Fotó: gettyimages.com

Ó, csillag, mit sírsz! Messzebb te se vagy,
Mint egymástól itt a földi szivek!
A Sziriusz van tőlem távolabb
Vagy egy-egy társam, jaj, ki mondja meg?
(Tóth Árpád)

Kos

(március 21.–április 20.)   Fontos, hogy képes légy a rugalmasságra. Ne ragaszkodj bénultan a régi elképzelésekhez, beidegződésekhez! Sikeres lehetsz, ha társakat toborozol magad mellé, de ha úgy hozza a helyzet, egyedül is remekül boldogulhatsz. Jöhet egy sokat ígérő lehetőség, azonban mielőtt igent mondanál, alaposan járd körbe a ügyet! Elsősorban az anyagi vonzatát tisztázd! Átlátható szereződés nélkül ne menj bele semmibe! Ezekben a napokban könnyű függőségbe kerülni. Akár szerelmi, akár szakmai, vagy üzleti kapcsolatról van szó, óvakodni kell az érzelmi zsarolástól, a manipulációtól és a bűntudatébresztéstől!

Bika

(április 21.–május 21.) Szellemileg sokat adhatsz másoknak. Kíváncsiságod új ismeretek megszerzésére biztat. Ezeket pedig szinte azonnal tovább is adod. Lényegesen összeszedettebb vagy, mint általában. Keresd azokat a társakat, akikkel eredményes lehet bármilyen együttműködés! Amennyiben összebútorozáson járna okos fejecskéd, ne azért költözz össze valakivel, mert nem tudod kifizetni a lakásrezsit, albérletet! Arról nem is beszélve, hogy ne tarts senkit bizonytalanságban, ha magad sem tudod mit szeretnél, vagy nincs ínyedre valami! 

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Egy kicsit túlságosan is kiköltekezhetsz. A késő nyári és kora őszi ruhásszekrény frissítéshez ezen a héten igen sok pénzre lesz szükséged. De úgy érzed, erre szükséged van, és mert a jó kis leárazások most vannak. Emiatt azonban ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Extra bevételek is bejöhetnek a hét folyamán, melyek ellensúlyozzák majd ezt. Amennyiben kedvesed szabadságra vágyott, netán elutazott, ne akarj rá féltékenységed miatt bűntudatébresztéssel hatni, mert visszafelé sülhet el! Amikor összeköltöztetek, megegyeztetek bizonyos dolgokban, most tartsd magad ezekhez! 

Rák

(06.22.–07.22.) Amikor párod uralkodó típust játszik, nehéz lesz elkerülnöd a hatalmi harcokat. Mégse bonyolítsd a dolgokat, hogy szexet, manipulációt, vagy érzelmi zsarolást keversz a kis színjátékaiba! Hivatásod gyakorlása hozhatja meg az elismerést, amire annyira vágysz. Mélyedj el a feladatokban! A magánélet a leterheltséged miatt egyelőre stagnál. A késő nyár lehetőséget adhat az életmódváltásra. Keress internetes portálokat, amelyek az egészséges életmódra buzdítanak, vagy értelmes ötleteket adnak! Vesd be a fantáziádat is! Könnyen lehet, hogy új, szokatlan módszerekre is rálelsz! A bőséges zöldség, gyümölcs szezont kihasználó táplálkozás segít észszerű elhatározásokat hozni.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Korlátozd anyagiasságodat, és ha bankszámlád egyenlege bukdácsol, ne lépd túl a hitelhatárt! Üzletfeled, táncpartnered, vagy kollégád szexuális vonzerejének viszont aligha tudsz ellenállni. Az Oroszlán ura a Nap. Ez a fantasztikus, éltető erőt adó égitest most minden jó tulajdonságával felruház. Adakozó leszel, jóindulatú, nyájas. Fantasztikus ötletek pattannak ki a fejedből Energiában, vállalkozó kedvben és vonzerőben nem lesz hiány. A Mars meglátogatja a születési jegyedet. Készülj arra, hogy időnként elvetheted a sulykot! Például türelmetlenül szólsz valakihez, akit alapvetően szeretsz. Ha mostanában kötsz házasságot, szorosabb szerelmi kapcsolatot, minden lehetőséged megvan egy boldog szép életre. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Ezen a héten nálad van a karmesteri pálca. Nemcsak a saját, hanem mások sorsa is az irányításod alá kerülhet. Főként a családi életedben kezdődhet meg valamiféle változás. Minden újdonságra nyitottan és optimistán reagálsz. Jó hangulat jellemez, bár néha lehetnek hullámvölgyek. Ezt elsősorban a mértéktelen munkatempó, az elképesztő elvárások okozta fáradtság számlájára irkálhatod. Jó alkalom, hogy megszabadulj szexuális gátlásaidtól, ám ha nem bízol a párodban érdemes lenne tisztázni a helyzetet. Ne feledd: kizárólag a Nagyalföldnek áll jól, ha az ország közepén lustán elterül! Érted, ugye?!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Központi szerepet kap a szépség, a harmónia és a pénz felelőse. Új kapcsolatokat építhetsz, amelyek, ha nyitottan állsz hozzájuk, hosszú távon is a hasznodra lehetnek. Érdemes lenne néhány korábbi cselekedeted eredményét megvizsgálni. Vannak a környezetedben olyanok, akik nem játszanak tiszta, nyílt lapokkal. Ezektől próbálj minél nagyobb távolságot tartani! Rövidesen egy nehéz projektet fejezhetsz be, amely a karriered szempontjából fontos. Viszont tudnod kell, hogy ez már az utolsó csepp a pohárban, egyre fáradtabbnak, kimerültebbnek érzed magad. Miután elérted, amit szerettél volna, ünnepeld meg a sikeredet, és vonulj vissza kicsit!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ezen a heten a mélyebb beszélgetések, a gyermek tanulásával, a későbbi magánórákkal kapcsolatos tervezések kerülnek felszínre. Problémamegoldó képességed bármin képes átsegíteni. Hivatásodban vége az uborkaszezonnak. Szükség is lesz a szokásosnál is nagyobb lendületre. Kezeld óvatosan az emberi kapcsolataidat! Mielőtt megszólalsz, számolj tízig! Egy régóta várt esemény, esküvő, keresztelő, könnyekig hathat. Ne érezd emiatt kellemetlenül magad, nyugodtan jöjjenek azok az örömkönnyek! Ez is te vagy.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A kommunikációért felelős Merkúr tevékenykedik most a születési jegyedben. Jó stílussal, udvariasan és megértően közelítesz embertársaidhoz. Anyagiakkal kapcsolatban legyél visszafogottabb! Gondolkodj, mielőtt beszélsz bárkivel ezen a héten, mert most különösen hajlamosak félreérteni a mondandódat! Ha van egy ötleted, próbáld először a vezetődnek elmondani, és győződj meg róla, hogy e-mailjeidet a megfelelő embereknek küldted el! Legyél türelmes! Még akkor is, ha az emberek eleinte szkeptikusnak tűnnek, az elkövetkező hetekben valószínűleg ráharapnak az ötleteidre. Egy intenzív, érzelmes álom olyan erőteljesen megmozgathat, hogy azzal a furcsa érzéssel ébredsz fel: az álom valóságos volt, akár folytatható is. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Új kapcsolatok építése, gyermekednek vásárlások az iskolakezdésre lehet elsősorban a hét vezérfonala. Lényeges, hogy mindenkivel nyitott és korrekt legyél. Félreérthető, vagy szándékosan félrevezető mondatokat még viccből se mondj! Tőled megszokott a nagyvonalúság. Most elsősorban barátaid a kegyeltek, de csak akkor adj, ha nem vársz viszonzást! A telepátiád és intuíciód minden idők csúcsán van. A szokásosnál könnyebben hangolódsz mások gondolataira és érzéseire. Ne sértődj meg azon, ha valaki „csak” egy rövid testi kapcsolat erejéig közeledik hozzád! Nem lehet minden párnacsatából sírig tartó, örök szerelem.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Ezen a héten óriási energiatartalékkal rendelkezel. Elsősorban a természetben történő aktivitás lehet jó levezető. Érdeklődsz minden iránt, aminek növényekhez, állatokhoz van köze. A kitartáson azonban meg dolgozni kell! Esetedben minden erős köteléknek fontos szerep jut, hiszen a szerelem mellett olyan barátságokról ábrándozol, amelyek az idők végezetéig kitartanak. Minden alkalmat megragadsz az ismerkedésre, ami kívülről ugyanakkor azt a látszatot is keltheti, hogy csapongó vagy. Viszont menj át az utca másik oldalára, ha olyan ismerős jön szembe, akiről köztudott a gyűlölködő természete! 

Halak

(02.20.– 03.20.) Nem könnyen bízol meg másokban, ám ha ezt az akadályt megugorja valaki, a bizalmadat egész életében élvezni fogja. Hajlamos lehetsz a függőségekre, legyen az a gyorséttermi kaják iránti szenvedély, a kártyajátékokban való elmélyülés, vagy az, hogy többet nézel a pohár fenekére. Ha egyszer kipróbálsz valamit, könnyen elcsábulsz, s idővel igen nehezen tudsz leszokni róla. Egyébként ötletekben gazdag, tennivalókban bővelkedő hét vár rád. Most akár új, akár régi gondolatok motoszkálnak a fejedben, az mind megvalósítás után kiált. Felülsz szépen a hangulati hullámvasútra. Társasági életre, eseményekre, utazásra sok pénz elmegy, tehát ajánlott mindezekben a mértékletesség. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu