Melitta horoszkóp (04.23.-04.29.)

0
435
Fotó: gettyimages

„Ifjú lomb közt, fenn a fán
csalogány
ring az ágon és egyszerre
rápereg a szerelem
s hirtelen
dalra dobban borzas melle.”

Kos

(március 21.–április 20.) Köszöntsd a nap egyre melengetőbb sugarát! Rendkívül fogékony lehetsz a héten mások lelki állapotára. Ha akarsz, akkor a segítségükre tudsz sietni azoknak, akik a te támogatásodra szorulnak. Hét közepétől érdemes eladást /vásárlást bonyolítani, mert anyagilag jól járhatsz. Van valaki a munkahelyeden, aki szeretne megfojtani egy kanál vízben, de ez most sem fog sikerülni neki! Az irigykedőkkel, rosszindulatú személyekkel szemben eredményesen léphetsz fel, most a sors különleges védelmét is élvezheted. A jóindulat, a szeretet sugárzóvá tesz, amelynek alapja a gyermekeddel, unokáddal kapcsolatos öröm, vagy a szerelemben a nagy egymásra találás, a közös jövő reménye. 

Bika

(április 21.–május 21.)  Amikor kinyitod a szemed, bármennyire is gondterhelt vagy, izgulsz vagy félsz, erősítsd magad pozitív mantrákkal! Higgy! Ez a hét ugyanis nem a tiszta gondolatoké. Fontos döntéseket pár napig nem kellene meghoznod. Készülj fel arra is, hogy a nap eseményeit a későbbiekben újraértékelheted, ezért az lenne a legjobb, ha többet lazítanál! Családon belül lesznek személyek, akikkel jól megértitek egymást, de lesznek olyanok is, akik mindenben, amit és ahogyan teszel, hibát találnak. Ingatlannal, telekkel kapcsolatos terveidet áldás kíséri. Régen látott barát, szerető látogatása pompásan sikerülhet, most leszel képes feldolgozni a múltban történt eseményeket, ami a jövődnek új színezetet adhat.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Az idődet, az életedet te magad osztod be, még akkor is, ha másokhoz kell mindig igazodni. Adj, de hagyj magadnak is mindenből! Még az is lehet, hogy valaki titokban megpróbál téged ellenőrizni, ezért ügyelj arra, hogy kinek milyen üzenetet írsz! Ha olyat, amit nem szeretnél, hogy más is elolvasson, akkor írás helyett inkább szóban mondd el az illetőnek! Sok minden megtörténhet mostanában, még az is, hogy visszamész a partneredhez, vagy a régi kedvesedhez. Mert ugyan a szenvedély fontos, de az érzelmi harmónia, a lelki nyugalom, a másik megértő és elfogadó szeretete hosszú távon még lényegesebb. Hét elején a munkában őrjítő helyzet alakulhat ki, mert a felettesed utálatos viselkedése, vagy a hátad mögötti kavarás boríthat ki.

Rák

(06.22.–07.22.)  Jól kinézni már attól is lehet, hogy gondosan megfésülködsz reggel, és nem ugyanazt a ruhádat veszed fel amiben tegnap voltál. Ne feledd, minden belülről fakad és elhatározás kérdése! Erős, belülről fakadó érzések keríthetnek most hatalmukba. Mély érzelmi szinteken élhetsz át mindent, amivel foglalkozol. Nőkkel/férfiakkal való kapcsolatod szerdától feszültté válhat, ne bonyolódj velük különösebb vitába. A szerelem rózsaszínű szemüvege felkerülhet a szemedre, és talán még a boldogság kék madarát is többször látni véled. Nem csoda, hiszen egy fantasztikus vonzódás, esetleg gyermeked/unokád öröme miatt a mennyekben érezheted magadat. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Egy Oroszlán mindig topon akar lenni. Ereje, kisugárzása nagy mértékben hat az emberekre. Ebből fakad az is, hogy nem bírja a fogságot, vagy ha vágyaiban, terveiben korlátozzák. Tiltakozásként, képes abba bele is betegedni. Ha egy mód van rá, kerüld messzire a negatív kisugárzású embereket, akik úgy működnek az életedben, mint az energiavámpírok! Ha művészi tevékenységbe kezdesz, vagy abban vagy benne, akkor a jó hangulat mellé társulhat az elégedettség érzése. A munkahelyeden/iskolában manipuláció áldozata lehetsz. Ne hagyd magad belerángatni semmibe, amiről már az elején érzed, hogy rossz irányt vett! Lehet, hogy másoknak nincs veszítenivalójuk, de neked igen. 

Szűz

(08.24.–09.23.)   Egy csipetnyi titok, valamire ráérezni, vagy rálátni, ami eddig nem volt tiszta, most csak úgy tolakodnak feléd. A rejtett, megmagyarázhatatlan dolgok jobban foglalkoztathatnak most, mint általában. Ennek hatására olyan összefüggésekre jöhetsz rá, amik miatt feldobott lelkiállapotba kerülsz. Ha teheted menj, sétálj vízközelben! A munkahelyed nem az otthonod, nem azért jársz oda, hogy barátkozz, hanem azért, hogy pénzt keress. Ha ezt egyetlen pillanatra sem felejted el, akkor eredményes lehetsz, nem csalódsz, és jól érezheted magad a bőrödben. Partnered anyagi ügyei, vagy a családja miatt a te válladon is nagyobb terhek vannak. 

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Belső világodnak tisztának kell lenni, mint ahogyan a gondolataidnak is. Minden zavar még nagyobb zavart kelt, ezért, már csírájában oldd meg, iktasd ki! A féltékenység zöld szemű szörnyetege teheti tiszteletét nálad. Akarod őt, mindenáron, viszont téged most kevésbé akarnak, amitől szinte megvadulhatsz. De az is előfordulhat, hogy a szerzési vágy elhatalmasodik rajtad, és képes leszel valakire irigykedni, akinek csak néhány forinttal van többje, mint neked. Elérkezett az idő, hogy a munkahelyeden a dicsőség babérkoszorúját tegyék a fejedre. Ha nincs munkád, talán olyan feladatot csíphetsz meg, amelyet nemcsak megfizetnek, hanem amelyhez érzelmileg is kötődni fogsz. De az is megtörténhet, hogy itt ismered meg életed nagy szerelmét. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Rengeteg új dolgot szeretnél megtanulni, megtapasztalni. Ahhoz, hogy ez meg is történjen, első legyen az elhatározás aztán tessék a cselekvés talajára lépni! Az is előfordulhat, hogy ismét szerelmes leszel a régi partneredbe. Talán a házastársad iránt érzed ugyanazt, amit régen, szerelmetek hajnalán. A magánéleti biztonság sugárzóvá tesz, amiért sokan fognak irigyelni, és próbálják kilesni a titkodat. Ha eleged van a hétköznapok egyhangúságából, a robotból, vagy az állandó osztás-szorzásból, hogy mire jusson és maradjon, akkor itt az ideje, hogy változtass. Például ülj vissza az iskolapadba, és tanulj ki egy új szakmát! Amit most választasz, abban sikeres leszel, és nem kell majd éhbérért dolgoznod. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Sokat foglalkoztat életed alakulása, jövőd és a lehetőségeid felmérése. Ahogy telik az idő, úgy érzed, át kell rendezni, korodhoz, erődhöz kell igazítani a dolgokat. Mivel komoly nyugdíjra nem igazán számíthatsz, valamit tartalékolni is kéne! Nyugodt, elmélyült, józan lelkiállapotban leszel, de nem lehangoltan. Érzelmi életed tökéletes egyensúlyba kerülhet. Munkahelyed továbbra sem a mosoly országa. Felettesed reménytelen módon viselkedik, a hatalmi mámora pedig a te zsebedben is a bicskát nyitogatja. Ráadásul valaki fontos információt tarthat vissza, amely miatt hátrányba kerülhetsz. Ám rövidesen fordul a kocka, és bebizonyosodik, hogy az utolsókból lesznek az elsők. 

Bak 

(12.22.-01.20.) A feladatok, melyek nap mint nap a nyakadba zúdulnak, és a még megoldhatatlannak látszó problémák okoznak álmatlan éjszakákat. Dörömbölj kicsit az ég kapuján, és meglátod, küldenek számodra választ! Kedden, szerdán képes vagy elfogulatlanul kezelni és szemlélni másokat, és önmagadat is. Jó alkalom kínálkozik arra, hogy a problémáidat megbeszéld egy idősebb, tiszteletreméltó személlyel. Fortuna veled van, és segít az elhatározásaidat érvényre juttatni. Mivel ez óriási energiával tölt fel, sokkal könnyebben megszerzed azt, amit szeretnél, legyen szó munkáról, vagy magánéletről. Csak sose élj vissza a szerencséddel!    

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Szüntesd meg a reggeli kapkodást! Este elalvás előtt tervezd meg, hogy mit veszel fel másnap, és melyek a prioritást évező feladatok! Meglátod, jobban fogod megad érezni. Rohanó világunkban zavar szinte minden? Fókuszálj ezen a héten a téged érintő feladatokra, megoldásokra! Valami nyomja a lelkedet egy családtagoddal, vagy barátoddal kapcsolatban? Habár eddig próbáltad magadban tartani a problémát, most mégis itt az ideje, hogy feltárd azt. Rendkívül fontos, hogy őszinte, stabil emberrel, baráttal, tanítóval beszéld át a helyzetedet. Szerdán a bőröd, látásod lehet gyengébb. Igyekezz pamut holmikat hordani, és este nem későn lefeküdni! A pihenés, vagy csak úgy, lenni az ágyban, jót tesz testednek lelkednek. Szerelemben, ha van párod, kicsit mindegyikőtök a saját útját járja. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Teremtsd meg a lelki békédet, nyugalmadat! Senki más nem teheti meg ezt helyetted! Változtass amiken lehet, és adj utat a nem odavalónak! Ez a hét nem lesz egyszerű, kapcsolataid bonyolulttá, homályossá, zavarodottá válhatnak. Az is lehet, hogy tévképzeteid alakulnak ki, ezért jól tennéd, ha semmiféle fontos, lényeges ügybe nem mennél most bele – így elkerülheted a későbbi csalódást. A munkahelyeden sajnos bizonytalanná válhat a helyzet, és számíts rá, hogy a felettesed nem árulja el, melyek azok a változások, amelyek téged is érintenek. Új fordulatokon is törheted a fejed, mert annak ellenére, hogy jó munkát végzel, úgy érezheted, mintha a jelenlegi pozíciód már nem elégítene ki. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu