Melitta horoszkóp (08.27.-08.02.)

0
535

Az őszi köd paplant terített
Mezőre, rétre, fára, fűre.
A nótás nyárnak csendbe eltörött
Víg nótát zengő hegedűje.

(Móra László)

Kos

(március 21.–április 20.) Kos jegyében született gyermek most kínlódásnak éli meg az iskolakezdést, nyögvenyelősen rázódik bele a kötelességekkel teli hétköznapokba. Segíthet a napi dicséret, különösen akkor, ha valamiféle jó adottságot, tehetséget mutat valamelyik tantárgyban. Szülőként lehet, hogy utolsó pillanatban szerzed be egyik másik felszerelést, de végül mindene meglesz. Más: ősztől egy kedvezőtlen bolygóállás okozhat zavart kapcsolatodban. Ne menj bele vitákba és ne is provokálj összetűzéseket! Szinglinél több jelentkező bukkan fel, de nagyon szelektálni kell közöttük!

Bika

(április 21.–május 21.)  Bika szülő alig lát ki a fejéből a sok teendő kapcsán. Oszt szoroz és, megrémülve tapasztalja a kiadások tömegét. Bika csemete nagyon belejött a nyári lébecolásba, így elég nehezen rázódik bele az iskola rendszerességébe. A reggeli felkelés egy külön téma, legtöbbször nehezen megy, alig ér be időben. Más: kedvező időszak várható szerelem terén, sokan fognak kibékülni, annak ellenére, hogy kevés esélyt adtak a kapcsolatuknak. Szingli Bika ne alkosson véleményt senkiről, amíg nem ismeri! A múltbéli csalódások a múlthoz köthetők, nem biztos, hogy napjainkra is érvényesek. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Ikrek gyereknek nem okoz gondot az iskolakezdés. Vágyik az új társaságra, a nyüzsgő életre. Óriás lesz benne a tudás vágya. Szakkörök, sport terén hagyni kell, hogy ő válassza ki azt, ami neki jól esik! Ikrek szülő szimpatizál a haladással, szeretné ha gyerekéből bölcs, és a társadalom számára hasznos ember lenne. Így nem bánja az iskolakezdést. Más: tőled nem megszokott a féltékenység, ezért kontrolláld magad! Hisztis kitöréseid ne legyenek, azok nem méltóak hozzád! Szingli Ikrek, tegyél is valamit azért, hogy legyen valakid! Az más kérdés, hogy milyen mélységekig akarod.

Rák

(06.22.–07.22.) Rák csemetének le kell küzdeni az önbizalomhiányt, és az azzal párosuló félelmeket! Fontos, hogy ne mutassa ki, hogy ő visszahúzódó, mert a neveletlenek rászállnak. Akkor viszont a szülőnek kell közbelépni. Sajnos sok esetben indokolatlan nevetéssel, össze vissza szaladgálással próbálja leplezni szorongását. Más: három bolygó támadja pozíciódat, így meg kell küzdened a jó munkáért, és a fizetésért. De jó hír is van: a szerelem házában lesz haladás, így, vagy úgy. Némelyikük kimondja a boldogító igent, majd rövid időre rá jöhet a gyermekáldás.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Az Oroszlán gyermek mindent, örömöt, bánatot, élményeket, meg akar osztani a szüleivel. Célszerű őt meghallgatni, nem szabad lepattintani. Esténként, ha fáradt a gyermek, könnyen lehetnek képzetei, hogy ő nem eléggé jó, így nehezen tud elaludni. Ezért javallott, hogy valami kellemes beszélgetéssel teljen az este, békésen tudjon elaludni. Más: a közeledő ősz igazi tavaszt hoz a szerelemben. Szingli összetalálkozhat valakivel, aki első látásra szenvedélyt ébreszt benne! 

