Melitta horoszkóp (11.18.-11.24.)

0
580
Fotó: gettyimages.com
"A szél irányát nem tudom megváltoztatni, de a vitorláimat mindig be tudom állítani, hogy elérjem a célomat." 
(Jimmy Dean)

Kos

(március 21.-április 20.) Ezen a héten váratlan fordulatokkal kell számolnod. Felpörögnek az események, s mintha egy piac kellős közepébe csöppentél volna, alkudoznod kell másokkal, így alaposan elfáradsz. Nagyon jó ötlet lenne a hétvége a pároddal/egyedül egy pihentető, elvonulós helyen. A spekuláció komoly veszteségekhez vezethet, a befektetések pedig nem hozzák meg úgy, ahogyan megszoktad, az azonnali, kívánt nyereséget. Szerdától céljaidat kezded tisztábban látni, bár a homály szerepe itt is nagy. Figyelj jobban a misztikus, visszatérő jelekre, melyek üzenetet hoznak neked!

Bika

(április 21.–május 21.) Nem szoktál hozzá, hogy mások mondják meg, hogy mit tegyél. Sem a házasságodban, de a munkahelyeden sem. Sokan szeretnek, így konfliktus esetén mindig vannak segítőid. Ha valaki első pillanatra nem szimpatikus, arról is kiderülhet, hogy inkább kedvező a megjelenése az életedben, mintsem gátló. Ebben az időszakban gyakran kerülsz olyan helyzetbe, hogy a szabadságodért, a munkádért és a szeretett személyért is harcba kell szállnod, ráadásul a paranoiára is hajlamos vagy – túl sok mindenkiben látsz árulót.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Az ellentétek vonzzák egymást, de a hasonló is megtalálja néha a számításait egy nagyon hasonló személyiségű emberben, legyen szó munkáról, vagy barátságról. A szerelem általában váratlanul cserkész be, néha viszont neked kell kalandos útra indulnod, hogy rátalálj. Amikor elhatározzátok, hogy összeházasodtok és együtt éltek, majdnem elveszted a párodat, míg végre ráébredsz arra, hogy sokkal többet kell adnod neki, mint eredetileg hitted. Az életed attól lesz a tiéd, ha te magad hozod meg a döntéseidet. Bízz a védekező ösztönödben, felszínre tör, amikor kell!

Rák

(06.22.–07.22.) Munkahelyeden tényleg szükség van rád, de ha ez szerelmi, vagy családi életed rovására megy, bűntudatod támadhat. Irigyeid, intrikus kollégáid megnyirbálhatják önbizalmadat, ezért fokoznod kell magadban az elszántságot, hogy megkapd, amit akarsz! Ügyelj rá, kinek mit mondasz! Amikor adódik a lehetőség, bátran belevághatsz új feladatokba, vagy pedig elszántan megszólíthatod azt, aki tetszik neked. Az adottságaiddal, képességeiddel folyamatosan legyél tisztában! Alábecsülni saját magad hiba, túlbecsülni pedig bűn.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Néhány félreértés, vagy anyagi vita megérteti veled, hogy néha szükséges kimondanod, ami bánt. Nem tussolhatod el, nem szépítheted a problémákat, nem menekülhetsz előlük. Vállalkozóként, vagy a család kasszáját kezelvén be kell látnod, hogy a pénz körforgás. A párod viszont önzésével, fukarságával megállíthatja ezt a körforgást, megnehezítve azt a folyamatot, hogy a pénz hozzátok áramoljon. Ha stabil kapcsolatot keresel, óvakodj attól, hogy ismét olyan kötelékbe keveredj valakivel, aki csak a munkájának a megszállottja, aki nem elsősorban az érzelmi beteljesülést kínálja számodra!

Szűz

(08.24.–09.23.) Tartsd szemmel, állítsd párhuzamba a különböző szituációkat, mielőtt bármilyen komolyabb intézkedést tennél! A például szerelemben az a legfontosabb, hogy a munkahelyi és üzleti kérdéseket az ajtó előtt hagyd, és ne vidd bele a kapcsolatodba! Először hagyni kell kiépülni a bizalmat egymás iránt, majd utána beszélheted meg a társaddal a konfliktust okozó kérdéseket. Ahogy hűl le az idő, ahogy közelednek az ünnepek, a stressz-szinted megemelkedhet. Tarts néha szünetet, és összpontosítsd figyelmedet és gondolataidat arra, hogy mik a fontosak számodra, és hogyan érheted el biztosan a céljaidat!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Az érzelmeid elsöprőek lehetnek a következő napokban. Talán gyászolsz, haragszol, dühös vagy, és emiatt könnyen összeveszel másokkal. Most túl érzékeny vagy, emiatt nem tudsz fókuszálni a feladataidra. Ne legyen emiatt is rossz érzésed! Légy megengedőbb magaddal, időnként engedd szabadjára az érzéseidet! Utána sokkal jobban fogod érezni magad. Nincs szükséged engedélyre a merész és meglepő döntések meghozatalához, vagy hogy hű legyél önmagadhoz.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Egy régi seb a lelkedben végre gyógyulásnak indul. Meglehet, nemcsak az idő, hanem egy ismerősöd, szeretted is a segítségedre lesz ebben. Viszont arra is szükség lesz, hogy megnyílj, és ki merd mondani másoknak az érzéseidet. Ne félj attól, mit fognak hozzá szólni, a gyógyulásod, egyben a saját lelki jóléted a tét. Fontos: lehetőséged szerint természetes anyagokból álljon a táplálékod! Kerüld a testépítő vegyszerkevercseket, mivel hatásuk legtöbbször látványos és gyors, de „cserébe” jóvátehetetlen károkat tudnak okozni szervezetedben!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Azokra a dolgokra összpontosíts, amelyek a legfontosabbak számodra, de ne feledkezz meg a kötelezettségeidről sem! Fedezz fel ismeretlen területeket, majd felhasználva a tapasztaltakat, egy kicsit másképp térj haza! De légy résen, nehogy triviális bajok sora, pl. elkössék a járgányodat, vagy gonosz műszaki hibák, netán egy kidurrant kerék kényszerítsen életveszélyes manőverekre! Próbálj meg távol maradni a feszültségektől, és az olyan helyzetektől, amelyek kiboríthatnak! Az Univerzum hamarosan megjutalmaz a kemény munkádért. A világodban a dolgok nagyon hatásos módon haladnak előre, még akkor is, ha néha ezt másképpen látod.

Bak 

(12.22.-01.20.) Ne törődj ellenlábasaiddal, alattomosságuk, manipulatív játszmáik úgysem vezetnek célba! Otthonodban – mikor, ha nem most, ünnepek előtt – sorra elromolhat valami. Mielőbb ellenőrizd a gépparkot, nehogy kellemetlen meglepetés érjen! Azok az ötletek, amelyeket sokáig vissza kellett tartanod, újra előkerülhetnek és jobban áttanulmányozva, realizálhatóvá válnak. Bármennyire is nehéz volt, de szükséged volt erre az időre, hogy csak úgy ellegyél a gondolataiddal.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Érzelmi egyensúlyod úgy-ahogy helyén volna, de tenned kell valamit annak érdekében, hogy te is ápold azoknak a lelkét, akiknek segítségére és támogatására számítasz. Szánj időt barátaid, kollégáid bajaira! A közösségi sorsterületedet szerencse övezi. Sok jó dolog vár rád, és mindezek mellett népszerű vagy. Az emberek lényegében szeretnek téged. Szeretnek a furcsaságaidért, az eredetiségedért, felfogásodért és elgondolásaidért is. Vedd észre, és érezd ezt a fajta pozitív figyelmet!

Halak

(02.20.– 03.20.) A dupla támogató fényszög valódi érzelmi áradatot hoz magával. A korai sötétedés és ködös idő bekuckózásra hív minden este, és ez még jól is esik neked. Ez a hét bővelkedik olyan lehetőségekben, amelyek szinte biztosan megdobogtatják a szívedet. Akkor is, ha van már kedvesed, és akkor is, ha még keresed őt. Bátran hallgass a megérzéseidre, mert most helyesen vezet a sárga úton! Persze a józan eszedet sose kell megtagadnod!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online