Melitta horoszkóp (2024. 05. 11. – 05. 18.)

0
283
Fotó: 123rf.com
„Higgyetek magatokban, legyetek bátrak, és ne várjatok arra, hogy mások segítsenek rajtatok, mások szabadítsanak fel, mások tegyenek benneteket boldoggá! Mindezt magatok is elérhetitek.”
- Rahaf Mohammed

Kos

(március 21.-április 20.) A hét második felében előtérbe kerülhet a kreatív éned, így új megoldások, friss ötletek áraszthatják el az elmédet. Úgy érzed, versenyezned kell valakivel, akinek az a bevett szokása, hogy mindenben megpróbál felüllicitálni téged. A kérdés az, hogy van-e értelme belemenni egy ilyen mérkőzésbe. Érdemesebb talán mindebből kimaradni és mosolyogva figyelni azt a vöröslő fejű, izzadtságszagú erőlködést, ami a másik felet jellemzi. Te légy higgadt, kompromisszumra kész, különösen egy egészen közeli kapcsolattal, aki ráadásul próbára teheti a türelmedet!

Bika

(április 21.–május 21.) A sors az alkalmazkodóképességedet fogja tesztelni és ez főleg egy magánjellegű változás okán következhet be a legvalószínűbben. Most sor kerülhet egy kis türelemjátékra is valakivel, akivel kapcsolatban még nem dőlt el, melyikőtök lesz a domináns fél. Arra vigyázz, hogy felesleges vitákba ne menj bele, mivel az csak lassítana a dolgok folyamatain! Bármilyen lehetőséged is adódik, ezekben a napokban légy nyitott megismerni érdekes embereket, még akkor is, ha azok életfelfogása, kultúrája nagyon távol áll a tiédtől!

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Akkor lehetsz eredményes a munkádban és a magánéletedben egyaránt, ha sikeresen tudsz alkalmazkodni egy módosult feltételhez. Vedd észre, hogy körülötted több dolog végérvényesen és visszavonhatatlanul megváltozott, így neked sem szabad foggal körömmel ragaszkodnod a múlt normáihoz. Ügyelned kell arra is, nehogy túlságosan sok kötelezettséget vállalj most, mivel könnyebben elkaphat a hév és olyasmire is igent mondasz, amit később aztán megbánhatsz!

Rák

(06.22.–07.22.) Könnyen lehet, hogy egy kisebb visszalépés most előnyösebb lehet számodra, egyben lehetőséget ad arra, hogy a teljes képet nézve végül győztesen kerülj ki egy össze vissza helyzetből. Ébernek, figyelmesnek kell lenned, mivel a sors egy nagyon jó lehetőséggel, felismeréssel ajándékozhat meg. Igyekezz ott lenni, észrevenni a kitáruló kapukat és nem megvárni, míg azokon valaki más sétál be előtted! Ha egy kapcsolatba sok időt és energiát fektettél, akkor érdemes vigyázni is rá. Nem lesz könnyű dolgod, mivel egy feszültség, nézetkülönbség, vagy akár egy harmadik megjelenése veszélybe sodorhatja azt.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Nem szabad hagynod, hogy bárki is aláássa az önbizalmadat, és egy pillanatra sem feledd el, hogy az ilyen ember leginkább a saját maga gyöngeségeit vetíti ki rád. Egy változás, egy ajándék, vagy egy kedvezmény teheti érdekessé napjaidat, amely megnyitja az esélyét annak, hogy egy régi álmod végre teljesüljön. Ha most úgy érzed, hogy mindez éppen a megfelelő időben és a megfelelő módon érkezett, talán jó nyomon jársz. Az Univerzum néha okkal küld jeleket, esélyeket nekünk. Pénzügyeid területén váratlanul egy új alkalom kínálkozik, melyet kihasználva közelebb kerülhet egy kitűzött célod.

Szűz

(08.24.–09.23.) Alkalmad lehet egy kis összegzésre, mely során végigveheted, hogy a céljaid, terveid közül vajon hány valósult meg, és melyik süllyedt el beteljesületlenül. Ha azonban őszinte vagy magadhoz észreveheted, hogy az arányaid messze nem olyan rosszak, mint azt felületesen elképzelted. Lehet, hogy sokkal sikeresebb vagy, mint azt magadról néha gondolod? Előfordulhat, hogy általad is ismert ellenfeled nem egészen tiszta eszközöket használ, de bármennyire is felháborít a dolog, maradj higgadt, mivel mindez így sem lesz elegendő számára, hogy a helyedbe lépjen!

Mérleg

(09.24.–10.23.) Kommunikációs és technikai nehézségekkel kell megküzdened, amelyek viszont jó alkalmat adnak arra, hogy néhány dolgot újratölts magad körül. Vedd észre, hogy vannak eszközök, emberek is, amelyeknek a hiánya a továbbiakban már nem okozna gondot! Most áttekintheted, hogy mit tudsz és mit nem tudsz megvalósítani, és mi az, amivel esetleg már nem számolhatsz. Mindez ugyanakkor a magánéletedre is igaz lehet. Az elmúlt időszakban ugyanis megtapasztalhattad, hogy valakinek, akiről azt hitted szoros kapcsolat fűz benneteket egymáshoz, nem is vagy annyira fontos, mint hitted.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A napok az újdonságok és a friss elképzelések jegyében telhetnek, melyet csak erősíthet az, hogy pénzügyileg pozitívabban alakulhatnak a dolgaid, mint ahogyan eredetileg erre számítottál. Több lehetőség vár, és ez alkalmat adhat arra is, hogy egy kicsit nagyobban gondolkodj, mint annak előtte. Most kivételesen gondolkodhatsz egy kicsit hosszabb távon is. Egy váratlan esemény hatására új lehetséges célok jelennek meg előtted, de ezek eléréséhez belső és külső változásokra lehet szükség a részedről. Mindehhez az eddiginél tudatosabban kell élned az életedet, pl. legyőzni szokatlanul morbid belső késztetéseidet, amiket az utóbbi időben tapasztalsz.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Pesszimista hangulatban indulhat a heted, mivel növekedik benned a türelmetlenség, mert egyre távolibbnak látod egy fontos célod megvalósulását. Lehet, hogy most van itt az ideje az újratervezésnek, és be kellene látnod, hogy az elképzelésed eredeti formájában talán már nem valósítható meg. Új terv kell, és ezek a napok kiválóan alkalmasak lehetnek ennek átgondolására is. Tárgyalások és alkuk következhetnek, melyek során szükséged lesz arra, hogy néhány fontos ember támogatását is megszerezd a siker érdekében.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Egy utazás várhat rád, melyet neked kell megszervezned. Koncentrálj minden részletre, mivel az ajánlatok egy része rejtett költségeket tartalmazhat, melyek az apró betűs részekben szerepelnek, egészen véletlenül jól elrejtve. Támaszkodnod kell a kitartásodra és a türelmedre, mivel dolgok a vártnál lassabban alakulnak megfelelően körülötted! Legyen az a munkával, vagy egy magánéleti tervvel kapcsolatos projekt, számítanod kell némi késedelemre. Ebben az időszakban ugyanakkor jó híreket kaphatsz a pénzügyeidet illetően, ez azonban nem szabad, hogy könnyelműségre csábítson.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Önbizalmad megnövekedik, kezdeményező lehetsz, és komoly hatást gyakorolhatsz majd a környezetedre. Most hatékonyan szervezhetsz magad köré csapatot, legyen az egy munkával kapcsolatos projekt, vagy akár egy magánprogram, például egy utazás, nyaralás. Ezekben a napokban fontos döntésekre kerülhet sor, melyet szerződések aláírása követhet majd. Ha most alkalmad nyílik kedvezmények kikényszerítésére, élj a lehetőségekkel! Jó lenne felkészülnöd váratlan eseményekre, esetleg katasztrófákra is. Sajnos az emberek egyre nagyobb része képtelen felfogni, hogy minden eszetlen cselekedet, minden meggondolatlanul, felelőtlenül kimondott szó tragédiába torkollhat.

Halak

(02.20.– 03.20.) Magánéleted menedzselése több energiába kerülhet, mint az megszoktad, de szerencsére ezen a területen senkitől sem kell tanácsot kérned. Amit nem tudsz megoldani a személyes varázsoddal, azt elvégzi helyetted egy kellemes smink, és egy csinos ruhadarab. Egy változás, vagy egy kifizetés elmaradása okozhat zavart a rendszerben, mely körülötted működik, így neked kell kreatívan hozzáállni az ügyhöz, és bevonni extra forrásokat is. A pozitív viselkedés megnöveli a siker lehetőségét. Ha közeli hozzátartozód ápolásra szorul, ne hagyd cserben, mert a magány megsokszorozza a szenvedését!   

                                                                                              

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online