Melitta horoszkóp (09.04.-09.10.)

0
381

Kos

(március 21.–április 20.) Egy találkozás miatt leszel nagyon izgatott. Ha félelmeid támadnak ezzel kapcsolatban, akkor hamarosan rájössz, hogy semmi ok az aggodalomra. Igyekezz minél kevesebbet szorongani az olyan dolgok miatt, amiken nem változtathatsz! A szerelem terén minél jobban iparkodsz, annál gyorsabban tudod rendezni meglévő kapcsolatodat, vagy találni valaki mást. A karrieredben váratlan helyzetbe csöppenhetsz ősszel, ám Kosként, ha valaki, akkor te erre is megtalálod a megoldást. Hétvégén, ha teheted, szeretteiddel, vagy akár egyedül gyűjtsetek gyógynövényeket, melyeket azon felül, hogy megismeritek, de télen használni is tudtok. Pl. cickafark, menta, körömvirág, stb.

Bika

(április 21.–május 21.) Tömérdek feladat vár rád, ezért muszáj lesz összekapnod magad, ha nem akarod, hogy mindez maga alá gyűrjön. Készülj fel minél előbb a váratlan helyzetekre! A szerelem terén az érzelmek erősek lesznek ősszel, de a szürke hétköznapok ügyes-bajos dolgai mégis akadályozhatnak kettőtöket. Ne engedjétek, hogy az ismétlődő mókuskerék napok felemésszék a szenvedélyt! A karrieredben muszáj elkötelezned magad valami mellett, abban az esetben, ha szeretnél valami igazán nagyot alkotni. Hétvégén lehetőség szerint, próbáljatok töltődni a kora őszi természet színeivel, ezzel megnyugtatja a testet és a lelket egyaránt!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A szerelemben nem ülhetsz tétlenül, arra várva, hogy majd rád talál a boldogság. Ugyanis neked kell megteremtened azokat a körülményeket, amelyekben jól érzed magad. Ne pazarold a drága idődet! Karriered terén eljutsz egy olyan szakmai szintre, ahol mások hozzád fordulnak segítségért, véleményért. Használd bölcsen a helyzetet, és soha ne élj vissza a hatalmaddal! Emberileg nagy változásokon mész át, lesz, amikor adsz, és olyan is, amikor te kapsz dolgokat vissza, melyekből tanulnod kell. A kora esti órákban, egy takarót magad köré tekerve, hogy ne fázz meg, hallgasd a természet csendjét, figyeld a korábbi sötétedést, és ezzel együtt térj te is nyugovóra! 

Rák

(06.22.–07.22.) Motivációra lesz szükséged ahhoz, hogy a hétköznapi dolgokat ugyanúgy sikerrel végezd, mint azokat a dolgokat, amiket kifejezetten élvezel. Ha sikerül kihívássá tenned az unalmas kötelességet, akkor jobb eredményeket érhetsz el. Szerelemben úgy érezheted, hogy végre révbe értél. Ez az állapot nemcsak a boldogság élvezéséről fog szólni, hiszen felhasználhatod önmagad fejlesztésére, és a belső békéd megtalálására is. Karrieredben törekedj arra, hogy minél előbb végezd el a kötelező feladataidat, mert azok után végre azzal foglalkozhatsz, amit tényleg élvezel! Esténként, a stresszes mindennapok után, készíts egy bögre citromfű teát és lassan iszogasd. Mire a végére érsz, békésen, megnyugodva fogsz elaludni. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Hajlamos vagy arra, hogy szigorú szabályokat állíts fel. Önmagaddal és másokkal szemben is kritikus lehetsz, de lazítanod kell, ha élvezni akarod az adott örömöket.  A szerelem terén új, vagy rég elveszettnek hitt érzéseket fedezhetsz fel magadban, amit egy olyan személy válthat ki belőled, akinek kiléte nagyonis meglep. Rögtön ne mondj nemet arra, amit a szíved súg, mert lehet, az egód teszi ezt veled!  A karrieredben remek lendületet veszel, gyorsan haladsz a feladataiddal. Amennyiben ez a tempó végig veled marad, akkor ez az anyagi helyzeteden is meg fog látszódni az évszak végén. Az Oroszlán az a jegy szülött, akinek szüksége van az őszi természet csodáira. Gyűjts szép ágakat, leveleket, gesztenyét, és azokat egy tálba téve hangolódj az őszre! 

Szűz

(08.24.–09.23.)  Ha már egy ideje gondolkodsz azon, hogy szerencsét próbálsz valami újban, akkor az ősz kiváló időszak lesz arra, hogy belevágj a dolgok megvalósításba. A szerelem terén akkor is dolgoznod kell a kapcsolaton, ha most úgy tűnik, hogy minden rendben van! Ne felejtsd el, hogy amennyiben egyikőtök elkényelmesedik, akkor annak a kapcsolat látja majd kárát! A karrieredben azzal kell foglalkoznod, amiben igazán jó vagy, és ezzel magadnak, ne másoknak keress pénzt. Nincs még programod, programotok hétvégére? Szarvasbőgés veri fel az erdő csendjét, a küzdelem a gyönyörűséges szarvastehén kegyeinek elnyeréséért történik. A zajos küzdelem megtekintéséért érdemes útra kelni és ellátogatni az ősz színeiben pompázó nemzeti parkok egyikébe. 

Mérleg

(09.24.–10.23.) Ha azt szeretnéd, hogy 2021 őszén minden jól alakuljon, akkor ezt előre kell tervezned. Ne kockáztass, hanem dolgozz ki minden egyes lépést, mert csak így védheted ki azt, hogy valaki támadási felületet találjon rajtad! A szerelemben hiába gondolod valamiről azt, hogy jó döntés lenne, ha a szíved valami mást súg, ezért ősszel azt tedd, amitől igazán boldog leszel! A karrieredben lehetőséged nyílik arra, hogy képezd magad és feljebb lépj a ranglétrán, ám úgy érezheted, hogy nem akarod elhagyni azokat, akikkel eddig együtt dolgoztál. Ha keresed, akkor az őszi hónapokban meg fogod találni azt a megoldást, amely esetében mindenki sikert arathat. Akár egyedül élsz, vagy családban, hangolódj rá te is az őszre! Készíts bogyókból, termésekből koszorút, ajtó, vagy asztaldíszt!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ez az ősz új kihívásokat hoz, de lehet, hogy úgy érzed, hogy erre még nem vagy felkészülve. Valójában csak egy kis lendületre lesz szükséged, aztán az első lépések után már könnyebben fogsz haladni. A szerelemben, ha van párod, akkor egy közös ügy közelebb hozhat egymáshoz benneteket, ez pedig visszahozhatja a szenvedélyt a kapcsolatotokba, ami már kezdett kihűlni. A karrier terén azt veheted észre az őszi hónapokban, hogy vannak körülötted olyanok, akik azt éreztetik, kevés vagy valamihez, azaz egyedül nem tudod megoldani a feladataidat. Ne alázkodja meg előttük, mivel csak a sikereid fényében szeretnének sütkérezni! Nathaniel Hawthorne szavait ajánlom nektek is: „Nem engedhetem meg magamnak, hogy a házban ülve, elpazaroljam az őszi napfelkelte csodás pillanatait, ezért igyekszem a napnak minden óráját a csodálatos őszi természetben tölteni.” 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Befelé figyeléssel és elmélkedéssel folytatódik a szeptemberi hónap, aminek időszakában sikerül megnyugvást találnod olyan kérdésekben is, amelyek régóta zavarnak. Szerelemben könnyen elbizonytalaníthat valaki jelenléte, de a helyzet gyorsan meg fog változni, és feloldódsz. Amikor képes leszel önmagadat adni, akkor nem lesz, aki ellen tudna állni neked. A karrieredben úgy érezheted, hogy háttérbe szorítottak, ezért muszáj megtalálnod a valódi hangodat! Ha erre ráérzel, akkor sikerül visszapattannod a nyeregbe. Amikor időd engedi, csodáld a természetet, hiszen az ősz olyan, akár egy festőművész: színpompájával meghódítja a környező hegyeket, dombokat, rónákat.

Bak 

(12.22.-01.20.) Túl kell lépned a múlt eseményein, hiszen amíg azokon rágódsz, addig nem tudsz a jelenben élni, e pedig nem jó. A szerelem terén váratlan fordulatok zavarhatják meg a nyugalmadat ősszel. Ennek nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítanod, hiszen végül minden a terveid szerint fog alakulni. A karrieredben bizonyítanod kell, hogy képes vagy felismerni a váratlan helyzeteket, s megbirkózni velük. Ha ez sikerül, akkor többé senki sem próbál meggátolni a céljaid elérésében. Tudd, hogy az igazi változások, legtöbbször ősszel kezdődnek. Ezért soha ne átkozd az őszt! Inkább hangolódj rá, hagyd, hogy benned is elindítson valami szépet, valami újat!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Valaki a tanácsodat kéri, aminek következményeként sokkal mélyebben belekeveredhetsz az ügybe, mint azt eleinte tervezted. Ezt elkerülheted, ha felkészülsz arra, hogy meghúzd a határt, ha ez szükségessé válik! A szerelemben olyan kérdésekre várhatsz válaszokat, amelyeket eddig nem is mertél feltenni. Az ősz hónapjaiban emlékezz, hogy előrelépést csak akkor érhetsz el, ha beszélgetést kezdeményezel! A karriered terén ideje a sarkadra állnod, és lehetőség szerint kitartanod a véleményed mellett! Nyilván észrevetted, hogy korábban sötétedik, hogy a fák levelei is színesebbek. Csodáld, amíg lehetőséged van rá és teheted! „Az ősz hasonlatos egy második tavaszhoz, ilyenkor minden falevél olyan, mint egy színpompás virág.” – írta Albert Camus.

Halak

(02.20.– 03.20.)  Az ősz beköszöntével kicsit lassulnak körülötted az események, ami lehet, hogy jól jön, mert végre lesz időd arra, hogy mindent átgondolj a következő lépésed előtt. A szerelem terén ne szomorkodj túl sokat olyasmi miatt, ami véget ért, de a továbblépést se kapkodd el! Az őszi időszakban tanuld meg valahogy jobban kezelni az érzelmeidet! Karrieredben rengeteg izgalmas lehetőséggel lep meg az ősz, de még te se ragadhatod meg ezek mindegyikét, ezért döntsd el, hogy melyik az az irány, amin haladni szeretnél. Az őszi hangulatról az örök körforgás jut az eszedbe, melyben benne van a születés és az elmúlás egyaránt. Próbáld elfogadni, ha már megváltoztatni nem tudod!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu