Melitta horoszkóp (07.29.-08.04.)

0
735
Fotó: gettyimages.com
„Az állatok nem viselkednek úgy, mint az emberek. Ha harcolniuk kell, harcolnak. Ha ölniük kell, ölnek. De nem használják az eszüket arra, hogy kimódolják, miként lehet megzavarni más lények életét, és hogyan lehet ártalmukra lenni. Méltóságuk van és becsületes állati természetük.
(Richard Adams)

Kos

(március 21.-április 20.) A nyaralás alatt visszaüthet, hogy a Kosok párkapcsolatukban mindig magukra vállalják a rossz szerepét. Előbb, utóbb tényleg elhiszik, hogy ők a felelősek mindenért, pedig ennek az ellenkezője igaz. Ráadásul amilyen forró az idő, érzelmeik úgy fűtik a csillagjegyeket egyre jobban. Nemcsak a szenvedély, de az esetleges frusztráció is sokkal intenzívebb lehet. A Kosok legalább felének pénzügyeit újjá kell szervezni, hogy kilábaljanak egy váratlan kiadás okozta anyagi csődfenyegetésből. Szóval, legyen mindig egy kis tartalék!

Bika

(április 21.–május 21.) Egész héten olyan leszel, mint egy színész, aki egy óriási, 360 fokos színpadon játszik a közönségének. Ezzel nincs semmi baj, ha jól érzed magad ebben a szerepben, csak mindig tudd, hol a határ! Egy megélt érzésből, szerelemből meríthetsz sok erőt. Munkában, elfoglaltságban, segítség nélkül kell haladnod a labirintusban, ami nem fog jól esni. Általában is szereted magadat előre bebiztosítani, és előre látni a lépési lehetőségeket, sajnos erre most hiába vársz. Vakon lépkedsz előre.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Úgy érezheted, hogy túl sok feszültség halmozódott fel benned. Ügyelj rá, hogy ezt ne környezeteden, különösen ne azon a kevés szeretteden vezesd le, akik melletted állnak! A benned felmerülő ellentmondásokra gyógyír, ha reálisan végiggondolod életedet, viselkedésedet, másokhoz való viszonyulásodat. Amennyiben az egyedülállók táborát erősíted, gyorsan és könnyen szerelembe eshetsz. A stabil kapcsolathoz viszont türelem és önfegyelem is szükséges.

Rák

(06.22.–07.22.) A bulizás önmagában nem elégít ki a napokban, hiszen nincs túl sok kedved ahhoz, hogy egy füstös helyre menj, ahol ráadásul óriási a hangzavar. Abban viszont benne lennél, hogy meghívd a barátaidat magadhoz, és együtt főzzetek valamit, ami legfőképpen attól finom, hogy ti készítettétek, közösen. Kemény körülmények mindig voltak és lesznek is, kezeld most ezeket kicsit elfogadóbban! Áramoljon a Nap melengető sugara és töltse fel szívedet, lelkedet!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Bár nyár van, és lezserebbek vagyunk a szokásosnál, de óvakodj a túlköltekezéstől, nehogy később bajod származzon belőle! Mindig legyen magadra időd, próbálj belemerülni mindabba, amire érdeklődési köröd kívánkozik! Szánj több időt a részletes tervezésre, még a dolgaid kivitelezése előtt! Ne kapkodj, gondold meg alaposan, kinek nyitod meg a szívedet! Párkapcsolatban élve számolhatsz a boldogabb, nyugalmasabb időszakokkal.

Szűz

(08.24.–09.23.) Rengeteg kihívással szembesülhetsz a magánéletedben, elsősorban akkor, ha valakivel együtt élsz. A korábbi, megoldatlan problémák a jegyek 25 százalékánál elmélyülhetnek, rossz esetben akár szakítással is zárulhat a viszony. Ahhoz, hogy jól alakuljon a magánéleted, fontos, hogy háttérbe szorítsd csökönyösségedet, és ne ragaszkodj annyira a gőgödhöz, miszerint összedől a világ, ha nem mindig neked van igazad!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Hatalmas szíved a nyári lazaságban sem feledkezik meg szeretteiről, és védőn borítja rájuk szárnyait. Fontold meg, hogy kit lehetne kicsit jobban elengedned, kivel, kikkel kellene lazítani a kötelékeken. Tudod, a fejlődés útja nálad is a befogadás és az elengedés. Bárhol is nyaralsz, használd fel optimálisan a rendelkezésre álló időt, és lehetőségeket! A nyaralás alatt a Mérleg jegy 10 százalékánál olyan konfliktus kerülhet felszínre, amit jobb lett volna tisztázni, még az indulás előtt.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A nyár nem csak az új szerelmek, de gyakran a szakítások időszaka is. Csillagjegyed súrolja ennek határát. Jó lenne egy kis nyugalom, de mostanság nagyon kevés rá az esély. Mindig adódik valamiféle rendeznivaló, valakivel, valamivel törődni kell. Sokszor bizonytalanná válsz a jövődet illetően. A nyári lazaságban te is lehetsz megengedőbb, különösen, ha a többiek hibáiról, tévedéseiről van szó. Ha gyűjtögeted a haragot, ez az elfojtott düh nemcsak konfliktusba keverhet, hanem meg is betegíthet.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A hétvége alkalmat ad néhány félreértés tisztázására. Bár hullámzol, nehezen érted saját reakcióidat, az előtted álló hét végig ilyennek tűnik. Romantikus, gyengéd gesztusaiddal könnyen leveszel bárkit a lábáról. A hét második felében lehet, hogy nem mersz kimondani valamit, vagy a környezetedben találkozol valamilyen tiltással, ami megérint. Gondolkodj el azon, hogy miért kaphattad!

Bak 

(12.22.-01.20.) Külső szemlélőként objektívebben ráláthatsz a másik helyzetére, és lehet, hogy így segíteni is tudsz neki. A hét végén baráti találkozó, beszélgetések, eszmecsere mutatkozik, melyen valaki nagyon felkelti az érdeklődésedet. Ne tétovázz! Kezdeményezz! Lényed egy részét vidd át alkotásaidba, munkádba! Ennek élménye hatalmas feltöltődés lesz számodra.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Most juthat elég időd arra, hogy élvezd mindazt a jót, amit szorgos és kitartó munkával megteremtettél. Pihend ki magad! Oszd meg az élményeidet, érzéseket szeretteiddel! A vágyak és félelmek kettéválasztásával, a pihenő idő és a munka határainak tisztázásával könnyíthetsz lelkeden, Ha nem boldogulsz, keress egy szakembert, aki segít!

Halak

(02.20.– 03.20.) A feszültség, a nyugtalanság mindig annak a jele, hogy a félelmekhez kapcsolódtál, és valósnak hiszed a valótlant. Amikor azonban visszakapcsolódsz a benned lévő szeretethez, akkor ismét megtapasztalhatod a béke, a nyugalom és a magabiztosság csodálatos állapotát. Bár a nyár a pihenés időszaka, neked inkább az a testhezálló, ha ezt az időszakot is pörgősen és aktívan töltöd. Valamilyen elmaradt, mégis fontos hivatalos ügyintézés kerülhet nálad a fókuszba. Türelemre, figyelemre lehet szükséged, és arra, hogy a személyes okmányaid legyenek mindig kéznél!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online