Melitta horoszkóp (12.25.-12.31.)

0
360
Fotó: pixabay.com

„Nem is az a lényeg, hogy hol vagyok, hanem hogy a békességet megtaláljam. Szerintem erről szól az ünnepi időszak. A magunk békéjét kell megtalálnunk, a helyünket a világban, hogy megértsük, hol tartunk, s jó úton járunk-e.”
(Rúzsa Magdolna)

Kos

(március 21.–április 20.) Meglepően jól sikerül ez a családi karácsony, a szokásos feszültség helyett az egyetértés, az egymásra figyelés uralkodik a családban. Most arra kellene koncentrálnod, hogy mindenkire jusson elég idő. Ne használd arra a napot, hogy a régi családi nehézségeket idézed fel magadban! Olyan események kísérik mostanában az életedet, melyekből igen sok tanulságot levonhatsz, melyekből tapasztalatokat szerezhetsz. A futó kapcsolatok, flörtök megtanítanak arra, mi az, ami neked igazán fontos. Ha még egyedül ünnepelsz, keresd meg annak az okát! De még az is lehet, hogy most minden rólad, csakis rólad kell, hogy szóljon. Szilveszter: a pörgős Kos Szilveszterkor nem fog visszavenni a lendületből. Lehetőleg bulit rendez és minél több barátot meghív rá, hogy minél nagyobb legyen a parti, és az élmény is. Nem csendes társasjátékozásról, vagy beszélgetésről lesz szó. Sokkal inkább asztalon táncolásról. 

Bika

(április 21.–május 21.) Több Bika szülött munkával ünnepel, ami tőlük nem is áll olyan messze. Ne háborogj, legyél megértő és türelmes! Hidd el változnak az idők, ahogy minden változik! Ez is fejlődésednek egy része. Másik része ennek a jegynek tele van varázslatokkal, élvezi a karácsonyt, és az azzal járó csodákat. Ilyenkor szárnyalsz, bírni sem lehet veled. Úgy értem, nem mindenki akarja pontosan ugyanazt tenni ma, és úgy tölteni az idejét, ahogyan te. Vedd figyelembe, talán másoknak is lehet igaza, amikor a karácsonyi hangulatról van szó! Lehet, nekik is igazán ünnepiek az ötleteik.

Szilveszter: Romantikus vacsora egy kellemes étteremben, vagy hotelben, esetleg otthon, hangulatfények között, azután pedig egy jó beszélgetés egy üveg jó bor társaságában. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Add fel az állandó kontroll iránti vágyadat, mert most váratlan események hozzák el a boldogságot neked! A csillagok mostani állása szerint lehet, hogy beleszeretsz valakibe. Ez az érzés és az ezzel járó izgalom, hozza el az ünnepi csodát. Ne használd a karácsonyi összejöveteleket intézkedésre, sem arra, hogy protekciót, támogatást szerezz valamilyen üzleti ügyben! Erre ott vannak a normál találkozások. A karácsonynak a szeretetről, a játékosságról, a békéről kellene szólnia, nem pedig pénzről, üzletről vagy politikáról.

Szilveszter: Egy menő klubban képzeled el az ideális szilvesztert néhány baráttal és rengeteg vidám, bulizó idegennel. Végigtáncolod az összes számot, és a flörtökben is benne vagy. 

Rák

(06.22.–07.22.) A Rák jegyűek 30 százalékának az ünnepeken kitűnőek az eljegyzési és házassági kilátásai, ráadásul a meglepetések planétája is gondoskodik néhány váratlan fordulatról. A szeretet ünnepe tényleg nem alkalmas anyagi patvarkodásra. Végtére is ünnep van. A csodák, és az egymás iránti vonzalom ideje van, de soha ne éreztesd, tukmáld partneredet, hogy egész életét veled kell töltenie! A nyomás mindig riasztóvá, félelmetessé teszi a másikat.

Szilveszter: Szereted az Újévet a barátaid, szeretteid társaságában köszönteni, ezért valószínűleg egy nagy közös vacsorán fogsz részt venni, ahol sok beszélgetésre és kellemes italozgatásra számíthatsz. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Szeretnéd, ha ez a nap a legvarázslatosabb lenne a gyerekeknek, mégis azzal kell szembesülnöd, hogy őket nem is olyan egyszerű lenyűgözni, mint ahogy képzelted. A modern gyerekjátékok is több zajjal járnak, mint amit optimálisnak és ünnepélyesnek tartanál. Az Oroszlánok bizonyos százalékánál, köszönhetően a netnek, most egy nagyszerű lehetőség arra, hogy elmélyíts egy romantikus köteléket. Az illető lehet, egy ismeretlen, vagy új munkatársad, de akár a szomszédod is.

Szilveszter: A társaság középpontja lévén ki nem hagynád az alkalmat, hogy valami úton-módon felhívd magadra a figyelmet. Akár azzal, hogy egy hosszú beszédet tartasz a jelenlévőknek az elmúlt évről, és mindarról, amit jelentenek neked, vagy éppen házassági ajánlatot teszel a párodnak, mindenki őszinte döbbenetére. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Lehet, hogy az ünnepeket külföldön akartad tölteni, de be kell érned kisebb belföldi utazással. Nem fogsz csalódni, mert meglepően jól alakul minden. A hét második felében gondod akad, és tehetetlenül kell szemlélned egy számodra fontos emberrel való kapcsolatod megromlását. Ez ügyben valószínűleg most erőtlen leszel, de később egy kis jóakarattal helyrehozható lesz minden. Ha megfelelő lesz a pillanat, hogy továbblépjetek, érezni fogod legbelül. Szilveszter: Kifinomult ízlésedet szereted kamatoztatni. Azt akarod, hogy a dekorációtól kezdve a terítéken át a zenéig minden tökéletes legyen és mindenki jól érezze magát. Ha ez megvan, te már jól érzed magad! 

Mérleg

(09.24.–10.23.)  A meghitt és nyugalmas pillanatok között megjelenhet benned egy zavaró érzés, amelyről nem tudod eldönteni, hogy az alapja valós, vagy csak a képzeleted játszik-e veled. Első körben ne vedd komolyan a jeleket, és ne rontsd el ezzel az ünnepet, de légy résen, és ne feledkezz meg róla később sem! A hét második felében valakivel a kapcsolatod mélyebbé és spirituálisabbá válhat, amit csak erősít, hogy egy titokra is fény derül az illetővel kapcsolatban. Törődnöd kell az egészségeddel is, mert könnyen lehet, hogy a mögötted álló napokban túl sok volt a jóból!

Szilveszter: Szeretsz jókat bulizni, ezért az idei Szilveszter éje sem telhet számodra másképpen. Nagyjából egy habparti jellegű mókában lehet téged elképzelni, ahol sok jókedvű és jól öltözött ember gyűlik össze, hogy egy bombasztikus bulival egybekötve, együtt köszönthessék az Újévet.

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  Lehet, nincs is karácsonyi hangulatod. Ha nincs gyerek a háznál, meg is engedheted magadnak, hogy fura hangulatú, sajátosan bohókás karácsonyod legyen. Ha azonban most mindenképp hangulatba kell kerülnöd, idézd fel a gyerekkorod legszebb karácsonyait, mert az segíteni fog! A hét második felének igazán pozitív lendületet ad az a sok meghitt pillanat, melyen túl vagy, viszont most lesz benned igazán erő arra is, hogy egy kapcsolati problémával behatóbban foglalkozz. Ezekben a napokban jó alkalmat találhatsz arra, hogy valakinek a bizalmát elnyerd.

Szilveszter: A Skorpió nem elégszik meg a snassz, közhelyes dolgokkal. Valami igazán különleges, nem mindennap megtehető dologgal akarja zárni az óévet, mint például fellépni egy hatalmas karaoke buliban, esetleg éjszaka sétarepülőzni a város felett, és csodálni a lenti fényeket. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A leginkább azzal vagy elfoglalva, hogy mindenkinek gyönyörű ünnepnapjai legyenek. De ki gondol rád? Ki gondoskodik/gondoskodott arról, hogy a te ünneped is szép legyen? A hét első felében lelkes, bátor kezdeményezőkészségedre lesz szükség, hogy a dolgok körülötted zökkenőmentesen alakuljanak A hét második felében az érzelmi életed még intenzívebbé, és valakivel a kapcsolatod erősebbé válhat.

Szilveszter: A Nyilas szereti a grandiózus szilveszteri ünneplést. Legyen az egy szuper koncert, vagy egy egzotikus nyaralással egybekötött ünneplés, ahol a tengerparton, tábortűz melletti partival köszöntheti az Újévet, sok barátságos emberrel körülvéve. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Az egész napot töltheted azzal, hogy játszol a gyerekekkel. Könnyen lehet, ez most sokkal jobb program is, mint, hogy felnőttekkel legyél. Könnyen lehet, a gyerekekkel töltött idő alatt felnőtt életed kérdéseire is választ kapsz. Vagy legalábbis némi ötletet a megoldáshoz. A hét második felében viszont egy olyan dologgal kell foglalkoznod, melyet eddig mindig igyekeztél halogatni. Sajnos azonban már nem lehet tovább várni, így ezekben a napokban kénytelen vagy elvarrni a szálakat és lezárni a még nyitott ügyeket.

Szilveszter: A Bak nehezen engedi el magát, még év végén is. Amikor végre sikerül kikapcsolnia az agyát és nem éppen a munkára, vagy a teendőkre összpontosítani, akkor szeret baráti társasággal ünnepelni, iszogatni és nagyokat beszélgetni szinte mindenről, a rég nem látott ismerősökkel. 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A hét első felében kiderülhet, hogy az elmúlt napok aggodalmai teljesen alaptalanok voltak, és végül mind sikeresen a helyére kerül, még pont idejében. A környezet és az hozzátartozók ismét megmutatják számodra, hogy melyek azok a dolgok, amelyek igazán fontosak az életben. Ezekben a napokban egy már meglévő kapcsolat új szintre fejlődhet, és könnyen lehet, hogy ez az új viszony az elkövetkező időszakod meghatározó eleme lesz.

Szilveszter: A Vízöntő szeret extravagánsan kiöltözni, összeszedni a legjobb cimborákat, és egy nagyot bulizni, ahol táncolások, beszélgetések, és flörtölések töltik ki az éjszakát. Reggelig meg sem áll, viszont az új év első napját édesdeden végigalussza. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Az álmaid fontosak. Az álmaidhoz ragaszkodnod kell! Sőt! Az a legjobb, ha nem is osztod meg olyanokkal, akik nem tisztelik azokat. Ha valaki csak azt akarja bebizonyítani, hogy az álmod alkalmatlan a megvalósításra, nem méltó, hogy beszélj neki erről. A hét második felében átmenetileg versenyhelyzet alakulhat ki egy családi program és a munka között, amely ellentétet nem biztos, hogy feszültség nélkül meg tudod oldani. A hét utolsó napjai viszont meglepetéssel szolgálhatnak számodra, mivel váratlan helyről érkezik meghívás a részedre.

Szilveszter: Az álmodozó Halak is szívesen vesz részt egy jó buliban, de nem akar sokáig ott időzni. Csak éppen addig, ameddig össze nem akad az ideális személlyel, akivel valami sokkal izgalmasabb programmal töltheti el az éj további részét. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu