Melitta horoszkóp (12.09.-12.15.)

0
658
„Az angyalok Isten legtisztább gondolatai, amelyek az igazság és a szeretet szárnyán szállnak.”
(Mary Baker Eddy)

Kos

(március 21.-április 20.) Vigyél a kapcsolatodba valami teljesen újat, szokatlant, váratlant! Hallgass az ösztöneidre, legyél spontán! Események szintjén a Vénusz egy üdítő kötelék kezdetét jelentheti, vagy a már létező kapcsolaton belül egy serkentő, ösztönző időszakra utal. Akarva-akaratlan, a rengeteg tennivalóval lefoglalod a felesleges energiáidat. Arra azonban vigyázz, hogy ne forgácsold szét magadat teljesen, különben a karácsony élvezetére egy csepp erőd sem marad majd! Nem szereted, ha valaki számon kér rajtad dolgokat, hiszel abban, hogy mindenkinek a maga dolgaiért kell felelősséget vállalnia. Ez azonban azt is jelenti, hogy a hibáid elsősorban rád tartoznak, és nem másra, másokra.

Bika

(április 21.–május 21.) Szerelemben nagy izgalmakat élhetsz át, bizonyságát teheted őszinte lelkesedésednek. Legyél most merészebb! Mutasd meg, hogy milyen dinamikus erők lakoznak benned! Nem minden nap lesz egyforma. Ha szerettél volna valaminek a végére járni, de a körülmények másképpen alakultak, légy türelmes! Az adventi várakozás egy csodás időszak lesz számodra. Mindig van mit csinálni, díszíteni, csomagolni, kreatívkodni. Az ajándékvásárlásból barátos/barátnős délutánokat varázsolsz, telefonálsz, szervezkedsz. A lendületed karácsonyra sem hagy alább, hiszen az ünnep fantasztikus közösségi esemény, és társasági lehetőségek egyike.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Félig-meddig egy érzelmi helyzet helyzet rabja vagy. Talán már túl fáradtnak és kimerültnek is érzed magad. Először újra kellene gondolnod dolgaidat. Meg kell értened, mit tettél, vagy láttál hibásan, csak utána tudsz tovább lépni. A karácsonyt megelőző hetekben végre kiélheted a meghittség iránti vágyadat. A család számodra a legfontosabb, de advent idején különösen sokat sürögsz-forogsz a szeretteid körül. Mindent megteszel azért, hogy a te otthonod legyen a legszebb, te készítsd majd a legfinomabb ételeket, és hogy megtaláld mindenki számára a legemlékezetesebb ajándékot a fa alá. Te tudod a legjobban, hogy amikor egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik. Most még nem tudod biztosan, hogy készen állsz-e a belépésre. Hagyj időt magadnak arra, hogy átgondold a dolgokat, mert nagy döntésről lészen szó!

Rák

(06.22.–07.22.) Kapcsolatodban féltékenységgel, sebezhetőséggel, akár saját társad félelmeivel kell megküzdened. Az érzésnek üzenete van, mégpedig az, hogy ismerd fel a dolgok lényegét és gyógyítsd meg a lelkedet! Más: kellemesen csalódsz valakiben, akiről azt gondoltad, hogy nem sok jóra számíthatsz tőle. Ez is csak azt bizonyítja, hogy nem szabad túl korán megítélni az embereket, mert mindenki okozhat meglepetést. Advent második vasárnapjától még jobban belelendülsz az ünnepi teendőkbe. Nekifogsz otthonod csillogóvá varázslásába, pótolod a kiégett izzókat, sőt az sem kizárt, hogy más színeket szeretnél használni, mint tavaly. Kezedbe veszed az irányítást, majd olyanoknál is besegítesz, ahol szükségszerű a közreműködésed.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Az erő, ha azt helyesen használod fel, segíthet leküzdeni a gátlásaidat, nehézségeidet, és más terhet jelentő problémáidat. Legyél határozott, és teljes meggyőződéssel állj ki a kapcsolatod mellett! A bizonytalankodás csak ront a helyzeten. Ha pedig egyedül vagy, akkor szedd össze a bátorságodat, és tedd meg az első lépést a kiszemelted felé! Ezen a héten nem csak az érzelmi kötelék erősödik meg köztetek, a szenvedély is felkorbácsolódik. Csak úgy izzik körülötted a levegő. Sütiillat száll a levegőben, a gyertyák fénye lággyá varázsolja a szobát, karácsonyi dallamok, forró teával plédbe burkolva magadat, kucorogni a kanapén… Nem csoda, hogy nincs kedved ki sem mozdulni a hidegbe és tömegbe. Ezért a feladatok nagyját szívesen áthárítod azokra a családtagokra, akik örömüket lelik az adventi intézkedésben. Te pedig kényelembe helyezed magadat, és lélekben készülsz mindenre, amire csak lehet.

Szűz

(08.24.–09.23.) Boldogító összhang békés időszakát mutatják a csillagok. Ilyen tapasztalatokat azonban csak csöndben gyűjthetsz. Nem felszíni aktivitások, hanem megélt intimitás, nem külső csillogás, művi ragyogás, hanem kellemmel telt szerénység adja ennek az élménynek a minőségét. Nem elég, ha te jól teljesítesz, az is fontos, hogy a megfelelő csapatban legyél. Találd meg azokat az embereket, akik motiválnak! Figyelj egy kicsit jobban oda az egészségedre, mert a sok stressz és a nagy rohanás fizikailag is megviselhet! Pontosan megtervezed adventi dolgaidat, úgy, mint általában minden egyes lépésedet. Amit lehet előre, még idejében elintézel, bevásárolsz, praktikus ajándékokat veszel, összeállítod a menüt. Fontos számodra a precizitás, a karácsonyi hangulat hibátlan megteremtése.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A bolygók az áttörést mutatják, ha túlságosan megkötötted magad, vagy hamis biztonság utáni vágyból ragaszkodtál egy kapcsolathoz, mely végül börtönöddé vált. Lehetséges, hogy hidegségből, merevségből és megközelíthetetlenségből építettél magad köré falakat, és most hirtelen valami mélyen megérintette a lelkedet. Ha sikereket szeretnél elérni, akkor az azzal járó feladatokkal is meg kell tudnod birkózni! Mindennek ára van, és azt meg is kell fizetned. Nem kezdesz őrült szervezésbe, nem töltöd minden idődet vásárlással és díszítéssel, hanem megvárod a megfelelő pillanatot, amikor kedved támadt a teendőkhöz. Ajándékokat sem terv szerint vásárolsz, hanem ha meglátsz valami szépet, egyszerűen megveszed, majd ráérsz utána kitalálni, hogy kinek is adod. A karácsonyi menüt is csak az utolsó napokban állítod össze, azt főzöl, amit akkor éppen szívesen megennél, persze a család is szeresse.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ha eddig küzdöttél valamilyen tiszta felismerésért, objektív ítéletért, akkor most egy kulcsfontosságú eredményhez érkeztél. A kapcsolatodról most fontos részletek derülhetnek ki, melyek lehetnek akár pozitív, akár negatív dolgok. Néha az a legértékesebb tudás, ha tudod, hogy hol, kinél kell keresned a segítséget. Fordulj valaki olyanhoz, aki pontosan tudja, hogy hogyan, mit és miért csinál, mert csak így nem lesz nehéz megoldásokat találnotok! A jövőre nézve pedig ne feledd: a vonzó bohémság mögött nem ritkán alkohol, vagy drog rejtőzik!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Tele vagy pozitív energiákkal, és ezeknek egy nagy részét a munkádra tudod fordítani. Ezek után a siker sem marad el. Szinte gyermeki boldogsággal lubickolsz az adventi élvezetekben. Vásárokban, üzletekben kutakodsz ajándékok, dekorációk és különleges finomságok után, mindenhol magadba szívod a kellemes karácsonyi illatot, ünnepi hangulatot. Egyetlen pillanatig sem idegeskedj a felhajtás és a rád zúduló feladatok miatt! Nagyon fontos: messziről kerüld el az olyan agymosott, gyűlölködő embereket, akik megvetnek téged, ha nem azt a nótát fújod, amit ők hallani szeretnének tőled!

Bak 

(12.22.-01.20.) Megoszlanak a vélemények, de legtöbb Bak szülöttnek különleges esemény a karácsonyi várakozás. Rajongsz az újdonságokért, ezért nincs nálad két egyforma karácsony. Míg az egyik évben az egészséges karácsonyi fogásokra helyezed a legnagyobb hangsúlyt, a következőben a kézzel sütött, ajándékoké a főszerep. Hihetetlen fantáziád az idei adventkor sem hagy cserben, így ebben az évben is különleges karácsonyt prezentálsz szeretteidnek. Ha pedig nem látod az arcukon a kitörő lelkesedést, az azért van, mert az idők során túlságosan is elkényeztetted őket.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Párkapcsolatban fordulópontra értetek, amikor el kell döntened, hogy elköteleződsz, vagy hátat fordítasz. A döntés szabadsága a tiéd, de a következményei is azok lesznek. Minden hasznosat megtervezel és megteszel az adventi előkészületekben. Jól beosztod az idődet így nem csúszol meg semmivel. Vásárolgatások közepette találkozol pár, jellemedhez közelálló emberkével, akikkel eszmét is cseréltek. Gondosan, akciókra vadászva, bevásárolsz, a spórolásban a szerencse is melléd szegődik. Egészség: az ünnepek alatt is kerüld a díszes ételkreációkat, mert nem tudhatod, hogy mennyi műanyag, illetve vegyszer van bennük! Inkább válassz szerényebb étkeket, amikről tudod, miből készültek!

Halak

(02.20.– 03.20.) Próbálj meg nem egyik feladatról a másikra ugrálni, mert így nem haladsz előre, és semmivel sem végzel időben! Arra figyelj, amivel éppen foglalkozol! Igyekezz összekötni a kellemeset a hasznossal, a szenvedélyedet az ünnepi lehetőségekkel! A karácsonyi előkészületek során szívesen útra kelsz, nézelődsz, és mindenkinek valami személyeset próbálsz kiválasztani. Ne feledd, aki szeret, annak egy szívből jövő ölelés is megteszi! Ha nem akarsz otthon ünnepelni, lehetőségedhez mérten vegyél jegyet, és utazz el valamerre! Se pofavizit, se viták, de még a kötelező ajándékozás alól is kibújhatsz. Ez sokak szemében „felelőtlenségnek” tűnhet, te azonban pontosan tudod, hogy mit miért csinálsz. Legyen ez így az egészségeddel is! Csak olyan sportot válassz, ami nem traumatizálja a testedet!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online