Melitta horoszkóp (2024. 05. 04. – 05. 11.)

0
354
Fotó: 123rf.com
„Ha volna a világon egy érdemjegy
A szeretet és kitartás babérja,
Egy volna csak, ki megérdemelné:
Egyedül az édesanya.”
- Szenes Hanna

Kos

(március 21.-április 20.) Gyakran azzal véded lelked a sérülésektől, hogy nem mutatod ki az érzéseidet. Bámulatosan intuitív vagy. Minden nap figyelsz megérzéseidre, ezért sokszor kerülsz el baleseteket, baljós eseményeket. A Nap és a Szaturnusz kapcsolata most határozottá, céltudatossá, időnként sajnos merevvé is tesz. Szerelemben határ a csillagos ég. Május eleje új lehetőségeket is tartogat: felbukkanhat valaki, aki nagyon tetszik, még a jövődet is el tudod képzelni vele. Arra azonban nem figyelsz, hogy neki erről vajon ugyanez a véleménye?!

Bika

(április 21.–május 21.) Sokkal mélyebben tudsz kapcsolódni másokhoz, és ez nem csak az emberekkel, hanem az állatokkal is nagyon érzékelhető. Kifejezetten ajánlott számodra minden meditatív jellegű mozgásforma, melynek gyakorlásával megtanulod tökéletesen érzékelni a téged körülvevő energiákat. A meglepetéseket okozó Uránusz jó kapcsolatba kerül a Szaturnusszal: stabilitást ad a gondolkodásodnak. Egy-egy ötletet most a megvalósítás követ. Nálad, normál esetben, inkább a tettek dominálnak. Ha valódi eredményre vágysz, jót tesz a tervezés, az előrelátás. Pénzügyeid többnyire kedvezően alakulnak. Lehet, hogy új bevételi forráshoz jutsz, de az is elképzelhető, hogy korábbi munkák díja érkezik meg.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Szellemi képességednek a szerelmi életedben nagy hasznát veszed, megérzed, hogy párodnak mire van szüksége. Néhány nap, és már nem is emlékszel, miért is voltál letört vagy bizonytalan. Valamennyi fontos terved előtérbe kerül, és szinte varázsütésre érkeznek a megoldások. Amennyiben új munkád, vagy új vállalkozásod van, fanatikusan követed a céljaidat. Meg akarod mutatni, mire vagy képes. Az Uránusz segíti a kreativitásodat, a Nap biztonságot ad. Használd ki a kedvező időszakot, a jó idők nem tartanak örökké!

Rák

(06.22.–07.22.) A Hold által vezérelt Rák kivételes beleérző képességének köszönhetően nagyon jól értelmezed a tarot üzeneteit, a szimbólumokat, a kártyák energiáit. A Nap–Merkúr kapcsolata ezen a héten határozottsággal, céltudatossággal és akaraterővel ruház fel. Szinte minden új vállalkozásodat siker koronázza. Ez nemcsak elismerést, de komoly előrelépést is hoz, például anyagi területen. A megnövekedett energiaszinted megköveteli a mozgást, a fizikai erőkifejtést. Mielőtt edzésformát választasz, alaposan tájékozódj!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Képes vagy gondolatolvasásra, azonnal megérzed a másik fél gondolatait. Mentális erőddel, telepatikus úton is befolyással vagy másokra, ezért sokszor azt hallod vissza, amit szeretnél. A napokban lesz időd és kedved is kapcsolatokat építeni, és a meglévőket minőség szinten gondozni. Hivatásodban fontos időszak vár. Helyes úton jársz, ha nemcsak a saját erőddel gazdálkodsz, hanem igénybe veszel támogatói segítséget is. Vonzerőd hatalmas, felforgatod a környezeted.

Szűz

(08.24.–09.23.) Az érzékeken túli érzékelés közel áll hozzád. Ennek az érzékenységnek az előnye, hogy idővel egyre jobban megérted és átlátod mások valódi viselkedését, és tisztán tudod értelmezni a téged érintő benyomásokat, környezeti hatásokat. Nem minden a pénz, és nem biztos, hogy csak az boldogít. Ezekben a napokban kisebb bevétellel kell beérned, és ami jön, azért is keményen meg kell dolgoznod. Sebaj, lesznek új, hasznos ismeretségeid, melyek, ha eljön az idő, sokféle területen nyújthatnak támaszt. Megtalálhat néhány meglepő, újszerű ajánlat is. Vállald a kockázatot!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Különleges képességed által felfogod és érzékeled a körülötted áramló energiákat. Előre megérezhetsz bizonyos eseményeket a közeljövőből. Ezekben a napokban a lelked sokkal gyorsabban és könnyebben ugorja meg az élet akadályait, és ezáltal a személyes fejlődésed is gyorsabb. Uralkodó bolygód, a Vénusz erőteljesen teszi a dolgát. Fantasztikus vonzerő lesz a részed egész héten. Tulajdonképpen valamennyi égitest a te malmodra hajtja a vizet. Jól hasznosíthatod a két sorsbolygó, a Jupiter és Szaturnusz segítő erejét is. Egyikük a célorientáltságot erősít, a másik pedig stabilizálhatja a párkapcsolatodat.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A Szaturnusz a Karma ura által tudod, hogy hol vannak elakadásaid életed folyamán. Szaturnusz ugyan még mindig próbára tesz, de már látod a fényt az alagút végén. A szerelemben váratlan esemény várható, a munkában mereven ragaszkodsz egy idejétmúlt elképzeléshez. Hová lett a Skorpió optimizmusa? Érdemes lenne a hétvégéket pihenéssel tölteni! A friss levegő, ismeretlen tájak felfedezése jó hatással lehet a gondolkodásodra is. Ha változatosságra vágysz, jusson eszedbe, hogy ennek az extrém fajtája komoly kockázatokat hordoz magában!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A Neptunusz, az álmok, illúziók és túlvilági kapcsolatok bolygója átszövi gondolataidat, jobban érzékelhetővé teszi hozott régi több életbéli megéléseidet. A szerelem és a kellemes érzések két felelőse, a Vénusz és a Neptunusz a születési jegyedben tevékenykedik. A Vénusz ugyan már csak néhány napig, de az épp elég lesz arra, hogy lelkileg feltöltődj, szép gondolatokat fogalmazz meg, és ha lehetőséged adódik, még egy új szerelem számára is kinyisd a szíved. Minden olyan ajánlatot, ami mögött érzed, hogy félrevezetés rejlik, azonnal utasíts vissza!

Bak 

(12.22.-01.20.)  Lelked Tele van titkokkal, mélységekkel és magasságokkal, az egykor megélt életek töredékeiről. Gyakran elalvás előtt agyalsz ezeken. Az lenne az igazi, ha ezen a héten kicsit háttérben maradnál, mert onnan ügyesen mozgathatod a szálakat, így többen azt tehetik, amit te szeretnél. Előfordulhat, hogy úgy érzed, el kellene vonulnod, erőt kellene gyűjtened, ami igaz, hiszen a következő időben rengeteg lesz a feladatod, amihez óriási energiára lesz majd szükséged. A régi párkapcsolatokat feszültté teheti a te makacskodásod.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A Vízöntő az állatövi jegyek empatikus gondozója, intuitív érzékelésed. Veled született képességed alkalmassá tesz, hogy megérezd az elmúlt életek rezgéseit, hogy segítsd a családi érzelmek kibontakozását. A bolygók jó hangulattal, pezsgéssel fűszerezik a hét első napjait. Ennyi kellemes érzés elég ahhoz, hogy a többi napot is hasonló hangulatban töltsd. Olyan idők állnak előtted, amikor szárnyalsz, szellemes és vonzó leszel. Ebben a periódusban minden perc értékes. Újítsd fel az otthonodat, szerezz be néhány új ruhát, keresd a barátaid társaságát. Amihez nyúlsz, arannyá válik.

Halak

(02.20.– 03.20.) Különleges nézőponttal rendelkezel, amely egyszerre lenyűgöző, de kissé idegen is mások számára. Az önvizsgálat és a tudatosság mindig segít feloldani azokat a mintákat, amelyekkel szembesülsz, és ezek választ adhatnak arra is, hogyan törheted meg az előző életeid nehéz hozadékát. Most függeszd fel, hogy te legyél a sorsod irányítója! Gondold végig a terveidet, vedd számba az eredményeidet! Az összegzés rávilágít, hogy milyen gazdag vagy az elért célok tekintetében. Olyan erős az akaraterőd, hogy még ha fél gőzzel dolgozol, akkor is fantasztikus dolgokat érhetsz el. Elsősorban az otthonodra fókuszálj, a legszebb napok ott köszöntenek rád!   

                                                                                              

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online