„Június hónapja van, A levelek és a rózsák hónapja, amikor kellemes látnivalók köszöntik a szemet, és kellemes illatok az orrot.” (N. P. Willis)

Kos

(március 21.–április 20.) Vigyáznod kell magadra és a törékeny békére azokkal, akik fontosak a számodra! Szerelmi életed rendeződni látszik, minden adott lesz, hogy újra boldog légy. Pénzügyeid hullámzó képet mutatnak, mert a bevétel mellett jelentősebb kiadásokra is sor kerülhet. Ha egészségi problémával küzdesz, megtalálod azokat az embereket, helyzeteket melyek a gyógyulás útjára visznek. Valaki megbízhat benned, és olyan dolgokat árulhat el, amelyet titokban kell tartanod, különben a kapcsolatotok megromolhat. 

Heti bölcselet: Ahogy a Nap minden nap fölkel, úgy próbálj te is felébredni az idejét múlt dolgaidból, és adj értelmet létednek! Vedd észre magadban és másokban is a jót, és az sem számít, ha úgy gondolod, hogy abból kevés van! A kevés több mint semmi.

Bika

(április 21.–május 21.)   Alighanem titkos tartalékaidhoz kell nyúlnod, ha lépést akarsz tartani az árakkal. Kedden, szerdán nagyon hullámzó lehet a hangulatod. Az egyik pillanatban nevetsz, a másikban pedig képes vagy hisztizni, pedig semmi okod rá. Ha valami nem sikerül, inkább hagyd másnapra, nem éri meg felidegesíteni magad mindenféle apróságokon! A becsapott Bika szülött igen hosszú idő után most képes lehet megbocsátani csalfa párjának. 

Heti bölcselet: A boldogság benned van, és egyszerűbb rátalálni, mint gondolnád. Ne bonyolíts, csak legyél, fogadj be, és élj meg dolgokat! Nem számít, hogy mások mit gondolnak, az számít, hogy te mit gondolsz. Mert az életed egyéni, azaz a tied. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Érzelmeidet, bár áradnának, inkább mindet elfojtod. Nincs elég bátorságod, hogy kimutasd őket. Az sem lehetetlen, hogy egy titkos kapcsolat veszi kezdetét. Ezt valóban nem lenne szerencsés a nyilvánosság orrára kötni. Hivatásod területén kisebb előrelépés várható, ha foglalkozol vele. Tanulságos esetek is várnak rád, melyek mögött ne rosszat láss, inkább a fejlődésed miatt kaptad ezeket. 

Heti bölcselet: Ha ismétlődően másokhoz hasonlítgatod magad, az saját sikereidet és boldogságodat csökkenti. Számtalan pozitívum van benned, még akkor is, ha mások azokat elfojtották. Kutasd fel azokat, hogy stabil alapokra építhess!

Rák

(06.22.–07.22.) Szerelem a semmiből. Tétovázás nélkül belebonyolódsz egy pillanat alatt. Ne félj, kaptad, élj vele! Szomszéddal, testvérrel, munkatárssal sok dolgod, sok gondod lesz. Törekedj a helyes és türelmes kommunikációra! A pénz megronthat szinte minden kapcsolatot, ne engedd, hogy ez veled is megtörténjen! A másik ember problémájával való azonosulás nemes tulajdonság, de az nem a tied. Előfordulhat, hogy egy másik ember karmáját vennéd magadra, ez sem helyes. Mindenkinek megvan a maga puttonya amivel a világra született. Ha mostanában sikerül elutaznod valahová, nagy türelemre lesz szükséged. 

Heti bölcselet: Az álmaidnak nincs lejárati idejük. Vegyél egy nagy levegőt, és próbáld meg újra!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Érdekes módon eluralkodik rajtad a közösségi szellem. Így ha elfogadsz egy meghívást, ne félj attól, hogy valaki még észre találja venni, hogy egy igazi nővel / igazi férfival áll szemben! A félmegoldásokkal nem éred be, mert szeretsz a dolgok végére járni. Céljaid eléréséhez mindig a legrövidebb és a legegyenesebb utat választod. Mostanság ugyan elég nehéz állást szerezni, de ha szorultságodban népszerű barátodhoz fordulsz segítségért, hamarosan találsz magadnak másik munkahelyet. 

Heti bölcselet: Szeresd magadat, és fogadd el annak, aki vagy!

