Mire jó a víztükör, ha te nem tudsz úszni, drágám? 
Mire jó a napsütés, ha az éjszakának élsz? 
Mire jó a csillagfény, ha te napszemüvegben alszol? 
Mire jó a sok haver, ha önmagadtól is félsz? 

(Somló Tamás)

Kos

(március 21.–április 20.) Eléggé ingadozik a hangulatod. Az egyik percben  boldognak, a másikban elhagyatottnak érzed magad. Egyszerre akarsz két, vagy több helyen lenni, és ezt a kapcsolatod is megérezheti. Meg kell hoznod egy olyan döntést, amiben mindenki, de te magad is jól jársz! Az meg, hogy vannak gyermekeid előző kapcsolatból, felelősséggel járnak, a jelenlegi párodnak  is meg kell tudni érteni. Fogadd el az élet által felkínált jó lehetőségeket, és próbáld kiválogatni a számodra hasznosakat! Ne ijedj meg, hiszen készen állsz arra, hogy sikereket érj el, hiszen megvan az ehhez szükséges tudásod. 

Bika

(április 21.–május 21.) Kisebb betegségek remekül tudnak gyógyulni, legyél bizakodó! Nálad most egyébként is minden az érzelmekről szól. Ez valamelyest el is tereli a figyelmed a munkáról, ezért ügyelj, hogy semmi se maradjon ki! A közlekedési szabálysértés elég sokba fog kerülni, tehát vigyázz az úton! Céges környezetben is anyagi veszteség néz ki, figyeljünk oda a projektekre, vagy a mindennapi munkákra, mert komolyabb felelősségre vonás lóg a levegőben! Szerelmeddel romantikus napokra számíthattok. Olyanok lehettek, akár a turbékoló galambok. Még várod a párod? Egy régi jelölted bukkan fel, akit azóta már másképp látsz, nem mész bele olyan játszmákba amikből csak te jöhetsz ki vesztesként.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Kisebb baleset történhet veled. Semmi tragikus, inkább az ijedelem lesz nagy. Amennyiben egy új autót szeretnél éppen, párod, vagy családod tagjai ellenzik majd. Félnek attól, hogy nem tudod törleszteni, és bajba kerülsz. Nagyszülőknek az unoka sikere lesz valamiért fontos. Lehet, hogy éves teljesítményeire lesznek büszkék, vagy ha már valamelyik dolgozik, akkor szeretnének eldicsekedni sikereivel. Szerelmeddel csodás napok várnak. Egy hullámhosszon lesztek, és még többet nevettek, mint bármikor. Szingliként új jelöltet szemelsz ki, akit minden jel szerint, végre meg is tartasz. Hétvégére a Hold erőt ad és erősíti a hitedet, egyben szerethetőbbé tesz, mindenki által. 

Rák

(06.22.–07.22.) Munkahelyeden gonosz, rosszindulatú pletyka üti fel a fejét. Vigyázz, mit mondasz tovább, ugyanis a végén te ütheted meg a bokádat! Hallgatni legtöbbször arany! Mivel szerencse kísér a héten, elintéznivalóiddal jól boldogulsz. Kedveseddel egy nyári utazás ötlete merül fel, melyet el is kezdtek megszervezni. Ha egyedülálló vagy, most jól is esik a szinglisséggel járó szabadság, de mellette nyitott leszel egy normális társ befogadására. Fizetésemelést ne kérj a héten, mert nem fogod megkapni azt!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A társkapcsolatban most csupa jót jeleznek a csillagok. Kedvesed melletted áll, jó ötletekkel segít a kiteljesedésben, az önmegvalósításban. Munka, pénz vonalon nagy lehetőségek és nagy megszorultság között hányódsz. Mintha folyton kergetnél, de sohasem érnél utol egy csodálatos pillangót. A rossz álomnak hamarosan vége, és mindent elérhetsz, megkaphatsz. Addig is ápold és bővítsd a kapcsolataidat! Jellemző lehet még a héten szemeid érzékenysége, pirossága, gyulladása. A Nap-Jupiter fényszög szárító hatása miatt pedig ismétlődően visszatérő kötőhártya gyulladás gyötörhet. 

Szűz

(08.24.–09.23.) A munka házában sürgő forgó Nap a kötelességtudó Szaturnusszal karba öltve, úgy éreztetheti, mint akit a munkahelyéhez láncoltak. Pillanatnyilag nehéz a szabadulás, de épp ezért majdan gondtalanul nyaralhatsz. Közlekedésben a szabályoké a főszerep, mert lesben áll egy sebességet mérő autó, illetve hatósági személy, aki láthatóan boldogan írja meg a büntető csekket. Az, hogy esetleg idegen országban vagy, és ott szabálytalankodsz, még kellemetlenebb következményekkel járhat. Kaland van születőben. Olyan partnert találsz, aki jön és megy. Elpárolgó, mint a Neptun, és elbűvölő, mint a Vénusz. Szólok, semmi esély a tartósra, és ha ezért eldobod a tartósat, később nagyon meg fogod bánni.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Céges környezetben a most kötött szerződések hosszútávra szólnak és elég változatos piacot ígérnek. Pletyka szintjén ügyelned kell minden életterületen, mert ezúttal is visszaszáll. Odavág a kapcsolataidnak a közösségben, és ami máskor remekül megy, hogy vakítson és megzavarja a másik fejét néhány jól sikerült blődséggel, most egy ez egyben ellened fordul. Ezen a héten jelentkezhet egy magasabb vérnyomás a stresszesebb életet vállalók között. Bármilyen korosztályt képviselsz, találd meg a legmegfelelőbb törődést, életmód váltást magaddal, a mozgást magadnak. Drágáim, csak az agytorna önmagában nem segít, kell hozzá a tényleges séta, is – tehát tessék kimozdulni!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A Skorpió jegynél bármi megeshet és a fordítottja is. Később persze összeszeded magad, és kimászol a csapdából, de bizonyára fájó emlék marad egy két ügy. Hétvégén már elkezdenek működni a titokzatos erők, melyek szerelmet és jó dolgokat hoznak. A Merkúr a munkában segít ki, csavaros ötleteiddel tudsz mindent elérni. Ezt követik befutó projektek, beérkező pénzek, és gyümölcsöző kapcsolatok. Hogy hova menjél nyaralni? Egy klassz hegyi túrára de, az extrémebb vadvízi evezés is bejön, ha valaki épp egy Skorpió szívére pályázik. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Túl könnyen megy most a pénzköltés, de ha olyasmire szánod, amivel hosszabb távon megalapozhatod a családi boldogságodat, akkor tedd! Egy ingatlan, telek, vagy valamiféle tóval kapcsolatos beruházás mindenképpen hasznos lehet. A jegyedben settenkedő Merkúr, összefogva a Holddal és az Uránusszal sok meglepetést tartogat neked. Ennél az aspektusnál ugyan jellemző lesz a gyenge idegzet, de társul mellé egy nagyon gazdag fantázia. Álmodj szerelmet magadnak, mert akkor úgy is lesz! A jó illatok, a szép tájak gyógyító egyben feltöltő hatásúak lesznek számodra.

Bak 

(12.22.-01.20.) A szerelmi bánat is jellemző lehet, de a védtelenséged folytán könnyen kaphatsz el fertőzéseket. Most különösen a hölgyek/lányok legyenek nagyon óvatosak! Munka fronton minél inkább meg tudsz újulni, akár vállalkozóként, akár alkalmazotti státuszban, egyaránt eredményesebb lehetsz az elkövetkező időszakban. Egy hirtelen ötlet, megvilágosodás vezethet a helyes vágányra, ha eddig bizonytalan voltál bármiben. Unokázós nagymamáknak, nagypapáknak nem kedvez a hét, balhés lurkók kerülnek képbe. Nehezen boldogulnak velük, hiszen a régi időkben ilyen nem volt. Etted amit kaptál és szépen csendben részt vállaltál a családi feladatokban.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A jegyedben tevékenykedő Jupiter és a Mars erősen éreztetik a hatásukat a hét minden napján. A munkádra meg minden másra hivatkozás miatt, alig jut egy kis időd kedvesedre. A megszokás és egyhangúság, no meg az együtt töltött idő is fakóbbá teheti a kapcsolatot, ha hagyod! Az Uránusz hatása legyengítheti az idegrendszeredet, így jellemzőbbek lehetnek az allergiás tünetek. A szervezeted sokszor nem tudja, hogy mikor és mi ellen védekezzen. Hétvégére a Hold támogatja az ismerkedést, így egyedülállóknál megindulnak a jó pillanatok. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Fontos lesz ezen a héten mindenre ráhangolódni. Amennyiben bizakodással és hittel állsz elébe, rengeteg energiát, erőt is közvetíthetnek majd a bolygók erőterei. Néha a kezdeti baj csak forrása a jónak, ami majd bekövetkezik. Lehet, hogy olyan eseményeken kell keresztül menned, ami eleinte rossznak, netán egészen tragikusnak tűnnek, a külvilág, vagy a hétköznapi ész számára azt jelentik. Talán elbocsátanak, vagy elhagy a házastársad, netán kibicsaklik a lábad? Bármi lehet. De a végén jobb munkád lesz, nem leszel egy kiégett robot. Vagy megtalálod a nagy szerelmet, esetleg olyan kitérő kalandot teszel, ami után sokkal szívesebben, lélekben és hitedben megerősödve térsz vissza régi társadhoz, megbecsülvén annak igaz értékeit. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu