Melitta horoszkóp (07.16-22.)

0
296

Minden kicsiny búzaszemben
térdre kényszerítesz engem,
csodatevő Istenem.
Kezed odatette áldva
a nyár gazdag asztalára
mindennapi kenyerem.”
(Túrmezei Erzsébet)

Kos

(március 21.–április 20.) Érzelmi átalakulás fogja érinteni a párkapcsolatodat. Pár új dolgot fogsz megtudni a párodról, a kérdés csak az, hogy ezzel mit fogsz kezdeni majd. Erősíteni, vagy leépíteni fogod a vele való viszonyodat? Vannak dolgok amelyekkel még nem jutottál előbbre, de az elmúlt napok energiája még ezen a héten is lendületben tart. Éppen ezért érdemes elővenned minden tervedet, és alaposan átgondolnod őket, majd azonnal nekikezdeni a megvalósításnak. Próbálj meg józan ésszel gondolkodni! 

Bika

(április 21.–május 21.) A nyár a te évszakod, ekkor vagy a leginkább elemedben. Mondhatni minden sikerülni fog, amit a fejedbe veszel és bőven lesz erőd az összeshez. Csak tervezz magadnak valamit, és az úgy lesz! Sokan csodálják magabiztosságodat és irigylik szervezőkészségedet. A héten még a nagyon merev és konzervatív gondolkodású emberekhez is van/lesz türelmed. A szerelemben viszont tanácstalan lehetsz, jól esik, hogy többen is szeretnének veled közelebbi kapcsolatba kerülni, de egyelőre nem tudod melyik/ki lenne a jó választás.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)A társaságot kedvelő Ikrek jobban teszi, ha a romantikus kapcsolatokkal csínján bánik ezen a nyáron. Ismerkedni természetesen lehet, de ne veszítsd el teljesen a józan ítélőképességedet, maradj meg a realitások talaján, és úgy érezd jól magad! Ha rád mosolyog valaki, ne kezdj el rögtön házasságot, családalapítást tervezni vele! Baleset is kinézhet a hét első és utolsó napjaiban. Vigyázni a közlekedésben, de egy vízparton is, ahol mondjuk nekünk jöhet a szörfös, vízibiciklis stb. 

Rák

(06.22.–07.22.) A héten valamikor, ha korábban baleseted volt, most egy kis ráhatásra a biztosító kifizeti a jogos pénzedet. Ideje lesz több időt szánnod a szeretteidre is. Csinálj a családdal és a barátokkal több közös, tartalmas programot! Mindamellett néz körül az otthonodban, és ha van javítani, újítani való, akkor láss hozzá még a jó időben! Szerződéseink most nem állnak jól, talán hagyjuk még a fúziót, vagy az új munkát, egy kicsit pihenjünk rá. Annál is inkább, mert jogszabályváltozási dömping van, ami ma még törvény, holnap semmi. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A legjobb időszak arra, hogy elengedd magad, kikapcsolódj és összegezd mindazt, ami az elmúlt időben történt. Ha ezzel megvagy, lefektethetsz új terveket, célokat a jövőre nézve. A csillagok arra kérnek, bízz az univerzumban, ami minden körülmény között támogat téged a napokban. Engedd, hogy utat mutasson neked! Viszont a munkahelyeden légy óvatos, mert egy félretájékoztatás miatt komoly kellemetlenséged adódhat! A pihenés és a kikapcsolódás valójában ugyanolyan fontos, mint a kemény munka. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Remek időszak lesz ez számodra, tele bulikkal, utazással, szórakoztató munkahelyi eseményekkel, kapcsolatépítéssel, új ismeretségekkel, barátokkal. Tökéletes alkalom lesz arra, hogy a hideg időszakra felöltsd az elemeidet. Meglehet, valaki visszaadja a kölcsönt, amit adtál, de nyeremény, vagy öröklés következtében is eljuthat hozzád. Ahhoz is tökéletes napok következnek, hogy elmélyítsd a kapcsolatodat a kedveseddel. Már egy egynapos kirándulás is csodát tehet. A koncentráció hiánya, avagy a fókuszálási képtelenség megítélési hibához, vagy tévedéshez vezethet. Különös figyelmet kell fordítanod arra, hogy fejezed ki magad. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Anyagi gondok fognak felmerülni az életedben, azonban a megoldás nem fog sokáig váratni magára. Meggyorsítod a dolgot, ha egy tanácsadó személyében keresel segítséget. Az egészből sokat tanulhatsz majd. Egyre fokozódik az életedben a munkahelyi stressz. Ha mostanában elégedetlen voltál a munkáddal, akkor eljuthatsz arra a szintre, hogy inkább felmondasz. Ráadásul egy zavaró pletyka is a füledbe jut a kollégáid, vagy a barátaid köréből. Semmiképpen se vonj le elhamarkodott következtetéseket addig, amíg nem ismered a pontos tényeket!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Egy esemény rávilágít a valós helyzetre: mostanában túl sok mindenről maradtál le. Olyan érzésed van, mintha eddig nem is éltél volna. Ráadásul egy újabb csalódás ér, mert le kell mondanod valamiféle összejövetelről, amire nagyon szerettél volna elmenni. Az egész helyzet arra fog késztetni, hogy átgondold az életedet, és ennek következtében drasztikus, de szükséges változtatásokat vihetsz véghez. Nem kizárt a költözés és munkahelyváltás sem! Bízz a váratlan lehetőségben: a véletlenek összejátszása szerencsét hozhat neked.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A nap varázslatos ereje mindig jó hatással van rád. Ez nyáron különösen fokozódni fog. Az önbizalmad növekszik és talán még előléptetést, vagy fizetésemelést is fogsz kérni és kapni. Lehet, hogy új vállalkozásba kezdesz. Megoldódik egy régóta húzódó családi ügy, ami hatalmas megkönnyebbülést hoz. Engedd meg, hogy a héten a szokásosnál jobban támogassanak a szeretteid, a barátaid! Ettől nem leszel kevesebb. Ha ma este társaságba hívnak, ne mondj nemet. Persze, akármilyen jól is érzed magad, azért gondolj arra is, hogy holnap munkába kell menned! Persze ez alól kivétel a hétvége, vagy a munkaszüneti nap.

Bak 

(12.22.-01.20.) A keményen dolgozó, szorgos Bak valami olyasmire fog bukkanni ezen a nyáron, ami újfajta kikapcsolódást jelent majd számára. Talán még soha nem fordult meg a fejedben, hogy ilyen programmal töltsd a szabadidődet, ettől függetlenül nagyon rá fogsz kapni. Légy elővigyázatos azzal, kinek mit mondasz el, mert valaki visszaélhet a bizalmaddal. Ha ez nem elég, egy közeli ismerősöd olyat mondhat neked, amit egészen a szívedre veszel. Habár sokszor úgy érzed, ez nem a te heted, azért érni fognak pozitívumok is. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Nem várt kiadás beárnyékolhatja a napjaidat. Az csak tovább tetézi a gondjaidat, hogy a szerelmi életedben is feszültség adódik, és bizonytalanná válik a kapcsolatotok. Sok mindent kell tisztáznotok ahhoz, hogy kiderülhessen, van e értelme folytatni az egészet. A szinglik viszont jól járnak, ugyanis a munkahelyükön megismerkedhetnek valakivel. Fontos: használd tudatosan az égi energiákat arra, hogy előmozdítsd vágyaid megvalósulását! Ha nem vagy biztos valamiben, ne szégyellj tanácsot kérni egy olyan embertől, aki tájékozottabb a témában! 

Halak

(02.20.– 03.20.)  Ideje lenne dolgozni a félelmeiden és az aggodalmaidon. Érdemes fontolóra venni a terápiát, de legalábbis beszélj valakivel tisztán, őszintén! Olyannal, akiben megbízol. A szakmai karrieredben egy új időszak veszi kezdetét, új projektekkel. A legjobb, ha hasonszőrűekkel veszed körbe magad és egy olyan csapatot verbuválsz, amellyel remek eredményeket érhetsz el a nyár végéig. Ha úgy érzed, nehéz feladat elé állított a sors, ne aggódj egy pillanatig sem, megbirkózol vele! A kihívást valószínűleg épp azért kapod, hogy felbecsülhesd az erődet. Magad is meglepődsz, micsoda különleges képességeid vannak. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu