Melitta horoszkópja (02.19.-02.25.)

0
315

A farsang a vízkereszttől (január 6.) húshagyókeddig (március 1.), más felfogás szerint a másnapi hamvazószerdáig március 2.), a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése. Ez a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek időszaka. A farsang csúcspontja a „farsang farka”, azaz a farsangvasárnaptól húshagyókeddig tartó utolsó három nap, ami egyben nagy mulatságok közepette zajló télbúcsúztató is.

Kos

(március 21.–április 20.)  Farsangi szezon van, lazulj egy kicsit! Szervezz akár te magad céges, vagy otthoni bulit! Tedd emlékezetessé a báli szezont! Amúgy új fejezet érkezik a karrieredben, előléptethetnek, de akár egy sokkal jobb lehetőség is az utadba kerülhet. A nagy változások előtt nem szabad meghátrálnod, szelektálj, hogy mi jó neked! Legyen szó szingli Kosról, vagy párokról, a legfontosabb, hogy megbízz a másikban. Mondhatjuk azt is, ez a bizalom hete. Az egyedülállók idén rátalálhatnak az igazira, a párban élők pedig családbővülésre számíthatnak. 

Bika

(április 21.–május 21.) Vigyáznod kell, főként a mentális és/vagy fizikai egészségedre. Hajlamos leszel a túlhajtásra, ami rányomhatja bélyegét a testi épségedre. Legyen szó baráti, vagy szerelmi kapcsolatokról, a tiszta, egyben érthető kommunikációra nagyon oda kell figyelned. Ez a kulcsa minden pozitív fordulatnak, melyben bízol, vagy amit vársz. Sokan sokfélét mondanak neked, ami kicsit össze is zavarhat téged. A farsang új szerelmet tartogathat neked. Kedvező ez az időszak arra is, hogy meglévő kapcsolatodat felpezsdítsd: menj kedveseddel álarcosbálba, s legyen meglepetés a jelmezetek!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Hétfőtől szerdáig maradj jobban a háttérben! Bármennyire is szeretnéd, most nem körülötted forog a világ. Úgy végezd a munkád, mintha ott se lennél, csendben és nyugodtan. Ha nem hívod fel a többiek figyelmét magadra, semmivel nem leszel betámadható. Lehetőséged bőven lesz a kikapcsolódásra, főleg a hét végén, ám kérdéses, hogy bírod-e energiával. Ha esti programod adódik, akkor délután aludj egy órácskát, így nem ásítozod végig a farsangi partit. A kávé ilyenkor nem segít, mert hatásának elmúltával még kókadtabb leszel.

Rák

(06.22.–07.22.) A karizmád segíthet céljaid elérésében. Fokozottan ügyelj az egészségedre, tartózkodj sokat a szabadban, hogy feltöltsd magad megújult energiákkal! Kapcsolatépítés terén mostanában járj különösen figyelmesen! Hatalmas lehetőségek állnak előtted. A céges farsangi partin megtörténhet, hogy egy munkatársad flörtöt kezdeményez. Nem szívesen hagynád ki a csábító alkalmat, de nem akarod rögtön „beadni a derekad’. Ügyelj arra, hogy ne adj okot a munkahelyi pletykálkodásra! Olyasmit is visszahallhatsz magadról, ami – legnagyobb sajnálatodra – meg sem történt! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Vigyáznod kell magadra. Mindent meg kell tenned, hogy elkerüld a betegségeket. Ha kell, válts életmódot, igyekezz mellette pozitív energiákkal körülvenned magad! Mindig fontos neked a szerelem, de most még szenvedélyesebb hangulatban leszel. Örömmel fogadnád, ha felpezsdülne az életed. Ne lepődj meg, ha a farsangi szezon új érzelmeket tartogat számodra! Ezidőtájt csak akkor állsz ellen az új flörtnek, ha harmonikus kapcsolatban élsz. A kemény munka gyarapodó anyagi javakhoz vezet, amitől aztán jó kedved lesz. Oroszlánként számodra elengedhetetlen a biztonság, menynek megteremtése elsősorban rajtad múlik.

Szűz

(08.24.–09.23.) .) A csillagok melléd állnak, a szerencse nem pártol el tőled. Fontos megragadnod minden alkalmat az alkotásra. Hagyd, hogy a gondolataid bekebelezzenek! Nem érdekelnek a könnyen kapható alkalmak, igazi kihívásokat keresel. Most szívesen leped meg gáláns és nagyvonalú ajándékokkal szerelmedet. Vigyázz azonban, könnyen kiürülhet a pénztárcád! Ebből aztán következik, hogy fontos minden költekezést nyomon követni. Mostanában sűrűbben vásárolunk webáruházakban. Ha vállalod a kockázatot, hogy nem kézzelfoghatóan választasz terméket, még szerencséd is lehet. De a fizetési módok közül az előre utalást felejtsd el!

Mérleg

(09.24.–10.23.) A farsangi szezonban fáradtabb leszel, valójában semmi kedved kimozdulni otthonról. Nyugalomra és békére vágysz, nem villanyoz fel a nagy zsivaj, a sok fecsegés lehetősége. Esetleg párod kedvéért hajlandó vagy részt venni a karneváli partin, de ebben sincs sok köszönet. Alig várod, hogy végre hazaindulhassatok. Ha lelki segítségre van szükséged, barátaidban, szeretteidben bátran megbízhatsz, ők mindig melletted állnak. Türelmetlenebbé válhatsz, vagy ami még kevésbé jellemző rád, egyre inkább érdekelni kezdenek a különböző ilyen olyan pletykák. Maradj megbízható, szavahihető és titoktartó típus, aki mindig is voltál! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Nem lesz könnyű számodra a hét, ha családi vonatkozású problémákat kell megoldanod. Sajnos félreértésekre, vitákra kell számítanod, ezért jobban teszed, ha most inkább ráhagyod arra, aki kezdeményezi mindezt. Úgyis csak elbeszélnétek egymás mellett. Néhány nap múlva világosabban láttok mindketten, és felülemelkedhettek a aggodalmakon. A munkádban szintén átalakulások vannak, ezért nehezen hangolódsz rá a szórakozásra. Ha el is mész a farsangi partira, az jár a fejedben, hogy sokkal hasznosabb dolgokat is művelhetnél. Ne rontsd el a saját örömödet! Ha úgy döntesz, hogy farsangolsz, akkor vesd bele magadat a mulatságba önfeledten! 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Hívd meg szerelmedet egy pompás farsangi mulatságba, ami az egész évet beragyoghatja! Ünnepeljétek meg méltó módon a közeledő tavaszt! Ez új kezdeteket nyithat a párkapcsolatotokban is. Könnyen lehet, hogy rossz emberekbe vetettél bizalmat, aminek most érezheted az eredményét. Ne engedd, hogy az érzelmeid olyasvalamire késztessenek, amit valójában nem akarsz megtenni! Több múltbéli eseményt kell a helyé tenned. Szerencsére van még időd mindent nagyon alaposan átgondolni. Ne kapkodj, és ne siess el semmit! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Egy nagyon érdekes átalakuláson mész keresztül. Még az sem kizárt, hogy ezzel együtt betegségek járnak, melyek kicsit visszavesznek erődből, azaz lelassítanak. Légy nagyon körültekintő, válogasd meg, kinek szavazol bizalmat és kinek adsz a véleményére! Rengeteg információ és pletyka is megtalál majd, amelyeknek – ahogy ez lenni szokott – fele nem igaz. Lehetőséged lesz segítséget és támogatást adni másoknak, te magad is rengeteget fogsz kapni ezekből. A saját sorsod kovácsává válsz, és a sikered csak rajtad múlik. A Bakok csak egy kisebb százaléka vesz részt az idei farsangoláson. De akinek ez megadatik, az jól fogja érezni magát.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Amennyiben farsangolsz, nagyon vigyázz a tökéletes megjelenésre! Királyi eleganciával viseld ruhádat! Nem véletlen, hogy minden szem rád szegeződik, úgy is, hogy nem tudják ki van a jelmez alatt. Feltűnik számodra, hogy sokszor nem érted meg saját magadat. Ennek oka a kapkodás, vagy hogy a kelleténél is jobban túlbonyolítasz mindent. A sztereotip gondolkodás sok embernél nem teszi lehetővé a másik mentális sémájának megértését, elfogadását. Ezért tapasztalsz időnként merev elutasítást, rosszabb esetben hisztérikus reagálást. Karriered és anyagi helyzeted egyaránt szerencsésen alakul, ezeken a területeken érdemes felkészülnöd a váratlan, pozitív meglepetésekre. 

Halak

(02.20.– 03.20.) A farsang főleg a szingliknek kedvez. Sok meglepetést tartogathat az a bizonyos álarc. Jó hír, hogy a munkádhoz, a karrieredhez kapsz mostantól egy nagyobb lökést. Csak végezd úgy a munkád, ahogy szoktad és ne várd, hogy bárki is elismerje az erőfeszítéseidet! Ezen a héten az önfejlesztésre és a teljesítményre kell összpontosítanod. Fontos gyakorolnod a hidegvérű reakciókat, az egészséges táplálkozást, és az intenzív mozgást. Az egyedülállók új randipartnereket vonzanak magukhoz, míg a pároknak fontos az eddigieknél  több időt fordítaniuk egymásra. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu