Melitta horoszkóp (05.14.-05.20.)

0
543
Fotó: gettyimages.com

„…van egy még szebb tavasz. Ami a szívedben, a lelkedben ébred. És ez a tavasz a legszebb, a legfontosabb. Mert ha a szívedben, a lelkedben tavasz él, akkor az ablakon túl lehet tél, lehet vihar, lehet bármi… ha kinézel, te csak virágzó magnóliát, nyíló virágokat, repdeső katicákat, csörgedező patakot látsz. Mert a lelkedből látod. A tavaszt. Szíved tavaszát.”

(Csitáry-Hock Tamás)

Kos

(március 21.–április 20.) Nem kell olyasmit vállalnod, amely távol áll tőled. Járd a saját utad, és te magad dönts arról, hogy pontosan melyik gyalogösvényen és milyen ütemben haladsz! Munkatársaid ezen a héten nincsenek túl segítőkész hangulatban, ezért egyedül kell boldogulnod mindenféle ügyes bajos dologgal. Szerelemben azonban boldog percek elé nézel, akkor is, ha van párod, de akkor is, ha még nincs. Nem kell túl messzire menned, akár a helyi forgatagban is egymásra találhattok. Ne legyél türelmetlen, szépen lassan, de jó irányban haladnak a dolgaid! 

Bika

(április 21.–május 21.)  Neked is megengedett időnként a hibázás lehetősége. Nem vagy tökéletes, de ezt bátran vállald fel. Nem kell emiatt lesütött szemmel járnod! A Vénusz jelentős vonzerővel ruház fel ezen a héten is. Ez a vonzerő más, mint a külső pompa, mert belülről, a lelkedből fakad. A kapcsolatod nagy részben azon múlik, mennyire tudsz kedvesen, megértően viselkedni kedveseddel, vagy éppen az utadba sorolt jelöltekkel. Mivel nagyon érzelmes típus vagy, és az ismerkedéseknek is időt kell adni, ne képzeld azonnal, hogy az anyakönyvvezető elé vezetnek. Mindig felszabadultan, de józan paraszti ésszel éld meg a szerelmet. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Te magad dramatizálod túl a helyzetet, hisz korántsem biztos, hogy nem fogod tudni teljesíteni a feladatod. Ne rettenj meg a nagyságtól, egyszerűen állj oda és összeszedetten, koncentráltan indulj! Sok mindenben szerencse kíséri utadat. A szerelem lételemed, de csak akkor tudod magad jól érezni benne, ha az nem lesz rideg, merev. Valójában nem tűröd, hogy beszabályozzanak sem azt, ha túl lazák a szálak, attól félve, hogy elveszíted álmaid férfiját/nőjét. A hét mottója legyen az elkövetkező napokban: szeretni és szeretve lenni.

Rák

(06.22.–07.22.) Nem gondolod ideálisnak a körülményeket ahhoz, hogy most mutasd meg, ami benned van. Sokkal inkább szeretnél a háttérben maradni. Amennyiben valóban így érzel, nem kell magadra erőszakolnod azt, hogy mindenképp hallasd a hangod! Semmi baj nem történik, ha kicsit csendben maradsz. Egy munkahelyi szerelem ígéretesnek tűnhet, de hamar rá kell jönnöd, hogy egy kapcsolatban nemcsak a testiség fontos, hanem a megfelelő szellemi összhang is. Meglévő kapcsolatban, biztonságban érezheted magad, csak ne hagyd ellaposodni, és ne hidd azt, hogy a másikkal mindent meg lehet csinálni! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Egy hozzád közel álló személy nagyon komoly dologban kéri a segítséged. Te pedig jó barát lévén azonnal ugrasz és felfegyverkezve állsz oda mögé. Ezzel biztosítva arról, hogy természetesen, mint mindig, ezúttal is számíthat rád. Kialakulófélben lévő kapcsolatban megtalálod életed igazi kincsét. Nem a mesebeli herceggel/hercegnővel való felszíni képről van szó, hanem egy mély, belső változásról. Ennek köszönhetően felfogod, hogy miként vágtad el eddig saját magad a boldogító találkozástól. Álarcoktól és szerepektől mentes igazi kapcsolatod lesz, melyben mindketten megnyugvásra találtok.

Szűz

(08.24.–09.23.) Amennyiben szeretnél mihamarabb felszabadulni, itt az idő, hogy leülj, és alaposan végiggondold az okokat. Ne félj a változástól, az új mindig több lehetőséget kínál, mint a régi! Tapasztalatokat azonban csak csöndben gyűjthetsz. Nem felszíni aktivitások, hanem megélt intimitás, nem külső csillogás, művi ragyogás, hanem kedvességgel telt szerénység adja ennek az élménynek a minőségét. Ha nyugodt és harmonikus leszel, akkor nem tud semmi kibillenteni. Őrizd meg a lelki békédet, melyre rátaláltál!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Egy nagy áttörés mutatja, ha túlságosan megkötötted magad, vagy hamis biztonság utáni vágyból ragaszkodtál egy kapcsolathoz, egy személyhez, mely végül börtönöddé vált. Makacsságból, merevségből építettél magad köré falakat, és most hirtelen, valami mélyen, máshogyan megérintette a lelkedet. Bár teli félelmekkel megnyílsz egy új kapcsolat előtt, védtelennek és kiszolgáltatottnak érezheted magad. Nem baj, ez az áttörés új utakat nyit meg előtted. Maradj szerény, bármennyire is sikeres vagy, ne feledd el, honnan indultál! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Akkor tudod kimozdítani magadat a holtpontról, ha valami intenzív tevékenységet végzel. Olyan helyen, ahol friss inspirációkat gyűjthetsz. Tervezz be egy sétát, kirándulást, kerékpározást valahová. A természetben megnyílhatnak az agyad rejtett csatornái, ahonnan friss képekkel és ötletekkel folytathatod a megkezdett hetet. A kapcsolatodról most fontos részletek derülhetnek ki, melyek lehetnek akár pozitív, akár negatív dolgok. Legyen jó vagy rossz, mindegyik egyfajta üzenetet mutat számodra. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Előfordulhat, hogy valaki igen kellemes meglepetéssel szolgál neked. Később kiderül róla, hogy a felszín mélyen érző és felelősségteljes lelket rejt. Légy nyitott az illetővel, mivel könnyen lehet, hogy a vele való kapcsolatod még további érdekességgel bővül, amely nagy hatással lehet életedre, annak alakulására! A csillagok igen érdekes dolgot tárnak fel előtted ezen a héten: biztonságra törekvő irányzataid magukban hordozzák azt a veszélyt, hogy kapcsolatod megmerevedik, vagy beszűkül. Túl józan vagy, túlzottan vigyázol saját biztonságodra. Vigyázz, nehogy józanságod egy földhöz tapadt maximalistát faragjon belőled!

Bak 

(12.22.-01.20.)  Vannak álmaid, melyek talán túlságosan sok idődet és energiádat emésztenek fel. Figyeld az érzéseidet, hogy tudd, érezd, kell e neked!  Ha él benned egy mélyebb sorstudat, akkor rá kell jönnöd, hogy szándékod megvalósulásának még nem jött el az ideje. Fel kell előbb ismerned azokat a tanulságokat, melyek örömteli változást eredményezhetnek, és melyek hatására felfelé indulna veled a sors kereke. Egy krízis körülötted hamarosan véget ér, ennélfogva te is többet tudsz törődni szeretteiddel. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Vigyél kreativitást a kapcsolatodba, valósítsd meg az ötleteidet! Újíts és változtass a fejlődés érdekében! Tárd ki szíved, és adj helyet alkotásvágyadnak, kívánságaidnak, álmaidnak és fantáziádnak, melyek arra várnak, hogy teljes gazdagságukban kibontakozhassanak! Amennyiben van kedvesed, érzed magad jól a kapcsolatban, illetve ha még nincs, tudd, hogy hamarosan rátalálsz életed párjára, aki egész további életedben társad lesz! 

Halak

(02.20.– 03.20.)  Régebbi együttélésben lazulj kicsit, fedezd fel újra a párodat, és mutasd meg neki magadat! Vigyél a kapcsolatba valami eddig teljesen érintetlent, szokatlant! A már létező kapcsolaton belül egy serkentő, ösztönző időszak mutatkozik, amely fiataloknál esetenként gyermek születésével társulhat. Hallgass az ösztöneidre, legyél spontán! Szingliként egy eseményt mutatnak a bolygók, ami kapcsolat kezdetét jelentheti. Lehetséges, hogy az első beszélgetés döcögősen indul, de nagyon gyorsan átlendültök ezen.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu