Melitta horoszkóp (12.16.-12.23.)

0
475
„A szeretetnek melege van a természet hidegében – és világossága van az élet sötétségeiben; 
és a szeretetnek ajkai vannak, amik mosolyognak velünk az örömben – és lecsókolják a könnyeinket a fájdalomban.”
(Gárdonyi Géza) 

Kos

(március 21.-április 20.) A szomszédaidnak, ismerőseidnek egy része irigy rád, ez a magyarázat az időnkénti furcsa a viselkedésükre. Legtöbb ilyen ember életében a söröcskeborocskadrogocska a középpont, ezért nem jutnak egyről a kettőre. Fontos: felesleges az idei ünnepi készülődést az előző évekhez, vagy más emberekéhez hasonlítgatni. Elszomorító, ha ilyesmit teszel. Minden év más és más érzéseket, lehetőségeket hoz neked. A mostanit kell megoldanod. A többit hagyd meg emléknek! Rengeteg emberrel lesz dolgod, mindegyik komoly hatással lesz rád. Érdemes tanulni tőlük, de senkit sem kell utánoznod! A hétvégéd vidámnak és eseménydúsnak ígérkezik. Tuti, hogy nem fogsz unatkozni. Kos ajándéktipp: imádja a sportszereket, eszközöket, sportruházatot, és az elegáns táskákat.

Bika

(április 21.–május 21.) A hét során többször lesz olyan konstelláció az égen, amikor kicsinek és jelentéktelennek érzed magad, amikor valaki a sikeréről mesél. Te is képes vagy elérni szinte mindent, amit szeretnél, csak nem szabad letérni a célnak kitűzött utadról. Döbbenten konstatálod, hogy vasárnap már a harmadik gyertyát kell gyújtani az adventi koszorún. Vagyis igencsak közel a karácsony. Jól tennéd, ha ez nem nyomasztana, inkább lelkesítene! Tőled függ a hozzáállásod, mert a külső tényezőkben minden adott ahhoz, hogy boldog légy. Bika ajándéktipp: bármiben keresik az eleganciát legyen az ruha, vagy parfüm. Örül a színház, opera bérletnek, a visszafogott csillogású ékszereknek.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Jól teszed, ha számolgatod a pénzedet. Semmiképpen sem szabad túllépned az ünnepre szánt keretedet! Készíthetsz egy gyors költségvetést. Így pontosan látni fogod, hogy mire kell még kiadnod. A nevezetes ünnepek sosem voltak spórolósak. Idén se lesz másképp. Persze ez csak az anyagi oldal, de te lelkiekben is készülődsz. AZ Ikreknek szánt ajándékozás sokoldalú mint ő maga: lehet az egy gyűrű, praktikus mobiltelefon, nyelvlecke előfizetés, könyv, masszázsbérlet. Mindegyiknek nagyon örülne.

Rák

(06.22.–07.22.) Iszonyatosan fárasztó hét áll mögötted. Ha körülnézel, láthatod, hogy mások is hasonló cipőben járnak. Ennek ellenére semmiképp se menj bele olyan licitálásba, ami arról szól, hogy kinek nehezebb ez az időszak! Az adventhez méltatlan lenne az ilyesmi. Elképzelhető, hogy komolyabb változásokat tettél, talán nem is olyan régen, amelyek a mindennapjaidat érintik. Most azt gondold végig, hogy ezekkel a változtatásokkal elérted-e a kívánt eredményt! Rövidesen rátalálhatsz a válaszokra. Rák ajándékötletek: mivel a Rák uralja a gyomrot, így minden ami ételekkel, főzéssel kapcsolatos, vacsora meghívó, borkóstoló, gyógyfürdő/wellness benne van számára a top 10-ben.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Ezekben a napokban ügyesen fordítod mások jóindulatát a magad hasznára. Egész héten nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók. Annyira jól kommunikálsz, hogy szinte minden vágyad teljesül. A főnököd észre sem veszi, hogy a te kottádból játszik. A magánélet és a hivatás között is sikerül egyensúlyt teremtened, sőt az sem lehetetlen, hogy bővül a családod. Ez téged meglep, de látod a többiek örömét, ami nagyon boldoggá tesz. Oroszlánnak nem mindegy mit ajándékozol, ő az elegancia és finomság megtestesítője: ajándékutalvány egy színvonalas étterembe, ahova fel kell öltözni, különleges ékszer (lehetőleg drágakő vagy gyöngy), manikűrkészlet, selyemsál, márkás karóra.

Szűz

(08.24.–09.23.) Az égi folyamatok szerint ezen a hétvégén gyermeki örömmel készülődsz a karácsonyra, és csillogó szemekkel gyújtod meg a harmadik gyertyát az adventi koszorún vasárnap. Ez az, ami igazán meghitté teszi a napjaidat. Te nagyon fogékony vagy a spirituális energiákra, ezért felerősödhetnek a médiumi képességeid is. Most nagyon figyelj a megérzéseidre, az álmaidra, mert üzenetet hordoznak. Angyali üzenetet is kaphatsz. Amennyiben egy Szüzet szeretnél megajándékozni, tuti biztos tippek: masszázs, fürdőbérlet, finom szálú törülköző, fitnesz előfizetés, edzőcipő.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Elvárod, hogy a dolgok mindig úgy alakuljanak, ahogy te azt elképzeled. Ha azt látod, hogy mások nem tisztelnek eléggé, nem félsz belecsapni a dráma közepébe. Most ami a szíveden, az a szádon. A lakásodban lehet szükség javításra, vagy pedig egy családtagod kér segítséget. Szerencsére van mihez nyúlnod, és egyáltalán nem bánod, hogy így alakul a helyzet. Nemcsak a meleg szívedet, de kitűnő szervezőkészségedet is megcsillogtathatod. Mérleg ajándéktipp: nagyra értékelik a szépséget, úgyhogy masszázsbérlettel, szobanövényekkel, vagy bármilyen, művészettel kapcsolatos ajándékkal nem nyúlhatsz mellé. ízléses ruhadarabok, festmény, különleges toll, ezek közül bármelyik jöhet.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A párkapcsolatodban hol a legjobb, hol pedig a legrosszabb oldaladat mutatod, de konfliktus csak akkor alakul ki, ha pénzről van szó. A párod több esetben is számolatlanul költhet. Jó lenne őt megtanítanod a kompromisszumok művészetére! Az üzleti életben, kommunikációban hatékony leszel. Kisebb csoportot alkotnak az égitestek a születési jegyedben, ennek megfelelően kapsz hideget, meleget. Ilyen a párkapcsolati helyzeted is: néha idegesítően makacs vagy, máskor azonban bármit megteszel a párod kedvéért. Skorpió ajándéktippek: senki nem szereti úgy a titkokat és a misztikumot, mint a Skorpió, így megajándékozhatod őt egy jó könyvvel, valami detektíves játékkal, asztrológiai elemzéssel, szabadulószoba jeggyel.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Advent harmadik vasárnapján végre minden a terveid szerint alakul. Felhőtlenül vidám hangulatban leszel egész nap, és nagyon boldogan készülsz a következő napokra, a közelgő ünnepekre. Az energiák szabadon áramlanak, sokkal többet elintézhetsz egyetlen nap alatt, mint az elmúlt hetekben együttvéve. Egy távoli rokon, vagy ismerős pletykát indíthat el, amennyiben nem foglalkozol vele, már azzal csirájában elfojtod. Nyilas jegynek ajánlott ajándékötletek: túrabakancs, hátizsák, messzelátó, útikönyv, filozófiai és vallástörténeti művek, magazin-előfizetés, viccgyűjtemény, belépő spirituális előadásokra, ejtőernyős-tanfolyam, uszoda bérlet.

Bak 

(12.22.-01.20.) A Hold most nem sok pihenőt enged neked. Kissé szertelenül indul a heted, még önellentmondásba is keveredhetsz. A családod kikerekedett szemmel nézi, hogyan változol óráról órára, de szerencsére hamar elmúlik a zavar. A munkahelyeden jobb, ha nem irányítod magadra a figyelmet, mert most olyan a kisugárzásod, hogy még a kedvenc kisállatod is elhúz mellőled. Vedd fel a titokzatosság maszkját és vegyülj el! Bak ajándéktippek: minden, munkájukkal kapcsolatos ajándékot szívesen fogadnak, határidőnapló, márkás toll, bőr irattárca, falinaptár, pezsgő, teniszütő, márkás öltöny vagy nyakkendő, egy üveg nemes bor, színházjegy, társastánc-tanfolyam, parfüm, illatos habfürdő, szappan.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Olyan szívmelengető példákkal találkozol, amiket érdemes követni, és ettől igazán szerencsésnek érzed majd magad. Kapcsolatba kerülhetsz valakivel, akinek az elgondolásai, az életútja követendő példát mutat neked. Gyümölcsöző ezeket felhasználni a saját életedben is. Megnézhetnél egy vidéki, vagy külföldi karácsonyi vásárt. Ha erre nincs lehetőséged, akkor legalább menj el hosszabb sétákra! De feltétlenül kalkuláld bele, hogy mindenhol tömeg lesz! Vízöntő ajándéktipp: a jegy szülöttei különösen fogékonyak a technikai kérdésekre és a radikális újításokra, így minden hipermodern műszaki kütyü jó ajándék számukra. Hegymászó-felszerelés, mobiltelefon, internet-előfizetés, nőknek akupunktúra-kezelés, illatgyertya, füstölő, szokatlan ruhadarab.

Halak

(02.20.– 03.20.) Advent harmadik hétvégéje is szépen alakul. A délelőttök még kimondottan pörgősek, de délutánra sikerül megtalálnod a helyedet, nyugalmadat és a meghittséget. Most a kreatív energiáid csúcson vannak, érdemes ezt hasznosítani, és saját kezű díszeket alkotni, komolyabb süteményeket kipróbálni. Bővül a baráti köröd, furcsa helyekről és helyzetekből érkezhetnek új emberek az életedbe. A most kibontakozó kapcsolatok elmélyülnek és a jövőben sokat jelenthetnek számodra. Fontos: ha a családban vannak kisebb gyerekek, ne hagyd őket a kereskedelmi tévék műsorán zsibbadni! Egyes kanálisok már oda süllyedtek, hogy fő műsoridőben jobb sorsra érdemes exhibicionisták verekedését közvetítik. Más: Ha egy Halat szeretnél megajándékozni, jól figyelj: a Halak uralja a lábakat, úgyhogy ajándékozhatsz nekik lábbelit, pedikűr-kezelést, vagy talpmasszázst. De örülni fog egy mozi, vagy koncertjegynek, valamiféle nemes bornak egyaránt. Nőknek parfüm, illatos habfürdő, fürdőolaj, fürdőruha, orchidea.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online