KOS

(március 21.–április 20.) Fontos dolog történik most veled: minden, amihez ebben az időszakban kezdesz, tartósan fennmarad, legyen szó pl. párkapcsolatról, vagy üzleti vállalkozásról.

A Jupiter, a szerencse bolygója fényszögéből szárnyakat ad. Sok gondolat cikázik benned, mint pl.: milyen érzés vezetett el egy bizonyos ember karjaiba, aki annyira boldoggá tett, vagy hogyan lehetséges az, hogy pontosan a megfelelő időben beszéltél azzal a barátoddal, aki jó üzlethez juttatott, és sorolhatnám a végtelenségig.  Vannak azok az emberek, akiket csak látásból ismersz. Tudod, mint a kutyasétáltató nénik, bácsik, vagy azok az ügyfeleid, akikkel alig szoktál beszélni, esetleg a kedvenc boltod eladói. Most közülük lesz valakinek szüksége a segítségedre. 

Heti üzenet: Tegyél pontot olyan dolgok végére, amikben másokat lebegtetsz!

Bika

(április 21.–május 21.) Ami eddig kedvezőtlenül hatott rád, a Szaturnusz hatására tovább halad.  Nagy tehertől szabadulsz meg, könnyűnek, energikusnak érzed magad újra. Ráadásul a hét második felétől a Jupiter kedvező hatása is érvényesül. Használd ki a szerencsédet, bízz a megérzéseidben! Ha van valamilyen ingatlannal, telekkel kapcsolatos ügyed, az is sikerrel fog zárulni. Építs arra, amit a legjobban tudsz, használj ki minden szerencsés véletlent! Ráérzéssel megtalálod a megfelelő szavakat, akiket kell, meggyőzöl. Több pénzt fogsz keresni, és előrelépésre is lesz esélyed. Egy barátod talán új anyagi lehetőséget nyit meg előtted, de egyébként is, minden, ami most eszedbe jut, az eddigieknél több pénzt hozhat. 

Heti üzenet: A Föld anya lesz most az, ami legjobban segít neked abban, hogy stabil talajon állj. Végezz minden olyan feladatot, pl. kertészkedés, gyaloglás, biciklizés földes utakon! 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A szerencse gyermeke vagy. Először is sikerül rendbe hozni szétesett egészségedet.  A szerelemben izzik a szenvedély, kaland illatát érzed egy igazán forró hétben. Kisugárzásod érzéki, és rendkívül erotikus lesz. Flörtölhetsz, csábíthatsz, rabul ejthetsz bárkit. Május 9 és 12 között fokozódnak az esélyeid az anyagi helyzeted javulására. A Merkúr az Ikrek jegyében tesz vesz, remek ötleteket hozva az életedbe. Ezeket valamikor nyáron kellene megvalósítanod, mert akkor már a Jupiter is segítségedre lesz. Eljött az ideje annak, hogy valamilyen művészi önkifejezésbe kezdj bele. Igazad van: mostanság sokkal jobb a művészi érzéked, mint régebben volt. 

Heti üzenet: Nézd magad kívülálló szemével, és tudatosan finomíts az összevissza cikázó rezgéseiden!

Rák

(06.22.–07.22.) Ezen az álomszép héten a pénz, szerelem, karrier, mind a te kezedben van. A szerencsét úgy fogod vonzani, akár a mágnes a vasat. Egy nagyvonalú támogatót is jeleznek a csillagok, aki elképzelhető, hogy életed végéig melletted áll majd. Ha azonban az a célod, hogy végre függetlenítsd magad, szintén sikerülhet, május 10 és 13 között.  Befagyott érzelmi állapotban a szerelem hamarosan újra lángra kap, akinél nincs, ott pedig érkezik. A Vénusz izzít, csábít, útban van feléd a nagy találkozás, amiről mindenki álmodozik. Fontos, hogy a dolgaidat folyamatosan építsd fel. Mindenben lassú, megfontolt léptekkel haladj. A kapkodás és a szeleburdi viselkedés hozzád nem valók. 

Heti üzenet: Ezen a héten csakis olyasmivel foglalkozz, ami simogatja a lelkedet! Tanítsd ezt meg másoknak is!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Szavaid mindig nagyon jó képet festenek a lelkiállapotodról, és mindig segítenek abban, hogy felismerd, valójában milyen folyamatok zajlanak benned. Amit most a kezedbe veszel, amit elkezdesz, azt szerencse fogja kísérni. Van úgy, hogy azt érzed, valaki elhagyott téged. Tévedsz, az az ember küzd érted, hogy neked minden jó legyen. Szíved kitárul, életöröm tölt el, és az emberek, akikkel találkozol, szeretnek, támogatnak téged. Álomszép dolgok várnak rád.  A Szaturnusz helyezkedési szempontból szándékaidnak tartalmat egyben szolid bázist ad.  Nagyobb anyagi eséllyel május 9-től fogsz hosszú ideig rendelkezni, Építhetsz vállalkozó szellemedre, üzleti érzékedre. Nagy és sikeres változás előtt állsz. Légy bátor, meg fogja érni! 

Heti üzenet: Az angyalok szerint van melletted valaki, aki szorult helyzetedben támogat, akinek semmi sem drága, ha rólad van szó. Bármi bánt, találd meg a módját, és mondd el neki!

Szűz

(08.24.–09.23.) Eléggé erős időszak következik az életedben. Úgy is lehet mondani, bent vagy a dolgok sűrűjében. Élvezd, amit csinálsz, ragadd meg, amit már régóta tervezel, mert szerencsés leszel! A megfelelő emberrel a megfelelő helyen és időben fogsz találkozni, olyan helyzetek alakulnak ki, amelyekkel célszerű lesz élni. A szerelem hétvégeken tesz különösen boldoggá. Az előrejelzések szerint úgy néz ki váratlan vallomást fogsz kapni, aminek nagyon fogsz örülni. A későbbiekben nagy lehetőséged lesz megszabadulni minden régi, vagy nem is olyan régi adósságodtól. Érdekes változások történnek veled. Ne ijedj meg, nyugodtan tekints úgy magadra, mint egy eddig ismeretlen jó barátra, akivel csak most kezdesz megismerkedni! Bátran fedezd fel magadban mindazt, amire eddig nem volt rálátásod! 

Heti üzenet: Menj el kirándulni, találkozz a barátaiddal, a rokonaiddal, vagy csak olvass ki egy könyvet a természetben, vagy ha rossz az idő, a kanapéra kucorodva!

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Az elmúlt időszakban nem volt mindig könnyű dolgod. De most valahogy a legtöbb dolog változik, szépen alakul! Gondolj arra, hogy minden, amit ez alatt az idő alatt elkezdesz, szolid, biztos alapokon áll. És sok mindent elkezdhetsz, mert a Jupiter csodálatos esélyeket játszik a kezedre. Munkádban, üzleteknél május 8-tól egész jövő hónap végéig a Merkúr fejleszti erősségeidet. Kritikus értelmeddel messzire juthatsz, kívánságaid mágikus erejűek. Építs erre, biztosítsd be egzisztenciádat a jövőre! A szerelemben a nyár romantikusan indul. A hét második felében lesz egy olyan érzésed, hogy mindenkinek neked kell elmondanod a tutit. Az is könnyen lehet, hogy annyira minden lében kanál leszel, hogy valaki más helyett magadra vállalsz olyan feladatot, ami nem is a tied. 

Heti üzenet: Időnként neked is szükséged van arra, hogy különösebb lelkiismeretfurdalás nélkül átadd magad a semmittevésnek.

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  Igazi társaságkedvelő személy hírében állsz a csillagjegyed szerint. Ezzel most sem lesz problémád, de csak akkor, ha óvatos leszel a romantikus kapcsolatokkal. Szakmai karrieredben kezdődhet új időszak, új feladatokkal. Lehetőséged szerint jól teszed, ha hozzád hasonló emberekkel veszed körül magad, és egy olyan csapattal dolgozol együtt, amellyel kimagasló eredményeket érhetsz el. Szerdán, pénteken készülj arra, hogy mit teszel akkor, ha lemondják az egyikmásik programodat! Úgy tűnik, hogy ez a szabad időd csak akkor nem idegesít fel, ha jól töltöd el. Mondjuk, például kiülhetnél egy parkba. 

Heti üzenet: Mindegy, hogy az emberek hisznek-e bennük, vagy sem, mert az angyalok minden embert védenek, terelnek az életútjukon. Vedd észre a neked küldött jeleket!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Kiváló időszak lesz ez számodra. Ebben a hétben egyfelől rengeteget bulizhatsz, utazhatsz, másfelől a munkahelyeden is szórakoztató eseményekre számíthatsz. Nyilasként sok új emberrel ismerkedhetsz meg, barátokat szerezhetsz és kapcsolatokat építhetsz. Ez a kora nyári időszak lehetőséget ad arra, hogy feltöltekezz sok új energiával. Ha ebben az időszakban a kiegyensúlyozottságra törekszel, akkor azt meg is fogod kapni. Amennyiben párt keresel, akkor jól nyisd ki a szemed, mert egy baráti kapcsolatod szépen, lassan elmélyülhet, intenzívebbé válhat!

Heti üzenet: Szívedben, elmédben van az erőd, és a hatalmad.

Bak 

(12.22.-01.20.) Ne foglalkozz az okoskodó, de valójában buta emberekkel! Ez elég fontos lenne neked, mivel úgy tűnik, hogy mostanság a szokottnál is többel találkozol. Pénzügyi problémákkal is szembesülhetsz a hét közepétől, ám ezek megoldására nem kell majd sokat várnod. Ezt a folyamatot akár fel is gyorsíthatod, ha tanácsadó segítségét kéred az anyagi jellegű gondjaid rendezéséhez. Mindebből sokat tanulhatsz ebben az előnyári évszakban. Magányos vagy? Szeretnél magad mellett tudni valakit? Ha igyekszel optimistán és bizakodva tekinteni a jövőbe, akkor azzal megnöveled annak esélyét, hogy találkozz azzal a személlyel, akire régóta vársz. 

Heti üzenet: Ne engedd, hogy elméd legyen a félelmeid melegágya!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Most a legfontosabb feladat számodra, hogy megőrizd a harmóniát, még akkor is, amikor nem éppen a kedved szerint alakulnak a dolgok. Nem engedheted meg magadnak, hogy elveszítsd a higgadtságodat, mert azzal sokat ronthatsz a helyzeteden. Ha azt szeretnéd, hogy minden az elképzeléseid szerint alakuljon, akkor nem ártana most előre tervezned egy kicsit. Ne hagyd a dolgokat az utolsó pillanatra, és ne bízz semmit a véletlenre, vagy a szerencsére, mert fontos dolgokat szalaszthatsz el! Mivel minden nem fér bele egy hétbe, időnként szükséged van arra, hogy engedj el bizonyos feladatokat, és azokra a dolgokra összpontosíts, amelyek felett általában elsiklasz, vagy felszínesen kezeled őket a hétköznapokban. 

Heti üzenet: Benned van az az ősi erő, amivel meg tudod oldani saját feladataidat, a felvállalt karmádat. Dolgozz ezen!

Halak

(02.20.– 03.20.)  Most intenzívebben éled át az érzéseid, mint valaha. Sokszor tapasztalod meg a mély komorságot, és a túlcsorduló vidámságot is. A melegebb idők során bőven lesz részed élményekben. Úgy tűnik, hogy csütörtökön sokkal többen választjuk a rohanást, mint ahányan a nyugalom mellett tesszük le a voksunkat. Lehetőség szerint érdemes lenne kiszakadnod a mókuskerékből, elmélkedni, csak úgy lenni. A feltöltődés mindenki számára szükséges. Az a fajta ember vagy, aki nem lép könnyen túl azokon a dolgokon, amelyek sokat jelentenek neki. Tekints előre és a különböző irányból érkező lökések segítségével a szilárd jövődet építsd! 

Heti üzenet: A törődés nagyon fontos, elsősorban magaddal, és utána másokkal is. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu