Melitta horoszkóp (05.20.-05.26.)

0
1324
(Fotó: 123rf.hu)
„Soha nem kell, hogy bárkivel beérjed! Próbáld megkapni azt, akit szeretsz, különben azt kell szeretned, akit megkaptál!”
Kerstin Gier

Kos

(március 21.-április 20.) A hetet kezdd egy alapos takarítással! Nem csak az ablakokat kell tisztára pucolnod, hanem a környezetedben élők között szelektálni, hiszen vannak, akik nem érdemlik meg a társaságodat. Az egészségedre is jó hatással lesz, ha gyökerestül kigyomlálod a mérgező kapcsolatokat. Újdonságra és kalandra vágysz, akkor is igényled az állandó megújulást, ha sok éve éltek együtt.

Bika

(április 21.–május 21.) Tedd félre az összes borongós gondolatodat! Toleranciával, megértő kommunikációval az eddig kezelhetetlennek látszó nézeteltérések is nyugvópontra jutnak. Sokan keresnek meg ebben az időszakban, valamennyien a tanácsodat várják. Olyan helyekről juthatsz plusz pénzhez, ahonnan nem is számítottál rá. Arra persze mindenképpen ügyelj, hogy bármilyen csábító, soha ne térj le a tisztességes útról!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Olyan események történhetnek, amelyek a jövődet meghatározzák. Ezért nagyon figyelj minden mondatodra, minden lépésedre, mert ezek kihatnak a következő időkre! Felbukkanhat az exed, aki iránt értelmetlen viselkedése miatt szánalmat érezhetsz. A holdállással szinkronban, jóban és rosszban is ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez. Kissé szentimentális vagy, kedves, és alapjában véve szégyenlős. De mindez nem bűn, sőt, jól áll neked.

Rák

(06.22.–07.22.) Szerelmi ügyekben ez a hét kezdő lesz számodra. Ha valaminek gördülékenyen kellene működnie, az most nagyon egy helyben totyorog. Újdonságra és kalandra vágysz, a tartós kapcsolatban is igényled az állandó megújulást. Érzékeid inkább az értelmet, mint az emóciókat szolgálják. Ezért képes vagy részrehajlás nélkül megfigyelni az életet, és szükség esetén határozottan dönteni. Mivel rugalmas vagy és alkalmazkodóképes, lehet több foglalkozásod is egy időben. Szereted a cselekvést, a mozgást, mind a fizikait, de a szellemit is.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A szerelmi pillanatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt akár örömkönny is szökhet a szemedbe. Azért ne feledd: a hevület csillapodtával azért másképp is kinézhet a világ! Mostanában olyasvalakivel hozhat össze a sors, akivel a karma láthatatlan szálai köthetnek össze. Nyisd meg a szíved, és hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek! Nem fogod megbánni. Hétvégén légy türelmes: egy púpként a hátadra kívánt rokon az idegeiden táncolhat!

Szűz

(08.24.–09.23.) Van olyan személy a környezetedben, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Pedig kénytelen leszel vele kommunikálni. Ha közben az jár a fejedben, hogy állást kellene változtatni, akkor alaposan fontold meg, mert rosszabb helyzetbe is kerülhetsz! Női horoszkópban nyugtalan természetre utalhat ez a bolygóállás. A férfiakat, akiknek a Holdja a Szűzben áll, vonzzák az ritka madárként előforduló, okos nők.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Beteljesül egy régi álmod, aminek köszönhetően úgy érzed, hogy életed sínre került. Ha megtalálod azt, amivel tényleg szívesen foglalkozol, olyan nyugalom száll meg, ami végre jó alapot szolgáltat egy gyönyörű románcnak. Amennyiben magaddal békében vagy, könnyebb lesz megtalálni a másik feledet, aki maximálisan kiegészít, és harmonikussá teszi életedet/életeteket. Fontos, hogy képes legyél elengedni azokat az ügyeket, amelyek során már több kudarc ért. Vagy legalább teljesen más módokon keress megoldást az eredmény érdekében!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Éppúgy, ahogy a munkában, a szerelemben is fordulatok követik egymást: egy futó románc, amiről azt hitted, komolyabbá válhat, porrá omolhat, míg egy barátinak induló kapcsolat mindent elsöprő szerelemmé alakulhat. Komolynak gondolt viszonyban ne legyél sem hisztérikus, sem pedig féltékeny! Munkahelyeden egyre kevésbé érzed, hogy kihívást jelentenének a mindennapok. Lehetséges, hogy egy váltás még nyár előtt jót tenne a lelkednek, ne riadj vissza az ismeretlen területektől, hallgass a szívedre!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Igazságot szolgáltatnak számodra egy ügyben, ami régóta sértette önérzetedet. Így végre kiegyensúlyozottan tudsz továbblépni, de csak akkor fogod teljesen elengedni a történetet, ha megfogadod a szakemberek tanácsait. Tanulj sokat, és ne hagyd magad átverni! Pihenj eleget, és tervezd meg alaposan a napjaidat, ne hagyd, hogy kifolyni az időt! Az optimális időgazdálkodás anyagilag is érezhető lesz. Vedd észre a külső jeleket, üzeneti értékkel bírnak!

Bak 

(12.22.-01.20.) A Hold éve erős befolyással lesz mind a magánéletedre, mind a karrieredre. Eleinte úgy érezheted, minden széthullik körülötted, de ha jobban utánajársz a dolgoknak, felismerheted, hogy minden okkal történik. Anyagilag jobban megterhel a tavaszi időszak, mint szokott. A szívós munka viszont meghozza gyümölcsét. Távoli tájakra utazhatsz, kihasználhatsz olyan lehetőséget, amilyenre eddig nem volt alkalmad.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Az elhatározás, hogy megszabadulsz káros szenvedélyeidtől, végre valódi céllá nőheti ki magát. Ettől egészséged, közérzeted is jobb lesz. A nagy hajtásban észre sem veszed, hogy valaki közeledik feléd: félénksége miatt sokáig nem is gondolsz rá, hogy több is lehetne köztetek, mint egyszerű barátság. Pedig neki is bejön a te személyiséged. A kapcsolatban élő Vízöntők, egy viharos szakasz után, most újra közel kerülhetnek párjukhoz. Olyan lesz ez, mintha újraélnék a megismerkedésük pillanatait.

Halak

(02.20.– 03.20.) Párkapcsolatban vegyes érzelmekkel teli időszaknak nézel elé. Sokszor bűntudatod van/lehet, hogy nincs elég időd kedvesedre. Ne aggodalmaskodj, ez egy átmeneti időszak, ami csak egy bizonyos ideig tart! Érdemes lehet egészségügyi kivizsgálással kezdened a hetet, hogy megbizonyosodj, milyen életmódbeli változtatásokra van szükséged a kiegyensúlyozott fizikai és mentális állapothoz. Anyagi beruházásokban hallgass a megérzéseidre! Körültekintően dönts, de ne hagyd, hogy mások rossz irányba befolyásoljanak! Munkahelyeden szorgosan, és minél pontosabban végezd el a rád bízott, apróbb feladatokat is!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online