Melitta horoszkóp (04.08.-04.14.)

0
827
Fotó: gettyimages.com
„Gyermekkoromnak szép emléke,
Köszöntelek, húsvét vasárnap!
Száll a szívemre égi béke
Ünnepén a Feltámadásnak.”
(Benedek Elek)

Kos

(március 21.-április 20.) A változékony áprilisi időjárás által indukált néhány nap átmeneti pesszimizmus után a jókedved is visszatér. Találkozhatsz valakivel, aki nem csak mosolyt csal az arcodra, de a szívedet is megdobogtatja. Még meg is locsol, vagy te locsolod meg őt. Anyagiakban nem jellemző rád, hogy spórolós lennél, most mégis fogadhoz vered a garast, mert egy korábbi tervedet szeretnéd megvalósítani. Az energikus Mars segít a kapcsolatteremtésben, a lágyabban működő Merkúr pedig elsimítja az esetleges félreértéseket. A tavasz meghozza a kinti programokhoz kedvedet. A négy elem, Föld, Levegő, Tűz és a Víz megerősítenek.

Bika

(április 21.–május 21.) A Nap és a Merkúr megfontolttá teszi a gondolkodásodat. A Vénusz pedig egy kicsit felforgatja az érzelmeidet, de aztán hamar magadra találsz. Az Uránusszal, amely még hosszú ideig kíséri az utadat, talán már megbarátkoztál: váratlan, hol kellemes, hol pedig szokatlan élményekkel gazdagítja az életed. Baráti/ismerősi társaságban te lehetsz a békebíró, hozzád fordulnak tanácsért. Ez a helyzet legyezgeti hiúságodat. De ne feledd a klasszikus felállást: ha két, egymással veszekedő ember téged kér fel döntésre, s te egyiknek sem adsz igazat, utána egyesült erővel szidnak, ócsárolnak téged. A hosszú hétvége előtt, után olyan dolgok járnak a fejedben, amiknek kimondásához egyelőre nincsenek megfelelő szavaid, tehát nem szükséges siettetni semmit. Amennyiben vannak idősebb szüleid, rokonaid, lepd meg őket egy kis húsvéti ajándékkal, készítsetek valami finomat, beszélgessetek és emlékezzetek!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Kivételesen nem a Merkúré, vagyis az uralkodó bolygódé a főszerep. Sokkal nagyobb figyelemmel legyél a lendületet adó Marsra! A plusz energia különösen érzelmi területen fog jelentkezni. Lehet ez szeretet valaki iránt, de elképzelhető, hogy a munkádban jön olyan lehetőség, amelyet örömteli szívvel fogadsz. Minden külső kapcsolatban, lehet az partneri/ üzleti, sokat segít a higgadt helyzetfelismerés, és a tiszta kommunikáció. Otthonodat semlegesítsd a rossz energiáktól, gyújts meg egy gyertyát, vagy egy magad által készített (megszárított) zsálya csokrot gyújts meg és füstöld ki lakóhelyed minden kis zegzugát!

Rák

(06.22.–07.22.) A megszokott hangulatingadozások mellett azt is észreveheted, hogy egyre kreatívabb vagy. Főleg szellemi téren tudsz újat felmutatni. Régebbi és újabb terveknek is kedveznek a csillagok. Hidd el, ha segítséget, együttműködést kérsz ahhoz értő személytől, persze akinek nem vagy a terhére, minden sokkal könnyebben megy. Születési jegyed ura, a Hold most szépen felpörgeti az érzelmi életedet. Szenvedély ébred benned, ha egyedülálló vagy, de a kapcsolatban élők számára is sok szép élményt ígér ez a húsvéti tavasz. Főleg a kinti programok lesznek számodra relevánsabbak. Persze, ha az áprilisi időjárás szeszélye lehetővé teszi.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Úgy érzed, mintha minden tőled függetlenül történne. Ne aggódj, nem is kell különösebben beavatkoznod semmibe. Meditálj, olvass sokat, pozitív időszak ez a pár nap feltöltődésre. A munkában, tanulásban egy újfajta rendszert alakíthatsz ki, így majd belendülsz újra. Ha párkapcsolatban élsz, a párod rokonai okozhatnak feszült pillanatokat. Pénzügyek területén kétszer is gondold meg, hogy mire költesz! Lehetséges az is, hogy van valaki a családban, aki eltünteti pénzedet, majd letagadja. Utána próbálja veled elhitetni, hogy te raktad el valahová, és nem emlékszel rá. Ugyancsak ez az ember rá akar szedni valamire, ami nem helyes. Tarts távolságot tőle! Ha szépérzékedet összehangolod a lehetőségeiddel, széppé varázsolod a húsvétot.

Szűz

(08.24.–09.23.) A megbízhatóságod és a kitartásod olyan helyzetet teremthet, amely minden szempontból megfelel az elvárásaidnak. Párkapcsolatodban olyan események várhatóak, amelyekhez szükség van/lesz a kedves, nyájas énedre. Attól, hogy aranyos vagy, még lehetnek határozott elképzeléseid. Társad mindent elfogad, ha megfelelően tálalod. Most a Hold a kalauzod. Eleinte érzelmileg befolyásol, majd a pénzügyeidet öleli körbe. Otthonodra, vagy családtagokra költesz. Ez nem okoz gondot, sőt inkább a biztonság tudatát adja. Mivel érzelmes típus vagy, szereted felidézni a régi húsvétokat, azok emlékeit. Nem kizárt, hogy könny szökik majd szemedbe, ne szégyelld!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Párkapcsolati téren várható a legtöbb történés. Te vagy az, aki az emberi lélek mélyére lát, itt az alkalom, hogy a hozzád legközelebb állóét is megértsd. Hivatásodban pici zökkenő jöhet, de ha engedsz a megérzéseidnek, jó irányba kormányozhatod karriered hajóját. Élvezd a helyzetet, hogy a Jupiter segít újabbnál újabb, érdekesnél érdekesebb kapcsolatokat alakítani! Lesznek olyanok melyek személyesen, vagy online térben köttetnek. Amennyiben kreatív területen dolgozol, néhány otthoni munkaeszköz beszerzése akciós áron jól jön. A húsvétot nagyjából a gőz kiengedésére és pihenésre szenteld, kiiktatva minden oda nem illő embert, dolgot!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Érdemes lenne a születési jegyedre jellemző diplomáciával kezelni mindent. Ahogy ezt már tapasztalhattad, türelemmel sokkal többre jutsz. Lehetséges, hogy aki eddig egyedül volt, az a munkáján keresztül ismer meg valakit, aki nemcsak szórakoztató és vonzó, de számos egyéb értékes tulajdonsága is van. A hosszú hétvégében kisebb társasági élet, a barátaiddal és a szeretteiddel való találkozás lehet a vágyad. Ha vannak kisebb gyermekek, nem kell élő állatokban gondolkodni, majd ha megunták, kerülgetni, vagy kidobni! Vidd el őket inkább állatsimogatóba, tanítsd meg őket a kis lények iránti szeretetre, felelősségre, így egyszer majd felnőnek az effajta feladathoz! Érdemes lenne a születési jegyedre jellemző diplomáciával kezelni mindent. Ahogy ezt már tapasztalhattad, türelemmel sokkal többre jutsz. Lehetséges, hogy aki eddig egyedül volt, az a munkáján keresztül ismer meg valakit, aki nemcsak szórakoztató és vonzó, de számos egyéb értékes tulajdonsága is van. A hosszú hétvégében kisebb társasági élet, a barátaiddal és a szeretteiddel való találkozás lehet a vágyad. Ha vannak kisebb gyermekek, nem kell élő állatokban gondolkodni, majd ha megunták, kerülgetni, vagy kidobni! Vidd el őket inkább állatsimogatóba, tanítsd meg őket a kis lények iránti szeretetre, felelősségre, így egyszer majd felnőnek az effajta feladathoz!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Az egyedülálló Nyilasok tartsák nyitva a szemüket! Több égitest, így például a Vénusz is, a szerelem területén halad. Ha érzelmekről van szó, most érdemes bíznod magadban és a megérzéseidben. Amennyiben munkalehetőséget ajánlanak, vagy rátalálsz valami kedvedre valóra, fogadd el bátran! Olyan lehetőség is jöhet, ami csak ritkán adódik. A folyamat során új ismerősöket találsz, és több olyan helyzet alakul ki, amikor hasonló érdeklődésű emberek kerülnek a látóteredbe. Ha vannak kisebb gyermekeid, unokáid, mesélj nekik a régi húsvétokról, szokásokról! Avasd be őket a tojásfestés titkaiba, élvezni fogják!

Bak 

(12.22.-01.20.) A horoszkóp szerint ellenállhatatlan erővel érkezik a szerelem az életedbe. Nem kizárt, hogy régebbi barátságból szövődik a szenvedélyes kapcsolat. Ha mégsem kötelezed el magad, a tavasz, nyár sok flörtöt, szerelmi kalandot hozhat neked. Ha párkapcsolatban, házasságban élsz, társad szeretetére, támogatására mindig számíthatsz. A négynapos ünnepben használd ki a hosszú hétvégét, és ne félj kicsit utazni az élményekért! Mind a fővárosban, mind vidéken számos húsvéti program közül lehet választani.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A Jupiter és a Szaturnusz vándorlásának köszönhetően sorsszerű események indulnak el most el az életedben, Hamarosan feltűnően érezheted kedvező hatásukat. Te, aki a függetlenség bajnoka vagy, mostanában sokkal rugalmasabban kezeled a társas kapcsolataidat. Az otthonodban sok újdonságra számíthatsz – értékeld párod gondoskodását! Érdemes a négy napos hosszú hétvégén kirándulásokat és túrákat tervezni, ellátogatni hazánk csodálatos településeire, és részt venni a húsvéti hagyományokat ápoló rendezvényeken.

Halak

(02.20.– 03.20.) Kedvesen és támogatóan állsz mások ügyeihez, ezzel sok ember bizalmát elnyered. Tartsd észben, hogy munkatárshoz nem érdemes érzelmileg tartósan kötődni, mivel a vonzalom elmúltával kellemetlen teher is lehet a szituáció. Az anyagi helyzeted változatos, de ez jelenleg semmiben nem befolyásol. Jó a hangulatod, szívesen végzel karitatív munkát is. Fontos számodra, hogy másokon segíts. A húsvét nem csak arra alkalmas, hogy együtt legyen a család, de arra is, hogy valami tartalmas programmal töltsük el együtt az ünnepet. Ehhez tucatnyi műsor, rendezvény kínál lehetőséget.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online