Szűz

(08.24.–09.23.) A Szűz szülő időben elkészül mindennel az iskolakezdésre. Eszébe jut néhány jó módszer, amellyel gyermeke tanulását megkönnyíti. Szűz gyermek gyorsan beilleszkedik az iskolai ütembe, az elvárások pedig nem jelentenek számára problémát. Egy jó pedagógus képes kihozni belőle a maximumot. Más: két lassú bolygó is áll horoszkópod érzelmet jelző sorsterületen, vagyis a párkapcsolat kérdését tekintve legjobb fejleményekre számíthatsz. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) A Mérleg szülő szinte mindig fáradt, mert megállás nélkül azon van, hogy minden a legjobban menjen. Sok a munkahelyi felelősség, és az iskolakezdést is nehezen éli meg. Főleg a kisiskolásoknál okozhat gondot a bizonytalanság. Ezért célszerű némi kis előadást tartani arról, hogy mi vár rá. Más: túlterheltség miatt késéssel, pontatlansággal veszélybe sodorhatod eddig elért eredményeidet! Ezt leszámítva remek esélyeid lesznek előrelépésekre.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Skorpió szülő szereti a szervezést, a szépítést, és minden iskolakezdéssel járó feladat külön örömet okoz neki. Skorpió gyermeknek fontos a közösség, a kis társak. Központi személy lévén imádják a többiek, hallgatják őt, akár egy bölcs szónokot. Más: egy titokzatos kalandod is adódhat, de az, hogy ebbe belemész-e vagy sem, csakis a Te döntéseden múlik. A szenvedély akkor sem fog elkerülni, ha már régóta házasságban élsz. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Nyilas jegyű gyermekek már meglepően korán értik, mi kell nekik. Harmonikusan kezdik a tanévet, mert tudják, hogy otthon támogató háttér várja őket. A Nyilas szülő sem pénzt, sem időt nem kímél, ha a gyermekéről van szó. Mindemellett pedig még arra is marad energiája, hogy jó tanácsokkal lássa el az iskolába indulót. Más: a Jupiter hízásra hajlamosít, óvatosan bizonyos étkekkel! Szerelmi életedben átértékeled az eddig együtt eltöltött időszakot, és ha őszinte vagy önmagaddal, sikerül javítani a megkopott részeken.

Bak 

(12.22.-01.20.) A csemete csak akkor tud jól teljesíteni az iskolában, ha odahaza biztonságban érzi magát. Szerencsére a legtöbbjüknek ez valóban megadatik, ezért szorongások nélkül kezdheti az új tanévet. Bak szülő olyannyira a legjobbat akarja a gyermekének, hogy olykor átesik a ló túloldalára. Más: szereti, ha körberajongják és dicsérik. Nehezen viseli a kritikát ezen a héten. Régebbi együttélésekben, házasságokban felüti fejét a féltékenység, de ez elsősorban Bak nőt érint, férfit nem annyira. Minden esetre tisztázni kell a félreértéseket ahhoz, hogy ne alakuljon ki ellenséges légkör!

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  A Vízöntő szülő nehezen alakítja ki a napirendjét, így a labilitás átragad a gyermekükre is. Nekik is időre van szükségük, hogy az új helyzetet helyén tudják kezelni. Vízöntő csemete lázadó lesz, hisztizni, sírni is fog, ha valami nem a kedve szerint alakul. Más: a Mars, az egyik szerelmi bolygó a Vízöntő jegyében áll, ami nagy szenvedélyt jelez. Mellékhatásként felébredhet önben az elköteleződés iránti vágy, eljegyzést, házasságkötést is remél ettől az időszaktól. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Már gyermekként tudja, hogy milyen fontos és meghatározó az iskola. Ezért rengeteget tesz azért, hogy jó eredményeket érjen el. Gyakran még a pihenését is feláldozza a tanulás javára. Közösen készülnek fel, majd később tanulni is leülnek együtt. Fontosnak tartja a sportot, ezért igyekszik hetente többször beiktatni gyermeke napirendjébe. Más: a munkahelyeden sok kihívás vár rád, kellő elszántsággal azonban meg tudod oldani ezeket! Érzelmi életedben ne legyenek túlzó igényeid, néha meg kell elégedned azzal, amit a sors éppen juttat neked!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu