Melitta horoszkóp (2024. 06. 01. – 06. 08.)

0
375
Fotó: gettyimages
„Az igazi élmények mindig nyáron történnek, észrevetted? Talán mert bátrabbak, nyíltabbak vagyunk, igazán csak nyáron tud szerelembe esni az ember. Talán a napsütés okozza, vagy a rengeteg nyíló virág.”
- Zakály Viktória

Kos

(március 21.-április 20.) Pénzügyi gondok fenyegetnek. Most ne adj kölcsön egy vasat sem senkinek, ne vállalj kezességet! Vigyázz, mert munkatársad, régi kedves ismerősöd ráadásul a pasidra/nődre feni a fogát! Amennyiben váratlan munkalehetőséggel kínálnak meg, mondj igent, mert kezdetben ugyan nem lesz több a pénzed, de klassz feladattal bízhatnak meg, amitől oda meg vissza leszel! A hét utolsó felében a Mars energiáját különféle intenzitással élheted meg az egyéni érzékenységed függvényében. Tudat alatt, lelked mélyebb zónáiban, fontos folyamatokat indít el.

Bika

(április 21.–május 21.) Még mindig nem dőlhetsz hátra, hiszen rengeteg olyan dolog van folyamatban, ami 100% figyelmet igényel. Lehet, hogy a munkád került veszélybe, lehet, hogy a kapcsolatod, de figyelned kell, hogy ki tudd védeni a rád váró csapdákat! Evidens, hogy ez nagyon frusztráló, de egy kicsit még tarts ki, és igyekezz józan döntéseket hozni! Ha iparosokkal adódik dolgod, készülj fel átverésre, őrült helyzetekre! Mindenről amiben megállapodtok, legyen papírod! Amennyiben vannak függőben lévő jogvitás ügyeid, készülj, mert megtámadhatnak! A Jupiter, mint az igazságosság ura segít, ha elfogadod a kihívást.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Tudatosan építs arra, hogy mindenkinek van egy gyenge pontja, amelyen keresztül elérhetők befolyásolási receptorai! Feladatod, hogy, most feltérképezd, megtaláld ezt. Házasságodra, párkapcsolatodra az anyagi érdek nyomja rá a bélyegét, sok tisztázatlan, félreérthető helyzet kerül a felszínre. A hivatásbeli és üzleti ügyeket viszonylag elég könnyen rendbe lehet tenni, de a családi és együttélési problémáknak sokkal mélyebbre visszavezethető gyökerei vannak. Helyesen tennéd, ha legalább néha engednél partnerednek és hozzátartozóidnak, és megkeresnéd az okot, okozatot, hogy miképpen kerültél jelenlegi helyzetbe!

Rák

(06.22.–07.22.) Egy konfliktus (baráttal, vagy családtaggal) van az életedben, amit nehezen tudsz megoldani. Elképzelhető, hogy be kell látnod, te is tévedhetsz. Távolodj el a problémától, és kérd egy barát tanácsát. Hiába nem akarod lekötni magad, nyilvánvaló lesz, hogy csak a pároddal lehetsz boldog. Ahhoz viszont különös tehetséged van, hogy a legalkalmatlanabb helyeken és időpontokban a leginkább alkalmatlan szavakat mondd, ami a másikban örök nyomot hagy. Több önfegyelmet kellene tanúsítanod, s elfelejteni a „rosszkor, rosszul, rosszat” szokásodat!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Úgy tűnik, minden, amiben foglalatoskodsz, a legnagyobb rendben halad. Ez a tudat jogosan tölt el nyugalommal. Jut, marad időd olyan dolgokra amelyekre sokkal zsúfoltabb napokon nem jutna. Mindenhol jeleket és varázslatot látsz. Úgy tűnik, lelkileg, vagy nevezzük akár mélyebb spirituális szintnek, fejlődésnek indultál. Ez így is van. Olvass és tanulj erről, ha érdekel, mert idén sok olyan dologra magyarázatot találhatsz, ami eddig ködbe veszett. Mostanáig is sok tisztítást, elengedési gyakorlatokat végeztél, sok olyan embertől, dologtól váltál meg, ami lehúzott. Ez folytatódjon továbbra is! Kövesd a szíved, mert most hangosan beszél hozzád!

Szűz

(08.24.–09.23.) Az exed, vagy féltékeny szeretőd mindent megtesz, hogy elrontsa a terveidet. A Hold, és feléd irányuló bolygók állása célorientált erőivel ruház fel, és így a siker esélyével indítja a hetedet. Ez a magasabb nívó nagy segítségedre lehet a hétköznapi feladataid hatékony elvégzésében. Hétvégén a Plútó energetizáló hatása miatt erősebbé válsz, jobban veszed az akadályokat. A hét közepén végre kibontakoztathatod a kreativitásodat, úgy érzed, hogy valami olyan dolog forrhat ki a jelenleg végzett tevékenységedből, amire még a környezeted is tátott szájjal bámul.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Ha őszinte vagy, gyorsan megtudod, ki áll közel hozzád és ki nem. Izgalmas érzés lesz beülni kedvesed jó autójába, ám ha nem akarod, hogy csábító igyekezeted kárba vesszen, kitelik tőled, hogy egyszerre két pasit/nőt is bolondítasz. Szereted az élet kellemes oldalát, és a pénzt, amiből mindent meg lehet/tudsz vásárolni. A gondolkodásodat és kommunikációdat képviselő Merkúr által most lehetőséged nyílik megérteni és kimondani mindazt, amit az uránuszi energiák elindítanak. Fontos: felebarátaiddal ne csak addig legyél kedves, bűbájos, amíg szükséged van rájuk! A mosolyodból tartogass későbbre is, amikor már nem függsz tőlük!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Egyik rokonod, vagy üzletfeled megpróbálja kihasználni híres szentimentalizmusodat, de gyorsan rá kell ébrednie, hogy vajszíved alatt erős lélek lapul, úgyhogy nem érdemes veled packázni. Hagyd magad mögött azokat a körülményeket, melyek a végletekig felbosszantottak, és menj egy időre vissza a természet tiszta forrásához! A Hold a tudattalan kapujaként utat nyithat benned mindannak, ami eddig a mélyben leledzett. Megfogalmazhatóvá vállnak a Mars témákhoz fűződő érzéseid, megtapasztalásaid, ezzel is segítve bármilyen feldolgozás folyamatát.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Nagy erőkkel érkezik a változás szele az előtted álló hét során. Nyitottabb, kíváncsibb, és kapcsolat-orientáltabb leszel. Megjelenik benned egy nagyobb igény az újabbnál újabb információk, benyomások megszerzésére, megtapasztalására, így könnyedebben veheted a mindennapok feladatait. A vénuszi energiáknak köszönhetően nemcsak tudatos részedet, hanem kapcsolódásaidat is áthathatja a jegy könnyed, kissé felületes minősége.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Nehezen birkózol meg az anyagi gondokkal. Egy kapcsolat inkább csalódást, mint beteljesülést hoz számodra, de jogosan remélheted, hogy a barátaid, vagy a rokonság segítséget nyújt. Gyermekeddel, üzletfeleiddel, romolhat a viszonyod, s ennek okai a féltékenységtől kezdve az anyagi ellentéteken át szabadság korlátozásáig rendkívül széles skálát ölelhetnek fel. A bolygók állása autentikusabb önkifejezésre invitál, ami elhozhatja az álarcok lehullását, így meglepetésként, új, mindent élesen megmutató, tiszta lencséken keresztül láthatsz mindent és mindenkit.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Ha úgy érzed, munkahelyeden és otthonodban is túlterhelnek, higgadtan tisztázd a dolgokat, ügyelve arra, hogy ne betegedj bele! Egészséged helyreállítása plusz kiadásokat tehet szükségessé, egy kudarc, vagy elutasítás könnyen letörhet, de az új hét szebbet és jobbat hoz számodra. A dolgok csak akkor változnak, ha megteszed ehhez a megfelelő lépéseket. Olyan titokba avatnak be a hét közepén, amelyről nem biztos, hogy tudni akartál volna. Ám mivel erről senki nem kérdezett meg, csupán rád bízta, ebben az esetben sajnos nincs más választásod, mint megtartani magadnak. Tedd a többi mellé, cipelve a terhet, amit a benned – jogosan – bízó embertársaid pakoltak rád!

Halak

(02.20.– 03.20.) Nálad most az anyagiak vannak terítéken. Lehet, hogy éppen megszabadulsz egy tehertől, vagy új lehetőség kopogtat, de biztosan, jól fogsz dönteni. Ha bizonytalan vagy, kérd ki egy tapasztaltabb ember tanácsát az anyagi kérdésekben! És minden iratról készíts másolatot! Bízz a tapasztalataidban és a bölcsességedben, és ne bánd, hogy érzékeny hangulatban leszel egész héten. Kovácsold célokká a Jupiter -Neptunusz hatás által hozott ötleteket és lehetőségeket, megvalósítható terveket!    

                                                                                              

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online