Pereszlényi Zoltán: Örömszerzés

0
3862
Fotó: 123rf.com

Ez a könyv 1987-88-ban több százezres példányszámban jelent meg. A jelenlegi, harmadik, aktualizált kiadás november végén jelent meg.

A szexualitás az emberiségnek egy olyan intim szférája, mely a privát életvitel érinthetetlen lényegét testesíti meg, amelybe senki semmilyen esetben nem hatolhat be, nem sértheti meg. Ez így igaz, ellenben semmiképp sem szabad magukra hagyni azokat, akik ebben a témában segítségre szorulnak, illetve segítséget kérnek. Tudjuk, hogy sok embernél nagyon „kényes” kérdés a szexualitással kapcsolatos problémák megbeszélése. (Ez nem egy pattanás vagy egy hascsikarás, ami majd elmúlik.)

Legyen az bármelyik korosztály, ez az egész életét végigkíséri. Életünk bármely szakaszában megjelenhetnek hullámvölgyek, ezeket rendbe kell tenni ugyanúgy, mint bármi mást, ami megkeserítheti az életünket.

A szexualitással kapcsolatos alapvető ismeretek hiánya már nagyon sok jól induló házasságot és kapcsolatot tett tönkre. Nem törvényszerű és nem is elvárás, hogy mindenki „lepedőakrobata” módjára tisztában legyen a szerelem és a szexuális élet minden fortélyával a kezdetek kezdetén. Egyesek türelemmel, megértéssel reagálnak az adott szituációk megoldására, mások véget nem érő csatározásokba kezdenek. Nagy kérdés, mi a szex? Nagyon bonyolult folyamat, ezért a teljesség igénye nélkül a legkézenfekvőbb támpontokat, a gyakorlati megtapasztalásokhoz útmutatót adhat a kiadvány. Utódnemzés? Örömszerzés? Mind a kettő fontos.

Összefoglalva így határozható meg. A két nem közötti közelség érzését biztosítja.

A szexuális felvilágosítás hiányából adódó problémák, amik lehetnek testi, lelki tünetek, az egész élete folyamán végigkísérhetik az egyént.

Azok a szülők, akik nem tudnak a gyermekeikkel a szexről beszélni, mert…, megértem őket, de akkor vegyék a fáradságot, és irányítsák gyermeküket szakemberhez vagy adják a kezükbe ezt a kiadványt!

Hiába adnak meg gyermeküknek minden földi jót, ha ez a láncszem gyenge. Fontos, hogy a fiatalok tudják, milyen veszélyekkel jár egy szexuális kapcsolat, de a felelősségvállalásra való figyelmeztetés nem egyenlő az „elrettentéssel”. Ebben a kiadványban a szexuális örömszerzés kerül előtérbe, emellett helyet kap a prevenció is. Felhívva a figyelmet a lehetséges veszélyekre, úgy, hogy ne elrettentésnek érezzék a szexualitást, hanem azt mindenképpen felelősséggel tegyék.

Rendelje meg most!

A szöveget magyarázó, számos színes fotóval illusztrált, kemény táblás könyv.

Megjelent a Galenus Kiadó legújabb könyve!

Megrendelhető a GALENUS WEBSHOPBAN!