Melitta horoszkóp (01.14.-01.20.)

0
671
„"Az egyetlen módja annak, hogy motivált maradj januárban, ha elmondod a szívednek, hogy az idei év egyhamar nem megy sehova." 

Kos

(március 21.-április 20.) Kedvesednek mindig kellő türelemre van szüksége, hogy őszinte és odaadó legyen a kapcsolatotokban. Légy megértőbb! Például állj elő kreatív ötletekkel a hétvégék, és a még borús esték eltöltéséhez! Éljen a múlttal kapcsolatos extrém leárazás! Ne felejts el a fehérneműid között kutakodni, biztos találsz buja darabokat párod megörvendeztetésére! Lesz időd egy kis kényelmeskedésre is. Munkádat illetően lehet, hogy végre megszólal benned a változtatás iránti igény figyelmeztető harangja, s valami teljesen új álláson töröd a fejedet.

Bika

(április 21.–május 21.) Szeretnél picit egyedül lenni, hogy újult erővel vesd bele magad jövendőbelid felkutatásába. 14-e után nem bírsz megülni a fenekeden, s egy olyan férfit/nőt engedsz közel magadhoz, aki nem akarja visszafogni a szárnyalásodat, miközben rajong is érted. A régóta kapcsolatban élők helyezzék magukat fókuszba, tegyék kicsit érdekeltebbé, esetleg féltékennyé kedvesüket, hogy az újra a lábuk elé vesse magát! Gyökerestül más irányt vesz szakmai életed, tehát a karrieredre koncentrálj! Felvetődik benned egy új nyelv elsajátításának gondolata, és egy különleges kurzus elvégzése. Használd ki fölös energiáidat, és vágj bele terveid valóra váltásába! Még az is lehet, hogy valaki anyagilag támogatja ambícióidat.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Életed gyökeres fordulatot vesz, mostanság az elindult folyamatok tovább folytatódnak. Sok mindent kívántatok az újévre a kedveseddel, így nagy várakozással néztek elébe a történéseknek. A legjobb, ha követitek eddigi taktikátokat, és hagyjátok, hogy szinte maguktól alakuljanak a dolgok! Ám ha még most kutatod az igazit, nézd meg, ki költözik a szomszédba, ki sétáltat kutyát minden este,…stb. Lesznek, akik azonnal belevágnak új feladatokba, mások, akárcsak te, inkább alapos átgondolás után látnak hozzá a tennivalókhoz. Épp ez az, ami miatt sokkal sikeresebb leszel hosszú távon, mint azok, akik kapkodnak!

Rák

(06.22.–07.22.) A változatosság gyönyörködtet, nem igaz? Most a belső értékek azok, amikre szükséged van, és megérted, a külső csak sokadik szempont. Élvezd az együttlétet, mert valami olyanra lelhetsz, akár meglévő, akár új kedvesedben, amit eddig másokból hiányoltál! Nyitott vagy az új kihívások felé és tájékozódsz az interneten is a tiédnél még kedvezőbb munkaajánlatokról. És… láss csodát, rá is bukkansz valamire! Azt, hogy kinek nyílsz meg, vagy kit engedsz közel magadhoz, nem mindegy, mert sok a kíváncsi és az álnok körülötted.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Számodra a mentális összhang lényeges, ezért az idei évre azt tűzöd ki célul, hogy az intim pillanatok még szikrázóbbak legyenek! Jó úton haladsz célod felé. Ha viszont most ismerkedsz meg valakivel, nagyon elcsavarja a fejed, olyannyira, hogy azok a tulajdonságok sem fognak zavarni, amelyektől egyébként fejvesztve menekülnél. A ház, vagy lakásfelújítás is időszerű, abban kiélheted titkolt kreativitásodat. Az esetleges téli mélabú ellen kiváló ellenszer az infraszauna, a gőzfürdő, otthon pedig a nyári illatokat idéző illóolajok használata!

Szűz

(08.24.–09.23.) Ne engedd, hogy a lustálkodás érzése teljesen eluralkodjon rajtad! Hétvégenként hosszan nyújtózkodsz kedveseddel, vagy épp aktuális partnereddel a paplan alatt, sőt, akár egy futó, szexi reggeli kaland sem kizárt. Ám azért ne feledd, nem csak az ágyban várnak rád izgi dolgok, házon kívül is akadnak olyan helyek, amik párosan, vagy épp leendő szerelmedet keresve felkutathatóak! Néha hallgatni kell a sors szavára, s azt a lehetőséget megragadni, ami kínálkozik! Előfordulhat, hogy volt kollégád, vagy évfolyamtársad keres meg egy igen meghökkentő indítvánnyal.

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Itt az ideje, hogy kitörj az egyhangúságból, tombold ki magadat, és a sok felgyülemlett feszültséget engedd el! Ha az időjárás lehetővé teszi, vidd el partnered egy sítúrára, ha nem, akkor moziba, vagy színházba. Ne hagyj neki választást, akkor is, ha a háta közepére sem kívánja! Halál a magányra!!! Azonnali hatállyal töröld ezt a szót lexikonodból, és az első szabad, értelmes férfira/nőre vesd rá magad! Ne lepődj meg, hogy tárt karokkal fogad, hisz gyönyörű vagy, tele észbontó ötletekkel, új energiával és szédületes tenni akarással!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Az élet új ritmust hoz, régi kedveseddel leginkább a távoli terveitekre koncentráltok, ami egyértelműen azt jelzi, el tudnád vele képzelni akár az egész életedet! A szíved nehezen hódítható januárban szingliként, ám, ha valaki mellett mégis leteszed a voksot, az lesz életed legbölcsebb döntése. Változik körülötted a légkör, szerencsére csakis megfelelő irányba. Végre szívesen indulsz el reggelenként a munka útvesztőjének tárházába.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Ha ügyesen taktikázol a munkahelyeden, egy kis extra vakációra is szert tehetsz a tél végén, tavasz elején. Már csak ötletességeden múlik, hogyan kápráztatod el ott partnered. Ha viszont még a magányos Nyilasok csapatát erősíted, jön, lát, és bekebelez egy új szerelem, jobb, ha hagyod magad! A siker az élet bármely területén magabiztossá varázsol, így az év első hónapjában szívesen vállalsz el bemutatókat, előadásokat is, így nem csak próbára teszed magad, hanem több száz ember előtt is felvillanthatod kommunikációs, és egyéb, hasonló képességeidet.

Bak 

(12.22.-01.20.) Úgy érezheted, egy cseppnyi magányra van igényed, hogy rendbe tehesd a gondolataidat és bonyolultnak tűnő érzelmeidet. Jól teszed, hogy magadra figyelsz. Kedvesed kitart melletted, s hagy neked elég gondolkodási időt! Egy pár napos távolságtartás után újra érdekesnek találjátok egymást! A szinglik sportolás közben akadhatnak bele jövendőbelijük hálójába, így érdemes mostanság a mozgás oltárán áldozni. Annyi tennivalód van, hogy alig tudod beosztani az idődet, sőt, néha totál elúszol a feladatok tömegében. Készíts egy listát, és észszerű sorrendet felállítva haladj előre!

Vízöntő

(01.21.–02.19.)   Egy régi, de annál dominánsabb szerelmed kerül ismét a képbe, s úgy tűnik, egy csapásra összegabalyodtok. Ám érdemes végiggondolnod, vajon valóban viszonzott-e végre a szerelmed, vagy csupán a remény kelt benne csalfa illúziókat! Légy óvatos, mert sebezhető vagy! Az a Vízöntő, aki viszont már kapcsolatban él, és szerelmi háromszögbe bonyolódik, ne veszítse el a józan eszét! Legfeljebb egy kis szex, aztán spuri haza! Szakmai téren kissé türelmetlen vagy, bizony akadnak gondok a kitartásoddal. Egy új pályázati lehetőség január közepén elképesztően felvillanyoz, ezért képes leszel összekapni magad, s nagyon koncentráltan dolgozni. Az eredmény nem marad el!

Halak

(02.20.– 03.20.)  Megfelelő időben és jó helyen találkoztatok, ezért szép és harmonikus az út, amin együtt haladtok. Nyugalom, gyengédség jellemzi szerelmeteket, és teljesen mindegy melyikőtök dob be valami váratlan meglepetés örömöt, azt mélyen megélitek. Vannak kuszaságok körülötted, így például sokat aggódsz az anyagiak, a megélhetésed miatt. Nyugi, mindig jönnek jó lehetőségek, melyekből profitálhatsz! És, hogy kedvesed mire vágyik? Egyszerű: mindenre, ami veled kapcsolatos. Az érintésedre, az ölelésedre, és minden más hasonlóra…

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online!