapcsolatban. Mivel nem szereted az ehhez hasonló helyzeteket, hogy ekkora teher nyomja a válladat, nem is ájulsz el az egyszemélyes esküdtszék szerepétől. Megfordul a fejedben az is, hogy kihátrálj a felelősség alól és egyszerűen menekülőre fogd. Amennyiben azonban a kétségbeesést felváltják a logikus gondolatok, rájöhetsz, hogy olyasfajta dzsóker van a kezedben, amivel te igenis jól jársz. Nagy lángolásokra számíthatsz a szerelmi életedben. Egy közeli barátoddal, ismerősöddel érdekes kötődés alakulhat ki, úgy fogod érezni, hogy ő kell neked. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor március 15-e után nagyobb harmónia, több megértés vár rátok.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Akad egy személy a környezetedben, aki minden energiáját arra áldozza, hogy meggyőzzön valamiről, amiben Te az első perctől fogva nem hittél. Ahogy egy lukas garast nem adnál érte most sem. Érdemes azonban elgondolkodnod alaposan a dolgon, minden apró részletében merülj el, és csak azután mondj rá nemet! Szerelemben lehetséges, hogy véget ér egy eddigi kalandod, de az is lehet, hogy egy rég nem látott ismerős iránt kezdesz mélyebben érezni. Ha párkapcsolatban élsz, úgy gondolod, ebben az időszakban, kevesebb odafigyelést, és szeretet kapsz. Szépítkezés, egészség kapcsán bizonyára te is hallottál az almaecetről. Egy evőkanál ecetet tegyél egy pohár vízbe, és reggeli és vacsora előtt idd meg! Savanykás ugyan, de nem veszélyes. Serkenti az emésztést, csökkenti a vérzsírokat, szinte kimossa az erekből a lerakódásokat, és feszessé, üdévé varázsolja a bőrt.

Rák

(06.22.–07.22.) Nem biztos, hogy a siker nem jön majd, de mivel egyik alkalom kicsúszott a kezeid közül, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb úton fogod tudni majd elérni. Ne hagyd azonban, hogy kishitűséged és félelmed megakadályozzon bármiben is! Szedd össze minden bátorságod és indulj el! A kora tavaszi időszakban megújulás köszönthet be a kapcsolatodban. Eddigi terveid, mint eljegyzés, de lehet akár gyermek vállalása, most valóra válhatnak. Amennyiben több évtizedes kapcsolatban élsz, akkor is pozitív változásokra számíthatsz, kart karba öltve sétálgattok, egymás kezét fogva erősítitek egymást. Jó tanács: a spenót, lencse, és a tökmag kiváló vasforrások, tehát képesek felvenni a harcot a hiány okozta fáradékonysággal. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Kissé kezdesz belefáradni abba, hogy mindig ugyanazt csinálod, hogy mindig minden ugyanolyan, semmi nem változik. A barátaiddal sem tudsz annyit találkozni, mint régen, hogy ennél egyhangúbb már nem is lehetne az életed. Épp ezért lassan érik benned az elhatározás, hogy valami nagy változás kellene ahhoz, hogy új lendületet kapj. Melynek segítségével végre el mersz indulni egy teljesen másfajta, színesebb, minőséggel telibb élet felé. Sokkal kommunikatívabb leszel a partnereddel, könnyebben meg tudjátok beszélni a problémáitokat. Egy új mérföldkő lesz az életetekben, hiszen megnyílnak a kommunikáció kapui.

Szűz

(08.24.–09.23.) Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki mindenáron maga mellé szeretne állítani egy bizonyos helyzetben. Ennek érdekében mindent elkövet, és semmit nem szégyell. Csak azért azonban, mert erőszakkal nyomul, neked még nem kell kötélnek állnod! Te ugyanis önálló gondolkodással bíró emberként el tudod dönteni, kit és miért támogatsz. Stresszesebb időszak köszönthet azokra, akik párkapcsolatban élnek. Ha igazán szeretitek egymást, akkor képesek vagytok legyőzni bármilyen akadályt. Ne feledd, hogy ha összetartotok, minden jóra fordulhat! Az egyedülállók először gyógyítsák be a sebeiket, majd megújult erővel várhatják a mindent beteljesítő szerelmi kapcsolatot.

Mérleg

(09.24.–10.23.)Egy régi szerelem újra lángra lobbanhat. A szinglik számára a március 15 és 19 közötti időszak nagyon jó lehetőséget nyújthat arra, hogy letisztuljanak a gondolataik, megnyugodjanak, és harmóniába kerüljenek önmagukkal. Ezután pedig kezdődhet a boldog, és kiegyensúlyozott párkapcsolat. Munkafronton olyan feladatot kaphatsz, amellyel ezelőtt soha nem volt még dolgod, fogalmad sincs tehát arról, hogyan kezdj hozzá, hisz az útvonal teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért, mielőtt eltévednél egyedül a sötétben, érdemes körülnézned a környezetedben. És olyan személytől segítséget kérni, aki nem használja ki a gyengeséged, és segítő jobbot nyújthat.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A tavasz első felében kevesebb szerelem, és több munka lesz a láthatáron. Ez nem feltétlenül rossz, hiszen a tanulás, fejlődés, és racionalitás egy kiegyensúlyozottabb életet teremthet számodra. Megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban léteznek még igaz barátságok és emberi kapcsolatok. Olyan helyzetben siet ugyanis valaki a segítségedre, amelyben úgy tűnt, senkire nem számíthatsz. Pontosan akkor érkezik a támogatás, amikor nem is gondolnád, mintegy életmentésként. Tavasszal bőröd, főleg a kezed szépségéért tedd a következőt! Este, lefekvés előtt radírozd le a kezed barnacukor és méz keverékével! Majd keverj össze két evőkanál olívaolajat egy evőkanál mézzel és két evőkanál almaecettel! Kend rá a kezedre és éjszakára húzz fel vékony kesztyűt, ha van, ha nincs, akkor hagyd beszívódni! Reggelre a bőr puha, sima és bársonyos lesz.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Hullámvasútszerűen fognak elárasztani az érzelmek. Egyik percben pozitív, másik percben pedig negatív érzések ezrei törnek majd rád. Az egyedülálló Nyilasok lehetséges, hogy egy régi ismerős személyében találnak rá a nagy Ő-re. Érdemes mérlegelned, hogy mi a célod, és mit kell tenned azért, hogy végül elérhesd ezt a célodat, és sikeres lehess. Egy biztos, nem fog az öledbe hullani magától semmi. Szedd össze magad, legyél sokkal bátrabb és higgy abban, hogy igenis, amit szeretnél meg tudod csinálni! Ne menekülj, mert ugyan az lenne a legegyszerűbb út, de bánnád később, amit kihagytál.

Bak 

(12.22.-01.20.) A hét érdekes tapasztalatokat tartogat számodra. Bár nem minden alakul ugyanis a terveid szerint, ám az a tévút, amelyre a kapkodásnak köszönhetően tévedsz, izgalmas kalandokat ígér. Ez a tavaszt köszöntő hét nem tartogat túl sok szerelmet a számodra, de ez persze nem azt jelenti, hogy fel kell hagynod a reménnyel. Ha párkapcsolatban élsz, úgy érezheted, hogy nem vagy biztonságban, de légy türelmes! Ha egyedülálló vagy, felejtsd el a múltat, és inkább tervezgesd tudatosan az elkövetkező időket! Nézz bizakodóan a jövő felé!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Mivel mindenki tőled várja a megoldást, rá kell jönnöd, ez nem az a játék, ahol felhúzhatod a nyúlcipőt és futásnak eredhetsz. A társas kapcsolatok terén ez szintén egy tanulással teli, de mégis jó időszak lesz, ezért haladj a magad tempójában, tegyél felfedezéseket és élvezd ki az elkövetkező napokat! Ez a kozmikus energia remek hangulatba hoz és erőt ad a távlatokban is. Emellett aktív leszel, és sokat fogsz beszélni barátaiddal. Az nem feltétlenül előny, hogy kommunikációs eszközök használatával, de nemsokára eljön a személyes találkozások ideje is.

Halak

(02.20.– 03.20.) Kedvesed nem szereti, ha csak úgy punnyadsz. Arra van szüksége, hogy aktívan részt vegyél a közös mindennapokban. A nehézségeket könnyedén megoldjátok, mert találékonyak és okosak vagytok.  Egy bizonyos változás azt mutatja, hogy nem érdemes feladnod, mert lehet ugyan, hogy most egyhelyben toporogsz, de bármikor történhet olyasmi, ami a szekeredet kirántja a kátyúból! Ez most egy kiváló bizonyíték arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holtponton, ami a jövőre nézve is példaértékű lehet. Amennyiben sokat vagy fáradt, nagyon jó energianövelők a magvak is. Például a dió, amely még a memóriát is javítja. Szórd meg vele a salátádat, vagy rágj el néhány szemet napközben, és máris energikusabbnak érezheted magad!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu