Melitta horoszkóp (2024. 06. 22. – 06. 29.)

0
370
Fotó: liudmilachernetska © 123RF.com
„Nyár. (...) A legszebb fejlődés kora, a tökéletesedés, a mindennemű hanyatlást megelőző szépség időszaka: az élet dele.- Cecelia Ahern

Kos

(március 21.-április 20.) Ha teheted, eme nyári időszakban maradj tovább az ágyban, lustálkodj, kényeztesd magad! A sikeres regeneráció folyományaként fantasztikusan jó passzban leszel a héten. Egy csodálatos bolygó háromszög olyan eseményeket és lehetőségeket hoz, ami visszaadja gyengülő hitedet. Újból mersz bízni a jó sorsodban. A hét második felében több nehéz konstelláció lesz az égen. De ne engedd, hogy ezek elvegyék a kedvedet! Mindig voltak, vannak, nehézségek, amelyeket meg kell oldanod. Kérhetsz segítséget is. Hétvégén pedig lazíts, és élvezd a nyarat! Tombol a kánikula. Itt az ideje strandolni, napozni, fagyizni. Zen: Az otthonod az, ahol a gondolataid békére lelnek.

Bika

(április 21.–május 21.) Előtérbe kerül az igényed, hogy kényelmesebben és jobban élj. A hét második felében olyan érzésed lehet, hogy mindenki téged kritizál, és mindenki beléd akar kötni. A mostani bolygók állása az, ami hozta eme felismerést magával, hogy finoman változtass. Még jó, hogy pénteken jön egy „feloldozó” fényszög, ami visszaadja az optimizmusodat. A hétvégi kánikula miatt a legtökéletesebb program egy kis elvonulás, strandolás. Itt az ideje, hogy igazán élvezd a nyarat. Egy bölcs zen mondás most igaz lesz rád: „Nincs olyan barát, akinek nincsenek hibái. De ha próbálod megkeresni az összes hibáját, barát nélkül maradsz.”

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Keresd azt, ami kulturális, művészeti élményt is ad számodra! Keddtől ellentmondásos tendenciákat mutatnak az égi folyamatok. Ezek téged főként anyagilag érintenek. Kedden, szerdán nagyon meg kell gondolnod mindenféle kiadást, hogy ne húzzanak bele valamibe. Ugyanerre figyelmeztet, sőt emlékeztet egy másik bolygó állása is, amely még szombaton lesz. Jó hír, hogy vasárnap visszakapod azt a könnyedséget, ami alapvetően jellemez téged. Ha jó dolgok jönnek, tudnod kell megfelelően használni őket; ha a rossz dolgok jönnek, akkor is tudnod kell, hogyan használhatod helyesen őket.

Rák

(06.22.–07.22.) Fejezd ki elismerésedet háládat azoknak, akik számodra fontosak, és töltsön el büszkeséggel az ő sikerük! Ez a hétvégi nyári napforduló, egy 1 éves ciklus lezáródása, és egy új 1 éves ciklus kezdete lesz nálad. Hét elején egy csodás bolygó háromszög áll össze az égen, ami neked továbbra is jó hír. Azonban a csütörtöki meleg megviselhet, közben valaki akarata ellenére megbánthat. Sajnos ez a kellemetlen konstelláció megismétlődik szombaton. Remélhetőleg vasárnapra mindennek nyoma sem lesz. Aminek kezdete van, véget is ér egyszer. Békélj meg ezzel, s minden jóra fordul!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Hajt a hasznosságod, segítőkészséged megélésének vágya. Szinte az egész heted arról szól, hogy tartsd a szádat. A hét elején ez még könnyen megy, de a csütörtöki Hold és bolygók állása arra késztet, hogy eláruld, amit tudsz. Bírd ki, mert most tulajdonképpen diszkrécióból vizsgázol! Bölcs zen mondás: „ne beszélj, ha az nem javít a csenden!” Ezek után a hétvégén muszáj kipihenned az egész hetet, hogy a következő hetet feltöltve kezdhesd. Igazi kánikula lesz, amit kihasználhatsz, és kiélvezheted a nyár örömeit…

Szűz

(08.24.–09.23.) Jól tűröd a rutint, s a hétköznapok újra meg újra visszatérő máskor idegesítő feladatait. Bolygód szerdán befejezi hátráló mozgását, és végre elindul előre. Ez kimondottan jó hatással lesz rád, és hoz új feladatokat a munkahelyeden. Ne morogj! Inkább örülj, hogy van mit csinálni. A közérzeted is sokkal jobb lesz, ha örömmel teszed dolgaidat. Pénteken bölcs fényszög zseniális ötlettel ajándékoz meg. Vedd komolyan, mert megoldást mutat egy régóta húzódó kérdésre! Az erős ember túljut az akadályon, a bölcs végigjárja az utat.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Itt az ideje, hogy végre megcsináld, amit eddig halogattál! Kerüljenek helyükre a dolgaid! A hét elején számodra előnyös bolygó háromszög áll össze, ami váratlanul kedvező tendenciát indít el. De ne bízd el magad, mert a csütörtöki Nap/Hold állása megingathatja az önbizalmadat. Semmiképp se csússz bele abba a hibába, hogy elkezded mondogatni, hogy neked semmi sem jön össze! Várj kicsit, amíg letisztul a kép! Szombat délutántól mindent sokkal jobban, egyre kevésbé zavaros megvilágításban fogsz látni. Zen: „Egy nevetéssel teli kunyhó gazdagabb, mint egy szomorúsággal teli kastély.”

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Vedd észre a hatalom manipulációit, és változtass azokon, hogy téged semmi ne befolyásoljon. Imádni fogod a hét elejét, mert egy ragyogó bolygó háromszög a malmodra hajtja a vizet szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. A szombati Nap/Hold állás a közlekedést és a kommunikációt erősíti. Hétvégén jusson időd a családodra! Nagyon várnak, és többen is szeretnének látni. Mindig nézd a dolgok jó oldalát. Ha nem tudod, fényesítsd ki azt, ami mattá vált, amíg nem ragyog.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Szakrális rituálékon szabadulsz meg minden életerődet blokkoló tényezőktől. Bármilyen az aktuális pénzügyi helyzeted, tartalékolj! A csütörtöki Hold valamiféle veszteséget, vagy bosszúságot hoz. Előfordul, hogy valami elromlik, eltörik, elveszik, és mélyen a zsebedbe kell nyúlnod. Mielőtt elhamarkodottan költenél, járj utána a eshetőségeknek! Vigyázz, a dühtől nem lesz könnyű tisztán látni. A hétvége kellemes meglepetést tartogat. Olyan meghívást fogsz kapni, amire egyáltalán nem számítottál. Zavarodat nehéz lesz leplezni. Valaki, aki rámutat a hibáidra, nem szükségszerűen az ellenséged. Zen: Valaki, aki az erényeidről beszél, nem szükségszerűen a barátod.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Merengj az élet nagy kérdésein a látható élet mögött meghúzódó összefüggéseken. A szerdai és pénteki nap több kihívást hozhat neked. Csütörtökön dupla, szombaton szimpla bolygóállás garantálja a feszültséget. Mindezt már hét elejétől kezdve érzékelni fogod. Egyetlen dolgot tehetsz: semmit, de tényleg semmit ne vegyél személyes sértésnek! Ha ez sikerül, nem fog megviselni különösebben semmi, és nem fogsz elfáradni. A hőség sem tesz jót neked. Igyekezz többet inni, és folyamatosan szellőztetni! A szombati zűr elmúltával a vasárnap sokkal békésebb és pihentetőbb lesz. A jó tanár kinyitja az ajtót számodra, de magadnak kell belépned a szobába.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Éld meg intenzíven az érzéseidet! A hét első három napján a víz dominancia esőt és/vagy könnyeket hozhat. Egyik sem baj. Fogadd el! Hiszen a természetben a víz a termékenység és az érzelmek szimbóluma. A csütörtöki bolygók állása felborzolhatja a kedélyeket. Ingerültebb és érzékenyebb leszel. Hétvégén kaphatsz valamiféle emlékeztetőt. Nem katasztrófa, ha nincs folyamatos egyetértés a családon belül. Duzzogás helyett törekedj a béke és a vidámság helyreállítására! Ne feledd: A hegy sosem hódol be a szélnek, mindegy milyen erős.

Halak

(02.20.– 03.20.) Folytass mély, feltáró és segítő beszélgetéseket azokkal, akiket a sors utadba küldött! Remek híreket kapsz hét elején, amelyek jól érintik a erszényedet. El kéne gondolkodnod, hogy itt lenne az ideje valami tartalékot képezni. Tegyél félre rendszeresen kisebb összeget! Kereshetsz több alternatívát erre. Úgy néz ki, hogy vasárnap hiperérzékeny leszel. Így nem csoda, ha valaki megbánt egy abszolúte semleges kijelentéssel. Zen: „Senki nem tér vissza egy hosszú utazásból ugyanolyan emberként, mint amilyen indulásakor volt.”                                                                                          

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online