Melitta horoszkóp (03.30.-04.05.)

0
357
Fotó: gettyimages.com
„Optimista vagyok. A húsvét is mindig arra hívja fel a figyelmünket, hogy – hívőnek és nem hívőnek – igenis lehetséges az újjászületés. A feltámadás is igazolja: az élet győzedelmeskedik a pusztulás felett. A romboló, veszélyes, egészségtelen, elfajzott játszmáknak véget kell tudni vetni. »
(Andrea Bocelli operaénekes)

Kos

(március 21.-április 20.) Fáradékony és ingerlékeny vagy. Jó lenne, ha kicsit lelassulnál, és nem vennéd át a többiektől a húsvéti „mérgezett egér” rohangálást! Látogatóba is csak akkor menj, ha az jól esik! Amikor visszatérsz a munkába, ha tisztán látod a feladataidat, akkor a kedved is nagyobb lesz majd az elvégzésükhöz. Szerelemben meg kell találnod, mi az, ami boldoggá tesz, és mi az, ami energiát ad neked! Próbáld visszanyerni az irányítást a saját érzelmeid felett!  

Bika

(április 21.–május 21.)  A vizes jegyekben járó bolygók csapadékot hoznak a természetnek, de belőled könnyeket is kicsalhatnak. Ennek köszönhetően szentimentális hangulattal kezded a húsvéti ünnepnapokat. Szerelemben úgy érzed, valami nagyobb dolgot vállaltál el, mint amivel meg tudsz birkózni. Ha kitartó vagy, mégis találsz majd módot arra, hogy a javadra fordítsd a dolgokat. Amikor a szervezeted jelez, az ösztöneid fogják most megsúgni a helyes irányt, kövesd azt, vagy legalább gondolkodj el rajta! 

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Párkapcsolatban a kapkodás, mindent most és azonnali csinálni akarás, hatványozottan kockázatos rád nézve. Fogd vissza magad, és vedd át kedvesed tempóját is, ha vele akarsz élni! Pár nap és javul a helyzet. Szerdán, csütörtökön és pénteken szuper fényszögek jobb napokat hoznak. Munka fronton jól esne egy kis változtatás. Egyelőre nem akarsz elkapkodni semmit, de jól érzed, hogy az átalakulás benne van a levegőben. 

Rák

(06.22.–07.22.) A bolygók szerint a húsvét nálad kezdődik, ami azt jelenti, hogy hozzád akarnak menni a vendégek. Értékeled az együtt töltött pillanatokat és nem különösebben zavar a családi zűrzavar. A még új kapcsolatban legyél óvatos, és ne tegyél fel mindent egy hirtelen jött érzelemre! Élvezd és éld meg a pillanatot! Visszatérve a munkába, a határozott fellépés most mindennél fontosabb, mutasd magad magabiztosnak, még akkor is, ha nem vagy teljesen az, és nem lesz előtted akadály! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Egészen biztosan elemedben leszel a tüzes jegyekben járó bolygók szerint, ami garantálja, hogy derűsen indul az ünneped. Szerelmi életedben próbáld helyén kezelni az érzéseidet, és ne hagyd, hogy bármi is elragadjon, de azt sem, hogy elfojts valamit, aminek helyet kellene adnod! Nagyon fontos: sose másokhoz igazítsd a te szerelmi dolgaidat! Ami neked van megírva, az úgyis megtalál téged. A csillagok állása szerint igenis boldog leszel. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Munka vonalon be kell fejezned egy fontos feladatot, mielőtt átadhatod magadat a pihenésnek. Ilyenkor jobbára összegyűltök a családoddal, de mindig ügyelned kell rá, hogy nehogy veszekedés törjön ki az ünnepi asztalnál. Ha sikerül tartani a hangulatot, még jól is érzed magad. Ez a tavasz is túl romantikusnak ígérkezik számodra. Egyszerűen el kell fogadnod a tényt, hogy nem mindenki olyan, mint te, és másoknak több időre van szüksége ahhoz, hogy utolérjenek. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Egész héten, beleértve a húsvétot is, vigyáznod kell az egészségedre! Az égi folyamatok szerint az emésztőrendszeredet kellene kímélni. Előfordulhat, hogy ami eddig motivált, hirtelen bosszantóvá válhat. Lehet, hogy csak kimerültél, és arra van szükséged, hogy egy kicsit kipihend magadat, mielőtt visszatérsz a napi munkához. Magától értetődő, hogy sokkal többre vagy képes, mint amennyit mutatsz. Ne légy naiv, és ne add oda a szíved olyannak, aki arra használja, hogy letörölje vele a poros egóját! Ésszel haladj, követve az álmaidat!  

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Bár a tojásfestés nagyon nem a te asztalod, azért igyekszel néhány apró, trükkös dekorációval ünnepi hangulatot varázsolni az otthonodba is. Ha már együtt vagy álmaid férfiújával/nőjével, egy igazán romantikus hétnek nézel elébe, amikor csilingelő csengők lesznek a fejedben, pillangók csapkodnak a fejed felett, és néhol lejjebb is. Rövidesen találsz valakit, akivel azonosak a gondolataitok, céljaitok, és ez segít abban, hogy gyorsabban valósítsd meg az elképzeléseidet. Ne tétovázz, mert bánni fogod! Légy résen, használd ki a lehetőséget! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Az ételeket nem komplikálod túlzottan, egy kis újhagyma, retek, paradicsom, tojás, sonka és máris megvan a húsvéti menüsor. Amennyiben új dolgokat szeretnél csinálni, dőlj egy kicsit hátra, és hallgasd meg mások véleményét, szemlélődj! Lehet, hogy egészen ismeretlen területen bontakozol majd ki. Néha a dolgok nem azok, aminek látszanak. Gondolkodj perspektívában. Az élet hajlamos meglepetéseket okozni, és minden helyzetre fel kell készülnöd.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Ilyentájt mindenki meg szokta kérdezni tőled, mik a terveid, mi újság a munkahelyeden, kivel vagy éppen, és mik a szándékaid? Valahogy erre most ráuntál, nem vagy kíváncsi a blőd kérdésekre, így lehetséges, hogy mellőzöd a családi ebédeket. Sok energiát megspórolhatsz magadnak, ha a héten elfogadod azt, ahogy a dolgok alakulnak, és csak akkor teszed meg a következő lépést, amikor az valóban szükséges. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Jó fényszögek ideális napokat mutatnak, amelynek köszönhetően jó kedvvel kezded a húsvétot. Fontos ugyanakkor, hogy vasárnap, hétfőn ne sértődj meg! Még, ha lenne is rá okod, de ne dőlj be piszkálódásnak! Egyszerre csak egy problémával foglalkozz, és arra próbálj megoldást találni, mert nem biztos, hogy mindenre van energiád! A rendszerezés segíthet, hogy megoldásokat találj. Amennyiben szerelmi életedről mesélsz másoknak, hallgasd meg a kritikát is! Számíts arra, hogy a panaszkodásaidra nem kapsz mindenkitől egyforma megértést!

Halak

(02.20.– 03.20.) A hangulatod sűrűn változik, és az ünnepekhez kapcsolódó viszonyod is. Van, hogy belelkesülsz, és húsvéti tojásokat festesz. De az is jellemző rád, hogy a túlhajtott feladatteljesítésben teljesen kiütöd magad, és elvonulsz a kis odúdba. Munkahelyeden nagyvonalú vagy valakivel, akivel nem kéne. A folyamatos hitegetésekre nem lehet építeni. Szerelemben nyugodt napok elé nézel. Ha már megtaláltad életed párját, szeretetben, harmóniában tölthetitek napjaitokat. Amennyiben még keresed a nagy őt, tudnod kell, hogy már úton van feléd. Próbálj örömöt találni a saját lehetőségeidben és sikereidben is!                                                                                                                                 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online