Melitta horoszkóp (10.16.-10.22.)

0
198

Az, hogy kinek mit hoz az ősz, nemcsak azon múlik, hogy milyen lehetőségeket kínálnak a csillagok, hanem azon is, hogy mit hozol ki ezekből.

Kos

(március 21.–április 20.) Ha egyedülálló vagy, az október vége lehetőségek százait tartogathatja neked, amikor pl. megismerheted jövendőbeli párodat. Fontos azonban, hogy ha találkozol valakivel, aki szimpatikus, ne éld bele magad azonnal, hanem hagyd lassan kibontakozni a folyamatot! Van párod? Sajnos lehetnek nézeteltérések közted és a családod közt, a barátod kapcsán. Ellenállást tanúsíthatnak felé, vagy konfliktus ütheti fel fejét. Szerencsére a helyzet idővel lecsillapodik, és október végére láthatod, hogy a dolog jó irányba változtatta meg kedvesed és családod viszonyát. Lesznek, akik befolyásolni próbálnak téged, de ne feledd, ez a saját utad, arra haladj, amerre te jónak látod! Önálló, józan gondolkodással bíró emberként pontosan tudod, hogy mi a jó neked. Parfümöd/dezodorod felér egy függetlenségi nyilatkozattal, ütős, dinamikus és aromás illat.

Bika

(április 21.–május 21.) Szingliként kiváltképp október első hetében rabolhatsz férfi/női szíveket, ekkor ugyanis kisugárzásod mágnesként vonzhatja be a másik nemet. Párban a szerelem egész hónapban komoly és vidám, könnyed pillanatokat is tartogathat. Ez így van jól, hiszen mindkettőnek helye van egy felnőtt kapcsolatban. A romantikus október második fele egy lépcsőfokkal feljebb terel benneteket, mint ahol eddig voltatok. Felmerülhet az összeköltözés, a házasság, a gyerek gondolata is. Bika csillagjegyhez az egyszerű, ugyanakkor erőteljes parfümök illenek, melyek tökéletes melegséget és nyugalmat sugallnak úgy viselőjének, és egész környezetének.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Egyedülállóként, a karriered, a munkahelyi kihívások mellett, nem igazán marad időd ismerkedni. De ez nem jelenti azt, hogy ez a hét számodra üresjárat. A mostani, szívügyekben nyugalmi időszak abszolút késszé varázsolhat egy új szerelemre, ami ősz végéig el is jöhet. Ha párban vagy, nagy kihívás várhat: a munka, te magad és a szerelem közt kell egyensúlyt találnod úgy, hogy jusson is, maradjon is mindenhová elég idő és energia. Pároddal viszont megromolhat a viszonyod, ha éppen rá nem jut időd. Mindenesetre október végére gyakorlottabb leszel. Az Ikrek jegyű ősszel inkább a könnyedebb parfümöket kedveli, így nem lesz nehéz a kedvére tenni, vagy megajándékozni.

Rák

(06.22.–07.22.) Ha nincs párod, az október közepe számodra sokkal inkább a kellemes szórakozásról, a flörtökről szólhat, semmint a komoly érzéki vadászatról. Igaz, lehet egy illető, akivel nagyon jól szót érthetsz, és közelebb is kerülhettek egymáshoz. Ebből még bármi összejöhet, ha letisztul. Ha van párod, és fontos döntések előtt álltok, a csillagok arra intenek titeket, legyetek megfontoltak, és várjatok novemberig a végső határozással. A sors ugyanis tartogathat váratlan dolgokat, amik új fényben világíthatják meg az életeteket, így mostani véleményetek változhat. Rák csillagjegy szülöttének melegséget és érzékiséget sugározzon parfümje. A jegy szülötte kedveli a klasszikus illatokat, romantikus, meleg és mámorító aromával.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Szingliként járj nyitott szemmel, Cupido ugyanis csak a megfelelő pillanatot várja, hogy megcélozzon szerelmet varázsoló nyilával. Baráti társaságodban, vagy kollégáid körében felbukkanhat valaki, aki nagy valószínűséggel menthetetlenül elrabolja a szíved, és ebből bármi lehet. Párban: az élet kedvesed, és családod szerető, biztonságos gyűrűjében telhet, és ez nagyon sok energiát adhat neked. Hét végére egészen feltöltődhetsz. Mivel egész héten több pozitív hatás érhet, pároddal a viszonyod szintén pozitív irányba mozdulhat el. A csillagjegyek királya a hangsúlyos, ugyanakkor kifinomult illatokat részesíti előnyben, főleg ősszel.

Szűz

(08.24.–09.23.) Amennyiben egyedülálló vagy, az őszi hangulat felébresztheti benned a vágyat egy kapcsolat után. A türelem szerelmet is teremthet. Az már fél siker, hogy nyitott vagy egy új szerelemre. Nem is kell már sokat várni rá, addig is koncentrálj magadra és barátaidra! Párban élőknél sajnos előfordulhatnak problémák. Igaz, sokszor apró-cseprő dolgokon kaphattok össze, de lehet komolyabb dilemma is, amikor úgy érezheted, a barátaiddal való kapcsolatod és párkapcsolatod közt kényszerülhetsz választani. Kitartás, ne aggódd túl a dolgokat! A Szűz illata olyan illat, ami elég ahhoz, hogy észrevegyék, de mégsem túlságosan hivalkodó.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Egyedülállóként a szürke hétköznapok a munkahelyen számodra romantikus lányregénnyé alakulhatnak, a szerelem ugyanis nagy eséllyel a munkában ér utol. Járj tehát nyitott szemmel, és persze mindenképpen légy megfontolt a párválasztást illetően! Ha párban élsz, sok összebújós pillanatot ígér az október közepe táján, de nemcsak azért, mert hűvösre fordul az idő. Kettőtök közt a mély beszélgetések, megfűszerezve szenvedélyes testi kapcsolattal még csodálatosabbá teszik a párkapcsolatodat. Felmerülő pénzügyi kérdéseitekben minden eshetőséget járjatok körül, és ha nem muszáj, a hitelt felejtsétek el! Mérleg szülött ízléséhez a kifinomult, klasszikus parfümök passzolnak a legjobban.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ha nincs párod, ez a pár őszi hét a mély gondolatoké, az elmélkedésé, a lelki megújulásé. Ez az időszak nagyszerű alapja lehet egy jövendőbeli szerelemnek, ami a csillagok állása szerint már nincs is olyan messze. Lelki békéd hozzásegíthet egy új kapcsolathoz. Ha van párkapcsolatod, az október vége számotokra harmonikus és nyugodt lehet. Szerencsére nem ígérkezik nagyobb konfliktus, megoldandó probléma, és mindez szilárd talajt szolgáltat tovább építkezni: nagyszabású terv születőben közös jövőtök terén, a gyerektéma, új lakás is felmerülhet.  Mivel a Skorpió érzéki, szenvedélyes, hódító, különleges – így illatai is mélyek, melegek, hangsúlyosak legyenek!

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  Szingliként izgalmas hetek elé nézhetsz. Kiváltképp a hónap közepe elmúltával számíthatsz újdonságokra. Barátaid, ismerőseid összehozhatnak neked valakivel egy randit, de ne dönts hirtelen, inkább adj időt magadnak és neki! Hó végére tisztázhatod magadban, mit látsz benne. Párban élőknél minden rendben mehet, de érdemes megfogadnotok, hogy ne hozzatok nagy döntést október utolsó szakaszában, inkább hagyjátok azt novemberre. Az október hátralévő részében mindemellett új barátokra is szert tehettek, és hivatalosak lehettek társasági eseményekre. A Nyilas temperamentumos egyéniségéhez a fás, virágos illatok illenek, melyek egyszerre klasszikusak, és sportosan elegánsak.

Bak (12.22. – 01.20.) Ha nincs partnered, és ez idáig nem iratkoztál sem netes, de még személyes társkeresőre sem, akkor ezt október közepétől tedd meg! Ugyanis a csillagok azt ígérik neked, egy titokzatos idegen csöppen az életedbe. Partnereddel megpróbáltatások elé nézhettek, mivel az eddiginél több időt kényszerülhetsz szánni a karrieredre. Ez megingatja kapcsolatotok stabilitását. Igyekezz erre odafigyelni, hogy hó végére nehogy bekövetkezzen a baj. Különösen vigyázz, hogy a „ma ne, fáj a fejem!” című, klasszikus hárítást tényleg csak a legvégső esetben alkalmazd! Bak csillagjegyben született a hagyományosan klasszikus, hűvös illatokat kedveli, amelyek szolid hatást kölcsönöznek, ugyanakkor mégis erőt és eleganciát sugallnak.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Meg kell tanulnod, hogy nem te vagy életednek egyedüli ura, és nem mindig tőled függ a dolgok végeredménye. És főleg nem te vagy az, akinek a keze nyomán változhatnak mindig a dolgok. Olyan feladatokat kell majd elvégezned, amelyek az önismeret fontos leckéinek számítanak. Ettől függetlenül ne vedd komolyan azokat a tudatlan, primitív acsargókat, akik a bokádig sem érve sikoltoznak, hogy te milyen fennhéjázó vagy! Az ő szintjük a gagyitévék szintje, nem is értenek téged. Érdemes lenne elmenned, megvizsgáltatni a szemeidet. Tudod, ahogy a mondás is tartja, jobb félni, mint megijedni. Mindemellett az étkezésedben figyelj rá, hogy elég A-vitamint és béta-karotint juttass a szervezetedbe!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Jó hírem van, horoszkópod szerint mostanság megtalálhatod a szerelmet. Legnagyobb valószínűséggel munkád kapcsán ismerkedhetsz meg valakivel, aki éppen olyan lesz, mint amilyen férfit/nőt elképzeltél magadnak. Így az októberi hátralévő idő nagy változást indíthat el az életedben. Párban is a karrierrel összefüggésben várhatóak változások, ám ebben az esetben a másik ember karrierje befolyásolhatja negatívan a kapcsolatotokat. Mindenképpen mondd el neki őszintén a véleményed, és igyekezzetek kompromisszummal túllendülni a nehézségeken.  A Vízöntő szülött szereti azokat a parfümöket/dezodorokat, amelyek ravaszul és finoman körüllengik. Amelyeket ha valaki megérez, rögtön szimpátia ébred benne, s azonnal tudja, csak ő lehet annak viselője.

Halak

(02.20.– 03.20.) Kellemes hét elébe nézhetsz, most minden együtt lehet ahhoz, hogy valakivel egy új kapcsolatot alakíts. Ha a férfi/nő képbe kerül, de neked még nem egészen tiszta, valóban vágysz-e rá, adj időt magadnak, hadd érjenek be a dolgok. Nagyon fontos, hogy érzéki igényeitek is szinkronban legyenek, mert ez szinte minden kapcsolatban alapként működik. Párban, a hét során türelmetlenebb lehetsz a másik emberrel. Rossz szokásai jobban idegesíthetnek, mint máskor. Gondold végig, nem az lehet-e ennek az oka, hogy kezdenek alábbhagyni az iránta való érzelmeid! Ha nem, igyekezz kontrollálni magad, enélkül bajt hozhat szeleburdi viselkedésed! A Halak csillagjegy szülöttéhez valami olyan sejtelmes, erotikával ötvözött illat passzol, ahol a különböző illatjegyek között nincs határ.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu