Melitta (09.09.-09.15.)

0
674
„Hogy az ember valami egész újat meglásson, ahhoz egész másképp kell gondolkodni. És ha az ember másképp gondolkodik, azt mondják rá, hogy bolond.”
(Szent-Györgyi Albert)

Kos

(március 21.-április 20.) Lesz lehetőséged a munka és a szerelem téren is brillírozni, de csakis akkor, ha nyitottan állsz a dolgokhoz. Ne félj egészségesen kockáztatni egy kicsit, járd körbe, amit szeretnél, bizalmasoddal beszéld át, mert az év hátralévő hónapjaiban végre megfordul a szerencséd! Viszont egy számodra mérgező baráti kapcsolattal idén szakítanod kell! Onnan fogod tudni melyikről van szó, hogy egyszerűen fullasztó érzés, ha találkozol vele, ha pedig megcsörren a telefon, már görcsben a gyomrod.

Bika

(április 21.–május 21.) Több teret engedj az ismerkedésnek, a flörtölésnek, mert ha túl mélyre szánt fejest „ugranál a vízbe”, túl nagy lehet a koppanás. Az idő az, amivel most kicsit játszanod, amit módosítgatnod kell. Az elkövetkező hetekben két olyan fázis is lesz az életedben, amikor minden egy kicsit a feje tetejére áll. Ez pedig pozitív, vagy negatív értelemben is igaz lehet. A csillagok azt jelzik, hogy az áttekinthetetlenség végeztével minden visszazökken a normális kerékvágásba, nem lesz nagyobb baj.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Valószínűleg keresztül kell menned pár csalódáson, amiket leginkább csak saját megadnak köszönhetsz. Ha valamit elhatároztál, akkor módot is fogsz találni arra, hogy megvalósítsd. Legyél határozott, és akkor támogatód is akad majd bőven! Egy régi hobbidat is elő fogod venni, ami nem várt energia feltöltést fog adni a folytatáshoz. Jó emberekkel, jó társaságban pozitívan töltődni, ez most a lényeg. Az állandóan, hisztérikusan jajgató, oktalanul panaszkodókat pedig nagy ívben kerüld el!

Rák

(06.22.–07.22.) Pusztán kíváncsiságból ne lépd túl a határokat, adj időt magadnak és jelöltednek is arra, hogy kiderüljön mindketten akarjátok e a leendő kapcsolatot. Így időközben lemorzsolódnak a futó, kalandor jelöltek. Minél többet dolgozol bármin, az annál fontosabbá válik a számodra, és ez így természetes. Most már ne engedd el azt a munkafolyamatot, amibe sok energiát fektettél! Ha komoly erőfeszítéssel is, de csinálj végig mindent! A siker, és az ezzel járó elismerés nem marad el.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A dolgokhoz való pozitív hozzáállás hatására, ezzel együtt személyes kisugárzásodnak köszönhetően, azon kapod magad, hogy túl sok ember sodródik a vonzáskörödbe. Nincs is ezzel semmi baj, amíg szelektálsz közöttük. Vedd észre, amikor a szervezeted jelez, mert az ösztöneid fogják legtöbbször megsúgni a helyes irányt! Környezeteddel, szeretteiddel legyél kedves, türelmes, de 100%-ig nem kell megbízni senkiben!

Szűz

(08.24.–09.23.) A tiltott gyümölcs íze ellenállhatatlan hajtóerővel tölt fel, de ajánlatos megfontolnod, mennyire érdemes átmeneti eufória miatt elengedned jelenlegi kedvesedet! Munka fronton találsz valakit, akivel azonosak a céljaitok, és ez segít abban, hogy gyorsabban valósítsd meg az elképzeléseidet. A számodra kevésbé fontos kapcsolódásokat gondold át, engedd el azokat, akik csak egyoldalúan érzik fontosnak a barátságot!

Mérleg

(09.24.–10.23.) A hamarosan kialakuló, mindent elsöprő szerelem hatására a megszokott életed egy pillanat alatt felborulhat. Maradj azonban a realitások talaján, és akkor minden jól fog működni! Minden mindenre hatással van, és erre te is rájössz, amikor egyetlen apró cselekedeted események lavinájának egész sorozatát indítja el, és a végén rossz esetben a hó alatt találhatod magadat. Olyankor késő megpróbálni visszafordítani a dolgokat, inkább a már kialakult helyzettel próbálj kezdeni valamit!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Gondolj bele, hogyan bántál az utóbbi időben a szerelme(i)ddel és megérted az események folyamatát. Az is lehetséges, hogy a múlt karmáját most dolgozod le. Időnként elkap a lendület és ilyenkor szívesen felforgatsz magad körül mindent – ennek érdemes lehetőséget teremtened a négy fal között is. A kisebb bútorok, a kevésbé túlzsúfolt terek, vagy a megfordítható, kifordítható textilek egyaránt segítenek, hogy néhány mozdulattal egy kis színt, változatosságot vigyél az otthonodba.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Megértél arra, hogy felelősségteljesebben állj a kapcsolataidhoz, és ne küzdj feleslegesen a gyökeresebb, lényeget érintő változások ellen. Karrierben nem baj, ha belátod, hogy van olyan dolog, amihez nem értesz, és nem vállalod be, különben belebuksz. Így ősz elején erősítsd meg kicsit immunrendszeredet, hogy télen ne kelljen folyamatosan orvoshoz, gyógyszertárba járni!

Bak 

(12.22.-01.20.) Amennyiben nem szeretnéd, hogy a titkos kiruccanásaidra fény derüljön, akkor ne meséld azt fűnek, fának! Nincs arra szükséged, hogy a hátad mögött összesúgva élcelődjenek extrém, erotikus kalandjaidon! Munkában lehetséges, hogy be kell fejezned egy fontos feladatot, mielőtt átadhatod magadat a regeneráló pihenésnek. Próbálj pontot tenni a folyamatban lévő ügyeid végére, különben nem jutsz tovább, csak körözöl, mint póni a vásárban!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Valószínűleg a mélyen elásott sérelmeid akadályoznak abban, hogy párodnál elfogadásra találj. Őszinte megbeszéléssel kivédheted a szakítás eshetőségét. Munka területén, ha tisztán látod a feladataidat, akkor a kedved is nagyobb lesz majd az elvégzésükhöz. Ne bonyolítsd túl a dolgokat, igyekezz mindenből könnyedén a legjobbat kihozni! Egészség: amennyiben fogyókúrázol, azt először fejben döntsd el.

Halak

(02.20.– 03.20.) Fogalmazz mindig tisztán, érthetően! Ez érvényes a beszédedre, de az írásodra is. Ez utóbbinál ne csodálkozz, ha tanulatlan, félművelt senkinek tartanak az esetleges, bűnrossz helyesírásod miatt! Ezen a héten is kerülnöd kell minden olyan helyzetet, mely nemcsak munkahelyi ellentétekhez vezethet, hanem otthon is bármiféle félreértésre adhatna okot! Munkahelyeden új kihívások és örömök várnak, amik megérdemlik, hogy tiszta és nyitott szívvel fogadd őket. Munkádért jár a tisztességes bér, ne szorongj elkérni azt! A múltadból a tapasztalatokat feltétlenül őrizd meg!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online