Melitta horoszkópja (03.18.-03.24.)

0
604
„Szeretet magját szórd a szélbe,
szívek “földjébe” vesd csak el!
Mosolyt önts éltető vízébe,
s öröm legyen, mikor kikel!
Arcon mosoly, a szívben béke,
– legyen zászlónk és címerünk!”
(Aranyosi Ervin)

Kos

(március 21.-április 20.) A tavaszi napsugarak kirándulásokat, izgalmas programokat hoznak neked, és még a szerelem is rád kacsinthat. A párkapcsolatod jól alakul, tele lesz romantikával, új élményekkel. Ha szingli vagy, a tavasz elhozza neked az új kedvest. Már most próbálj meg ráhangolódni arra az érzésre, amire régóta vágysz! Vázádban helyezz el pár aranyeső ágat, és ha kinyílt, gyönyörködj benne! Viszont a közlekedésben fokozottan óvatosnak kell lenned! Bár a zebrán a gyalogosnak van elsősége, de attól még nézz körül, mielőtt nekiindulsz! Hét közepétől Merkúr kicsit felvágja a nyelvedet. Jó lenne, ha nem mondanál ki meggondolatlanul semmi olyat, amivel megbánthatsz másokat!

Bika

(április 21.–május 21.) Áttörést érhetsz el olyan területen, ahol eddig áthághatatlan akadályokba ütköztél. Kilátásban van egy rövid utazás, a Bikák egy részénél munkaügyben, másoknál magánügyben, esetleg csak kedvtelésből. A bolygók állása, ami az égen kirajzolódik, ezen a héten a pénztárcádat lékelheti meg. A Nap, Mars és Neptunusz is részt vesznek ebben, ami azt jelenti, hogy nem mindegy most mire, vagy kire költesz. Hétvégén jönnek a meleget hozó szentek: Sándor, József és tsai. Reménykedjünk, meghozzák a várva várt, igazi tavaszt! Fokozhatod az érzést, ha elmész olyan helyre, ahol van ibolya, hóvirág. Nem letépni, termőhelyükön szívet vidító, tavaszi látványt nyújtanak!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Próbáld meg elengedni a feszültségeket, ezzel teremts nyugalmat a lelkedben! Nagy most rajtad a nyomás, de nem érdemes olyan dolgokon aggodalmaskodnod, amiken amúgy sem tudsz változtatni. Tegyél meg mindent, amit tudsz, a többit bízd a szerencsére! A testi épségedre kell most jobban fókuszálni. Pár bolygó, mint Mars, Merkúr, Neptunusz részt vesz ebben a kellemetlen háromszögben. Dühössé, türelmetlenné, ezáltal meggondolatlanabbá tehet téged. Feladat: ezeket kell magadban megfegyelmezned. Lehetséges, hogy szerelmi életedet kicsit meg kell újítani, kis életet lehelni bele. Ehhez elengedhetetlenek a beszélgetések, a közös programok, az egymás iránti figyelem és tisztelet. Vázádban egy csokor nárcisz, vagy (vagy cserepes), annak rezgése, szépsége segíti a kapcsolati egyensúly létrehozását, illetve fenntartását.

Rák

(06.22.–07.22.) A Rák nemcsak szemeivel látja meg a tavasz szépségét, hanem lelke is ráhangolódik erre. Ezen a héten a jácint szépsége, fenséges illata ejtheti rabul csodálóját. A görög mondavilág szerint az Apolló isten által legyőzött Hüakhintos spártai király földre hullott véréből nőtt ki. A hétköznapokban elsősorban az anyagi dolgaid foglalkoztatnak. Lehet, hogy váratlan kiadásod akad, de várható különösebb baj. Jó gondolataid támadnak, főleg a hivatásod területén lesz lehetőséged újítani. Így tavasszal megélénkül a fantáziád, szinte minden gondolatod a szerelem körül forog. Ha párkapcsolatban élsz, egy titkos szerelem okoz álmatlan éjszakákat, ha még szingli vagy, akár több személlyel is próbálkozol egyszerre, naiv módon bízva abban, hogy a férgese úgyis hamar kihullik.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Itt az ideje, hogy komolyan nekiess a tavaszi nagytakarításnak. Vonatkozik ez szekrényedre, ruháidra, tárgyaidra, kertedre, úgy általában mindenre. Időszerű megszabadulni az olyan dolgoktól az életedben, melyek nem szolgálnak már téged. Gondolkodásodat, elméd békéjét a tavaszi zsongással társuló virágáradat javítja. Pl. az ibolyaszőnyegek, a korai virágba boruló fák látványa beindít benned egyfajta finom rezgést, amivel bevonzod a hasonlót. Akik már régebb ideje vannak együtt, még ha néha vitával is jár, de ki kell mozdulni a megszokott, petyhüdt, elszürkült komfortzónából.

Szűz

(08.24.–09.23.) Otthonod és közeli, személyes kapcsolataid, vagy gyerekeid kerülnek most a fókuszba. A lakásban belekezdhetsz, majd befejezhetsz egy felújítást, komoly átrendezést. A kapcsolatrendszered sok jó találkozást, kellemes beszélgetéseket hozhat. Könnyen lehet, hogy egy különleges tanfolyamra is befizetsz/befizetnek. Ha vannak gyerekeid, azok hálásak a velük való foglalkozásért. Az is jó kis program, ha a kiskertetekben szedtek pár ibolyát, és könyv lapjai között préselitek, mint anno tették azt. Vagy ugyancsak ibolyából készítetek jégkockát, ami később limonádéba téve egzotikus látvány.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Minden pillanat, ami előtted áll, nagy lehetőségeket tartogat, ezáltal nagy értékkel bír. Személyiséged rohamléptekkel fejlődhet ezen a héten. Munkádban, hivatásodban szinte egészen biztos az előrelépés. Vagy legalább az, hogy sokkal jobban megbecsülnek, mint korábban. Ne csak a tapasztalatodra, a szívedre is hallgass, amikor másokat is érintő döntést hozol! A szenvedély, bár fontos, de nem minden. Energiát kell fektetnetek abba is, hogy megtanuljatok megbízni egymásban! Amikor csak teheted sétálj, esetleg biciklizz nagyot. Szívd magadba a tavasz megújult energiáit, és gyönyörködj a természet ébredésében, a tavaszi virágok csodálatos látványában!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Stabilizálódik az anyagi helyzeted, viszont a szerelmi életed igényelni fogja a karbantartást. Több minőségi időt kellene töltened a kedveseddel, beszélgetni arról, hogy ki mire vágyik, mik a távolabbi tervetek stb. Nem szégyen beismerni, ha van olyan dolog, amihez nem értesz és azt ő jobban tudja. Így kerek a világ. Ne szorongj olyan sokat, merj kérdezni, hogy fejlődni tudj! Előfordulhat, hogy váratlanul egy titok kerül napvilágra. Tartsd szem előtt, hogy a féltékenység és a rosszindulat sok mindenre képes! Akiben maximálisan megbíztál, az máról holnapra ellened is fordulhat. Testi lelki megújulásodat, terveidet a természet erejéből veheted ki legjobban. Minden ami a Föld anyával kapcsolódik, pl. ültetés, térrendezés, de akár egy kis virág megcsodálása, energiával tölt fel téged.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Te, aki társaságban érzed legjobban magad, a tavasz beálltával egyre több lehetőséget kapsz, hogy barátaiddal vagy akár idegenekkel is megerősítsd, esetleg felvedd a kapcsolatot. Nyitott szemmel kell járnod, és nem szabad beérned félmegoldásokkal! Tartsd észben, hogy jár neked a boldogság, megérdemled, hogy azt kapd, ami igazán örömet okoz az életedben! Rendszeres testmozgással és átgondolt táplálkozással sokat tehetsz magadért, testi egyensúlyodért. Egy színes csokor a vázában, egy cserepes virág a nappalidban beindítja a természettel az összekapcsolódást, és lelked gyötrő sebeit is gyógyítja.

Bak 

(12.22.-01.20.) A csillagok sokszor adnak segítő előrejelzéseket, hogy utadat segítsék. Időközben rájössz, hogyha valamit meg akarsz tenni, akkor te vagy az egyetlen, akire számíthatsz. Jó érzéssel töltenek majd el a sikerek, amiket egyedül érsz el. A megfelelő konstellációk gondoskodni fognak arról, hogy új és spontán élményekkel gazdagodj. A legnagyobb titkodra fény derülhet, de semmi pánik! Őrizd meg nyugalmadat a munkahelyeden is, és kerüld a semmitmondó, másokat kritizáló, vagy éppen pocskondiázó beszélgetéseket! Időnként látogasd meg szeretteid sírját és ültess számukra kedves virágot! Nemcsak az ő lelkük örül ilyenkor, hanem a tiéd is, velük együtt.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Uralkodó bolygód képére megerősödik benned bizonyos égitestek külső hatása. Gondolok itt gyors gondolatokra, különleges ötletekre, stb. A születési jegyedre sokkal inkább jellemző lesz ezen a héten is a racionális, mint az intuitív gondolkodás, de néha azért hallgathatsz az ösztöneidre. Nem könnyű egyszerre több szerepkörben is helyt állni, és lehet, hogy neked is meg kell tanulnod egyensúlyozni a szerepek között. Ezekhez erőt a megújuló természet csodáiból meríthetsz, ahogy Aranyosi Ervin írja: „Nevetni kell ahogy a Nap ragyog, lehajolni minden apró virághoz, és élvezni, hogy vagyok…”

Halak

(02.20.– 03.20.) Fontos ügyekben találhatod meg a megoldást. Annak ellenére, hogy a régóta húzódó dolgaid is nyugvópontra kerülnek. Egy szerződésnél, vagy bármilyen megállapodásnál tartsd nyitva a szemeidet és a legapróbb betűt is olvasd el! A leggyorsabb mozgású égitest, a Hold néhány feszült napot hozhat magával, ugyanakkor jó kapcsolatba kerül a szépségért felelős Vénusszal. Ellenállhatatlanul vonzó leszel. De ne láss bele túl sokat egy kisebb dologba, aminek valójában te is tudod, hogy nincs olyan nagy jelentősége! Próbálj tárgyilagos maradni, és például a munkából kizárni az érzelmeidet! Hétvégén alkoss, rendezz! Ha van kerted gereblyézz, ültess, rendezz! Nemcsak szép lesz a végeredmény, friss tavaszi erőt kapsz cserébe.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online