Szűz

(08.24.–09.23.) Nagyon erős az intuitív képességed. A küzdelmeket és konfliktusokat távolról elkerülöd így, ez a heted is szépen alakul. A Nap és a Vénusz mindent megtesz annak érdekében, hogy kellemesen, jó hangulatban menjenek a dolgaid. Napról, napra növekszik a vonzerőd. Amennyiben egyedül vagy, hatalmas sikereket könyvelhetsz el. Régi kapcsolatban egy kis életet vigyél a mindennapokba. Anyagi kérdésekben egy hullámvasúton érzed magad. Jön a pénz, de megy is. Elsősorban családodra vagy otthonodra költs!

Heti bölcselet: A pozitív gondolkodás megerősíti az immunrendszert is.

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Érdekes hét mutatkozik a szerelmes Mérlegnek. Egy, a semmiből felbukkanó személy, olyasmit hoz ki belőled, amit hosszú ideig senki nem volt képes feltárni. Ne félj megélni a boldogságot! Jár neked! A segítőkészség dicséretes, ám vannak határai. Semmiképpen ne engedd, hogy valaki visszaéljen a jóindulatoddal! Amennyiben szeretnél egy érdekes helyen nyaralni, egyelőre jobb, ha csak tervezel. Alaposan járd körbe a lehetőségeket, és hallgasd meg mások, tapasztaltabbak véleményét is! Nincs miért kapkodni. 

Heti bölcselet: Hagyd, hogy amit szeretsz, annak szépsége az legyen, amit csinálsz! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Elképesztő magasságokba juthat szerelmi életed, akár új vagy régi kapcsolatról legyen szó. Utazások, beszélgetések és sok – sok meglepetés tarkítja a mindennapokat. A Skorpiónak két lábbal a földön járó, de nagyon izgalmas partnerre van szüksége, különben tovább lép. Fontosak számára a testi adottságok is. Ha nem érzi magához passzolónak a partnerét, nem habozik, továbblép. Gyakran túl szigorú tempót szeretne diktálni magának és másoknak is, és ezt nem mindenki tudja, akarja követni. Érdemes tehát lassítani egy kicsit, s élvezni a dolgok örömteli lényegét.

Heti bölcselet: Bárhol is állsz, légy annak a helynek a lelke! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Tüzes Zodiákus jegybe születtél. Ennek ellenére most néhány napig egy vizes jegyből érkező égitest, a Hold lesz a legfőbb iránymutatód. Nagyon jó hatással lesz a szellemi képességeidre. Elsősorban akkor segít, ha vizsgázol, vagy éppen olyan elfoglaltságod van, ahol az intellektus és a diplomatikus magatartás elengedhetetlen. Sikeres kommunikációddal nemcsak elismerést, de pénzt is szerezhetsz. Jónak ígérkezik ez a hét nemcsak azoknak, akik kezdődő szerelmet élnek meg, hanem azoknak is, akik régóta élnek együtt. 

Heti bölcselet: Mindig egy döntés választ el egy teljesen más élettől. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Az erőszakos Mars kicsit zavaróan tevékenykedik a születési jegyedben. Pedig a te személyiségedtől távol áll minden, ami durva. Sokkal inkább a megértés, a segítőkészség ami jellemez. A tüzes Mars a szerelem és a szeretet között is képes hidat kialakítani. A különféle megújulások a stílusodon, külsődön, és a szerelmi viselkedéseden is meglátszanak. Amennyiben gyermekre vágysz, az égiektől támogatást kapsz, hogy ez sikerüljön. 

Heti bölcselet: A kétség több álmot öl meg, mint a kudarc. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Valószínűleg egyszerre többféle területen is helyt kell állnod. Kísérletező természetednek nagyon megfelel ez a helyzet, de fontos, hogy ne csak a felszínt ismerd meg, hanem mindennek járj utána alaposan! Külfölddel kapcsolatban, akár munka, akár utazási tervek, informálódj, és mindenképpen tartsd be a szabályokat! Nemcsak a Nap fokozza erőteljességedet és önbizalmadat, hanem az a szerelem, aminek első rezdüléseit most a szívedben érzed. 

Heti bölcselet: Az idő mindig megfelelő arra, hogy azt tegyük, ami helyes. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Nagyon sok dolgod akad. Talán nem is darabszámra lesz sok. Annyira meg akarsz felelni az elvárásoknak, hogy mindent többszörösen megnézel és a végtelenségig tökéletesítesz. Hajlamos leszel elfelejteni, hogy a nap huszonnégy órából áll. Ebbe az időbe munka, család, pihenés, feltöltődés is bele kell, hogy férjen. A Vénusz téged támogat a hét első napjaiban, ami azt jelenti, hogy ez idő alatt nemcsak megszépít, de jelentős vonzerővel is felruház. 

Heti bölcselet: A döntéseid tükrözzék reményeidet, ne félelmeidet! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu